diaconu_44578300

Pentru cei care doresc sustinerea lui Mircea Diaconu ca si candidat independent la europarlamentare, adresa unde puteti trimite adeziunea dvs este :

euromirceadiaconu@gmail.com

Trimiteti numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, seria si nr de buletin, cod numeric personal.

Pentru moment, doar familia maestrului este cea care incearca sa raspunda mailurilor dumneavoastra. Si sa centralizeze sprijinul ce vine de la sustinatori.

Ei spera sa va poata anunta si locul din Bucuresti in care familia maestrului va stringe semnaturile olografe de care e obligatoriu nevoie pina pe 25 Martie. Cel mai probabil sambata si duminica.

PS 1 : scuze pt adresa initiala gresita, maestrul nu e foarte familiarizat cu internetul

PS 2 : Adeziunile dvs nu tin loc de semnaturi pe listele ce trebuie depuse la Biroul Electoral Central. Ele sunt insa un indiciu extrem de precis al sustinerii maestrului Mircea Diaconu si un test popular daca sunt azi 100.000 de romani alaturi de el. In masura timpului fizic, fiica maestrului va raspunde la mailul anuntat si va trimite tabelul pe care trebuie sa-l semnati. Stiu ca e greu si poate parea incurcata situatia, dar acestea sunt datele deocamdata.

PS 3 : Sigur-sigur, cit mai curind posibil, familia Diaconu va anunta locul din Bucuresti unde simbata si duminica vor fi colectate adeziunile cu semnaturile olografe, asa cum cere legea.

 

 

 

 

357 COMMENTS

 1. Agenția Națională de Integritate a anunțat că Mircea Diaconu nu poate candida pentru o funcție eligibilă de membru al Parlamentului European întrucât prin decizie definitivă s-a stabilit că a fost în incompatibilitate și astfel are interdicție de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică până în 19 iunie 2015. – See more at: http://www.dcnews.ro/horia-georgescu-amenin-a-depun-plangere-penala-daca-diaconu-candideaza_439534.html#sthash.CaczmoGc.dpuf

 2. mail-ul e una, semnatura e alta.
  Adeziunea pe mail nu tine loc de semnatura. Deci cum putem semna pt ca e vorba de un nr foarte mare de oameni din toate zonele tarii iar timpul este foarte putin pt distributie de liste?

  • Il sustin, il voi vota si va castiga. Este cea mai demna persoana din toate partidele la un loc.
   Vedeti cum un om de bine si cu ganduri si pentru oameni vrea sa candideze I se taie aripa.
   Succes maestre Diaconu.

  • D.le Macroiu,
   Mi-e tare teama ca asteptati degeaba. D. Diaconu are vocatie de om politic cu coloana vertebrala, nu de rama taratoare, precum dl. Tariceanu.

  • Langa Tariceanu,sa te vedem pe tine! Mircea Diaconu are caracter si se vrea acolo unde a fost si pana acum;langa Crin Antonescu! N-ai inteles nimic!!!

 3. Faceti va rog ca linkul initial sa duca aici, unde este scrisa adresa de e-mail corecta. Am trimis deja la multa lume, si nu vreau sa trimit din nou.

 4. Tocmai mă pregăteam să întreb dacă nu e ceva în neregulă cu adresa de mail.
  OK, am trimis din nou, pentru că la prima adresă nu mergea.

 5. D-le Radu Tudor,imi pare rau ca mi-ati interzis (sau poate este o nefunctonalitate) sa postez pareri la mesajele dvs.Poate pentru ca ieri am scris ca domnul Diaconu a fost dat afara din PNL,pt. ca afost prea mult pe la antene.Dar eu am spus-o in mod corect ,este parerea mea ,asta nu inseamna ca eu am ceva cu postul dvs.Dimpotriva ,urmaresc aproape toate emisiunile,iar adresa si numele meu este real,puteti verifica.Imi pare rau,iar daca este o greseala poate se remediaza.Oricum eu voi urmari incontinuare.

  • Stimata d.na Zogorean,
   Cred ca v-ati grabit putin cand ati afirmat ca d. Diaconu a fost “dat afara din PNL”. Dumnealui a fost scos de pe listele de candidati ale PNL la alegerile europarlamentare, ceea ce este cu totul altceva.
   De multe ori deciziile de partid nu se potrivesc cu dreptatea, dar intre o institutie (partidul) si o persoana se prefera interesul considerat superior (al partidului).
   In cazul de fata, eu cred ca trebuia sa fie invers, de aceea sunt gata sa sustin candidatura d.lui Diaconu si voi vota pentru el. Raman insa un liberal convins si ma straduiesc sa inteleg pozitia partidului.

   • Hai,domnule,să fim serioşi ,câţi soldaţi ca şi Mircea Diaconu are PNL?S[ fii at\t de umilitb ]n partidul t[u este de neiertat.

   • Hai,domnule,să fim serioşi ,câţi soldaţi ca şi Mircea Diaconu are PNL?S[ fii atât de umilit în partidul tău este de neiertat.

  • sustin candidatura Domnului Mircea Diaconu dar nu stiu ce trebuie sa scriu in mailul pe care trebuie sa-l trimit
   datele din buletin?

   • SCRIE SUS: Pentru cei care doresc sustinerea lui Mircea Diaconu ca si candidat independent la europarlamentare, adresa unde puteti trimite adeziunea dvs este :

    euromirceadiaconu@gmail.com

    Trimiteti numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, seria si nr de buletin, cod numeric personal.

  • SUSTIN SI SUBSCRIU LA INSCRIEREA IN CURSA PENTRU EUROPARLAMENTARE,SA DISPARA ANALFABETII CARE “NU STIE SA VORBESTE”CE NE REPREZINTA IN PARLAMENTUL EUROPEAN .

 6. Radu, exista un formular standard pentru adeziune? Nu am completat niciodata o astfel de adeziune, dar pentru Maestrul Mircea Diaconu o fac cu toata dragostea si increderea mea.

  • SCRIE SUS: Pentru cei care doresc sustinerea lui Mircea Diaconu ca si candidat independent la europarlamentare, adresa unde puteti trimite adeziunea dvs este :

   euromirceadiaconu@gmail.com

   Trimiteti numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, seria si nr de buletin, cod numeric personal.

 7. Domnule Radu Tudor, amtoata stima pentru emisiunile pe care le faceti.
  MARIAN MEXICANUL INTERNAT LA SPITAL DUPA O CEARTA PE BANI, SUNT OAMENI CARE NU SE POT INTERNATI IN SPITAL, SAU SUNT MULT MAI BOLNAVI CA NU AU BANI SA STEA INTERNATIIN SPITAL. EU AMO SORA CARE NU SE POATE INTERNA IN SPITAL CA MEDICUL DE FAMILIE NU POATE SA DEA DECAT 2 TRIMITERI PE LUNA.
  O SA AJUNGEM IN CURAND SA FACEM DISCRIMINARE.DE ……
  UN HOLTER IL PORTISI ACASA CATI BANI IL COSTA PE ACEST INDIVID SPITALIZAREA DAR O BOALA PE BUNE.
  SI EU AMAVUT HOLTER DAR NU M-AM INTERNAT TREBUIE SA AI O ACTIVITATE NORMALA.LA TOTI LI SE RIDICA PULSUL CAND DAU DE PREA MULT BINE

 8. DESIGUR!

  Sub ce forma se trimite adeziunea? Este vreun formular? Ce trebuie sa contina mailul catre adresa mentionata?

  Multumesc

 9. Cu toata dragostea il sustin pe maesrul Mircea Diaconu Sunt sigura ca va reprezenta Romania cu drag si profesionalism .Succes .

 10. parerea mea este ca dv . ca mare jurnalist ce sunteti sa fiti impartial si sa nu va implicati in favoritisme politice!! respectiv prin dragostea care va iubim si ne uitam la antena 3 sa fim si manipulati in acest caz!!
  de ce nu cereti sa-l si votam ?
  cer respect pt .ce-i care iubim antena3!

 11. CE DATE TREBUIE PRECIZATE IN ADEZIUNE? POATE AR TREBUI UN MODEL DE ADEZIUNE SI CEI INTERESATI IL POT COMPLETA SI EXPEDIA PE MAIL-UL MAESTRULUI.

 12. Sustin cu toata convingerea candidatura maestrului Mircea Diaconu pentru un post de europarlamentar la alegerile din luna mai. Este timpul sa fim reprezentati in forurile europene de oameni de valoare care vor face cinste Romaniei. Ne-am saturat de politicieni verosi, corupti, de semidocti, de fiul sau fiica lui cutare sau cutare. Mult succes Mircea Diaconu !

 13. Da, doresc sustinerea domnului Mircea Diaconu pentru un post la europarlamentare, ca independent, si am speranta ca este omul care vrea cu adevarat sa lupte si sa faca ceva pentru oamenii din aceasta tară. Sincer, ma bucur ca nu mai face parte din nici un partid politic asa cum sunt ele la ora actuala.

 14. Va admir si va ascult de fiecare data la tv, pacat ca din toata lupta pe care o depuneti in aflarea si divulgarea adevarurilor din Romania , lumea nu ia atitudine.
  Si vreau sa il sustin cu semnaturi pe domnul Mircea Diaconu atat cat pot din rudele si cunostintele mele din Giurgiu

 15. Procedura inregistrarii plangerii/sesizarii:
  Politistul care primeste plangerea, isi verifica competenta si indeplineirea conditiilor de fond ale sesizarii.
  Incepe urmarirea penal fata de fapta sesizata.
  Trimite dosarul la parchet in vederea atribuirii numarului unic.
  De aici inainte sefii politiei orasenesti/municipale/judetene NU MAI AU DREPT DE ACCES LA DOSAR deoarece art. 303 alineatul 2 din Cod procedura penala:
  ART. 303 din Cod de procedura penala
  Dispoziţiile date de procuror
  (1) Procurorul poate să dispună cu privire la efectuarea oricărui act de urmărire penală de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare sau de organele de cercetare penală speciale, după caz.
  (2) Dispoziţiile date de procuror în legătură cu efectuarea actelor de cercetare penală sunt obligatorii şi prioritare pentru organul de cercetare, precum şi pentru alte organe ce au atribuţii prevăzute de lege în constatarea infracţiunilor. Organele ierarhic superioare ale poliţiei judiciare sau ale organelor de cercetare penală speciale nu pot da îndrumări sau dispoziţii privind cercetarea penală.
  (3) În cazul neîndeplinirii sau al îndeplinirii în mod defectuos de către organul de cercetare penală a dispoziţiilor date de procuror, acesta poate sesiza conducătorul organului de cercetare penală, care are obligaţia ca în termen de 3 zile de la sesizare să comunice procurorului măsurile dispuse, ori poate aplica sancţiunea amenzii judiciare pentru abaterile judiciare prevăzute la art. 283 alin. (1) lit. a) sau, după caz, alin. (4) lit. m) ori poate solicita retragerea avizului prevăzut la art. 55 alin. (4) şi (5).

  Astfel seful politie Neamt ce cauta sa se implice in cercetarea unei persoane, in cadrul unui dosar penal, care, odata inregistrat la procuratura, se supune reglementarii prevazute de art. 303 si exceed competentei de sef de politie?

 16. Sustin candidatura domnului Mircea Diaconu la alegerile europarlamentare din data de 25 mai 2014.
  Am convingerea ca va reprezenta cu cinste Romania si romanii in parlamentul european.

 17. Sustin pe Mirea Diaconu,la Alegerile Europarlamentare.

  Adresa mea : Str. I.Jianu,nr. 26/A,oras LIPOVA,Jud. ARAD
  cod postal :15400, Cod numeric personal :1510910023617.

 18. pentru distinsul,nobilul toate adjectivele la superlative pentru artistulDOMNUL MIRCEA DIACONU. Il votam

  gheorghe copotoiu il votam

  DOAMNE AJUTA-L

 19. Nu va lasati manipulati.MIRCEA DIACONU isi va duce lupta de unul singur ca INDEPENDENT pentru a nu implica/aduce daune partidului(speranta moare …ultima) si apoi cu sprijinul PNL va incerca sa dovedeasca ca sistemul a dus cu el (si cu PNL) o lupta de …denigrare/desfiintare .
  Daca isi va castiga dreptul sau de “cetatean”( cred ca nici ANI nu poate interzice dreptul cetatenesc:de a alege si de a fi ales)dnul DIACONU se va intoarce in PNL(a afirmat-o chiar dansul ASTAZI !!!) partid pe care nu este suparat!!!!!.Dar ce poti sa te astepti dela dna STOICESCU care o tine …langa,langa cu …DE CE? DE CE?… ANTONESCU este de vina(deci nu basescu si institutiile basiste) DE CE? DE CE?
  Sa vedem maine(poate il invita pe fesenistul TEODORESCU) ce ne va mai spune dna STOICESCU ca a mai facut …acest ANTONESCU(in ROMANIA PLINA DE CONDUCATORI si POLITICIENI HOTI/CORUPTI ..el isi permite sa nu fie HOT/CORUPT si este un real pericol pentru …acesti hoti/corupti care isi dau mana … ca sa-l elimine si ca… sa puna mana pe …ROMANIA).Oare alte subiecte nu mai gaseste aceasta dna.
  Acum ANTONESCU se gaseste in aceiasi postura cu …BERBECEANU.Amandoi au suparat …sistemul si a zgandarit cuibul de viespi si vor suporta consecintele.
  Vom semna cu toti pentru MIRCEA DIACONU un liberal de varf si un luptator (ca si PNL) contra sistemului ..perpetuat de 24 ani.

  • Nu are nici-o legătură susținerea D-lui M.Diaconu cu învinovățirea altora și cu prea mărirea și compătimirea lui Antonerscu.

 20. Maestre va sustin din toata inima si va doresc succes in aceasta incercare.

  Vreau sa intreb daca nu ar fi bine sa publicati un formular pe care noi sa-l descarcam sa-l completam si sa-l trimitem scanat. Se accepta o asemenea solutie? Interesati-va si spuneti-ne ca sa stim cum sa procedam.

  Cu multa stima,
  Tomita Sima.

 21. De ce nu-şi face pagină pe facebook cu like ? Nu toţi avem semnătură olograf sau cum se chiamă. Daniel Dăianu aşa a făcut şi mai are putine like(nu îl agreez pe Dăianu). MULT SUCCES !

 22. Domnule Radu Tudor,în numele fratelui meu,profesor de cinci ani,profesor în județul Bihor care a separat repetenții de olimpici la matematică,profesor umilit cu 1100 Ron pe lună,acum două săptămâni a suferit o criză de indigestie de natură cât să chemăm salvarea.Și cum el lucrează la fix Cuca Măcăii de-și dă salarul pe navetă,nu a anunțat la timp ca să-și motiveze absența pentru o singură zi.Fratele meu a adus ce i-a dat medicul de familie dar a adus și recomandările cu medicamentele de la salvare.Și totuși doamna directoare de la școală e rău voitoare și spune că nu îi poate accepta scutirea.Să fim corecți,doamna directoare are și ea doar 30 de ani plus 1-2.Cum să nu accepți scutirea medicală venită de la medicul de familie,pe dovezi clare?A făcut indigestie și a luat medicamente.Luna viitoare află dacă îi taie o zi din lucru,dar în caz că îi taie,cum putem dovedi un abuz în serviciu?Cui să mă adresez?Mulțumesc!

 23. doresc sa sustin candidatura domnului diaconuadresa mea: maria bacel oras medias jud. sibiu str. vladimirescu tudor nr. 1 CNP 2531012322231

 24. ma numesc oancea p. dumitru cnp 1480911212952 nascut in com.Garbovi .jud. Ialomita
  MA MAESTRE< TOTI NE NASTEM PE ACELASI ORIFICIU IN PIELEA GOALA, oare cei care ne imbraca si ne dau haine la inceput sunt de dreapta sau cele care ne dau lapte si mancare la inceput sunt de stanga sau cei care ne boteaza in ……in religia lor de centru-stanga aunt intradevar SFINTI PARINTI.
  comfirm datele de mai sus pentru CIPI pentru ca nu il cunosc personal dar daca transmite catre Domnul Mircea Diaconu datele care sa ii ajute in intentiile pe care le are doresc sa conteze pe mine sub toate aspectele.

  DL Radu daca consideri ca sss sss sss cifreaza aceasta sezi un moment si poateaza un pctdvd la aceasta

 25. Am trimis mailul cu adeziunea la euromirceadiaconu@gmail.com si am verificat la sent.A plecat.
  De oameni de valoare si cu bun simt ca dumnealui ar trebui sa fie populata scena politica,pentru a se schimba ceva in tara noastra.
  II doresc succes!

 26. Chiar nu am timp sa citesc tot ce au comentat sau ce indicati dumneavoastra! Daca nu pot fi in Bucuresti, cum pot transmite adeziunea??? Din cate stiu, orice cerere, petitie, solicitare, transmisa si prin intermediul net-ului este luata in consideratie!!! Unde trebuie sa transmit datele ca acusha le dau cu draga inima si suflet!!!!

 27. ACEST ARTIST AL NOSTRU MERITA VOTUL MEU SI CHIAR DACA AS FACE DRUMUL CRAIOVA-BUCURESTI TOT AS VENI SA-L SUSTIN CA PREA A FOST CALCAT IN PICIOARE DE NISTE HIDOSI CU TOATA SUITA LOR…SUCCES DOMNULE DIACONU ////

 28. Eu si intreaga mea familie vom semna in favoarea Domnului Mircea Diaconu!
  Un exemplu de om cu COLOANA VERTEBRALA ! Toata stima si consideratia !

 29. Iata ce scrie pe wikipedia despre Mircea Diaconu:

  În calitate de manager al Teatrului Nottara, a fost implicat într-un scandal de nepotism, întrucât și-a angajat acolo propria soție (pe Diana Lupescu), pe post de regizor artistic gradul I,[1] și a remunerat-o din fondurile Teatrului pe contracte ce implică drepturi de autor.[2]

  Apoi aici:
  Mircea Diaconu, care şi-a pierdut calitatea de parlamentar după ce a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care îl declarase incompatibil. Liberalii au crezut că problema incompatibilităţii se aplică numai pe plan intern, aşa că l-au propulsat pe Diaconu pentru europarlamentare. Săptămâna trecută, conducerea ANI anunţa că Mircea Diaconu nu poate candida nici la alegerile europarlamentare, precizând că va face uz de toate căile pentru a bloca candidatura fostului senator.

  Asadar, Domnule Radu TUdor, la ce il vor ajuta aceste semnaturi ?

 30. Domnule Tudor,nu le mai luati aparare coruptilor din politica.Acesti politicieni si-au batut joc de tara tinmp de 25 de ani.
  Romanii sunt saraci iar ei sunt foarte bogati.

 31. Ma refer la pstul dumneavoastra de televiziune,nu la dumneavoastra personal.Ce-ar fi sa faceti publice averile tuturor baronilor locali de la PSD?

 32. V-ati saturat ca aceeasi nemernici gusati si burtosi sa tot “catindeze” de 25 de ani sperand sa si castige pentru a continua distrugerea tarii prin furturi, coruptie si non justitie? Atunci haideti sa sustinem un OM cult, cinstit, modest, carisamatic, ce si-a spus ferm parerea despre politica si politicienii din Romania si care a platit pentru acest lucru, fiind scos de pnl-isti de pe listele cu candidatii la europarlamentare si indepartat din partid. Poate insa candida ca independent dar are nevoie de 100.000 de semnaturi. Veniti negresit sa-l sustinem la Teatrul Notara de pe b-dul Magheru si luati legatura cu d-l Cibi care va va da tabelele necesare pentru semnaturi. Domnule Mircea Diaconu, d-le Radu Tudor, eu cred ca eventuali voluntari care sa umble cu tabele pentru semnaturi prin cartiere “din poarta in poarta” ar fi o metoda rapida de strangere de semnaturi dar si mail-uri trimise de cat mai multi oameni rudelor si prietenilor care la randul lor sa le forward-eze, i-ar putea mobiliza sa-si dea semnaturile. Eu asa am facut si va rog sa ma comtactati pentru un eventual voluntariat. Succes si sa auzim numai de bine! EUGEN STOICESCU, tel:0728951107.

 33. Daca s-ar face un sondaj de opinie,despre caracter, omenie, cultura dintre cei aproape 500 parlamentari, domnul Mircea Diaconu se afla sigur in primii zece. Mult succes la europarlamentare.

 34. Susțin cu toată convingerea un om de cultură,onest,cu principii solide,unul din puținii politicieni ,pe care ÎL ADMIR.Păcat,că nu pot și vota pentru Domnia -Sa.Succes,domnule Diaconu!!!

 35. Domnule Radu Tudor, tot respectul pentru ceeace faceti sustinind adevaratele valori iubite de majoritatea celor care dispun de mai mult de un neuron functional…Sustin din tot sufletul ca Maestrul sa ma, ne, reprezinte acolo unde multi s-au facut remarcati prin prostie si tradarea celor care i-au trimis sa le apere interesele … Din nefericire nu stiu cum as putea sa fac … locuiesc in Italia si lucrez pentru Aviatia Militara Belgiana In Bruxelles… Ce este de facut ?

  • ORHA Florica, posesoare a CI: SM 323035, CNP 2610404301976 si sotul meu ORHA Vasile Ioan Dorel, posesor al CI: SM 368294, CNP 1550322301999, domiciliati in mun. Satu Mare, jud. Satu Mare sustinem candidatura d-lui Mircea DIACONU la europarlamentare.

 36. Va sustin din toata inima. Din pacate, motive de sanatate ma fac sa nu ma pot deplasa pentru semnatura. Mult succes!
  Daca trimiteti oameni pe teren ii astept.
  Inca o data, succes!

 37. Dumnule Radu Tudor opriti-l pe nenea dobritoiu, este PENIBIL! Pentru un om ca Domnul Diaconu LUPTI nu te lamentezi ca ramai cu lista incompleta!

 38. Astept locul unde va trebui sa semnez. De asemenea oameni are nevoie Romania sa fie reprezentata, ca sa poata sa fie bagata in seama!

 39. 100.000 semnaturi inseamna o mizerie pentru ca oameni precum Mircea Diaconu sa nu poata accede in politica ci doar slugile politice sa aiba acest privilegiu.
  Radu Tudor poate initiezi si o dezbatere cu micsorarea nr. de semnaturi astfel ca si romanii sa poata intra in politica si nu doar mafiotii din partidele politice actuale.

 40. Sunt de acord cu candidatura domnului Mircea Diaconu la europarlamentare.
  Este un OM politic cum putini sunt in Romania.

 41. semnez candidatura lui Mircea Diaconu ptr. europarlamentare, pe lista candidatilor independenti

  • Semnez candidatura lui Mircea Diaconu ptr, alegerile europarlamentare, ca si candidat independent

   • Sustin si subscriu ptr. Mircea Diaconu la europarlamentare, pe lista candidatilor independenti. Rusine liberalilor ptr. modalitatea aleasa sa-si sustina proprii membrii, care, din pacate, sunt tot mai putini.

 42. Ai facut ceea ce te caracterizeaza, ai avut si ai dreptate in continuare, Dumnezeu sa te ajute. Sunt alaturi de tine si de ce vei face in cotinuare.

 43. Domnule Radu , va pun o intrebare tocmai din Norvegia, daca semnam si noi de aici pe un tabel(suntem 3 in familie) si trimitem o scanare a documentului pe adresa maestrului , sunt aceste semnaturi de folos? Poate mai gasim ceva prieteni romani si adunam 100 000.

 44. Potrivit?
  Un om, care declara, ca daca nu intra ca europarlamentar, ramane fara ocupatie, chiar poate fi un om potrivit?
  Eu nu inteleg de ce LIBERALII nu-si incearca norocul si pe piata libera.

  Eu am impresia ca dl. diaconu nu are nici-o tangenta cu UE, numai ca vrea un salar consistent un europarlamentar.

  Am impresia, ca nu mai conteaza partidul, nu mai conteaza justitia, conteaza, salariul gras.

  Eu nu-l cunosc pe dl diaconu, de aceea nu-l pot judeca, dar mi imi lasa impresia ca este un om care ar face orice doar sa nu ramana somer.

 45. RADU,SUNT CONVINS CA MIRCEA O SA FIE VOTAT PT.EUROPARLAMENTAR.
  AM O RUGAMINTE CAT CARU’:
  NU POTI FACE “INPOSIBILUL” POSIBIL SA PUTEM VOTA ONLINE.EU SUNT PENSIONAR DIN OR.VICTORIA SI NU
  POT AJUNGE IN BUCURESTI.
  L-AM CUNOSCUT PE MIRCEA DIACONU,PERSONAL,IN 1985 LA BAILE FELIX.
  AM URMARIT TOATE APARITIILE LUI LA TV.NU MAI VORBESC DE FILMELE CELEBRE IN CARE A JUCAT.MULTUMESC ANTICIPAT

 46. Un actor minunat, un scriitor surprinzator si o persoana de mare caracter. Datorita intentiei sale de-a candida o sa merg la vot la europarlamentare desi mi-am jurat sa n-o mai fac atata timp cat Europa ne trateaza “nazist” drept “natiune inferiora”.

 47. Il respect din tot sufletul pe marele actor din a carei generatie fac parte. Il admir pentru integritatea sa morala, il inteleg pentru verticalitatea de a nu demasca adevarul din interiorul partidului dar nu il inteleg de ce trebuie sa suporte atatea mojicii ca multi altii din partid.

 48. Il sustin pe Mircea Diaconu. Locuiesc la sat. Pot veni sa completez un formular, dar nu e deajuns. Multi de aici, l-ar vota. Dar nu pot ajunge la oras. Pot lua mai multe formulare sa le completeze oamenii? Locuiesc in comuna Butimanu, Dambovita.

 49. va asigur de tot respectul si dragostea mea. va admir si va sustin din inima. patria sintem noi. patria are nevoie de caractere puternice. aveti toata sustinerea mea! am inteles ca sinteti in cadru legal si va mai sustin inca o data!!! Nu va lasati demoralizat!! INAINTE!!!

 50. E inacceptabil ce se intampla;Mircea Diaconu este un simbol,o valoare nationala,cunoscut in cele patru zari;ceea ce i-au facut liberalii ,este de neiertat!Il sustinem,cu tot sufletul,speram,cu totii ca va reusi sa stranga semnaturile.
  Forta,Maestre,ati trecut prin multe,ati reusit sa iesiti si din asta! Cat despre ANI,e o mare ticalosie!
  Doresc sa va ascult ,vorbind,din inaltul tribunei parlamentului european,desigur,sustinad cauza acestui popor umilit si obidit.

 51. tocmai vroiam sa ma ofer sa construiesc un sistem in care lumea sa-si poata pune datele (un site) si pe urma sa poata fi toate datele exportate si printate (prin email e manual practic)
  dar daca la noi (evident, birocratia) nu se accepta acest format, degeaba
  sper sa reuseasca dl Diaconu sa ajunga acolo unde merita (in PE)
  cu stima

 52. Sunt din provincie si nu stiu cum as putea sa dau si semnatura pentru a candida la europarlamentare sau chiar la presidential Romaniei

 53. Subscriu ptr. Mircea Diaconu ptr. alegerile europarlamentare, pe lista candidatilor independenti

 54. Sustin candidatura d-lui Mircea Diaconu la europarlamentare si am mare incredere in reusita dansului! Succes!

 55. ORHA Florica, CNP: 2610404301876, CI: SM 323035 si sotul meu, ORHA Vasile Ioan Dorel, CNP:1550322301999, CI: SM 368294, domiciliati in mun. Satu Mare, jud. SM, sustinem candidatura d-lui Mircea DIACONU la europarlamentare,

 56. Stimate maestre, va respect pentru iesirea de sub influenta “drogatilor” de la PNL – armata Antonescu – ( sincer am fost socata si dezamagita atunci cand ati sustinut pozitia “totalitara” din PNL care a ignorat VOINTA NOASTRA, votantii, si care avea o singura ideie cearta dintre cei doi copresedinti cu tinta presedintie).
  Din inima va doresc si sunt convinsa ca veti reusi sa ne reprezentati in forurile europene care vor avea ocazia sa auda si o voce intelectuala, autorizata,iubitoare de tara si neam.
  Succes maestre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Duminica sunt disponibila sa va ajut la obtinerea de semnaturi in zona “Orizont” Dr. Taberei
  Eugenia Iacoban

 57. îl susţin pe d.l Mircea Diaconu, cu atât mai mult cu cât candidează independent, deşi aş fi dorit să fie Ministrul Culturii

 58. pentru domnul Mircea Diaconu v-as ruga sa postati aici pe blog macheta formularului pt semnaturi. eu sint din Brasov. pot sa semnez la teatrul SICA ALEXANDRESCU de la Brasov? Cred ca ar fi o idee buna sa se faca recoltaea de semnaturi prin teatrele din tara. Se pot trimite la Buc prin mecanicii de locomotiva. publicati, va rog, data limita pt formulare. ADEZIUNE DEPLINA PENTRU MIRCEA DIACONU!! va multumesc.

 59. Ii doresc Maestrului Mircea Diaconu mult succes inP.E.stiu ca ne va reprezenta cu cinste.Domnia sa va reprezenta cu cinste Romania si va fi un vajnic luptator pentru drepturile ce i se cuvin.
  Sustin din tot sufletul candidatura Domniei sale.
  ONEA NECULAE CNP.1540305135066, KT.924218,str.Albinelor Nr.16,Bl.A6,Sc.C,ap.42,Et.1,Navodari,Constanta

 60. Sustin candidatura d-lui Mircea Diaconu,Un bun roman si un intelectual de mare valoare.Regret ca nu locuiesc in Bucuresti pentru a-l sustine prin semnatura. Multa bafta domnule MIRCEA DIACONU.

 61. il sustin din tot sufletul pe dl diaconu , cum sa nu sustii oameni vertebrali , oameni buni , oameni care nu si urasc conationalii? si noi il iubim mult

 62. IMPOSIBIL.pana pe 25 martie trebuie depuse listele cu cele 100 mii de semnaturi. suntem in 19, zi expirata.in 5-6 zile nu e posibil, fizic, 8 ore-12 ore zilnic 60 semnaturi pe ora x 6 zile=4-5 mii semnaturi intr-o localitate. in 25 de orase=posibil. la parlament s-a depus o initiativa legislativa pt reducerea nr. de semnaturi la 10 mii si reducerea termenului la 30 de zile, nu 60 de zile inaintea alegerilor!PACAT. MARE PACAT!UN OM DE VALOAREA MAESTRULUI MERITA MULT MAI MULT. din pacate valorile, elitele sunt barate, marginalizate, ignorate de clasa politica actuala!alegerile vor vorbi mai mult si vor da sentinte !

 63. Stai vere acasa si fa filme nu vezi ca esti incompatibil cu functia .
  Ca politician esti un escroc ca toti politicienii . Stai si fa filme ca oricum mare vedeta nu ai fost .”Sus Clasicii ! Eminescuuu ! Ostrotelii ! ”

  Numai prosti te sustin .

 64. as avea multe sa scriu dar e mai rau ca pe vremea lui ceausescu tacem si inghitim ca murim si de asti nu mai scapam.ne am bucura sa adune semnaturile sa i dea peste nas prostovanului de crin.

 65. sunt de acord ca maestrul sa fie europarlamentar.ar fi un mare castig pentru grupul de europarlamentari romani.are caracter!

 66. Si eu il susțin pe d-nul Mircea Diaconu! Astept sa ne spuneti unde sa mergem sa semnam!
  Il admir ca actor, ca politician si mai cu seama ca OM!

 67. Mă bufneşte rîsul cînd îi văd pe micul ecran cînd apar, cînd sunt la putere, se balonează de atîta bine, fizionomia feţei şi ochii sunt deformate de atîta creier acrit, pînă şi vocabularul, exprimarea, comunicarea sunt pe cale de dispariţie, se citeşte habotnicia pe faţa şi în ochii lor din prea mult bine. Cînd nu mai au binele în exces, slăbesc de parcă sunt praz oltenesc verde, fizionomia feţei este strîmbă, boţită, răutate, copia perfectă a mojicului care şi-a lăsat opincile în barieră şi apare în oraş fălos, dar, ţăranu-i ţăran. Cînd sunt apelaţi la telefon pentru a comenta un subiect internaţional clar, o dă pe politica noastră de mahala, încît se blochează, parcă sunt roboţi setaţi doar pe mahala politică mizerabilă(unguentul, florin-butoiul umflat,…) Mă gîndesc, dacă le-ar închide frizeria şi coaforul ce moacă au toţi şi toate momîile care votează sau nu fără să ştie ce !!! Dacă nu mai au veniturile şi bonusurile pomanagiului de mahala înscris pe listă, posibil să caute pensionarea pe boală(vezi poliţistul în concediu medical după ce a bătut copila de 14-16 ani, el s-a îmbolnăvit la comandă şi nu numai el). Dacă Nicuşor Constantinescu este cu-adevărat bolnav de mult timp, de ce a mai stat în politică??? de ce nu s-a retras înainte de alegeri??? de ce nu-şi văd de sănătatea lor ??? se îmbolnăvesc cu diagnostice dure numai cînd sunt,,hărţuiţi” anchetaţi de DNA, ANI, procurori ??? trebuia să se gîndească înainte de a intra în politică la sănătatea lor, ori trebuie să se facă un test de rezistenţă pe sănătate sau, să fie protejaţi(neanchetaţi) de lege indiferent de ceea ce fac ??? mi-e silă de asemenea indivizi, fie ei şi nevinovaţi(şi Berbeceanu era bolnav, ştiindu-se nevinovat nu s-a plîns de boală, a rezistat anchetei, nu a făcut scandal ca ceilalţi)cam dă de bănuit aceşti indivizi vinovaţi sau nu…

 68. Formularul standard de adeziune cuprinde 10 randuri, trebuie descarcat, listat, completat cu datele personale a 10 sustinatori (semnatura, nume, prenume, data nasterii,domiciliul, act de identitate) care sa nu fi semnat deja pentru alti candidati la europarlamentare.
  Nu ajuta, decat moral, acordul dvs pe blog, site-uri, daca vreti sa va implicati trebuie sa gasiti o modalitate de a face rost de acel formular.
  Nu va mai dati datele personale pe mesaje!
  Eu am primit formularul pe mail de la fata D-lui Mircea Diaconu (anadiaconu@yahoo.com)dupa ce il voi completa in familie si la prieteni va trebui sa-l trimit cu posta in format original la adresa indicata. Formularul trebuie sa ajunga la Bucuresti pana maxim marti,25.03.2014 pentru ca pe 26.03.2014 este data limita de inscriere.
  Acesta este felul in care poate fi ajutat direct.

 69. Sunt de acord cu gestul d-lui Mircea Diaconu. Imi voi exprima adeziunea pe mail dar trebuie sa nu uitam ca adeziunile pe net nu sunt admise. Asa cum ati spus in emisiunea Danei Grecu si a dvs. reprezinta o sustinere a maestrului.

 70. Domnul Mircea Diaconu merita sa candideze si mai ales sa reprezinte Romania in Consiliul Europei , il sustin din toata inima . Sper sa se organizeze si la Iasi un centru de stringere de semnaturi ca sa pot si eu sa-mi dau adeziunea .

 71. Romania, de asemenea oameni are nevoie precum maestrul DIACONU, NUUUU de gunoaie politikie, NUUU de cei care ” NU VORBETESTE CU TINE “, de analfsabeti hoti. Am fost un simptizant liberal de la bunici, un sustinator al livberalilor, DAR ANTONESCU,m-a dezamagit complet, parca l-a apucat turbarea.
  DE PESTE OCEAN SUSTIN, CA ACEST OM DIACONU ESTE PRINTRE PUTINII POLITICIENI CU COLOANA, CULTURA, SERIOZITATE, DEMNITATE, CARACTER,ETC.
  MERITA SA NE REPREZINTE TARA SI DE ASEMENEA OAMENI TARARA ARE NEVOIE.
  agentia neavenitilor incompetenti vrea sa-i bage bete la roata sa-l impiedice de a mai candida. PENTRU CE STIMABILILOR ????????

 72. Desi seamana mai degraba cu Don Quijote decat cu Rodrigo Diaz, justitiabilul Mircea Diaconu este un justitiar veritabil!
  “Fericiti cei ce flamanzesc si inseteaza de dreptate, ca aceia se vor satura!”
  Mieii trebuie sa-mblanzeasca lupii, iar merele rosii sa le insanatoseasca pe cele putrede! Asta e Calea pe care Mantuitorul ne-a-ndemnat sa pasim!

 73. Pentru domnul Mircea Diaconu , mergem toata familia sa-l cautam pe dl Cipi la Teatrul “Notara” si sa-i oferim maestrului semnaturile noastre , impreuna cu toata consideratia si cu tot respectul . As fi recunoscatoare dlui Gadea daca ar putea sa dea secvente din filmul romanesc “Mere rosii” , pentru ca ar fi singurul mod civilizat si incurajator de a face campanie pentru electoratul urias al domnului Mircea Diaconu . Va multumesc anticipat . NB. Daca am avea ministrii si parlamentari de calitatea si tinuta domnului Diaconu , am avea si siguranta unui alt viitor pentru Romania

 74. Domnule Radu Tudor va rog sa-l anuntati pe Mircea Diaconu sa imprime citeva liste pentru semnaturisau sa scrie pe net aceste liste personalizate astfel ca si in zona mea sa fac stringere de semnaturi.Ma numesc Vardohlip Iogen din Roznov jud. Neamt.Faceti tot posibilul sa luati legatura urgenta cu dinsul.Numarul de telefon este 0745746822.Diaconu trebuie sa ajunga europarlamentar ,este momentul ca si noi sa fim reprezentati de valorile noastre.Va multumesc si astept raspuns

 75. Lasa-ti dracu europarlamentarele. Omul Mircea Diaconu merita si trebuie sa devina presedintele romanilor!

 76. Sunt din Iasi. Am C.I. seria MX NR. 777583. Va sustin din toata inima ! Am nr. de telefon 0742157461.

 77. sustinem candidatura maestrului Diacinescu……… Felicia Hojbota, CNP 2720406040013,,com.Margineni ,jud Bacau (cu toti cei din familia mea)

 78. Domnul Mircea Diaconu este singurul om politic din Romania,restul sunt politruci.Ar fi singurul politician care ne-ar reprezenta cu adevarat la Bruxsel.

 79. Domnul Diaconu sa ne dea, prin Dvs. sau altfel, fisierul Excel cu tabelul pe care-l foloseste pentru adeziuni. Noi il listam, semnam, noi si prietenii si i-l trimitem la o anumita adresa!

 80. Studiati si posibilitatea initierii ( poatesi prin voluntariat ) unor oficii pentru strangerea de semnaturi in toate capitalele de judet, pentru maximizarea sanselor; timpul este scurt si majoritatea oamenilor nu cunosc situatia !

 81. nu-ntzeleg,nu-ntzeleg domnule,nu-ntzeleg…..zicea branzovenescu.este de neinteles eliminarea din lista a maestrului..????,nu,abia au asteptat sa se elibereze locul.au sarit ca ulii pe el.sper ca sustinerea noastra ,sa-l intareasca si sa se tina tare,pentru ca merita.sa nu se increada in colegii care spun ca ii sunt apropiati, pentru ca va fi tradat.bafta maestre……

 82. D-le Radu Tudor am ancercat sa descarc formularul pentru adeziune care la postat familia d-lui Mircea Diaconu si nu am reusitva rog fiti amabil si trimitrt-im pe adresa de e-mail un atasament cu acel formular .Vreau sa al sustin pe domnul Diaconu din mai multe motive unul ar fi ca suntem nascuti in aceasi zi luna si an ,a fost si va ramane un om cum rar mai sunt in aceasta tara .Cu respect Abrudan Navodari Jud Constanta

 83. Cred ca PNL in frunte cu Crin Antonescu i-a facut o mare nedreptate lui M. Diaconu. Daca ANI o sa inceteze sa il hartuiasca, va fi europarlamentar fara nici o problema, fara sustinerea partidului. Oare cui ii este atat de frica de el?

 84. Nu gasesc formularul pentru semnatura mea pentru cadidatura lui Mircea Diaconu la parlamentul european. Va rog sa-l faceti sa functioneze. Doresc foarte mult sa stie ca sunt multi cei care-l sustin.

 85. Sper din tot sufletul “MAESTRE” sa adunati aceste semnaturi. Succes! De asemeni sper ca ati realizat ca in politica nu se tine cont de prietenii.

 86. Domnule Tudor, nu imi vine sa cred ca se pot strange atatea semnaturi intr-un singur loc (probabil Bucuresti) si in numai doua zile, mai ales avand in vedere starea de cvasisomnolenta politica a populatiei (ca popor nu cred ca ne mai putem numi). Ar trebui o mult mai larga mobilizare, poate si cu ajutorul unor ONG-uri, si pe durata a cel putin 4 zile

 87. Il vom sustine din tot sufletul pe dl.Mircea Diaconu ,nu cu 100 000 semnaturi,cu 500 000 daca este nevoie,numai sa nu gaseasca “dna.”ANI din nou vreun motiv,ca nu are voie sa candideze.Dar dupa cum a aratat Oana Stancu in aceasta seara-cu legea in fata,are voie sa candideze!In sfarsit Romania, va fi si ea reprezentata in Parlamentul European,de un ROMAN ADEVARAT!Doamne ajuta-ne!

 88. Pacat ca a ramas atat de putin timp.Provincia cum poate trimite astfel ca formularul sa ajunga in cele 6 zile si la ce adresa ?

 89. Doresc sa semnez adeziunea darmodul cumorganizati e incilcit.Cred ca daca lansati ideea putem pune noi direct la posta plicuri cu semnaturi originale dv,doar sa le centralizati anexind originalele tabelului.Nu stiu daca legea permite astfel.

 90. Domnule Tudor , ar fi fost bine daca ar fi existat un formular standard pe care l-am fi putut copia si noi , completa ,semna si trimite prin posta , oricum eu am trimis la adresa pe care ne-ati oferit-o datele mele si toate cuvintele de bine pe care maestrul le merita din plin

  • Asta-i solutia . Dupa ce primim tabelul , il multiplicam (daca avem mai multe persoane) si incercam sa completam cu cat mai multi sustinatori , iar vineri , cel tarziu , trimitem tabelul / tabelele d-lui Diaconu , prin posta , recomandat . Altfel , cu parere de rau , nu-i putem fi de folos , fiindca trebuie semnatura .

 91. Ii doresc d-lui Mircea Diaconu sanatate, viata lunga si succes in realizarea idealurilor domniei sale. Cum as putea sa ajut daca am domiciliul in Sighetu Marmatiei?

 92. Hai sa ne luam Tara inapoi !
  Poate fi primul pas important in aceasta directie ! Pas pe care il asteptam din Decembrie 89 !
  Plang si scriu.
  Este sansa ultima prin care Dumnezeu ne intinde si a doua mana.
  Pentru ca iubeste acest popor, ne trimite un semn, el se cheama MIRCEA ! Diaconul acestei Manastiri cu numele de ROMANIA !

  Personal am sa stau cu masuta aceste zile si am sa bat pe la toate usile si am sa strig pe la toate portile !
  – Romani ! Treziti-va !
  Omul simplu prin curatenia lui si cinstit, pe care-l asteptam de 25 de ani, ne cheama sa-l ajutam, ca sa ne ajute !

  Sa ne ajute Dumnezeu !

 93. Mateiasule, Mateiasule
  Cum te-au trimis ei sa faci fabule la Vintu de sus.
  Sper ca sustinatorii sa arunce bomba si ANI sa-si piarda…ce sa-si piarda ANI…trompa.
  Rima e buna, e buna rima

 94. …Multa bafta Maestre !!!…iti voi da votul meu,…si te-as fi sustinut si la presedintia Romaniei !!!…Asta ar fo fost o sansa enorma !!!….sunt sigur ca romanii,v-ar fi votat cu ambele maini !!!…oricum mult succes !!!…
  cu stima si respect Tudor…P.Neamt

 95. Sunt plecat din RO chiar din vara lui 90 iar in primvara acelui an ma inscrisesem in PNL . Imi e rusine de tot si de toate .

 96. E clar!Dl. DIACONU e VINOVAT, e vinovat pentru ca si-a permis sa fie patriot,si-a permis sa gandeasca liber si culmea, si-a permis sa-si exprime ideile ,parerile in mod franc.Eu ma simt solidar cu vinovatia domnului Diaconu,vreau sa fiu cel putin la fel de vinovat ca domnia sa.Si daca mi se permite;RUSINEEEEEEEEEEEE antonescu(nici na-i merita sa-ti scriu numele)ai inceput sau continui sa gandesti ca ala, de la Cotroceni.SUSTIN DIN TOATA FIINTA MEA CANDIDATURA DLUI MIRCEA DIACONU.

 97. PENTRU DL MIRCEA DIACONU – va rog nu dati lovitura asta care poate fi mortala pnlului. Cata satisfactie vad pe fata psdistilor cand va lauda gestul, cata multumire dati celor de la antena 3 care sunt SIMPATIZANTII psd! Nu fiti al doilea tericeanu, va rog, pentru cei ce au mai ramas alaturi de pnl, cei care voteaza pnlul, prin gestul asta semanati atata confuzie in sufletele acestor simpatizanti pnl, azi de exemplu l-am vazut pe deputatul de dolj care a plecat din pnl la psd, ,mai pe seara l-am vazut pe pop de la psd spunand ca urmeaza alte plecari din pnl, cata multumire pe fetele lor, iar dvoastra sacrificati partidul, crezul dvoastra de-a lungul acestor ani pentru o rezolvare de unul singur a tuturor relelor ? va rog, puteti lupta pentru ideile liberale in acest partid, pe care poate din ce in ce mai putini oameni il mai simpatizeaza, aceasta decizie a dvoastra poate da lovitura de gratie acestui partid, ii aud pe toti propagandistii de la TV cum folosesc aceasta hotarare a dvoastra contra pnlului, infierand acest partid iar in campania pentru europarlamentare va fi si mai si! Nu faceti din acest partid al doilea pntcd.
  Va rog reveniti in pnl si luptati pentru idealurile liberale alaturi de antonescu nu impreuna cu PROPAGANDISTII si deci implicit cu psdul

  • @MIRCEA,
   .
   Du-te domnule de aici cu rugămințile astea tardive și fără vreun orizont pentru Mircea Diaconu! Și unde ai văzut dumneata pe aici numai și numai grupuri, coloane și rânduri de psd-iști care s-ar bucura de această candidatură ? . Asta nu înseamnă însă, chiar deloc, că ăștia, psd-iștii ar fi ei … foarte triști, triști de tot , față de această auto-lovitură, dată cu stângu-n dreptu’, a PNL de la centru, această candidatură fiind pentru toată lumea, de ce nu ?! chiar ”o veste minunată” 😀 . E lume de pe lume aici, ai de-unde alege . Majoritatea, de care vorbești dumneata , poate fi , de ce nu?! pnl-istă-pnl-istă, scârbită de tot ceea ce se întâmplă în PNL . Vezi, eu nu am certitudini ca dumneata . Din punctul meu de vedere, de această candidatură s-ar bucura, desigur, și pnl-iștii ăia de rând , care, după gestul sinucigaș al celor 166 din vârful PNL au facut ca unora ca dumneata să le tremure nădragii de teama ca Mircea Diaconu sa nu le ia vreo 2-300 de mii de voturi de la propriul electorat și care diferență , dublă decât îi este lui necesar, nu se va duce spre PNL .
   Mai aveți o speranță însă, cea a reîntoarcerii acestuia în PNL ca… învingător. Așa cum a facut-o …EBA trecând in seara alegerilor la partidul mumă sau…ciumă. Atunci , probabil vă veți bucura toți de reîntoarcerea fiului liberal risipitor. De voturi liberale, sigur.

 98. REGRET ENORM SI MA DOARE SA VAD CUM ESTE MURDARITA IMAGINEA UNUI ROMIN CINSTIT,NUMAI PT.CA VREA BINELE ROMINILOR SI AROMINIEI.AM INTELES CU MARE RECRET,PT INTERESELE PERSONALE A POLITICIENILOR AU ALES INTRE CINSTIT SI CORUPT ,HORIA GEORGESCU.RUSINE SA LE FIE.

 99. Ma alatur mesajului domnului Ioan Ceercel.
  Semnez din toata inima pentru romanul care ma reprezinta!
  N-am cont pe facebook si sunt din provincie.
  Rog trimiteti si mie un formular pe mail: mariana_moldovanu@yahoo.com
  Promit sa/l completez , semnez si/l trimit scanat, unde?
  E valabila si o adresa postala unde sa pot trimite originalul.
  Cu respect si incredere astept formularul!

 100. Mie mi se pare o decizie foarte buna a PNL_ului de a candida cu mai multe femei si de a o pune cap de lista pe Norica Nicolai!

 101. Faptul ca vor candida mai multe femei spune multe despre modul in care se schimba societatea romaneasca, iar doamnele Nicolai si Mnaescu reprezinta fara doar si poate viitorul.

 102. Un singur lucru ma mai poate scoate la vot.
  Prezenta unor independenti de valoare pe liste.

  Acelasi lucru ar trebui facut si in politica interna, nu avem nevoie de partide politice, un “sfat popular” sanatos la cap format din independenti de valoare ar pune in minoritate turmele politice.

  Subscriu cu speranta demersului Maestrului Mircea Diaconu, si-l rog sa lase tunsul trandafirilor in sarcina PSD.

 103. il sprijin cu toata dragostea pe d-nul Mircea Diaconu,un om de omenie,pentru candidature la Europarlamentare.Sa-i ajute d-zeu !

 104. Daca va ajunge europarlamentar,in ce grup va actiona? La ALDE sau la social-democrati?
  Daca va ajunge europarlamentar, se va intoarce in PNL, ca EBA?
  Ar fi interesant de aflat raspunsurile la aceste intrebari.

 105. Stiu ca ar trebui semnaturi olografe , 100 ooo. ….dar daca s-ar trimite 200 ooo de adeziuni , tot ar insemna ceva , tot ar sti Mircea Diaconu ca este respectat si indragit !

 106. Buna dimineata,Radu ,si,totusi,noi,romanii din strainatate,putem si daca,da,cum trebuie procedat ptr.sustinere reala ?,multumesc,si o zi minunata !

 107. Buna!
  Sunteti siguri ca nu trebuie si semnatura persoanei inregistrate?
  Este mai usor, desigur, sa se adune sustinatori, dar ma tem sa nu se respinga lista.
  Cine se pricepe, sugerez sa verifice.

 108. DUPA CE ISI VEDE VISUL IMPLINIT SE INSCRIE DIN NOU IN PNL ALATURI DE DICTATORII ANTONESCU SI BASESCU! SI V-A UITA CU SIGURANTA DE CE-I CARE II DA-U ASTAZI SEMNATURA …DE INTREGUL POPOR ROMAN!! CINE SE ASTEPTA CA CRIN SA FIE UN TRADATOR IN USL!!
  ASA FUNCTIONEAZA POLITICA IN ROMANIA! PRIN MANIPULARE DE MANIPULATORI!

 109. Garda romaneasca il sustine pe Diaconu la europarlamentare!
  Nea Mircea, nu ne lasa balta bre si matale! Si asa intre noi – cred ca ti-e mai bine singur decat cu liberalii sau cu USListii sau alti isti.
  Pe un val de atipatie pentru partide si de respect pentru dvs. sansele sunt destul de mari si va uram success. Cred ca adevarata batalie nu este pentru strangerea de semnaturi (se vor strange fara probleme) ci pentru strangerea de voturi.

 110. buna ziua,
  am o propunere pt. dvs. !
  va rog , daca se poate, ca in orasele unde Antena 3 are studiouri sa faceti puncte pentru depunerea de adeziuni si completarea actelor asa cum cere legea.
  Eu personal si cred ca foarte multi ca mine ar semna cu drag si respect , dar nu putem merge in capitala.
  Analizati va rog propunerea si anuntati-ne cumva, pe Facebook, la emisiunile ant. 3, oricum. Venim urgent si semnam, toata lumea il indrageste pe maestru si mai ales avem incredere totala ca ne va reprezenta cu demnitate in Parlamentul European.
  Va multumesc si va felicit pentru tot ce faceti pentru Romania !

 111. Eu sunt din Pitesti. Spunet-mi o adresa unde pot expedia o lista deoarece am semnat toata familia. Am folosit formularul pe care l-ati facut cunoscut pe internet. Dati o adresa. Faceti-o cunoscuta la televizor, sunt atatea emisiuni interesante si urmarite. Astept ca sa stiu unde le pot expedia prin posta.
  Cu stima,
  Marilena.

 112. Cred ca ar fi mai *eficient* in reprezentarea tarii noastre in parlamentul european,decit multi,sau chiar foarte multi care se afla astazi acolo.

 113. m am deplasat la teatrul nottara pentru a semna petitia si am avut surpriza de a constata ca acest spatiu nu este propice de a ne exprima simpatia si incredere in domnul MD fiind trimis la o bancuta stradala de cealalalta parte a teatrului.asta e.nu a fost greu.

 114. Stimate MAESTRE,ma alatur miilor de sustinatori ai DUMNEAVOASTRA, care va iubesc si va sprijina.Sunteti printre putinii oameni din aceasta tara, care ne mai lumineaza vietile,prin echilibrul gandirii si actiunile Dumneavoastra.Va rog sa nu renuntati. Personal,daca nu va regsesc pe buletinul de vot,nu ma voi mai prezenta la vot,pentru prima data in viata. Si,va asigur,ca toti membrii familiei mele vor proceda la fel.Ajutati-ne,Maestre,sa mai speram ca Romania noastra mai exista si ca va mai exista!Si”scena” politica are nevoie de Dumneavoastra,pentru ca interesele legitime ale romanilor sa poata fi sustinute la Bruxelles,impotriva demolatorilor de tara.Fie ca Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si puterea sa mergeti pana la capat. Va multumesc! C.Bellu,Urlati,Prahova. 20.03.2014

 115. De astăzi, figurez și eu pe lista susținătorilor lui MIRCEA DIACONU pentru PARLAMENTUL EUROPEAN. Cu ani în urmă, m-am numărat și printre cei ce au sustinut candidatura INDEPENDENTULUI SORIN OPRESCU la PRIMĂRIA CAPITALEI. Nu am regretat acel demers.Părea la fel de imposibilă reușita acestuia și totuși am învins. ATUNCI și de ce nu și ACUM!!!!

 116. OAMENI BUNI haideti sa semnam aceasta petitie pentru ca ne va reprezenta o personalitate Dl.MIRCEA Diaconu nu o nulitate o oligofrena Eba care nici romaneste nu stie sa vorbeasca si repeta frazele pentru a fi inteleasa , haideti zau ,de asta si A.N.I. a dat verdictu stiind ca Eba nu va mai fi votata. SUSTINEM CANDIDATURA Dlui DIACONU

 117. DA AL SUSTIN PE MIRCEA DIACONU ESTE O PERSONALITATE UN POLITICIAN SINCER CARE I-AU PUS TOT FELU DE PIEDICI DAR O SA REUSEASCA SI NU VA TRBUI SA PLECE AN MUNTI.MULT SUCCES VA DORIM MAISTRE PS:VA URMARIM CU INTERES PE POSTUL TV.ANTENA 3SI NORMAL SI ANTENA 3

 118. Bineinteles ca il sustinem pe d-l Diaconu si ne bucuram ca nu a abandonat lupta. Dar dorim sa obtina semnaturile cat mai repede , asta este foarte important , de aceea va rugam sa ne spuneti unde se pot depune formularele in Brasov.
  Va multumim si ii dorim mult NOROC si PUTERE sa treaca peste toate.
  Pacat ca timpul este scurt , ca in mod sigur ar fi batut recordul d-l Diaconu in privinta petitonarilor .

 119. Chiar ma gandeam ca anul acesta ca nu am ce sa caut la alegeri de nicio culoare. Pe cine sa votez? Pe aceeasi vesnici fosti securisti si comunisti si progeniturile lor sau pupilele si relatiile acestora care polueaza cu propria existenta scena politica romaneasca??? Uite ca in sfarsit am ocazia de a vota un om de valoare, si cred eu ca pana acum primul de acest gen. Am semnat si eu pentru Mircea Diaconu. Sunt convins ca va reusi sa stranga semnaturile si ca vom putea trimite acolo un intelectual veritabil si nu in ultimul rand un om cu foarte mult bun simt si modestie. Iata, ca cel putin la europarlamentare am pe cine vota! Nu stiu si daca la prezidentiale voi avea ce… Hai Mircea Diaconu!!!

 120. Stimate MAESTRE,ma alatur miilor de sustinatori ai DUMNEAVOASTRA, care va iubesc si va sprijina.Sunteti printre putinii oameni din aceasta tara, care ne mai lumineaza vietile,prin echilibrul gandirii si actiunile Dumneavoastra.Va rog sa nu renuntati. Personal,daca nu va regsesc pe buletinul de vot,nu ma voi mai prezenta la vot,pentru prima data in viata. Si,va asigur,ca toti membrii familiei mele vor proceda la fel.Ajutati-ne,Maestre,sa mai speram ca Romania noastra mai exista si ca va mai exista!Si”scena” politica are nevoie de Dumneavoastra,pentru ca interesele legitime ale romanilor sa poata fi sustinute la Bruxelles,impotriva demolatorilor de tara.Fie ca Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si puterea sa mergeti pana la capat.Niculae Nitescu-BUCURESTI-

 121. Am onoarea!Domnule Radu Tudor,va rog din inima sa-mi spuneti daca in Tulcea se ocupa cineva de strangerea semnaturilor pentru domnul MIRCEA DIACONU.Doresc sa semnez acel formular pentru ca domnul MIRCEA DIACONU sa poata candida la europarlamentare.Va multumesc!

 122. D-le Radu Tudor.la început îmi exprim toată gratitudinea în susținerea D-lui M.Diaconu. După care vă adresez o rugăminte. Cred că eu am fost sancționat,(blocat ) de către dvs pentru că nu mai pot comenta sau transmite unele întrebări la postările pe care le faceți pe pagina mea de Fb.Pentru cele întâmplate eu v-am transmis unele explicații cu scuzele de rigoare.În continuare am avut și am aceiași considerație de bun augur față de Antena 3 și față de dvs. Având în vedere că incidentul nu a fost tocmai așa de grav,vă rog să reanalizați și să dispuneți în consecință.

 123. Familia mea sustine candidatura maestrului,desi se vede treaba ca cei integri ,au putine sanse de afirmare.Maestrul merita si trebuie sa ne reprezinte.Poate avem noroc sa scapam de progenitura plina de ,,succesuri”,de cucoana aia batrina si rea macavei si de alti reprezentati de ,,soi”care cind nu dorm,tradeaza cu nerusinare interesele tarii .

 124. semnez si pe liste doar sa fim indrumati ,as dori foarte mult ca acst cetatean minunat ,care ne a uimit cu filmele lui din tinerete,care e demn sa reprezinte neamul romanesc la Parlam.EU, datorita demnitatii de care adat dovada de cand face politica.”Succesuri”
  [succes]!

 125. Tot respectul ptr. d-ul M. Diaconu. Am semnat si trimis tabelul de aici din Portugalia. Sper sa ajunga la timp si se adauge la necesarul de semnaturi necesare candidaturii ptr europarlamentare. Doamne ajuta.

 126. da sunt deacord dar na gasesc tabelu sal semnez trimitetimi tabelu sil semnez ca e un om de onoare pentru toti romini cinstit oare el trebuea sa diforteze de familie .

 127. Va sustin din toata inima.Ma tog bunului D-zeu,sa aiba ecou aceasta adeziune,cu efect pozitiv pt noi si pt. Romania.Avem nevoie de o voce de roman adevarat in parlamentul european.Ne-am saturat sa vedem voci de analfabete aduse acolo de pilele si banii lui taticu care de mult este o rusine pt aceasta tara,si de voci de tradatori ca Monica Macovei.Vrem sa fim repreentati de persoane care pot spune si pot face ceva in aceasta institutie care are si ea nevoie de oameni de calitate cu idei ce ne pot ajuta pe toti europenii.Va dau si numerele mele de telefon pt. verificare 0237 261 917,0763 013 305.Imi pare rau ca nu-mi pot permite sa vin in Bucuresti sa semnez.Sunt pensionara si am 2 copii care au nevoie de un viitor,nu de palavre basiste fara nici o valoare din nici un punct de vedere.Romani sa ne trezim la realitate si sa facem ceva pt.a ne sustine pe cei drepti.Doamne ajuta-l si ajutane si pe noi.Amin

 128. In jurul meu am sotul,copii,sora,cumnat care nu au internet si nu pot face nimic .daca e vreo solutie ,anuntati-ma
  .

 129. Domnule Mircea Diaconu,va sustinem din toata inima si eu si sotul meu Dita Ion din Calafat jud. Dolj.Vrem sa mai ne reprezinte si intelectualii acolo, nu numai analfabeti ca eba.
  Va dorim mult succes !
  Cu tot respectul pentru dvs si familia dvs frumoasa.
  Mirandola si Ion Dita din Calafat

  P.S.Nu am gasit alta rima.(a fost fantastic)

 130. Domnule Mircea Diaconu,va sustin din tot sufletul sunt din Deva si aveti votul meu . Nu stiu in Deva unde pot sa semnez tabelul

 131. Domnule Mircea Diaconu,va sustin din tot sufletul impreuna cu mama mea Maria. Suntem din Craiova si aveti votul nostru.
  Sanatate si VICTORIE!

 132. Domnule Mircea Diaconu,va sustinem din tot sufletul impreuna cu mama mea Maria. Suntem din Craiova si aveti votul nostru.
  Sanatate si VICTORIE

  Aleea Nicolae Iorga, Bl.A35, sc.1, ap.5.
  DX nr.1520305163201

  Tel. 0745756099

 133. Buna seara,

  Azi am fost cu mama mea la Spitalul de Urgente Oftalmologice parcand masina in imediata vecinatate a spitalului. Dupa consultul medical, mama nu vrut sa urce in masina, ci am mers pe jos pana in fata teatrului Nottara unde am semnat pentru ca dl.Diaconu sa poata sa-si sustina candidatura pentru europarlamentare. Nu stiu de ce nu candideaza pentru presedintia Romaniei. L-as vota cu toata inima. Imi doresc oameni cu idei curate pentru tara mea.

 134. Nu se pot trimite foi scanate care contin toate datele personale, insotite de semnatura? Ar trebui doar printate si puse la dosar 🙂

 135. DOMNULE MIRCEA DIACONU VA SUSTINEM ATAT EU CAT SI FAMILIA MEA DIN TOT SUFLETUL.
  IN SFARSIT O PERSOANA COMPETENTA CARE DORESTE CU ADEVARAT BINELE POPORULUI SAU SI TARII SALE.NU VA CUNOSC PERSONAL DAR DATORITA FILMELOR IN CARE ATI JUCAT E CA SI CUM VA CUNOASC.
  NU INTELEG DE CE NU E LASAT IN PACE DE ASA ZISA EUROPARLAMENTARA(O ENUMAR PE EBA),CARE DUPA CE CA NU CUNOASTE LIMBA ROMANA ISI MAI PUNE INTREBAREA TAMPITA “CINE ESTE ACEST MIRCEA DIACONU CARE STA AGATAT PE ANTENA IN FATA TEATRULUI NOTARA PENTRU A STRANGE SEMNATURI”.II ZIC EU CINE ESTE.ESTE UN OM ADEVARAT, UN OM DE CULTURA,UN BUN PATRIOT,UN FAMILIST CONVINS, UN OM CINSTIT SI CU MULT BUN SIMT. ASTEPT DE 25 DE ANI O SCHIMBARE IN BINE.POATE DE DATA ASTA VA FI.SPER DIN TOATA INIMA, CA M-AM SATURAT DE PROMISIUNI.
  DORESC SA AJUNGA SI LA COTROCENI.
  SUCCES MAESTRE MIRCEA DIACONU.

 136. Va sustin in strangerea semnaturilor si ma alatur miilor de adevarati romani.
  Succes MASTRE si Dumnezeu sa va ajute.

 137. mult aucces MAESTRE , sa ai multa sanatate si DUMNEZEU sa te ajute ,vreau, ca ROMANIA sa fie reprezentata de un adevarat ROMAN, curat si sincer, acolo iti este locul, ce ti se potriveste

 138. sustin candidatura lui Mircea Diaconu,ca este mare bevoie de oameni cinstiti,care sa spuna adevarul peste hotare si sa sustina cauza revolutiei din 1989,pe care guvernantii posta decembristi de pana acum au confiscato pentru foloase propii,,Dumnezeu sa-i ajute..

 139. !!!!! tabelul de pe pagina lui radu tudor:
  – nu se extrage complet pentru a fi printat;
  – are ultima data de depunere adeziuni 25.03.2014 si nu 26.03.2014;
  – daca micsoram tabelul pentru a fi incadrat in pagina nu se disting caracterele;
  – mai sunt f.f.f. multi care vor sa depuna adeziuni

 140. personal ma simt jenat de modestia si corectitudinea in care apareti la TV. eu si familia mea va consideram un’MONSTRU’IN VIATA si aveti toata stima si ajutorul nostru

Leave a Reply