Home Articole Dragnea : “Victor, sa nu ne mai faci vreo nefacuta!”

Dragnea : “Victor, sa nu ne mai faci vreo nefacuta!”

2551
8
SHARE

La congresul PSD, noul presedinte Liviu Dragnea catre fostul presedinte Victor Ponta : “Vrem sa continuam guvernarea. Cu Victor Ponta, desigur. Asta daca vrea si el. Victor, sa nu ne mai faci vreo nefacuta”.

Referirea lui Dragnea este la demisia pe Facebook a lui Ponta din functia de presedinte PSD, fara ca cineva din conducere sa fi stiut.

 

 

8 COMMENTS

 1. Gura pacatosului adevar graieste! In sfarsit un nou il lider maximo al PSD recunoaste in fata unei sali intregi si in prezenta tuturor televiziunilor ca sunt continuatorii fostului PCR. Bine ca si-au cerut scuze pentru atrocitatile comis de precursorii si idolii lor. Asa ca dragi tovarasi sustinatori ai PSD=PCR! Sariti repede cu jignirile si injuraturile caracteristice voua la adresa celor care nu mai vor comunism in Romania.

  • Iar bati campii tataie,cati dreaq de comunisti ai mai vazut tu care vor sa-si imparta averile si viloaiele cu tine, bai ametitule? Social democratie si un trai decent pentru populatie, pentru cei care isi castiga sau si-au castigat drepturile prin munca si nu cu discursuri,propaganda si vorbe de claca, inseamna pentru tine comunism? Mai bine uita-te la tine si la voi astia ,turma lui basescu si iohannis,o mare de vechi si noi bolsevici,acum cica “europeni” si imbuibati cu “valori democratice”, adica de dat cu parul daca nu va merge interesul cu propaganda si facaturile,iar cand nu va merge nici cu parul si o luati voi pe cocoasa, ziceti ca-i “mineriada”.

   • Asta tocmai a recunoscut ca sunt urmasii comunistilor nu social democrati tataie! Dar nu ma mira ca a sarit nostalgicul comunist din tine sa ma certe. Chiar ai raspuns invitatiei mele din comentariu! Multumesc!

     • Cu asta sunt absolut de acord cu tine. Si nu doar comunist ci si securist de frunte. Aici da, ai dreptate dar nu schimba cu absolut nimic ura mea atat pentru termenul de comunism cat si pentru betivanul coabitant. Voi puteti intelege ce vreti pe principiul stupid ca cine nu e cu Ponta e cu Basescu desi ambii au fost un cuplu perfect de coabitanti, eu stiu ce cred si ce imi produce repulsie.

Leave a Reply