Durere mare in Grecia in plin sezon turistic. Peste 70 de oameni au murit din cauza incendiilor devastatoare si mii de proprietati au fost facute scrum.

Bilanţul victimelor incendiilor izbucnite în împrejurimile Atenei a crescut marţi la peste 70, a anunţat municipalitatea din Rafina, principalul oraş al zonei litorale devastate de flăcări de pe coasta de est a Atticii, în timp ce ţara se află încă sub şocul descoperirii macabre a 26 de corpuri carbonizate, dintre care unele ale unor ‘copii mici’, informează AFP. ‘Astăzi Grecia este în doliu’, a declarat premierul Alexis Tsipras, anunţând, într-un discurs televizat adresat naţiunii, trei zile de doliu naţional.

‘Am numărat peste 70 de morţi’, a declarat Myron Tsagarakis, consilier municipal în Rafina, în timp ce guvernul continuă să vorbească de 50 de morţi confirmaţi. Aceste incendii sunt cele mai periculoase de la cele soldate cu moartea a 77 de persoane 2007

10 COMMENTS

 1. 24 iulie! Zi superba! LA MULTI ANI, RADU ! Dar, multi si sanatosi alaturi de cei dragi sufletului tau!
  Ps. Am citit pe dcnews articolul care coincide cu interpretarea mea facuta cu ceva timp in urma aici pe blog. Nu am de unde sa stiu propria ta viata dar calculele numrologce spun ceea ce e realitate doar ca trebuie interpretate si intelese asa cum e normal!
  Inca odata: LA MULTI ANI SANATOSI !
  Ai grija de propria sanatate,restul sunt trecute la completari sau provocari!

 2. Fiecare cu dramele lui. Ei au paduri si noi avem apa. Daca veneau austriecii la ei si importau ceva drujbe acum nu mai aveau incendii. Daca vor sa vada cum arata o adevarata catastrofa atunci le imprumutam guvernul cateva luni. Doamne fereste!

 3. Off topic
  Cum de mi-a scapat. Cu ocazia celebrarii zilei Dvs. de nastere, va doresc sanatate maxima, putere de munca, emisiuni cat mai captivante si zile frumoase alaturi de cei apropiati si dragi.
  La Multi Ani !

 4. Imagini apocaliptice de la fratii nostri greci. Dupa viiturile puternice de acum o luna, a venit focul mistuitor. Incendii devastatoare care cu greu sunt tinute sub control, zeci de victime si bunuri mistuite de flacari, acum in plin sezon estival, un mare dezastru. Tot ceea ce este posibil ca la originea acestor incendii sa fie o mana criminala, daca nu, natura, vremea a luat-o razna.

 5. Stirile locale scriu despre “incendiatori”. Se incearca oare daramarea guvernului elen si destabilizarea tarii ? un fel de Colectiv ?

Leave a Reply