Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marţi seară, la Kanal D, că ştie că, odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, trebuie să ia foarte în serios şi candidatura la preşedinţia României. el a precizat că va face analize serioase, pentru ca alegerile să fie câştigate cu cel mai bun candidat.

„E prematur, cum a spus colegul meu Florin Cîţu, să vă dau un răspuns. Sunt conştient de faptul că, odată înscris în lupta pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal, odată cu acest mandat, trebuie să iau în calcul şi candidatura la Preşedinţia României, pentru că preşedintele Partidului Naţional Liberal va trebui să intre în lupta pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Sigur, pe de altă parte, sunt un om care am în vedere toate alternativele, în politică e bine să ai o gândire strategică”, a declarat Orban la Kanal D, citat de News.ro.

Dupa infrangerea suferita de PNL in alegerile parlamentare din 2020, Ludovic Orban a fost nevoit sa demisioneze din functia de prim ministru.

Victoriile in alegerile europarlamentare si prezidentiale din 2019 sunt puse de liberali pe seama revitalizarii partidului prin prezenta lui Rares Bogdan in fruntea listei la europarlamentare. Iar la prezidentiale prin performanta personala a lui Klaus Iohannis in fata unui adversar mult mai slab, de la PSD.

 

 

2 COMMENTS

  1. Nu trebuie votat! Sa va fie clar tuturor! Daca va ajunge in functia de la cotroceni, Romania va indura si karma acestui nemernic. Trebuie oprite aceste chinuri, fiecare sa isi duca soarta cum au gresit si nu sa indure cetatenii karma colectiva ani si ani, si lepra sa se faleasca in orice! Chiar nu v-ati saturat de nemerniciile karmei fiecarui lepra care a ajuns in functii inalte si cotroceni?! Oare tableta buclucasa nu va fi eliminata de sts?!

  2. Ludovic Orban e suficient de nating si de plin de el, pe de o parte, si, poate, suficient de santajabil pe de alta parte, pentru a fi un excelent presedinte al Romaniei. Bineinteles, nu pentru romani, ci pentru aia care ne conduc, DE FAPT!
    Asadar, n-ar trebui sa ne mire DELOC daca va reusi sa ajunga in aceasta functie, propulsat PRIN MIJLOACE SPECIFICE.

Leave a Reply