“Grupurile parlamentare PSD voteaza guvernul Ciolos”, a declarat presedintele PSD Liviu Dragnea de la tribuna parlamentului in sedinta de investire a guvernului Ciolos.

 

13 COMMENTS

 1. Dragnea, tu ştii ce vorbeşti? Eşti conştient de aberaţiile scoase pe guriţă?:” România a devenit mult mai prosperă”? de 26 de ani de zile!
  – În ce?
  -În mafie?
  – În sărăcie?
  – În alungaţi din case pe drumuri?
  – În alungarea profesioniştilor şi impunerea celor cu diplome la hectar în funcţii?
  – În retrocedări cu acte cu conţinut fals?
  – În şomeri şi oameni care nu au din ce supraveţui?
  – Întrun popor bolnav şi consumator de medicamente en-gros prin card de sănătate impus?
  – În teroarea impunerilor de orice fel?
  – În plîngăceala neputinţei voastre pe care nu aveţi dreptul de a o afişa indiferent de situaţie?
  – În distrugerea nucleului de bază al societăţii: familia?
  – În violenţă crescută alarmant?
  – În politizarea pînă la cerşetorul din colţul străzii?
  – În colcăiala mizeriei impuse din cauza limitării nivelului de trai?
  – În minciunile zilnice practicate de voi politicienii?
  – În infracţiuni de tot felul dovedite sau în curs de dovedire privindu-i pe politicienii şi numiţii în funcţii care în curînd îi vom avea impuşi pe liste la alegeri!
  – Ce ai făcut concret tu ca politician Dragnea-omul Dragnea concret? (plîngăceală non-stop pe micile ecrane şi drumuri bătute cu”dosărelul” în rest nu s-a văzut nimic clar şi concret)
  🙂 🙂 şi cîte sînt! nu e loc şi timp să scriu toate performanţele prosperităţii în cei 26 ani de zile de democraţie aiuritoare şi bolnăvicioasă cu perindaţii politicieni care în curînd îi vom găsi cu brio în ”hoarda” de tehnocraţi!
  ”’ ce tembelitate şi tembeliune”’! 🙂 🙂 🙂

  • Dragnea nu pot sa scriu pe forumul asta ce cred despre tine ca m-ar baga la spam Radu Tudor. O sa enumar ce nu e cenzurat, deci alinturi: obedienta, FRICA, prostie, idiotenie, tradare, incometenta, lasitate, obtuzitate etc. Toate vorbele astea sa ti le lipesti ca un abtibild pe frunte ca te caracterizeaza. Ai adus PSDul in sapa de lemn. Si Nastase te injura pe unde poate, ala macar a facut puscaria cu oarecare demnitate, tu o sa ajungi tarandu-te in puscarie….

 2. DE CE AI MAI PROPUS BAI DRAGNEA,TRACTORISTULE,PRIM-MINISTRU PE VOINEA SI ACUM O SUCESTI PE BASEALA? ESTI MAI IDIOT CA GEOANA SI TU SI TOATA CAMARILA TA DE BARONI.T’AI DREACU.

  • Zombie Dragnea…
   Omul are dosar si il paste puscaria ca urmeaza curand recursul la mizeria aia de dosar cu “furtul” prin sms-uri. Deci el ceva care misca, respire, dar vorbele lui vin direct de la dna.
   Problema este de ce 500 000 de oameni au devenit gaini si si-au ales un Zombie stiind ca e un zombie.
   Si ca el si noi…

 3. Neispravitul asta de Dragnea si porcarii lui si-au propus sa distruga PSD-ul si sa faca din Basescu marele lider al “Opozitiei”.

 4. Prostanacul Dragnea crede ca daca sustine guvernul tartorului Iohannis ii tin aia omenii pe functii in continuare (ca prosti or fi) si pe el il scapa de condamnare.La proces pe 23 noiembrie o sa vada cel mult o amanare care se va repeta apoi cat este nevoie,caci altfel daca nu-i cuminte,PAC LA “RAZBOIU”!

 5. alde zicea prin CPT ca nu voteaza guvernul asta ca nu e democratic ? pai comisiile parlamentare nu am stabilit ca sunt retarde ?

 6. Dacă ar fi atent în jurul lu,i Dragnea ar vedea cum electoratul PSD se volatilizeaza usor.Nemulțumiti de trădarea guvernului Ponta se gândesc să nu mai meargă la vot.Era atât de entuziasmat de guvernul Ciolos de nu stiai, e guvernul lui Johanis sau al lui Dragnea?Să votezi un premier, când al tău a fost respins? Mare măgarie! Respect domnului Tăriceanu pentru verticalitate si demnitate.

 7. Mai mare tîmpenie ca tactică lui Dragnea nu am văzut.Unde vrea să ducă partidul,este de o perfidie periculoasă,dacă în 26.11 se rezolva dosarul totul este clar,a folosit PSD în scop personal și justiția își va da examenul,se duce dracu stat de drept.Dacă nu se retrage PSD are mari șanse să nu facă 20% la alegeri cea ce îi va conveni lui Dragnea să fie un păpușar mai mic,să stea la ciupeală.Vai de el partid a ajuns unul să îl conducă mai bolnav la coloană decit Basescu,un parșiv ordinar.

 8. Sa impingi pe scari, adica sa-i dai branci propriului premier dupa ce te lauzi cu rezultatele acestuia, sa nu-ti aperi in niciun fel premierul in fata agresiunii fatise a lui Ciolhanis, sa oferi pe tava guvernarea, sa votezi “Guvernul meu” in urma unor promisiuni desarte, sa duci partidul in opozitie, toate dovedesc ca individul asta numit Dragnea nu este in toate mintile. Dar daca el nu are tot ce-i trebuie acasa, ce fac ceilalti membri ai PSD. Cere cineva demisia individulului si scoaterea lui pe tusa? Ce fac aia din CEX? Andronescu, Serban, Firea ce aveti de gand sa faceti? Sau iesiti la perdeluta si spuneti” Adio PSD de astazi drumurile noastre se despart? Oare numai Tariceanu este un politician cu demnitate? Voi ce santeti? Momai? Asteptati ca madam Stanciu sa-i dea, la urmatorul termen de judecata, ceva cu executare ca sa scapati de el? E trist ca nu aveti putina demnitate. Ati pacalit atata lume cerandu-le sa voteze USL. Si unde este USL-ul? Inteleg ca Antonescu facea parte din forta centrifuga menita sa-l distruga. Dar voi, voi ce faceti?

Leave a Reply