Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 26 februarie a.c., decretul prin care îl desemnează pe domnul Vasile-Florin Cîţu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 26 februarie a.c., decretul prin care îl desemnează pe domnul Vasile-Florin Cîţu în calitate de candidat la funcția de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituția României, republicată”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Florin Citu, ministrul interimar de Finante, a fost de 3 ori respins in 3 luni de Parlament. De 2 ori in comisiile reunite de buget-finante, al 3 a oara prin motiune simpla votata impotriva sa.

Florin Citu trebuie acum sa ceara votul Parlamentului, institutie care l-a respins de 3 ori.

Aceasta desemnare arata cat de grav e conflictul politic si constitutional intre presedintele Iohannis si actualul Parlament, pe care il doreste dizolvat.

 

2 COMMENTS

  1. Urmatoarea nominalizare, la.misto, ar.fi femeia de serviciu de la PNL.
    Desi… s ar putea sa fie.mai buna decat celilalti la un loc.

Leave a Reply