Home Articole FIDESZ, partidul lui Orban, va fi suspendat din PPE?

FIDESZ, partidul lui Orban, va fi suspendat din PPE?

2242
8
SHARE

Liderul socialistilor europeni Gianni Pitella a propus colegilor sai suspendarea partidului SMER, condus de premierului Slovaciei Robert Fico.

Declaratiile agresive anti-imigranti, xenofobe si intolerante, plus demersul de a da in judecata la CJUE autoritatile de la Bruxelles pentru impunerea cotelor obligatorii de imigranti i-au atras lui Fico aceste sanctiuni.

CPmHkXCW8AAvRjp

Interesant este ca la Bruxelles se vorbeste destul de serios ca partidul extremist si intolerant al lui Viktor Orban, e vorba de FIDESZ, sa fie suspendat din PPE din aceleasi ratiuni.

De-a lungul ultimilor ani, multi populari au atras atentia in legatura cu derapajele anti-democratice si modul excesiv de autoritar in care Viktor Orban a sufocat Ungaria, prin FIDESZ.

Un just echilibru stanga-dreapta pentru cei care impartasesc valorile europene si nu tolereaza extremismele in randul familiilor de socialisti si populari.

 

8 COMMENTS

 1. Klaus Iohannis a făcut prima băseală majoră: Întrebat într-o conferință de presă dacă, în conformitate cu Legea nr.373/2013, ar fi trebuit să ceară Parlamentului cu 10 zile înainte un mandat pentru participarea la Consiliul European, șeful statului a afirmat: “Acel paragraf se referă la situația în care participă prim-ministrul la Consiliul European. Or, prim-ministrul nu participă și nu va participa, acest prim-ministru nu va participa niciodată la Consiliul European”.
  Președintele Klaus Iohannis participă miercuri seară la reuniunea Consiliului European extraordinar informal de la Bruxelles.
  Cu ocazia asta îmi permit un răspuns pentru Iohannis:Predoiu,Atanasiu,Blaga,M.R.U,BOC,Gorgiu,Neamțu,Macovei NICIODATĂ NU vor ajunge Guvbernul Dumnitale!

  • Presedintele PAGUBA,cel care nu a scapat nicio ocazie sa pagubeasca tara cu retrocedarile,cu excursiile nerusinate,cu incurajarea exportatorilor fara limita de lemn brut,etc, are tupeul desantat sa vorbeasca astfel despre cel mai bun prim ministru al Romaniei,cel care a adus bani si crestere economica in tara.Nea PAGUBA trebuie suspendat de urgenta.

  • @ Sfarsitul lumii….
   Prima baseala a lui Iohannis?
   Aha sa fim noi stanatosi la cate baseli si minciuni a turnat Iohannis are sanse in primii cinci ani sa-l depaseasca pe basescu in 10 ani .
   ———–
   FIDESZ n-o sa fie exclus ce ne mai amagim lucreaza cu Merkel si mana in mana cu ceilalati PPE-isti.

 2. Spuneai Radu că şi România va fi penalizată de UE. Sînt 19 ţări ”A total of 40 violations are being investigated among the 19 countries, which also include Germany, Italy, Austria, Spain, the Netherlands and Hungary.” la care se referă dar vor fi penalizate ţările prin care au trecut şi le-au oferit ”masaj” de toate felurile refugiaţilor! Pe la noi încă nu au trecut şi nu e motiv chiar dacă sîntem în UE şi sîntem obligaţi să folosim legislaţia UE.
  ALTE ŢĂRI CUM AR FI:”Denmark, Ireland and the United Kingdom are not facing scrutiny because they do not take part in EU asylum legislation.”
  **cuţu cuţu…boticul la botniţă că latri**

 3. Daca se ia in contrapartida “cadoul romanesc”, cum a numit Daul noul PNL (trecut peste noapte cu arme si bagaje la PPE in 2014) atunci, poate, vor suspenda FIDESZ. Depinde cata greutate au socialistii in parlamentul european, ca de la ei vine “galagia”.

 4. cand eram copii exista o vorba: ciuciu! citesc o alta stire: “Uniunea Creştin-Socială din Bavaria (CSU), formaţiune aliată cu CDU (Uniunea Creştin-Democrată a cancelarului Angela Merkel), şi-a exprimat sprijinul faţă de premierul ungar Viktor Orban în demersul de a securiza graniţele Uniunii Europene în faţa imigranţilor ilegali proveniţi din ţările arabe, africane şi asiatice, relatează agenţia EFE. ” deci…

 5. Min.int.austriac spune ca a trimis inapoi 5000-5500 de refugiati veniti in Austria din RO si BG. Au fost intrari de refugiati in RO si apoi iesiri catre Serbia si Austria, iar noi nu stim?!

  “If I remember rightly, we have sent more than 5,000 or 5,500 back from Austria, especially to Bulgaria and Romania among others,” Johanna Mikl-Leitner told journalists at a meeting in Germany of the Christian Social Union (CSU), the Bavarian sister party to Chancellor Angela Merkel’s conservatives.
  “If refugees come from Slovenia and Croatia to Austria and apply for asylum in Austria … then we’ll take them back to Croatia and Slovenia.”
  http://uk.reuters.com/article/2015/09/24/uk-europe-migrants-austria-idUKKCN0RO14I20150924

Leave a Reply