Scandal monstru la varful PSD. In sedinta Comitetului Executiv din aceasta seara, nervii intinsi la maxim si acuzatiile pe un ton foarte ridicat au facut-o pe Viorica Dancila sa izbucneasca in plans !

Sedinta s-a intrerupt pentru o jumatate de ora ca Dancila sa-si revina.

In timpul scandalului, europarlamentarul PSD Claudiu Manda a spus ca PSD nu poate castiga alegerile “cu o proasta”.

Dancila i-a replica in lacrimi ca nu-i fac cinste astfel de afirmatii.

Lia Olguta Vasilescu, sotia lui Claudiu Manda, si-a dat demisia din functia de sef al campaniei prezidentiale pentru Viorica Dancila.

 

9 COMMENTS

  1. N-a plans,cred ca ar trebui sa dati informatii exacte,stiu ca o faci,si daca ar fi plans nu m-ar fi deranjat, o campanie adevarata,nu ce face de cand e nimicul ala cu guwerneru’sau in campanie prin balarii aranjate,consuma,stari,emotii,implica,e omeneste,e benefica o refulare,ce nu stie ranjitu’infractor e neprevazutul,partea cu lucrarile ascunse!CONFRUNTARE,CE MAI TURA-VURA.

  2. Vai de capul ei de tara, se rasucesc mormant strabunii voievozi cand vad ce jos au ajuns conducatorii actuali ai Romaniei. Incepand cu Iohannis si terminand cu Dancila, unul nu e mai breaz. Ce-i mana in lupta in afara de interesul personal?
    De fapt, si in plan international calitatea liderilor e tot mai mediocra, chiar dezastruoasa. Care sa fie explicatia ca meritocratia nu isi mai face loc in straturile superioare ale puterii?

  3. Asta este situatia intr-o tara condusa de cei proveniti din precariatul rural, de 74 de ani! Atit se poate!

  4. Claudiu Manda a negat știrea apărute pe surse potrivit căreia a jignit-o pe Viorica Dăncilă într-un moment de tensiune în cadrul ședinței PSD. Europarlamentarul PSD a precizat într-o conferință de presă că a citit știrea, dar ea nu este adevărată.

  5. Daca PSD pierde nu e din vina lui Dancila, care apropo, nu e deloc proasta. E din vina mafiotilor din PSD care au votat recurs compensatoriu și au eliberat toți nemernicii, e din cauză că au luat funcții politic, e din cauză că au votat pensii speciale, că au durat, mintit. De unde sa mărești atât salarii și pensii din moment ce noi nu mai avem industrie? Lumea știe de ce nu va câștiga PSD

Leave a Reply