Home Articole Dragnea : “PSD are un nume pentru premier nou”

Dragnea : “PSD are un nume pentru premier nou”

4321
14

Presedintele PSD Liviu Dragnea a spus intr-o declaratie de presa ca are un nume nou pentru functia de prim ministru. “Am sa-i spun presedintelui Iohannis diseara, nu pot declara in public inainte de a spune presedintelui. Speram sa fie acceptata solutia noastra, cu premier nou si aceeasi coalitie. Coalitia PSD-ALDE-UNPR este una stabila in momentul de fata”, a spus Dragnea.

“Cred ca e greu sa mergi cu un nume politic acum”, a completat Dragnea, sugerand ca numele premierului propus de PSD ar putea fi si din afara partidului sau un tehnocrat.

 

 

14 COMMENTS

 1. Ce si asta are pact de coabitare cu presedintele ? Ce tot face pe misteriosul cu cetatenii atata timp cat da declaratii ? Ce face se duce sa se gudure pe langa presedinte ? Am mai spus-o, Dragnea este un om alunecos, cu certitudine ne va rezerva multe surprize.

  “Cred ca e greu sa mergi cu un nume politic acum”, a completat Dragnea
  Are sau n-are un nume ?

 2. Categoria “useful idiots”:
  http://www.agerpres.ro/politica/2015/11/04/cristian-parvulescu-premierul-nu-a-facut-decat-gestul-normal-in-astfel-de-situatii-14-01-02
  Cristian Pârvulescu: “Eu cred că aici putem vedea o mișcare a indignaților, așa cum a existat și în alte state, care, fără să reprezinte majoritatea societății, reușește să mobilizeze persoane active care reușesc să influențeze jocul politic.”
  (Vezi Obiectul Muncii serviciilor.
  De asemenea, remarcati captura perversa a conceptului de stanga “indignados”.)

  • Ce nume Dragnea? Nu esti presedintele PSDului? Ia guvernul, ia postul de prim ministru! Nu te-au votat 500000 de psdisti? La ce te-au votat sa cauti prim ministri? Asuma-ti raspunderea sau pleaca!

 3. Inteleg ca Guvernul Romaniei va avea acelasi nume cu Presedintele Romaniei m respectiv “FACEBOOK”, Vai de tara asta !

 4. Raman masca domnul dragnea pur si simplu a ingropat psd si coalitia cand spune ca o majoritatea parlamentara de peste 65% o coalitie guvernamentala NU POATE propune premier un om politic …………………oauuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!! Vrem sa trecem iar prin situatia din 2012 cu guvernul mru? Sant politicieni alesi sa isi asume raspunderi politice . Pentru ce ne mai cer votul daca nu pot propune un premier politic? Sa plece toti daca nu isi asuma raspunderea politica a unui premier .Au majoritate sa isi puna un om din partid sau cu ocazia asta recunoaste dragnea ca in tot psd sant numai hoti corupti si nici un membru psd sau al coalitiei nu e bun de premier ?

 5. Sincer: ce caută dragnea şi zgonea la masa vorbitorilor? Dragnea(omul papagal) care-şi caută armonia, stabilitatea şi revigorarea rănindu-i pe toţi din jur, în loc să îndure de unul singur propriile păcate”mizerii”, îi trage pe toţi în prăpastie. Cam la fel şi zgonea, instabilitatea-i interioară şi profesională pentru care a fost atacat enorm de mult, i-a lucrat pe ceilalţi pe la”spăteano” ca să-i fie bine! La ce-l impune pe dîncu despre care se ştie clar ce”gură” avea? Ce să mai zic: mulţi din cei cu care am discutat, în afară de ponta, de niciunul nu vrea s-audă! Parcă îşi vor neaparat dizolvarea sau drumul ţărăniştilor! De fapt sînt terminaţi toţi din toate punctele de vedere din cauza a lor colegi dar bine că şi-au asigurat pensiile că afacerile pot merge pînă la 100 ani împliniţi! 🙂 Atunci: SUCCES! au şanse mari.
  o glumă:”se reface fsn-plus” în secolul 21?

Leave a Reply