Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a apreciat, vineri, drept ‘rațională’ abordarea președintelui Klaus Iohannis, care a spus că premierul Dacian Cioloș va trebui să răspundă, în perioada următoare, dacă rămâne independent sau dacă își declară simpatia ori adeziunea pentru un partid politic.

‘Nu sunt un comentator al domnului Iohannis. Este o abordare, zic eu, rațională, dacă a solicitat acest lucru, el l-a propus să fie premier, dar trebuie să așteptăm rezultatele alegerilor’, a spus Kelemen Hunor, răspunzând unei solicitări adresate de jurnaliști de a comenta declarațiile președintelui Iohannis referitoare la premierul Dacian Cioloș.

Kelemen Hunor a mai spus că viitorul guvern trebuie să fie asumat politic.

‘Eu am mai spus despre Dacian Cioloș ce părere am, o părere bună. Trebuie să fie asumat politic viitorul guvern, inclusiv premierul. Dar noi despre aceste chestiuni vom vorbi după alegeri, nu aceasta este prioritatea noastră, fiindcă probabil nu vom da noi premierul României, cu toate că ar fi un lucru bun’, a menționat Kelemen Hunor citat de Agerpres.

La sediul Prezidiului UDMR din Cluj a avut loc, vineri, Consiliul Permanent al UDMR.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că premierul Dacian Cioloș va trebui să răspundă, în perioada următoare, dacă rămâne independent sau dacă își declară simpatia ori adeziunea pentru un partid politic.

 

5 COMMENTS

 1. O fată de 16 ani din Oradea , a fost sechestrată în fața iubitului ei și supuși amândoi unor perversiuni sexuale . Băiatul a fost doar imobilizat dar fata violată în fața lui . După 3 săptămâni , au prins făptașii , unul de 24 ani celălalt de 29 . Un suspect e cercetat în stare de libertate pentru că nu a opus rezistență și pentru că a depus mărturie împotriva amicului de viol
  Cu șeful poliției suspendat , descreierații capătă curaj !

  • Nu vad legatura. In schimb vad ca e unul foarte “rational” in dat limbi. Nu mai e nimic de spus cand vine vorba de curvie. udmr nu are nimic cu aceasta tara decat s-o destructureze prin orice mijloace si cand te gandesti ca sunt la pupitrul guvernarii Romaniei si azi prin tot felul de inalti functionari in locuri cheie.

  • UDMR nu ma mira in schimb USR se vaicarea la a3 ca n-are semnaturi, acum face aliante in parlament cand nu sunt in stare sa stranga niste semnaturi? Sa se duca la terase in centrul vechi sau la Tudor Chirila, sau aia le dau cu flit? Oricum Nicusor Dan e penibil, nu poate sa lege doua vorbe. Una e talentul la matematica si alta politica, unde e paralel saracul, de-aia si slujestele la Soros…

 2. nici o supriza
  astia intotdeauna se dau cu ala care pare mai tare
  sunt condamnati sa fie a cincea roata la caruta, sa n-aiba nimic de spus decit cacturile lor cu steagul limba si scolile
  dac tot vor segregatie, eu unul i-as segrega la maxim…

Leave a Reply