Premierul Viorica Dancila a trimis un lot de noi 7 ministri interimari catre Palatul Cotroceni.

Presedintele Iohannis refuza numirea lor si spune ca acest gest al insemna incalcarea Constitutiei.

Medicii nu-si pot da rezidentiatul in lipsa unui ministru titular al educatiei care sa semneze documentele.

In alte domenii guvernamentale situatia este similara.

In momentul de fata, avem de-a face cu o veritabila paralizie guvernamentala.

Joi se va supune votului in Parlament motiunea de cenzura.

4 COMMENTS

  1. Romania a intrat in damblageala din 1990 si sta la reanimare din 91 cand roman a pierdut pariul cu agricultura iar stolo a demarat marea demolare si vanzarea la fier vechi a gaurilor negre…ciorbea a aprins luminita de la capatul tunelului si de atunci se fura in nestire si ziua si noaptea de au trebuit sa ceara pensii speciale anumiti hoti pentru munca in conditii deosebite. Le este frica de aflarea de catre romani ca romania functioneaza si fara ei. Singura problema.este ca se fura fara toate semnaturile si hotii risca fara tap ispasitor. Viorica mai bine se autopropune comisar europea n si se.salvaza. Nu il vad pe Diaconu numimd o dancila la guvern., poate daca ia cursuri de dancileza si limba de lemn.

  2. Stiti de ce nu semneaza decretele de numire? Pentru ca nu le intelege. Vor trebui sa i le trimita in limba germana.

  3. Daca abia ieri i-a trimis propunerile de interimari de ce a facut mofturi si scandal atata timp ca nu ii numeste interimarii?

    A, si ce hilar! Mai pe seara asa, cand probabil i-a facut scandal vreo amanta, s-au trezit ca au uitat de Teodorovici vice-premier!

    Ca tot blameaza opozitia ca nu lucreaza sambata, sa vina PSD sambata sau duminica in Parlament cu guvernul ca ei sunt mai harnici si sa dea sah-mat si presedintelui si opozitiei!

Leave a Reply