Prin ordin al Directorului SRI Eduard Hellvig a fost numit noul director general al Directiei Generale pentru Prevenirea si Combaterea Terorismului (DGPCT). Este vorba despre colonelul Dorin “Dodo” Radulescu, un specialist in antiterorism. 

Colonelul Radulescu si-a inceput cariera in antiterorism in SRI, a participat la diverse misiuni operative importante, inclusiv cu partenerii euro-atlantici care l-au remarcat pentru profesionalismul si discretia sa.

In ultimii ani a fost seful unei sectii judetene si pentru putin timp directorul general al unei alte directii din SRI.

Prin ordinul lui Hellvig, Radulescu revine la specialitatea sa de baza si va conduce DGPCT, una din cele mai spectaculoase si importante domenii din securitatea nationala.

Colonelul Radulescu il va avea ca adjunct pentru informatii pe colonelul Margarit, fost comandant al Brigazii Antiteroriste.

Iar comandantul actual al Brigazii Antiteroriste este colonelul Pandelache.

Noua numire vine ca o reparatie facuta profesionistilor in antiterorism de actuala conducere a SRI dupa ce sub comanda generalului Florian Coldea, provenit si el din DGPCT, a fost instalat in fruntea directiei generale un personaj controversat, Sorin Cozma, fara vreo legatura cu domeniul. Coldea si Cozma sunt azi doi pensionari.

https://www.sri.ro/prevenirea-si-combaterea-terorismului

4 COMMENTS

  1. Le doresc mult succes celor doi, respectiv comandantului si adjunctului de la antiterorism si sa ne asigure in continuare somnul si viata linistite in interiorul fruntariilor tarii.

  2. Este vremea profesionistilor si un exemplu de urmat pentru toate structurile ce tin de siguranta nationala. Mult succes celor 3 nou numiti !

Leave a Reply