Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu va fi condus de lt. col. Constantin Vlase, medic infecţionist, cel care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Galaţi, au precizat vineri, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Constantin Vlase va fi director general al spitalului sibian, după ce medicul Liliana Coldea a demisionat din funcţia de manager.

Şi Direcţia de Sănătate Publică Sibiu este condusă de un medic militar, colonelul Daniel Chelcea, cel care a fost director medical al Spitalului Militar de Urgenţă din Sibiu.

Judeţul Sibiu înregistrează o rată a infectării de 9,01 la mia de locuitori în ultimele 14 zile, potrivit raportării transmise joi de Grupul de Comunicare Strategică, scrie Agerpres.

1 COMMENT

  1. Cat tupeu are R.Bogdan in emisiunea dvs.
    Au murit oameni in epoca base, la poarta spitalelor INCHISE cand premier era boc, mare PN L list , ca si blaga, videanu etc…base, care va veni la guvernarea viitoare dezastruoasa…De ce dracu da vina pe PSD ?
    Iar dnul ala cu tupeu de la USR , neomarxist, zice ca Ponta n a facut nimic .Pai, daca Iohanis a facut politica, a iesit in strada , ca sa darame Guvernul ?
    Acum au ars oameni dar…n a mai daramat Guvernul…ca era al lui …

Leave a Reply