Celebra publicatie americana Huffington Post onoreaza Antena 3 si Romania cu pozitia nr. 22 in clasamentul celor mai uluitoare fotografii din lume. E un clasament pentru 52 de pozitii realizat de jurnalistii americani.

Cel mai mare drapel al Romaniei, realizat de Antena 3, fapt care a intrat in Cartea Recordurilor, este surprins in fotografia mentionata de Huffington Post la pozitia 22.

Iata textul :

http://www.huffingtonpost.com/2013/12/23/photos-of-the-year_n_4493077.html

A man holding a Romanian flag stands on a record breaking version of the flag, on the Clinceni Airfield, south of Bucharest, Romania, Monday, May 27, 2013. Romania entered the Guinness Book of records after it unveiled the largest flag ever made. It took about 200 people several hours Monday to unfurl a five-ton flag of Romania which organizers said measured 349.4 meters by 226.9 meters, about three times the size of a football pitch. (Vadim Ghirda / AP)

 

8 COMMENTS

  1. Vă urez să fiti de cât mai multe ori onorati și vă rog să nu dezonorati niciodată onoarea de care vă bucurați!

  2. FELICITĂRI! VOUĂ DE LA ANTENA3!
    Mie îmi lasă un gust amar privind inexistenţa demnităţii, onoarei şi respectului reciproc faţă de aproapele şi faţă de tot ce e în jur!

  3. Este un lucru de laudat ceea ce a realizat ANT 3 acest superb si imens drapel al Romaniei si nu numai. Din pacate nu s-a reusit insuflarea demnitatii, a respectului reciproc, al onoarei, a dragostei de tara si a patriotismului de la vladica la opinca.

  4. In legatura cu varza Kale din postul de pe facebook cu ardeii iuti 🙂 eu sunt din Timisoara si am plantat in gradina proprie cateva zeci de verze din acestea (cele mature arata cam asa: http://oi61.tinypic.com/2v847yv.jpg) cu intentia de a vinde, insa nu stiu cat de cunoscuta este in general si care sunt sansele de a vinde, aici in Tm. In Bucuresti stie lumea de ele, se vand? Am inteles de la cineva ca s-ar gasi la Mega Image dar nu stiam ca sunt si in piete. De curiozitate, la ce pret se vand?

  5. realizarea a3 e din 2013 . oricum a fost ceva deosebit dar nu inteleg de ce abia acum a fost mentionata de gadea din moment ce a fost postata asa cum se arata pe site-ul respectiv “Posted: 12/27/2013 11:29 am EST Updated: 01/25/2014 4:01 pm EST”.

Leave a Reply