Analistul Bogdan Chirieac a declarat la Antena 3 ca in momentul de fata avem de-a face cu un razboi la varful PSD intre tabara condusa de premierul Viorica Dancila si tabara Gabrielei Firea.

‘Firea vrea sa preia presedintia PSD. Vedeti discursul domniei sale din aceasta dimineata”, a spus Chirieac.

Firea l-a atacat dur pe Marian Oprisan, considerat noul brat politic forte al taberei Dancila din PSD :


https://www.dcnews.ro/chirieac-sunt-doua-tabere-dancila-firea-nu-va-fi-doar-atat_662447.html

https://www.stiripesurse.ro/firea-mi-e-groaza-ca-opri-an-face-strategia-politica-a-psd_1357780.html

https://www.stiripesurse.ro/gabriela-firea-opri-an-l-a-acuzat-pe-stanescu-pe-grupul-intern-de-whatsapp-ca-vrea-sa-faca-psd-mic-i-sa-i-l-dea-lui-victor-ponta_1357778.html

3 COMMENTS

  1. mahalalei suburbane (si la propriu, si la figurat) ii este preferabila submediocritatea cit de cit politicoasa de nivel de scoala judeteana.

    Pe linga Tzatza Firea, celebri Stefanescu si Olguta sunt niste titani ai gindirii, oratoriei si bunului-simt. Si, oricum, sunt infinit mai cinstiti.

    Oama politica Firea e ca gazul: ocupa intreg volumul aflat la dispozitie, se comprima oricit, se dilata oricit, se si lichefiaza la nevoie, poate sa si inghete… ceea ce nu-i neaparat rau (ca gazului nu-i trebuie coloana vertebrala), arata versatilitate – unii i-ar zice oportunism lipsit de scrupule.

    Problema e ca gazul asta ce vine din Voluntari e hidrogen sulfurat. Pute rau si mai e toxic. Altfel, e colorat frumos, galbui…

Leave a Reply