Presedintele PNL Alina Gorghiu pe Facebook :

Ar fi bine ca USR să ia 19 la sută în intenția de vot, scor conform propriului sondaj de opinie

🙂). În privința PNL, toate cercetările independente de noi indică PNL la un scor de aproximativ 30 la sută. În aceste condiții, dacă prezența va fi cea estimată de USR, iar scorul lor va fi compus din două cifre, vom putea realiza fără emoții majoritatea necesară pentru investirea unui guvern Dacian Cioloș, așa cum ni-l dorim și noi și USR.

5 COMMENTS

 1. OK. Dupa cate am vazut eu aseara din interviul dat de Nicusor Dan se pot deduce urmatoarele: USR e un partid” si pe stanga, si pe dreapta”, care : nu vrea ministere dar, daca-i musai, o sa ia câteva portofolii, nu face aliante ca sa poată “pune presiune” pe colegii parlamentari, nu vrea ca magistrații sa răspundă pt nedreptățile făcute justițiabililor in viitorul apropiat si, in general, nu vrea nimic dar va lua totul, daca i se va da, de la Ciolos, premierul “lor”. Pe partea afirmativa (pana acum am enumerat negațiile) a viziunii sale USR propune: sa se faca un mare site web cu toate activitățile instantelor din toate colțurile tării pt ca, vazandu-se unii pe alții cat de prosti sunt, magistrații sa se rusineze si sa-si ajusteze “practica” pana devine unitara. Deasemenea, se prevede ca parlamentarii sa “dialogheze” cu populația odata la doua luni, pe “proiectele” importante pt națiune, după ce se termina cu flecareala “democratica” dintre aleși si popor, urmând sa se voteze si legile, daca mai e timp, desigur fiindcă durata “dialogului” nu pare sa fi fost cuantificata si se va stabili după alegeri. In concluzie, viziunea USR se concentrează pe sintagma GoCiolos si rolul partidului e sa faca poliție in parlament ca nu cumva s-o ia razna careva de la “principiile” expuse in Platforma sefului “tehnocrat”/independent. Acu’fara nici o intenție de bășcălie as spune ca USR e un partid al tuturor copiilor care si-au visat vreodată sa fie milițieni si-acum si-au văzut visul cu ochii; nu știu daca Nicușor Dan e chiar atat de copilăros cat s-a arătat in interviul de-aseară-părea un elev “ștrengar” scos la tablă si descurcându-se ad hoc la întrebările profesorului-dar daca merge pe ideea unei “cruciade a copiilor” împotriva politicienilor “infideli” ideii de democrație macar sa-si formuleze doctrina altfel decat cu cimilituri de genul:nici îmbrăcată, nici dezbracata, nici calare, nici pe jos, desprinse din basmul cu.”fata moșului cea isteață”. Altfel USR-ul va rămâne la cei 19% obținuți pe seama senilității partidului concurent, PNL-ul, si va mai si face de ras intelligentsia romana, si-asa grevată de bizantinismul generației Pleșu & Co.

 2. deci astia asteapta o minune de la USR (sau de la computerele care numara voturile…) pentru ca, obligatoriu impreuna cu UDMR, sa faca o amarita de majoritate.
  Apetisanta combinatia! Niste inteligenti, tehnocrati si independenti (PNL) + niste patrioti (UDMR) + unii care nu sunt vinduti lui Soros (USR)
  Asteptati-ma, ca sigur votez cu voi!

 3. Alinuta o sa ramana in istorie ca base care a distrus PD ul.Ea a distrus PNL ul.
  Va dati seama ca a disparut PNT .Va dispare PNL.VA RAMANE USR si UDMR de dreapta ,, partide finantate de maghiari ???
  Cati prosti si tradatori mai sunt in Romania ?

Leave a Reply