Fiul unui fost colonel din cadrul fostei direcții de informatii din MAI (UM 0215, UM 0962, azi DIPI), cunoscuta sub denumirea “Doi și un Sfert”, Alexandru Găină, este principalul suspect în cazul asasinării omului de afaceri Mihai Ionescu, în iulie 1998, existând indicii că acesta ar fi acţionat la comandă, au declarat surse judiciare pentru Antena 3.

Colonelul Gaina a fost o figura importanta a UM 0215 in anii ’90, ocupand diferite functii de comanda in ierarhia serviciului secret. El a decedat in urma cu cativa ani.

Aceleaşi surse precizează că există probe potrivit cărora Alexandru Găină l-ar fi împuşcat pe afacerist la comandă, în condiţiile unor împrumuturi pe care mai mulţi italieni le datorau celui decedat.

“Cel suspectat acum nu ar fi avut nicio răfuială persoanală cu victima, toate variantele duc către faptul că el ar fi acţionat la comandă”, au declarat surse judiciare pentru sursa citată.

 

7 COMMENTS

  1. Aceasta e dovada ca mafia conrupe! Coruptia ucide! Fratilor, vizitati Centrul Vechi si lasati-va barba! Mai postati si voi pe facebook una, alta! Respekt!

  2. D-le Tudor

    Ce e acela un solstitiu?
    Intreb pentru ca nu ma pricep prea bine la zoologie.
    Va multumesc.

  3. Ce spunea Base de Hexi (ca nu le recunoaste stilul), ai nostrii nu lucreaza ”chiar asa”, dar uite ca se poate pe ici pe colo…in rest baieti buni!

Leave a Reply