Gheorghe Albu, fostul trezorier PDL si mandatar financiar pentru cateva campanii electorale a fost intervievat de stiripesurse.ro in legatura cu denunturile de la DNA privind folosirea unor milioane de euro bani negri in campaniile PDL si ale lui Traian Basescu.

Iata cateva dintre afirmatiile lui Albu :

“Care sacoșă, există vreo sacoșă? Orice om care este acolo poate să spună orice ca să scape. Mai e o problemă, așa cum spunea și Blaga: ce legătură are orice fel de finanțare posibilă, probabilă, ce legătură are cu Microsoft? De unde până unde partidul să știe de Microsoft? De unde să știm noi de Microsoft? Poate au ajuns banii ăia în alte afaceri, dar la partid n-au ajuns, nu avea cum. (…)

Domnule, chiar am față de prost? Cum vă imaginați că eu arătam cuiva un carnețel cu bani negri. Unu la mână că nu aveam așa ceva, dar și dacă aș fi avut vreodată, chiar eram prost să arăt cuiva acel carnețel. E la mintea cocoșului și asta poate pricepe oricine. Nu eram nebun să țin vreo astfel de contabilitate paralelă, că nu era cazul. Nu existau bani dați cu sacoșa! Iar catastiful cu bani albi, ce interes aveam să-l țin? Banii ăia erau în casierie, toți. De ce să mă fi complicat?”

Interviul integral aici : http://www.stiripesurse.ro/interviu-fostul-trezorier-al-lui-traian-basescu-gheorghe-albu-rupe-tacerea_948288.html

 

18 COMMENTS

  • Il iau astia de la DNA il tin la tortura 1-2-3-4- …n luni adica in arest preventiv pentru ca nu au nicio dovada pentru ca evident ala nu face carnetelul prublic. Il ameninta ca il baga oricum la puscarie si fara dovezi dar daca colaboreaza ii dau mai putin. Si ca sa scape, spune orice cu o fata de om ffff inteligent !!!

   Pai de ce credeti ca l-au tinut pe Cocos patru luni? Pentru ca aveau prea multe dovezi? Nu, pentru ca nu aveau nimic si trebuia sa fie torturat pana vorbeste.

 1. Parca toti sunt facuti de o mama : comportamente si afirmatii tipice de mafioti si borfasi ordinari. Dupa chipul si asemanarea tatucului lor, Traian Basescu.

 2. Sincer sa fiu cam are! Si nu doar fata din moment ce ii considera pe romani prosti cu declaratiile lui penibile!

 3. PS: Pai daca nu ati stiut atunci de Microsoft, ceea ce este posibil, nu este o mare problema. Ati aflat acum de unde va veneau banii aia. Nu de alta dar stie toata lumea ca niciodata fondurile declarate pentru campaniile electorale nu au corespuns cu incasarile din contributii legale. Acum stiti de unde ati avut diferenta!

 4. Nu ai fata de prost , desi daca mai uit mai bine inclin sa cred ca da , dar de hot , smecher si mincinos … intruchipezi profilul perfect !!! Daca te-ar tine astia putinetel la bulau , precis ai sa-ti amintesti si de carnetele cu bani negrii , verzi si rosii daca-i cazul ! Syctyr javra penala ! banii s-au furat singuri !

 5. Da, da , chiar ai fata de prost! Dar prost din ala care daca ii bagi degetul in gura te musca!Borfasule de pdlist!

 6. Da, exista sacosa cu “rufe murdare” a lui Basescu, boarfele alea au ajuns tot in trezoreria PDL ? Mai ordinarilor, sa va luati tupeul sa vi-l bagati…

Leave a Reply