Este panică în Londra, după ce o explozie a avut loc la o stație de metrou din Londra.

Poliţia investighează un ”incident” la bordul unei garnituri de metrou District Line, la Parsons Green, în sud-vestul Londrei, scrie BBC News. Mai multe persoane au fost rănite în zona Parsons Green, din sudul Londrei.
An injured woman reacts outside Parsons Green tube station
Echipele de salvare aiu ajuns la fața locului. Martorii spun că după explozie, oamenii au început să țipe și să alerge panicați prin tren. Autoritățile anunță că trenurile sunt oprite între Earls Court și Wimbledon.
———————-
Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat vineri dimineață, în centrul Parisului, un soldat din cadrul patrulelor antiteroriste desfășurate în Franța după atentatele din 2015, au anunțat poliția și Ministerul Apărării, relatează Reuters și AFP.

Nicio persoană nu a fost rănită în acest incident, care a avut loc în jurul orei locale 06:30.

Conform primelor elemente ale anchetei, atacatorul, imobilizat rapid de către soldatul atacat, ar fi făcut referire la Allah, a precizat o sursă din cadrul poliției.

Este cel mai nou incident dintr-o serie de atacuri asupra militarilor desfășurați în număr mare pentru a patrula în locurile sensibile din Franța după atacurile comise de militanți islamiști în ultimii trei ani, soldate cu peste 230 de morți, scrie Agerpres.

 

Leave a Reply