Intr-o capitala sufocata de probleme grave, primarul general Nicusor Dan a organizat azi o conferinta de presa in care n-a fost capabil sa ofere solutii la cele mai multe din probleme. Si a gasit de cuviinta sa faca o gluma ieftina, legata de un referendum pentru freza lui.

Adormit din cale-afara, incapabil sa sesizeze si sa gestioneze chestiunile grave legate de trafic, poluare, lipsa locurilor de parcare, salubritate, Nicusor Dan apare o data pe luna in public, se face de ras si apoi se retrage in letargia sa institutionala.

Bucurestiul se degradeaza vizibil :

 • au explodat gropile in carosabil
 • parcurile sunt abandonate (Herastrau, Cismigiu, etc)
 • praful si mizeria sunt pe toate trotuarele si rigolele
 • traficul e oribil in lipsa oricaror adaptari (semafoare sincronizate, sensuri unice, pasaje subterane in marile intersectii, gestionarea informatizata si umana a zonelor aglomerate, etc)
 • capusele, tantarii si mustele isi pot declara capitala lor aici

Senzatia de oras parasit e din ce in ce mai accentuata, in timp ce conducatorii orasului stau cu fundul pe 4 miliarde de euro, pe care-i cheltuie anual, nu se stie pe ce.

Mai e putin si se face anul de cand Nicusor Dan e primar general. Jale mare ! Poate doar adormitei conduceri a PNL sa-i placa asa zisul management al primarului care nu este, nu stie, nu face.

 

2 COMMENTS

 1. Clotilde si Nicusor sunt căpușe ale serviciilor. Cele 4 miliarde se vor evapora fara ca DNA-ul sa miste un deget.
  Problema in tara este centralizarea justitiei, centralizarea economiei, centralizareainstitutiilor.
  Era Basescu a acaparat ONG-urile pentru a face vâlvă sociala, USR a acaparat retelele sociale facand multa vâlvă pe internet.

  Nu v-ati intrebat niciodata cine sunt responsabilii Google, Facebook, Instagram, etc din Romania? Sigur actuali neutrali politici si viitori Rares Bogdan.

  Prea mult se controleaza reteaua din Romania insa doar de o parte, la fel cum face DNA vede doar cei convine si ce i se dictează.

Leave a Reply