Tudorel Toader, ministrul Justitiei :

Evaluarea mea in legatura cu procurorul sef DNA si procurorul sef al Parchetul General are 19 pagini.

Evaluarea are loc in contextul OUG 13 emisa de Guvern si a anchetei DNA privind oportunitatea si legalitatea OUG.

Evaluarea are la baza repere stricte de legalitate si constitutionalitate.

Ambii procurori sefi ai venit in 15-20 de min din momentul in care i-am chemat.

Le-am ascultat punctele de vedere.

Fiecare autoritate trebuie sa ramana in matca ei constitutionala.

 

9 COMMENTS

  • Documentul lui Toader e probabil pe post de hartie igienica pt Hans si K…Au venit au batut cu pumnul in masa si Toader s-a ofilit ca toti psdistii.

 1. La momentul de faţă s-a demonstrat imaginea politicianului şi numituli politic în cei 27 ani de proastă democraţie!
  Este imaginea perfectă a politicianului psd-ist!
  Nu are nicio legătură străinătatea cu încăpăţânarea politicianului şi numitului politic în funcţie de a face ceva bun pentru ţara asta!
  Niciunii nici alţii nu pot fi absolviţi de vină şi ilegalităţile practicate în ţară şi la limita legii care vor continua!
  Dacă se va ieşi cu parul în stradă pentru drepturi şi dreptate, ce se va întâmpla?
  Gândiţi-vă la posibilitatea de a numi pe cineva în străinătate şi care în baza legilor proaste(caz concret în ultimile zile CCRşi urmarea e azi) va presa politicienii să încalce legea deoarece a fost precedentul!
  Hai bre cu sondajele:)))))))!

 2. Am spus intr-o postare de acum cateva zile, de la intalnirea “istorica” dintre ambasador-ministru-procuror dna ca totul ramane ca-n gara. In acea zi aruncau toti deotologii si nu numai cu tot felul de scenarii care mai de care filozofice. Nimic mai simplu a ramas ca-n gara (Lehliu).
  De azi inainte nu am sa mai am abordari extrem de serioase pentru simplul fapt ca de la cel mai inalt nivel suntem tratati la misto. Nici golanii din gara, gara Obor nu sunt asa de josnici, nu poti avea pretentie la ei, in schimb la astia care au abordari docte, gesturi academice si dat ochii peste cap ai avea oarece asteptari. N-ai sa vezi si nu e numai vina lor.

 3. Tudorel Toader este o somitate în materie de drept (constituțional, penal, civil, de care drept vreți, inclusiv drept roman). În plus se dovedește a fi un om politic extraordinar de abil. A început cu menționarea faptului ca nimeni nu l-a influențat, nimeni nu a pus presiune pe el. I-a desființat practic pe închipuiții de procurori șefi ai Parchetului General și DNA și i-a lăsat în funcții doar sub aspectul inoportunitatii de moment a demiterii acesta (nu ca ar mai fi meritat ăstia sa rămână în funcții). Foarte bine a făcut, asemenea caractere s-ar fi victimizat la maxim și în final, cu sprijinul gloatei de susținători de serviciu deveneau martiri pe rugul “luptei anticoruptie”. Oricum nu-i demitea Iohannis la propunerea ministrului deci la ce folos…?! Așa, lăsați în fundul gol, cei doi sunt mai inofensivi decât demiși. Mai sunt și monitorizați și chiar este lăsata deschisa tema demiterii și de ce nu a demisiei benevole, din lipsa obiectului de activitate, căci în afară de dosare politice nu știu sa facă ăstia de la DNA. Ceea ce nu cred ca vor mai face, cel puțin cât va fi Toader la Justiție. Nu risca ei asa curand încălcarea legii (acum exista deciziile CCR pe tema cercetării abuzive a membrilor puterii legislative de către procurorii DNA, decizii cu rang de lege).
  Toader nu e omul care sa anunțe demiterea procurorilor în cauza la televizor, înainte ca ei sa afle. Era logic ca dacă nu am aflat despre propunerea de demitere înainte de discursul televizat, aceasta sa nu se întâmple nici la finalul discursului.

  • Domnule (doamna) ,,FURIE ROSIE”, aveti multa, multa dreptate, in ce scrieti dvs. aici. Faceti un comentariu extraordinar de clar si bine explicat. Pana sa va citesc ce ati scris, il admonestasem si eu pe ministru, pentru ca nu vazusem subtilitatile aratate de catre dvs. Da, asa este : cei doi procurori in cauza ar fi fost victimizati de strada si de catre mai marele de la Cotroceni. Mi-a placut si imi place in continuare, expresia dvs. : ,, Oricum nu-i demitea Iohannis la propunerea ministruluideci ce folos. Asa, lasati in fundul gol, cei doi suntmai inofensivi decat demisi” ; cu toate ca unele guri s-au pronuntat ca va incepe prigoana si mai tare.

Leave a Reply