Vicepreşedintele PNL Vlad Nistor a anuntat indirect că un europarlamentar PNL va fi propunerea noului guvern pentru funcţia de comisar european. Aflat în studioul Antena 3, liderul liberal a afirmat că se pregăteşte să plece la Bruxelles, fiind următorul pe lista de europarlamentari, la eliberarea unui loc, scrie stiripesurse.ro

“Nu vreau să fiu ministru acum pentru că am credinţa că un coleg al meu din Parlamentul European va avea o funcţie şi mai importantă în Europa şi eu pot fi mai de folos partidului din Parlamentul European“, a declarat Vlad Nistor la Antena 3.

Pe scurt : noua propunere de comisar european din partea Romaniei va fi facuta de viitorul guvern PNL condus de Ludovic Orban. Propunerea va fi Siegfried Vasile Muresan, un fost lider PMP, azi la PNL. Muresan e sustinut de cativa lideri PPE.

Daca Muresan va fi comisar european acceptat de Ursula Von Der Leyen, atunci el va demisiona din postura de europarlamentar ales pe listele PNL. Se va elibera astfel un loc, iar urmatorul pe lista, Vlad Nistor, va deveni europarlamentar.

7 COMMENTS

 1. Cel care a votat impotriva Romaniei ! Vlad Nistor isi da si el masura competentei : ,,eu pot fi mai de folos partidului din Parlamentul European“ !? Partidului sau Romaniei ? Este o mare diferenta. Cum sa iesim noi la liman cu astfel de personaje….

  • Vă mirați? Ei, aflați că autorul textului mișelescului Tratat cu Ucraina prin care România a cedat fără luptă Bucovina de Nord, Cernăuții lui Eminescu și Aron Pumnul, semnat de nevolnicul Emil Constantinescu în 1997 la Neptun este nimeni altul decât consilierul prezidențial pe probleme de politică externă, apatridul Vlad Nistor!…

 2. “SIE nu are ce cauta in politica.”

  Sigur ca nu are, intr-o democratie. Dar noi suntem in UE si trebuie sa livram lui Merkel tot ce vrea.

  Pana una alta, SIE a castigat alegerile europarlamentare din 26mai2019. (*)

  Or se justifica in aceste zile daramarea guvernarii PSD tocmai prin rezultatele votului masluit la 26mai2019. Deci e un soi de punere la cale CIRCULARA a schimbarii de guvern pe usa din dos.

  (*) De pilda, d-l Busoi a fost denuntat pana si la tv franceza de stat (emisiunea Cash Investigation) ca in mandatul trecut a facut in comisia de sanatate a ParlEuropean tot ceea ce i-au spus lobbyistii industriei chimice sa-si dea avizul pozitiv.

   • “Cash Investigation” (France2) intr-o emisiune din 2017 sau 2016, am semnalat-o d-lui Radu Tudor in aceste pagini chiar atunci cand s-a dat si in Romania la TV5 Europe –post aflat prin lege in grila obligatorie, pt ca noi suntem francofoni, nu?.

    Avea si traducere in romaneste! Si mutra lui Busoi in ea, batand palma cu sefii din industrie.

    Scrieti la TV5 sa vi-o dea “on demand” sau cautati pe Youtube; imi amintesc ca Busoi e in partea a doua a filmului (ultimele 30min).
    Stiu ca emisiunea a fost pusa si pe site-ul TV5 in saptamana respectiva.

Leave a Reply