Miercuri 27 Iunie, la ora 9,00 se reuneste la Institutul de Medicina Legala comisia care va examina pacientul Adrian Nastase. Medicii vor investiga si vor hotari daca bolnavul/condamnatul poate fi tratat in sistemul medical penitenciar, avind in vedere afectiunile recente provocate prin impuscare si cele mai vechi – diabet, hipertensiune, diabet, tiroida. Peste toate se suprapune o puternica depresie, care necesita consiliere psihologica si psihiatrica permanenta, poate si tratament medicamentos in acest sens.

Azi (marti), Tribunalul Municipiului Bucuresti a decis ca nu exista nici un impediment ca Adrian Nastase sa fie scos din spital si dus la penitenciar. Nu cred ca aceasta decizie a fost data intamplator azi, inaintea examinarii de la IML.

Dis de dimineata, pacientul/condamnatul Adrian Nastase va fi transportat cu ambulanta de la Spitalul de Urgenta la IML.

Cred ca este foarte probabil ca dupa examinarea din partea specialistilor IML,  Adrian Nastase sa nu fie adus inapoi la Spitalul de Urgenta.

Favorizez varianta potrivit careia Adrian Nastase va fi maine dus de la IML direct la Spitalul Penitenciar Rahova.

PS : Asta daca nu vor decide chiar din seara aceasta, de marti, sa-l duca la Rahova si de acolo maine la IML, cu intoarcere la Rahova. Politisti cu catuse la brau au intrat in Spitalul Floreasca si se indreapta spre Terapie Intensiva, unde este internat Nastase

27 COMMENTS

 1. Nu exista impediment juridic, dar unul medical n-o fi? Nu ziceau azi ca medicii stabilesc daca poate parasi spitalul? Sau medicii s-au muiat si ei la constiinta? Parca traim intr-un cosmar, intr-o realitate paralela, in care nimic nu mai e cum trebuie, toate se contrazic, totul e cu susul in jos! Azi nu aveti emisiune?

  • Depinde numai de noi sa ne salvam! Ce s-a intamplat cu Adrian Nastase se poate intampla si cu tine! Nu va imbatati cu apa rece! Unitatea este arma noastra si strada este campul nostru de lupta!

 2. Domnule Radu Tudor,

  Indraznesc sa va rog sa comentati informatiile pe care vi le-am copiat mai jos dintr-un e-mail pe care l-am primit azi. Textul l-am regasit pe blogul Roxanei Iordache in comentariul la un articol:

  http://ancheteonline.ro/2012/06/telenovela-damboviteana-vanatorul-nastase-a-incercat-sa-se-impuste-dar-a-ratat/

  Pot fi speculatii, pot fi scenarii fantastice dar punand cap la cap evenimentele care se petrec intr-un ritm nebunesc in ultimele zile, nu mai stiu ce sa cred. Parca, parca imi vine sa zic ca ceea ce scrie mai jos pare sa fie tot mai real.
  Mizez pe multimea de informatii de care dispuneti si de experienta dumneavoastra in a alege graul de neghina, adevarul dintre fabulatii si scenarii.

  Va multumesc!

  ”Pe blogul Roxanei Iordache a fost postat un text teribil despre Adrian Nastase. Textul este semnat “Districtul Transilvania”.
  In mod curent, nu creditez relatarile anti- masonice.
  Dat fiind actualul context, insa, consider ca nu trebuie ignorat nici un element care apare.

  Reproduc textul (copy/paste):

  Districtul Transilvania spune:
  duminică 24 iunie 2012 la 8:46:47 pm

  ADRIAN NASTASE; VICTIMA UNEI TENTAIVE DE ASASINAT RITUALIC,
  PENTRU A SE FI OPUS EFICIENT INTERESELOR ANTIROMANESTI ALE MASONICULUI “DISTRICT TRANSILVANIA” (conex, Republica de la Cluj)

  Adrian Nastase poarta semnele unui asasinat ritualic masonic ratat.

  Adrian Nastase NU ESTE MASON- este Cavaler de Malta.
  Dar, a sustinut activ “reaprinderea luminilor masoneriei” romane la inceputurile anilor 1990. Mai exact, datorita lui exista Marea Loja Unita a Romaniei- loja regulara.
  Este firesc sa aiba o recunoastere onorifica si o influenta legata de aceasta.
  Influenta opiniilor lui avea sa-i atraga razbunarea unei “factiuni masonice” antiromanesti.

  Impotriva lui Adrian Nastase a fost inscenat un proces, in mod ostentativ fals si nedrept- pronuntandu-se ostentativ o sentinta nedreapta, privativa de libertate (doi ani); acest lucru este evident, caci instanta de fond a precizat clar ca nu exista probe impotriva lui Adrian Nastase si nu s-a inregistrat vreun prejudiciu.
  Mesajul dorit a fi transmis este clar: “temeti-va, caci asa vor pati toti cei care vor intra in conflict cu noi si ni se va opune”. Adrian Nastase nu s-a temut de nimic si de nimeni!

  Motivul real al acestui sacrificiu ritualic (pe toate planurile) este multiplu: opozitia eficienta lui lui Adrian Nastase fata de masonicul District Transilvania (aflat in directa relatie cu ceea ce curent se numeste “Republica de la Cluj”) care dorea faramitarea Romaniei; opozitia sa eficienta, in perioada in care a fost premier, impotriva “baietilor destepti” (de exemplu, Bogdan Buzaianu- Energy Holding) reprezentati ai masoneriei; opozitia sa eficienta- soldata cu procese – impotriva unor alti masoni care au incercat sa prejudicieze interesele Romaniei (de exemplju, Ovidiu Tender- protejat, politic, la nivel inalt, de Ioan Talpes). Exemplele pot continua.

  Cunoscator ale culiselor puterii pe toate planurile, in decembrie 2000, cand a devenit prim minisru, Adrian Nastase a acceptat un fel de “pace masonica”- motiv pentru care in guvernul sau au detinut portofolii membri ai “Republicii de la Cluj”- direct legata de Districtul Transilvania. Unul dintre acestia este Ioan Rus- fost si actual minsitru de Interne.
  Adrian Nastase a fost, totdeauna, adeptul declarat al ideii “adversarii (si dusmanii) trebuie tinuti aproape”. De asemenea, a fost mereu adeptul ideii ca oamenii pot fi schimbati pozitiv, daca te afli in permanent contact cu ei. In acest caz, din pacate, s-a inselat.

  Atacul impotriva lui Adrian Nastase a inceput odata cu alegerile prezidentiale din 2004.
  Adrian Nastase a castigat alegerile, Victoria fiind cedata- cu sprijinul direct al PSD (al masonilor legati de interesele carora li se opusese Adrian Nastase) contracandidatului sau, Traian Basescu, care cazuse de acord cu sprijnirea acelor interese.
  In afara de realizarea acestor interese, un alt scop clar a fost “sacrificarea” lui Adrian Nastase: scoaterea din viata politica si inlaturarea lui din planul public decizional.

  Intrucat acest lucru nu s-a reusit (Adrian Nastase revenind, spectaculos, in zona decizionala, in pofida atacurilor, in 2007) i-a fost inscenat un proces evident contrafacut, cu scopul de a-l degrada si umili total, uman (“plimbarea” lui in zeghe, cu catuse la maini, ca spactacol public) si, apoi, uciderea lui ritualica (dupa umilirea lui maximala, intre zidurile inchisorii) in interiorul penitenciarului.

  Este o razbunare masonica pentru cineva care NU este mason, a sprijinit reaprinderea luminilor masoneriei- dar s-a opus eficient intereselor negre, anti-romanesti ale unor masoni, dejucandu-le.

  Putina istorie masonica recenta:
  Districtul Transilvania- “Republica de la Cluj”- interese antiromanesti, scindarea Romaniei

  Grupul supranumit „Districtul Transilvania” l-a avut in frunte initial pe masonul Andre Szakvary In 1994, el a devenit membru al Supremului Consiliu pentru Romania condus de Dan Amedeo Lazarescu. Fusese recomandat de Henri Baranger, Mare Comandor al Supremului Consiliu de grad 33 pentru Franta.
  Dan Amedeo Lazarescu a declarat in repetate randuri ca „este vorba despre o manevra oculta a Supremului Consiliu pentru Franta” si ca „Henri Baranger se amesteca in treburile interne ale Romaniei. Aceste ingerinte s-au exercitat in stabilirea componentei si a conducerii delegatiilor Supremului Consiliu pentru Romania la reuniunile internationale la care am participat, culminand cu impunerea lui Andre Szakvary in locul meu.” Ceea ce atrage atentia in aceasta afirmatie este tocmai faptul ca problemele masoneriei sunt confundate cu treburile interne ale Romaniei, in contextul in care masonii au afirmat mereu ca ei nu se amesteca in politica.

  „Districtului Transilvania” a avut ca scop initial scindarea Lojei Nationala- urmand ca scindarea sa apara, ca reflex, la nivel administrativ si territorial, prin actiunea unor reprezentanti ai institutiilor statului. Cnform planului, Transilvania trebuia rapid separata de restul Romaniei.

  Dan Amedeo Lazarescu- senator PNL in 1994- a dezvaluit actiunile lui Andre Szakvary, ale Districtului Transilvania, intr-o sedinta a Parlamentului Romaniei (citez):
  „Ceea ce se intampla de catva timp in miscarea masonica romaneasca, si s-a intamplat si sambata la Cluj-Napoca, este o imensa porcarie. Cativa parveniti cu pretentii de reprezentanti ai masoneriei creeaza un periculos curent cu caracter antinational”.
  Costel Iancu, Supremul Comandor al MLNR a fost audiat, legat de acest subiect”, de Comisia parlamentara pentru control a SIE. In cadrul audierii a afirmat ca, intr-o intalnire desfasurata la Bruxelles, „reprezentantii masoneriei europene au spus clar ca trebuie sa se produca o impartire a Romaniei in regiuni autonome”, Transilvania fiind una dintre ele.

  Revenind la Adrian Nastase:
  Ceea ce s-a petrecut in 20 iunie 2012 a fost expresia unei razbunari masonice.

  A fost condamant definitiv, la o pedeapsa privativa de libertate, intr-un dosar OSTENTATIV contrafacut (si cu nume simbolic “Trofeul calitatii”!- Adrian Nastase spunea “eu sunt trofeul din dosarul “Trofeul calitatii”). Adrian Nastase a fost condamnat cu cinism, in incheierea instantei (de fond) existand mentionat explicit ca NU exista dovezi impotriva lui si ca nu exista prejudiciu.

  Alegerea datei nu a fost intamplatoare- anul acesta, Solstitiul de vara s-a inregistrat in noaptea 20/21 iunie, in jurul orei 1,00 a.m.
  Ziua de nastere a lui Adrian Nastase este 22 iunie (cand, de obicei, este Solstitul).

  In 20 iunie, jurul orei 22,30, la domiciul lui Adrian Nastase a sosit un “tandem” de politisti (instruiti sa imobilizeze- cel care, zice-se, l-ar fi salvat de la moarte, anihilase varfuri ale clanului Camataru, ale clanului Gemenilor; individul actiona violent fara clipire).
  Acesti politisti in civil trebuiau sa-l aduca la penitenciar pe Adrian Nastase care, la “implinirea Solstitiului”, trebuia supus unor sinister actiuni umilitoare si dure.
  Apoi, urma sa fie asasinat ritualic (cu o “mana necunoscuta”, desigur) in penitenciar.

  “Reprezentantul” Republicii de la Cuj (corelata cu Districtul Transilvania) – actual ministru de Interne- i-a telefonat lui Adrian Nastase in jurul orei 22,00, in 20 iunie, aparent (subliniez, aparent) pentru a “se pune de acord” asupra modalitatii in care Adrian Nastase urma sa fie luat de la domiciliu si dus la penitenciar.
  Pentru a se “acoperi”, Ioan Rus i-a telefonat, anterior, mult mai tanarului, mai neexperimentatului politic si mai putin cunoscator al unor astfel de culise, Victor Ponta, pe care l-a facut sa creada ca actioneaza astfel (discutans cu Adrian Nastase) din umanitarism.

  In discutia telefonica dintre Ioan Rus si Adrian Nastase apare- analizat in aceasta cheie- mesajul ca Adrian Nastase stia ce i se pregateste si ca nu va accepta situatia.
  Cei care il cunosc pe Adrian Nastase stiu foarte bine ca acele cuvinte ale lui nu ascund defel ideea ferma a sinuciderii- dar ca Adrian Nastase, care lupta pana in ultima secunda, isi vinde scump demnitatea si ca- desigur- daca nu o poate salva, prefera, ca orice Cavaler, moartea, pe care si-o da singur si demn, barbateste.

  Acelasi reprezentant al “Republicii de la Cluj” (corelata cu Districtul Transilvania) i-a telefonat si lui Traian Basescu pentru a-l pune la curent “cu situatia”. Nu se stie cu “ce situatie”- cert este ca nu l-a mai tinut la curent, dupa producerea tragicelor evenimente, dovada fiind faptul ca Traian Basescu a trebuit sa telefoneze la serviciul ambulanta pentru a afla stiri despre starea lui Adrian Nastase.

  Ioan Rus a “trimis” la locuinta lui Adrian Nastase si o ambulanta- dar, in urma invenstigatiilor, medicii au afirmat ca nu stiau de ce s-au deplasat acolo (fusesera instiintati ca ar putea fi nevoie sa i se acorde ajutor unui barbat de peste 60 de ani) si ca, atunci cand au fost chemati sa intervina, li s-a spus ca “lesinase” un barbat de peste 60 de ani. Or, realitatea constatata avea sa fie cu totul alta!
  Acest lucru demonstreaza ca “scenaristii masoni” avusesera in vedere, pentru maxima siguranta, “asomarea” lui Adrian Nastase de catre (cel putin unul dintre) politistii instruiti pentru reactii dure (sub pretextul ca ar fi incercat sa se opuna), urcarea lui in ambulanta si transportarea la penitenciar pentru “procedurile ritualice la orele si datele stabilite”.

  FILMUL EVENIMENTELOR
  Adrian Nastase avea sa le dejoace planurile.
  In mod evident, nu se asteptase ca “echipa mortii” sa soseasca atat de repede.
  Politistii au fost lasati sa patrunda in casa, iar asa-zisul lui “salvator” (in realitate un calau- iar evenimentele au demonstrat ca este unul dintre cei instruiti sa infaptuiasaca asasinatele masonice, conform ritualurilor) i-a pus urgent catusele la maini lui Adrian Nastase.

  Adrian Nastase a jucat, inteligent, o carte mare: a stat linistit (de aceea nu a fost lovit si nu a lesinat pentru a fi urmat planul aducerii lui la ambulanta in stare de inconstienta).
  A afirmat ca doreste sa-si ia carti din biblioteca si, incatusat, a mers in birou insotit de asa-zidul “salvator”.
  Adrian Nastase a scos un revolver, l-a apucat cu dreapta (este dreptaci) si l-a dus la tampla. Politistul l-a atacat- revolverul a cazut din mana lui Adrian Nastase (incatusat)..

  Politistul a scos un pistol cu amortizor (motiv pentru care impuscatura nu s-a auzit de afara) si a tras asupra lui Adrian Nastase care (cei care il cunosc stiu) este agil si se misca repede. Primul glonte nu l-a nimerit (s-a infipt in tocul usii). Al doilea glonte l-a nimerit pe Adrian Nastase doar sub clavicula dreapta, glontele iesind prin deltoid.

  Apoi, politistul a luat un stilet si, pornind de sub urechea stanga catre dreapta, respectand ritualul masonic (parafrazez) “i-a taiat gatul de la o ureche la alta”, pe dinauntru.

  Cine analizeaza cu atentie una dintre fotografiile extrem de clare ale lui Adrian Nastase, aflat pe targa (fotografiat din stanga) vede clar, foarte clar, deasupra fularului, o mare si adanca taietura de stilet!
  Este clar ca Adrian Nastase – cu catuse la maini- nu a stat “linitit”, desi fusese imobilizat.
  Este motivul pentru care calaul asa-zis politist are o rana la mana- si este motivul pentru care nu a reusit sa il ucida, stiletul trecand, miraculus, la doi milimetri de carotida si neatingand zone vitale.
  Aici, fara indoiala, mana criminalului a fost “miscata” de Mana lui Dumnezeu!

  Motivul pentru care Monica Macovei cere cu insistenta demisia ministrului de Interne Ioan Rus (s-a intrebat cineva de unde are acea siguranta care pare a fi “un drept”?) este faptul ca a fost ratata operatiunea preconizata, de umilire, degradare umana si, apoi, ucidere ritualica a lui Adrian Nastase in penitenciar- cu respectarea simbolisticii oreleor si datelor, pentru a transmite mesajul infricosator la distanta.

  P.S.
  In aceasta cheie- a atacului masonicului District Transilvania (avand reflex “civil” in Republica de la Cluj”) trebuie citita postarea lui Adrian Nastase din 27 mai- dar si cea mai veche (editorial in Jurnalul national) “Cata vreme mai e cineva in tribune”.”

 3. FLORIN SALAM BASESCU SI PRINTESA ARDEALULUI KOVESI

  hai basescu la putere
  scapa tara de lichele
  de perversi si mafioti
  pune-i la respect pe toti

  hai basescu la putere
  scapa tara de belele
  toti dusmanii de acum
  sa te stie de jupan

  hai toata lumea la vot
  basescu castiga tot
  hai traiane ca ai valoare
  si creste procentul mare

  hai basescu la putere
  scapa tara de lichele
  de perversi si mafioti
  pune-i la respect pe toti

  hai basescu la putere
  scapa tara de belele
  toti dusmanii de acum
  sa te stie de jupan

  azi e ziua cea mai mare
  se stie care pe care
  dorinta poporului
  basescu pe locul intai

  hai basescu la putere
  scapa tara de lichele
  de perversi si mafioti
  pune-i la respect pe toti

  hai basescu la putere
  scapa tara de belele
  toti dusmanii de acum
  sa te stie de jupan

  hai basescu la putere
  scapa tara de lichele
  de perversi si mafioti
  pune-i la respect pe toti

  hai basescu la putere
  scapa tara de belele
  toti dusmanii de acum
  sa te stie de jupan

 4. Nu inteleg..cum sa-l duci, daca este la Terapie Intensiva? Nu ar trebuii sa vina IML sa-l consulte pe Adrian Nastase si apoi sa decida daca este transportabil sau nu? Mi se pare o mare porcarie. Parca ar vrea sa-l vada mort cu orice pret.

 5. Am revenit astazi in tara dupa o absenta de cateva zile. Dupa ce am parcurs presa alba, rosie, portocalie (sau verde) constat ca exista in Romania foarte multi specialisti in medicina, specialisti in arme si munitii, investigatii criminalistice si drept penal (ceea ce nu este deloc rau avand in vedere exodul creierelor din ultima perioada). Sa nu ii uitam totusi si pe cei care le stiu pe toate (cumulat): ziaristi, ziaristi colonei (este un titlu nou infiintat in Romania ce se acorda pentru merite deosebite), blogeri de ocazie, postaci, facebook-isti, (dez)(in)formatori ai opiniei publice. Observ ca aceasta dezbatere pornita de la gestul unui om (atentie, OM!, cu drepturi si stapan pe viata sa) se tabloidizeaza la maxim, in derizoriu. Mai rar atat de multa energie negativa (care la un moment se poate transforma in ura) acumuluta in jurul unui eveniment cu care, sunt convins, nimeni nu ar vrea sa se intalneasca. Ma intreb de ce nu vad aceasta atitudine, euforie pe alocuri, si la condamnarea/arestarea unor Camatari, hoti, asasini…este ciudat si totodata trist. Da, sunt un simpatizant al lui Adrian Nastase prin prisma background-ului sau profesional foarte puternic si da, imi mentin aceasta opinie indiferent de cate se vor scrie in presa pentru ca uneori e bine sa faci distinctie intre ce se vrea a se intelege si realitatea efectiva. O alta parere de rau vine din faptul ca au disparut opiniile personale….toata lumea citeaza site-uri, facebook, bloggeri, contributori (mai nou)…lipseste opinia personala, sustinuta, evident cu argumente…..

  • Draga Florin,

   Nu, nu mi-a placut aroganta lui Adrian Nastase dar recunosc ca am admirat inteligenta si umorul inegalabil al acestui om. Privind ultimele evenimente gestul Domnului Nastase mi se pare un imens hohot de ras! Cum sa nu razi de basescu (crizat ca o muiere inselata) de macovei (careia ii sarea bretonul de cate ori dadea din picior ca nu a iesit cum a visat) si de izmenele tremurande pe kovesi. Cat de mici sunt toti acestia priviti de la inaltimea unui OM demn! Sunt mici priviti si de la inaltimea mea, un om de pe strada! Si totusi de zile intregi ma intreb obsesiv: “ce-i mana in lupta?” FRICA, VINOVATIA, URA sau INTERESE OBSCURE? Ma linistetste doar un gand: Orice sistem (natural sau artificial) isi gaseste mai devreme sau mai tarziu ECHILIBRU si se CURATA. Vremurile pe care le traim imi confirma teoria (si nu vorbesc numai de Romania). E prea mult!

 6. Din cate se vede, camarila portocalie a intrat in alerta de gradul zero!
  Graba aceasta nu mi se pare suspecta deloc, pe principiul “bate fierul cat e cald ” !
  Base face o demonstratie de forta, iar slugoilor sai li s-a aprins o scanteie de speranta in ochii indreptati spre Parlament si la alegerile din toamna …
  Cei din servicii( dar nu numai ei )stiu ca in cazul unui atac -fulger se creeaza panica, si trebuie profitat de fiecare secunda !
  Din pacate, USL a fost surprinsa (iar !)cu garda jos !
  Desigur, decizia de azi a TMB, cu privire la faptul ca nu exista nici un impediment cu privire la incarcerarea lui A.Nastase, nu este deloc intamplatoare !Constituie unda verde Comisiei IML de maine !
  Sunt de acord cu tine Radu,daca nu chiar in seara aceasta, dar maine, sigur Nastase va fi depus la Rahova !
  Si mai stiu sigur un lucru : maine va curge mult whisky pe nava Cotroceni…
  Revenind, as putea spune ca aceasta graba de care da dovada haita noastra nationala ar putea fi benefica lui Ponta si USL, in sensul ca , acum, cand au simtit in nari miros de sange proaspat, li se va deschide apetitul, si s-ar putea sa faca cateva greseli !
  Din cate ii cunosc, lupisori mai tineri vor fi foarte mandri de izbanda lupului cel mare si chior, se vor si lauda cu asta peste tot !
  In multe telefoane se vor auzi urletele lor de izbanda…
  Doar sa fie cine sa le asculte…!
  Mie,unuia, imi surade ideea lupului muscat de oaie…!

 7. general Izmana vargata la brutarie si Nastase la sanatoriu e corect acum.

  si colonel turcesc trimis pe front.

  basescu are procuratura,judecatorii,lulutza(mai degraba Lurch) e pe felie,basau unelteste face sicane, joc de glezna,eschive,puncteaza iar usl o ia in barba sAC de box.

 8. Se vede ca presiunea exercitata asupra politistilor si medicilor a dat roade…Nu inteleg unde era graba, condamnarea e definitiva, ce mai contau cateva zile, oamenii astia chiar nu mai au nimic sfant. Pentru ei nu mai exista(sau poate nu a existat vreodata) conceptul de compasiune, vor sange, vor acum si mai ales vor circ la TV.

 9. Cartea lui CEZAR A. MIHALACHE deconspiră prin documente șocante autorii distrugerii la comanda ocultei oculte(!) a băncii românești DACIA FELIX și a executării morale, financiare și judiciare a unui român sclipitor, SEVER MUREȘAN, care a refuzat jocul politic și finanțarea politicii feseniste și post-feseniste. ”Călăul” băncii și al magnatului român este MUGUR ISĂRESCU, iar adevărații asasini adevărați sunt conducătorii României din perioada regimurilor care s-au perdindat în acești 22 de ani de jaf și prădare, între care nu puțini încă dețin comanda mașinăriei și mașinațiunilor politice cu legături în oculta sionistă.
  Vă reamintesc: câțiva universitari ardeleni au hotărât să înființeze în 1991 o bancă românească puternică, având proiecte și programe naționaliste care să asigure asistarea și capitalizarea românilor pentru a deveni proprietarii patrimoniului economic și agricol românesc, suspus, cum bine știți, distrugerii, privatizării frauduloase, înstrăinării…
  ”…În principal, trebuia împiedicată Banca Națională să repete rolul jucat înainte de primul Război Mondial în românizarea proprietății funciare din Transilvania! Mobilul noilor mașinațiuni, post decembrieste, fiind de-românizarea proprietății din România. Iar pentru aceasta trebuia puse la conducerea Băncii naționale și a Țării cât mai multe persoane cărora să le pese prea puțin de Țară! Oferta, din partea clasei politice românești, oferta de trădători, se pare că a fost mult peste cererea pieții, a structurilor internaționale interesate în destructurarea României!… Domnule guvernator al Băncii Naționale, care ocupați în mod inamovibil fotoliul onorat cândva de Brătieni, desființarea Băncii DACIA FELIX s-a produs prin abuz și diversiune, prin minciună și sperjur, prin fals în acte și declarații, etc…, etc. Desființarea DACIEI FELIX a necesitat însă și câteva crime, asasinate… Repet: asasinate!, dar fără de care, probabil, ingineria financiară numităfalimentul unei bănci prospere, nu ar fi putut avea loc. Care sunt, deci, limitele penale și morale ale implicării lui MUGUR ISĂRESCU în falimentul provocat, în distrugerea economiei românești, în falimentarea suveranității noastre naționale?” (Prof.Dr. Ion Coja, autorul prefaței cărții).
  ROMEO TARHON

 10. Cred că mai corect era ca un condamnat la pedeapsa închisorii să fie externat în prezența unor lăutari sau mai degrabă în prezența unor fete frumoase, nicidecum în prezența unor polițiști care, vai ce oroare, sunt dotați cu o pereche de cătușe cumpărate din banii proprii. Polițiști care au mai ezitat să le folosească și riscă acum să fie destituiți. Bravo. Mergeți înainte dar, nu neglijați faptul că riscați să deveniți penibili. Înțeleg faptul că un specialist militar este obișnuit cu ordinele, dar nu ne insultați chiar în așa hal inteligența.

 11. Cred că mai corect era ca un condamnat la pedeapsa închisorii să fie externat în prezența unor lăutari sau mai degrabă în prezența unor fete frumoase, nicidecum în prezența unor polițiști care, vai ce oroare, sunt dotați cu o pereche de cătușe cumpărate din banii proprii. Polițiști care au mai ezitat să le folosească și riscă acum să fie destituiți. Bravo. Mergeți înainte dar, nu neglijați faptul că riscați să deveniți penibili. Înțeleg faptul că un specialist militar este obișnuit cu ordinele, dar nu ne insultați chiar în așa hal inteligența …

 12. Singura mare greseala in propria “”””inscenare”””” de sinucidere a lui Nastase este ca inca mai este in viata, ca daca murea si era inscenata poate chiar inmaormantarea nu mai era nici o problema pentru ca era mort acum; uitati-va bine, traim timpuri istorice, n-o sa mai vedeti cancerul social metastazat in plina actiune….incredibil ce tara a ajuns Romania..

 13. reactia trebuie sa o avem noi sa iesim si sa il intrebam pe basescu sa ne dea socoteala pentru starea de saracie e platit din banii poporului si el isi bate joc de el SA TRAITI BINE EU SI FAMILIA MEA LA COTROCENI voi sunteti viermi

 14. mai,Radule,tu ai vazut cate indemnuri circula pe net ca romanii sa iasa in strada?tu ai vazut ce haos e online?ce dracu` e cu astia?ce vor?de ce sa iasa in strada?

  • @protestatarul
   Raspunsul este simplu: vor sa protesteze contra abuzurilor din tot sistemul judiciar, social etc Mai simplu: vor onestitate si corectitudine.

 15. nu va intereseaza daca sentinta e justa sau nu? atunci n-aveti ce cauta pe blogul asta, e simplu. nu va calificati la nivel intelectual minim

 16. E…aiurea,fratele meu!!!Uite ca ”astia” nu s-au lasat si l-au dus pe A.N.direct la puscarie,asa cum si-au dorit,in vazul lumii,la o ora de maxima audienta!Mesajul?!.Unul extrem de clar si precis:”GURA!!!TOATA LUMEA…GURA!!!UITE CE VA ASTEAPTA DACA MAI INDRAZNITI SA VORBITI NEINTREBATI!!!”Faza din seara asta mi-a reamintit cateva pasaje din cartile lui Sven Hassel,in care se povesteste cum Gestapo-ul smulgea ranitii de pe paturile spitalelor pentru a-i tarai in fata plutoanelor de executie,doar ”pentru a da un exemplu” eventualilor opozanti ai regimului…hitlerist!!!Cat despre tupeul de mahala al acelei muieri care se ratoia la ministrul Justitiei in plina sedinta televizata…Ce ar mai fi de comentat?!. Stupefianta ramane in continuare si lipsa de reactie a guvernului si a Parlamentului!..Cum spuneam:e aiurea,fratele meu!

 17. Suntem ascultati la telfoane de sri,mai rau ca pe timpul lui Ceausescu.Numai in strda ne facem dreptate,ne-am saturat, muncim cinstit si suntem haituti,de ce sunt acuzati toti?Simplu pentru ca se dorea ca Nastase sa fie mort!Se doreste ,dar exista un Dunezeu care va face dreptate.Noi suntem romani,noi suntem pe veci romani,unitate si sper ca Basescu isi va primi si el pedeapsa,e o lege nescrisa,in viata totul se plateste!

 18. Basescu trebuie suspendat de urgenta, intrati pe ziuanews *editat* si puteti vedea copia dupa referatul de inchidere a sedintei cu toate cele 18 semnaturi ai judecatorilor ICCJ care au dat legea stalinista ilegala si aberanta respectiva. Ma mir ca jurnalistii care vor cu adevarat binele acestei tari nu amplifica in mass-media romaneasca atrocitatea acestei practici staliniste. Pentru aceasta lege toti cei 18 judecatori trebuiesc demisi de urgenta si depusa plagere penala din partea USL impotriva lor precum si anuntate forumurile competenete ale Parlamentului European.

Leave a Reply