Actorul Kevin Spacey este judecat la Londra. În deschiderea pledoariei acuzării, Christine Agnew KC a spus juriului că Spacey este un actor “extrem de celebru” pe care mulţi dintre ei îl cunosc. El se confruntă cu douăsprezece capete de acuzare pentru presupuse infracţiuni sexuale, care datează din 2001 până în 2013.

Agnew a subliniat că acuzarea susţine că Spacey este, de asemenea, un bărbat care “agresează sexual alţi bărbaţi”.

Avocata a afirmat că Spacey este un “bărbat care nu respectă limitele sau spaţiul personal, un bărbat care se pare că se bucură să-i facă pe alţii să se simtă neputincioşi şi inconfortabil, un hărţuitor sexual”.

Christine Agnew KC s-a adresat juriului: “Este normal să vă simţiţi puţin impresionaţi sau copleşiţi de faptul că faceţi parte din juriul care va judeca o persoană atât de faimoasă”.

Dar ea le-a spus, de asemenea, că trebuie să rămână cu picioarele pe pământ – şi să se concentreze pe probe.

 

Actorul se confruntă cu douăsprezece capete de acuzare pentru presupuse infracţiuni sexuale, care datează din 2001 până în 2013.

Acestea sunt: trei capete de acuzare pentru agresiune indecentă, şapte capete de acuzare pentru agresiune sexuală, o acuzaţie de provocare a unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimţământ, o acuzaţie de provocare a unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală cu penetrare fără consimţământ.

Spacey neagă acuzaţiile.

Născut Kevin Spacey Fowler, actorul american şi-a început cariera în teatru, înainte de a se îndrepta spre film şi televiziune, câştigând Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din filmul “American Beauty”, din 1999.

Printre alte filme notabile ale sale se numără “The Usual Suspects” – pentru care a câştigat, de asemenea, un Oscar – şi “Seven”.

Spacey, în vârstă de 63 de ani, a fost numit director artistic al teatrului The Old Vic din Londra în 2004, funcţie pe care a deţinut-o până în 2015.

De asemenea, a jucat în serialul Netflix, “House of Cards”, interpretând rolul unui congresman care devine preşedinte.

Spacey şi-a recunoscut homosexualitatea în 2017, spunând: “Aleg acum să trăiesc ca un bărbat homosexual”.

În ianuarie, a primit un premiu pentru întreaga carieră în Italia, ca recunoaştere a “contribuţiei sale la dezvoltarea artei dramatice”, scrie news.ro

Leave a Reply