Elena Cristian pe Facebook :

Azi a fost ultima mea zi la Jurnalul.

Nu m-am supărat, nu am fost dată afară, nu ne-am certat, nu plec la un trust concurent, rămân cu sufletul Aici. Și ne vom întâlni la fel de des prin intermediul televizorului .

Doar că am ales să mă întorc la presa de business și mulțumesc din suflet celor care mi-au dat șansa să fac asta.

Sunt de 10 ani în acest Trust de presă. Și nu mi-ar ajunge încă 10 să îi nominalizez pe toți cei cărora trebuie să le mulțumesc. Lista e lungă și nu aș vrea să omit pe cineva. Așa că voi spune simplu: MULȚUMESC.

Vreau să mai spun că anii la Jurnalul Național (3 și un pic, din 10) au fost minunați, mai ales datorită oamenilor extraordinari cu care am avut onoarea să lucrez. Ei știu că nu spun vorbe mari și că am fost norocoși că ne-am întâlnit. O să ne ducem dorul unii altora.

VĂ MULȚUMESC, DRAGI COLEGI! Pentru tot, dar mai ales pentru ultimele două săptămâni!

7 COMMENTS

  1. Se pare ca “stralucirea” intensa in acest trust de top, are si anumite neajunsuri. Dupa Laura, pleaca si Elena. Un lucru linistitor este faptul ca nu pleaca departe, acestea raman langa noi sa straluceasca in alta parte.

  2. Mi se pare interesant ca pleaca “vechi” din Antena 3, nu cei radicali precum Gadea, Badea sau Ciuvica si vin oameni de pe la RomaniaTV.

Leave a Reply