Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, la Antena 3, că nu îşi doreşte să coopteze UDMR la guvernare, în eventualitatea în care social-democraţii vor câştiga alegerile parlamentare.

Întrebat care ar fi partidele cu care PSD ar dori să guverneze în alianţă după alegerile din 11 decembrie şi dacă UDMR se află printre acestea, Liviu Dragnea a răspuns: ”Primul şi singurul: ALDE. Nu vreau să facem alianţă cu UDMR la guvernare. Punct. Sper ca, împreună cu ALDE, să avem suficiente voturi pentru a guverna România”.

Dragnea a mai spus că partidul său nu a propus un nume de prezumtiv prim-ministru din partea PSD pentru că social-democraţii îşi doresc ca această campanie electorală să fie axată pe programe de guvernare, nu pe numele viitorului şef al Guvernului.

”Eu nu o să le spun românilor «Eu o să fiu prim-minstru» sau «Gigel o să fie prim-ministru». Nu, românii să voteze programe de guvernare”, a declarat preşedintele PSD, scrie news.ro.

 

5 COMMENTS

  1. Dupa alegeri o sa se alieze foarte frumos cu UDMR-ul ca sa nu piarda roata de cascaval.O sa spuna foarte grav pe sub mustata : ” Ma refeream la mine personal ca n-as vrea dar daca partidul a hotarat sa-i luam atunci nu pot sa ma opun ” Cunoastem poezia asta pe dinafara.

    • Nici n-o sa ai ocazia. Cu un dosar la DNA n-o sa -ti doresti guvernarea nici daca ia PSDul 80%. Daca avea curaj Dragnea se retragea de la sefia PSD.

  2. Bine-ar face să se ţină de această zicere…să le mai dea cu tifla peste nas celor care mereu au fost la guvernare, iar interesele lor au devenit antiromâneşti.

  3. Așa zicea și de Băsescu ca nu o sa se alieze psd ever cu pmp si în fapt in țară la locale pt ciolan situația sta exact invers. Dragnea e pe modelul și l-am prins cu rata în gura :))

Leave a Reply