Soţul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, a câştigat detaşat Primăria Voluntari, cu 71% din voturi, în condiţiile unei prezenţe de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC.

3 COMMENTS

 1. Firea si Mutu au neglijat total sectorul 6.
  Mizerie, santuri si santulete peste gropile Metrorex, taieri de pomi, spatii verzi inexistente si…eleviii cu ochii in soare dupa un autobuz care vine rar si plin in Dr.Taberei.Covidul infloreste.
  Cu jind se uita dupa 139 care vine la 2.min.din Ferentari si…gol…
  Mutu a aparut in sector inainte de alegeri…
  Daca fac asa si la parlamentare….

 2. Scrisoare deschisa pentru madam Firea:

  Tanti, suntem in a treia zi dupa 8 noiembrie 1946. Probabil stii ce s-a intimplat atunci si stii ce a urmat…

  Tanti, te-am votat in 2016, cu toata turma pesedista dar nu te-am mai votat acuma. Sigur, n-am votat nici cu bolnavul de Nicusoare. M-am razbunat astfel pentru referendumul trintit de voi (ala cu familia…), pentru blaturile facute sau incercate cu ceilalti banditi, pentru maciucile lase date lui Dragnea, pentru prefacatoria ta continua, pentru prostiile tale, pentru porcaria cu ZACA … si ma opresc aici ca lista e lunga. Dar am votat cu primarul pesedist de sector, care mie mi-a iesit cu plus.

  Am stiut ca ailalti vor minti si vor fura. Asa a fost tot timpul de peste 20 de ani…. toti ati furat nu numa bani ci si alegerile. Acum am avut si niste dovezi mai clare, nu numai vorbe.

  Prin urmare, daca tu, daca altii – Olguta, Liviu, Codrin, etc (nu ma astept la nimic de la mamaliga Ciolacu si de la alti acoperiti sau lasi) va luptati, daca spuneti adevarul acum, in speta cu alegerile furate de securistii europeni, fara a conta daca veti cistiga ceva sau nu, sa fiu al dracu’ de nu va votez data viitoare si, la enervare maxima, poate ma si inscriu in psd sa va donez citi bani oi putea (nu multi…) si va si spun ce sa faceti si ce porcarii sa nu mai faceti – pina m-o exclude cineva….

  Stiti ce ar trebui sa faca acuma PSD?
  (pentru ca nici nu vor fi gasiti vinovati si nici nu veti cistiga ceva cu contestari si altele… a se vedea erata lui Basecsu de la 5 dimineata, va fi la fel…)

  REFUZ!
  1. toti alesii vostri, dupa investire, sa nu se prezinte la post, sa nu voteze nimic: primari, consilieri, etc. Eventual, daca nu se asigura 100% parlamentarele contra fraudei, nu participati la alegeri.
  Ce pierdeti?
  ACTIUNE!
  2. puneti accentul pe Iohannis, el e tartorele sistemului, dati-i ultimatum sa refaca supercorect alegerile. Altfel, mergeti la suspendare. Votati in parlament, faceti-o. Iese? bine… nu iese? iar bine…
  3. votati dracu motiunea aia de cenzura. Iese? bine… nu iese? iar bine…
  4. creati Alianta Antifascista si Anticomunista, impotriva USR PLUS in primul rind. Cu Alde, Pntcd si cu cine mai e sincer anticomunist, poate chiar cu UDMR – ca alianta e in jurul unei idei nu a unor procente! (Ponta nu indeplineste conditia…)
  5. urgent bagati in parlament interdictia de a fi ales si de a ocupa orice functie publica pentru posesorii de dubla cetatenie sau a cetatenilor straini. Iese? bine… nu iese? iar bine…
  6. anulati legea din anul 2000 prin care se permite existenta firmelor “acoperite”. Iese? bine… nu iese? iar bine…

  DECI, MACAR LUPTATI, NU VA PREDATI CA LASII, NU MAI FACETI ALTE TIRGURI.
  NU VA MAI GINDITI LA POZITIA VOASTRA, LA AVANTAJELE VOASTRE, LA VIITOARELE ALEGERI.

  NU E ACCEPTABIL SA FIE FURAT NICI MACAR UN VOT.
  ORICINE A LUAT CU 1 VOT MAI MULT DECIT CEILALTI E OK, SA FIE EL PRIMAR, SENATOR, PRESEDINTE – DAR SA FIE TOTUL SUPERCLAR SI SUPERCORECT. OPRITI CIRCUL SI MINCIUNA PE CARE VOI TOTI, SI PSD SI PNL, L-ATI INCEPUT IN ANUL 2000 CIND V-A SPERIAT VADIM!

  ALTFEL, CU TOTII AJUNGEM IAR IN COMUNISM.

  DE DATA ASTA, NU ADUS DIN EST DE TANCURILE RUSESTI SI DE COMINTERNISTII SOVIETICI (CA TATA LU’ PETRICA PE CARE L-AI PUS TU PE LISTA DE CONSILIERI…) CI DIN VEST ADUS DE “JUSTITIA SI DEMOCRATIA” BRUXELLEZA, DE MARXISTII SI SECURISTII “EUROPENI”, DE STRAINII PARASUTATI PESTE NOAPTE NUMAI IN MEGA FUNCTII DE CONDUCERE PUBLICE SAU PRVATE.

  SI NIMENI NU VA SCAPA, NICI EU NICI TU, NICI COPIII NOSTRI, DUPA CUM NICI IN ANII 50 NIMENI NU A SCAPAT.
  TOTALITARISMUL E AICI, SECURITATEA VINDUTA CONDUCE, CHIAR NU VEDETI?

  Pentru asta merita efortul de a lupta cu adevarat si “pina la capat” (citat Liviu Dragnea), tanti Firea: pentru ca copiii nostri sa nu fie condamnati la emigrare (cit s-o mai putea si asta) pentru a trai intr-o tara (cit de cit) normal, pentru ca sa nu traiasca intr-o colonie absoluta si pentru ca sa nu fie condusi de copii securistilor care ne-au condus pe noi. Asta e programul, e suficient!

  Deci LUPTA ! – si lupta pentru altceva decit “pentru jucarii”, nu pentru ca sa fii matale primar. Diferenta e ca tu esti cineva, eu sunt nimeni, tu ai o voce. Tu poti fi unul din lideri, eu nu pot fi decit unul din pluton.

  Tanti, inca o data zic, suntem in a treia zi dupa 8 noiembrie 1946!

  PS: multumesc dl Tudor, daca pastrati pe blog scrisoarea asta. Daca macar Firea si Badea o citesc, a meritat efortul

Leave a Reply