Home Articole Franta trimite imigranţii la ţară, nu în oraşe

Franta trimite imigranţii la ţară, nu în oraşe

2473
7
Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a declarat că refugiaţii veniţi
din Siria şi Irak vor fi distribuiţi în zone din Franţa în care nu există tensiuni privind spaţiile locative, adică “la ţară”.
Germania a trimis Franţei, la începutul lunii septembrie, o parte dintre refugiaţii veniţi din Orientul Mijlociu, în principal din Siria şi Irak.
În acest context, ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a propus distribuirea refugiaţilor în zone rurale din Franţa.
“Începând de astăzi, aceşti refugiaţi vor fi distribuiţi în zone în care nu sunt tensiuni locale, adică unde nu sunt presiuni privind spaţiile locative, la ţară”, a declarat Bernard Cazeneuve pentru postul France Inter.
Cazeneuve a menţionat sate din zonele Haute-Marne, Haute-Loire şi Champagne-Ardenne.

7 COMMENTS

 1. Să credem sau nu? Personal cred cu totul altceva: îi bagă la sate şi acolo se îmbrăţişează în grupuri pentru ”binele societăţii” franceze şi a vecinilor nemţurei care de ani de zile tot o dau la-ntors cu shengenul care nu mai e de actualitate dacă fiecare ţară are deja graniţele întărite şi controalele se fac în baza cărţii de identitate”paşaport” obligatoriu că altfel nu poţi trece sau trebuie să umpli sacul cu bonus en-gros fără facturi sau chitanţe. Ştii ce: o să vedem altceva decît ceea ce se vehiculează din gurile marilor promiţători. Cum e cu shengenul? Nimănui nu cred că-i mai trebuie sau pe nimeni nu îl mai avantajează shengenul. Prea multe vorbe şi nimic fapte. DEAJUNS CU MILOGEALA!!! SĂ STEA EI ÎN SHENGENUL LOR CĂ NOI TOT EUROPENI SÎNTEM ŞI TOT DIN EUROPA FACEM PARTE! E ACELAŞI CONTINENT! Mai bine:NU! Nu mai acceptaţi niciun shengen că vrabia zboară de pe gardul întărit şi gros. ÎN FIECARE ANOTIMP SE AUDE CEL PUŢIN O PROMISIUNE CARE ULTERIOR DEVINE”MINCIUNĂ”!(părerea mea)

 2. O solutie asemanatoare functioneaza de ceva timp in regiunea Veneto (Italia) unde multi imigranti pakistanezi lucreaza la fermele din inland-ul venetian si lumea s-a obisnuit sa-i vada in piete strigandu-si marfa (zarzavaturi si fructe de obicei) si sa cumpere de la ei, cu toata propaganda vehementa dusa impotriva strainilor de Lega Nord (partid de dreapta radical). In parte, romii s-au stabilit deasemenea prin satucele din campia padana de unde rasar, cand si cand, la sarbatori religioase de anvergura, in inima oraselor (Padova, de exemplu, unde pelerinajele la Basilica Sf Anton tin tot anul si aduna credinciosi de peste tot, rulotele romilor fac parte din peisajul parcarilor aferente marilor piete). Ceea ce nu se intampla, insa, cu negrii africani care prefera orasul si pe care populatia locala ii priveste cu suspiciune chiar si la festivalurile religioase unde vin imbracati in cele mai fastuoase costume “populare” pe care le-am vazut vreodata si se poarta exact la fel ca autohtonii. Nici cu “chinezii”( termen generic pentru imigrantii din Extremul Orient) care, si acestia, ocupa incet-incet cartierele comerciale ale oraselor starnind resentimente acute in randul micilor oameni de afaceri locali din pricina preturilor mici pe care le cer pentru marfuri produse, e drept, in China, Taiwan si India, de marile firme italiene. Cazeneuve incearca acelasi program de stabilizare pentru ca se teme de supra-aglomerarea ghetto-urilor deja existente in marile orase franceze, deja problematice si deja scapate de sub controlul autoritatilor. Imigrantii cu diplome nu vor fi lasati sa “mucezeasca” la tara, cum nu “mucezesc” nici cei veniti inaintea lor, prin ghetto-uri, dar asta-i alta poveste.

 3. Antena3 nu are nici o pozitie vizavi de ceausismul asta dement pe care-l face tovarasul condamnat penal dragnea acum in parlament?!!!!!

  “Art. 19 – (1) Defăimarea socială constituie contravenție și se sancționează cu amenda de la 1.000 lei la 30.000 lei, dacă vizează o persoană fizică, respectiv cu amenda de la 2.000 lei la 60.000 lei, dacă discriminarea vizează un grup social.

  Art. 1. – d) Defăimare socială – fapta sau afirmația prin care o persoană este pusă în situație de inferioritate pe temeiul apartenenței sale la un anumit grup social.

  c) Grup social – categorie de persoane care se disting din punct de vedere social prin una sau mai multe trăsături de gen, vârstă, rasă, religie, origine etnică, limbă maternă, tradiții culturale, apartenență politică, orientare sexuală, origine socială, avere, dizabilitați, boala cronică necontagioasă sau infecție HIV/SIDA.”

 4. Afacerea ”MICROSOFT” a început în 2004, nu? Dacă s-ar găsi actele sau s-ar analiza tot ce s-a întîmplat prin 2000-2002 veţi ajunge la şocul vieţii. Mai multe amănunte vă poate furniza Adrian Năstase cu cloaca care era mînă-n mînă şi care a semnat în scris şi înţelegere verbală cu ţările străine pentru ceea ce se întîmplă de cel puţin 10 ani de zile(dacă vrea) eu încă nu vă furnizez niciun amănunt dar am scris de cînd a fost arestat năstase cîteva amănunte. Nu am nicio preferinţă politică, mă interesează viaţa de zi cu zi şi cauzele pentru care am ajuns un popor îngenuncheat şi umilit din cauza politicienilor…mama miiia! huooooo! (sper să se chinuie precum au chinuit o naţiune de 25 de ani de zile şi dacă se poate(ceea ce cred total) paralizia e singura suferinţă, să nu poată duce cana de apă la gură! Scuze pentru comentariu dur dar e realitatea celor 25 de ani de zile şi încă se continuă cu bătaia de joc din ce în ce mai apăsat! scuze încă odată

 5. la noi nu merge. nu avem apa calda si buda e la 100 m de locuinta. educatia si sanatatea e la pamant la sat.

 6. e in toate mintile socialistul asta????
  sunt regiuni in care dreapta este foarte puternica. mai ales ch-ardenne, fief gaullist de 70 de ani, unde recent extrema dreapta a luat multi simpatizanti ai dreptei traditionale. de-abia ce se potolise marine cu frontul ei si al lui ta-su si acum le mai pun socialistii ceva benzina?
  putin conteaza daca se duce de rapa ps, dar sa pui umarul la reaparitia frontului national, trebuie sa fii dus putin.

Leave a Reply