Generalul de justitie militara cu patru stele (in rezerva) Gabriel Oprea, vicepremier si ministru al afacerilor interne este, fara doar si poate, omul zilei. Atat premierul convalescent Victor Ponta cat si presedintele Klaus Iohannis vor avea de azi inainte multa nevoie de gratiile generalului. Fiecare pentru planurile sale.

 

 

7 COMMENTS

  1. Nea Gabita patru stele la baza ofiter de intendenta, asa cum aminteam este un om orientat.
    “Interesul national” este pe val. Nu stiu cat sah stie nea Gabi, in schimb ii tine in sah politic pe toti. Cinste lui, iar asta nu inseamna ca-l simpatizez, doar il respect.

  2. Doua din cele 4 stele acordate de Basescu pentru merite deosebite in sprijinirea lui si a guvernelor Boc precum si pentru lupta dusa cu pensile militarilor singurele pensii taiate de fapt in perioada de trista amintire pe care cica o repara o parte din cei care o stricasera adica UNPR si UDMR aliati si in guvernele Boc dar si in guvernul Ponta. Chiar aseara isi exprima Basescu aprecierile si increderea pentru Gabriel Oprea pe care il considera cel mai capabil si indreptatit sa ocupe functia de premier. Antibasisti autentici! Coabitantii vad ca se inteleg foarte bine si acum si gandesc la fel.

  3. Oprea e omul zilei de cand a intrat in alianta cu PSD, adica de vreo 800-900 de zile. Nimic nu s-a schimbat de atunci, el si gruparea pe care o conduce, UNPR, au aceeasi importanta pentru ambele forte politice majore, ca si in 2012. Adica putea schimba majoritatea si atunci, si acum. Faptul ca va fi posibil premier intermimar, nu adauga nimic la importanta lui pe tabla de sah a politicii romanesti, dar nici nu o reduce.
    https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/06/09/vreau-sa-va-vad-domnule-victor-ponta/

    • Sa nu uitam ca a fost omul zilei si in 2009 cand a castigat Basescu alegerile dar si in perioada de trista amintire 2010-2012, perioada in care nu erau posibile guvernele Boc fara Gabriel Oprea. Asa ca mai numara zilele alea incepand de la prezidentialele din 2009.

  4. Politicianul Cameleon…Sunt mai multi dar el este de departe masculul alfa al acestei specii.

Leave a Reply