Sebastian Ghita la B1TV : “Dosarul care este deschis la Ploiesti si in care imi sunt aduse acuzatii grave este de fapt pentru Victor Ponta. Voi face dezvaluiri importante in Parlament, veti auzi interceptari telefonice. Senzatia mea este ca se fac interceptari in Romania asupra unor politicieni, care apoi sunt folosite in scop politic la diferite momente”.

“Voi cere în Comisia SRI şi o să vedeţi câţi politicieni au fost ascultaţi pe perioadele campaniilor electorale şi premergătoare campaniilor electorale, cu mandate de siguranţă naţională şi ale procurorilor. O să vedeţi că aflăm numărul acestor policitieni interceptaţi şi o să ne dăm seama că rămân aceste interceptări cu anii şi sunt folosite când se doreşte”, a spus Ghita.

 

 

12 COMMENTS

 1. Dnule Tudor,

  Ce cauta Oprea la A3? A facut turul televiziunilor serviciilor si a venit si al A3 sa ne prosteasca cu “amenintarile de la granita Romaniei, razboaie” si alte prostii de panicat lumea pe fondul carora sriul va da jos guvernul Ponta si isi vor pune prin marioneta Iohanis pionii la guvern. O prima mutare e Ungureanu acest tradator basist pus la SIE.
  AISTAM LA O LOVITURA DE STAT DATA DE DNA-SRI PENTRU DARAMAREA GUVERNULUI PONTA!

   • Da? Jos Oprea, omul de incredere si nadejde al lui Ponta si Iohanis! Jos tradatorii de tara! Oprea, securistule jos labele de pe A3!

   • Aha… un alt om de incredere a lui Ponta…sa-i traiasca !

    Da eu sunt convins ca genialul olimpic Ghita are inregsitrari cu astia de la SRI cu Coldea cu generalii cu toti si n-are probleme nici el si nici Ponta.
    Sau n-a stiut sa apese pe “play” si n-a avut bani de un radiocasetofon cu microfon? Pai ii dadea mamaie un Unitra doar trebuia sa ceara.
    Tot Basica ramane cel mai inteligent…

   • Mai are Ponta câţiva oameni de încredere ! De Cazanciuc ce credeţi ? Dar de cel de la …relaţia cu Parlamentul ? Dar de Zgonea si de…. tot neamul lui cel adormit din Parlament ? Bine că s-au chivernisit cu pensii dolofane ! Dacă România tot are statut de colonie (impărtăşesc deplin opinia lui Ilie Şerbănescu), atunci să fie aduşi aici şi guvernatori străini în locul vomitivilor noştri coloraţi politic cu praf de cretă ! Vai de capul urmaşilor noştri !

  • Pai stai putin ca nu pricep. Inca din Mai 2012 atrageam atentia asupra re-re-re…evaluatului Oprea si am fost facut “basist” nenorocit. In toti acesti ani am atras atentia ca acest Oprea este foarte periculos si sa nu uitati ca fara el Basescu nu iesea presedinte in 2009 si nici nu putea aplica acele masuri criminale impotriva romanilor. Toti pontistii ma faceau basist nenorocit si in multe alte feluri! Acum nu va mai convine sau vreti sa deveniti si voi BASISTI de frunte de va legati de Oprea?

 2. Da, da … cu siguranta, hotul striga hotii!

  S-a terminat cu acest nenorocit! Si numai bine il trage si pe Ponta in jos!

  Adios!

 3. Deci hotii astia au vrut sa fure voturile noastre? hotii astia ne-am pacalit ca ei sunt mai buni ca cei dinainte? nesimtitii astia isi mai cer drepturi? de ce nu sunt inca in puscarie ? ponta din ce se vede este liderul suprem al mafiei din Romania!

 4. Dincolo de controversele cu privire la Ghita, daca este real ceea ce declara este foarte grav. Este cert ca procurorii nu au nici o dovada directa cu privire la fapte penale savarsite de Ponta si atunci vor sa ajunga la el prin persoane din anturajul lui, cu scopul fatis de a-l determina sa-si dea demisia. Este politie politica 100 %. Echilibrul puterilor in stat este rupt, iar Tariceanu are dreptate in demersurile sale.

 5. Cică Feri baci se angajează paznic de noapte la un depozit de combustibil…
  Directorul îl întreabă la angajare:
  – Feri baci, știi românește?
  – Știe Feri baci rominește la el.
  – Bine, atunci intri în tură la noapte, citește regulile de protecție a muncii și panourile și inscripțiile afișate pe ziduri și fă ce scrie pe ele.
  – Noa bine, direktor ur.
  Pe la ora 2 noaptea Poliția îl convoacă pe director la depozit. Depozitul în flăcări. Pompierii și polițiștii îi fac proces verbal lui Feri baci pentru incendiere.
  – Ce-ai făcut mă, nenorocitule? îl întreabă disperat directorul.
  Feri baci îi răspunde:
  – Făcut ce spus dumneavoastre, făcut ce scris la perețile, ni acolo – ce scrie la el? ”Așe Feri De Foc!”
  .
  Așa și cu Ghiță.

Leave a Reply