Nu ca am fi avut vreo indoiala…

 

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat joi că partidul corespunde nevoii de schimbare şi ideii de reformă pe care şi-a dorit-o şeful statului.

‘Eu văd foarte firească şi foarte normală intervenţia unui preşedinte de stat care spune ceea ce spune şi ambasadorul SUA, ceea ce spun şi cei din societatea civilă care îşi doresc o Românie normală şi anume că sunt partide – eu m-am simţit vizată de declaraţia preşedintelui ca lider al PNL, evident că nu a spus-o, e declaraţia domniei sale şi dânsul ştie la ce s-a gândit sau la ce partid s-a gândit – dar eu categoric ştiu că PNL corespunde nevoii de schimbare şi ideii de reformă pe care şi-a dorit-o preşedintele şi ne-o dorim cu toţii’, a susţinut Gorghiu, după depunerea la Biroul Electoral Municipal a listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

Ea a adăugat că i se pare ‘la fel de normal şi de firesc să nu-ţi doreşti, ca preşedinte de stat, să dai mandatul de premier unei persoane condamnate’.

‘Nu ştiu de ce unora li se mai pare firesc ca domnul Dragnea să fie opţiunea PSD-ului pentru premier, pentru că, da, mie în momentul acesta îmi este frică de gândirea în neregulă a PSD, care îşi focalizează toată atenţia pe un prim-ministru condamnat penal. Avem instanţe din România care şi-au făcut treaba în această direcţie, există hotărâri definitive. Nu se poate să nu ne gândim la opinia electoratului din România asupra a tot ceea ce înseamnă clasă politică, opinia partenerilor externi despre clasa politică din România atunci când vorbim despre domnul Dragnea prim-ministru’, a adăugat liderul PNL.

Alina Gorghiu a făcut aceste precizări fiind întrebată cum comentează implicarea preşedintelui Klaus Iohannis în campania electorală, în contextul interviului dat de şeful statului cu o zi în urmă în care ar fi intervenit în favoarea PNL, chiar dacă nu a spus clar acest lucru, scrie Agerpres.

13 COMMENTS

 1. “PNL corespunde nevoii de schimbare şi ideii de reformă pe care şi-a dorit-o preşedintele şi ne-o dorim cu toţii” sa insemne acelasi lucru cu “PNL corespunde nevoilor preşedintelui Iohannis” ? Daca o spuneau Badea sau Ciutacu intelegeam,ar fi fost stilul lor “de dupa blocuri” de unde si provin dealtfel.

  • Dupa cum a subliniat si tovarasul comisar Klemm Visinski in magistrala cuvantare sustinuta cu ocazia formarii noului om marioneta si a infaptuirii securismului multilateral dezvoltat in patria noastra.
   Ii multumim fierbinte si pe aceasta cale si ii dorim noi succese si putere de munca in edificarea justitiei mascarada, redarea poporului a televiziunii confiscate abuziv si munca de la procuror si turnator la ambasador.
   Noi membrii de partid o sa facem totul sa aratam si mai departe cat de marionete-slugi sinistre am ajuns repetand papagaliceste ca avem incredere in justitie si lupta anti-coruptie!

 2. Cu anastase,predoiu,boagiu,falca pe lista,o gramada de pdl-isti vopsiti!Cah!Despre nevoile lui johannis marsh la toaleta nu la amagit votantii cu reforma lu’peste prajit!!!

  • Pai la toaleta are nevoie de hartie igienica si anumite manevre,iar atunci PNL-ul este pe faza… macar sa-i ridice nadragii,ca-i injositor ca “regele” sa faca plecaciuni ca sa si-i ridice singur.

  • Cand Iohannis isi face nevoile e acolo langa el Victor Rebengiuc sa ii dea hartie igenica. Aia pe care o avea in studio in 1990. Pentru ca e presedintele pe care si l-a dorit asa ne-a spus cand l-a votat.

 3. adica e clar ca politica e o curva. unu zice ca vrea o anume perversiune, si din piatza sare cine corespunde si-si da chilotii jos si spune “eu eu!!”

 4. Ma-ntreb daca slugarnicia are vreo limita in cazul PNL. Chiar si fara exprimarea, cu adevarat nefericita, a “domnișoarei” Gorghiu (nu pot trece peste definiția de copiluță perpetua data d-sale de venerabilul Quintus!) cu privire la “nevoile” președintelui actual, afirmarea repetitivă a loialității acestui partid fata de Johannis & Klemm LTD începe sa semene a temenea orientala de cea mai joasa speță; nu m-as mira daca Antonescu, fostul ei sef, n-ar fi plecat cumva de scârbă, iar nu silit de vreo conspirație interna, de la șefia liberalilor. Pe de alta parte, mercenarismul sfruntat al liderului USR nu ma încânta mai tare decat tucalarismele codanei PNL-iste; after all (in romgleza, sa priceapă si Klemm: la urma urmelor) o servitoare n-are de ce se rușina ca duce țucalul șefului, dar un doctor in matematica ajuns simplu “naimit” la Porțile occidentului e o imagine de-a dreptul grotescă. In fine, “n-avem s-o schimbam noi” (intraductibil, de la Caragiale citire, so sorry)!

 5. Wow!!!!!
  Ce mentalitate proastă privind gândirea în perspectivă!!!
  Doar un pasaj analizat!
  **‘’Eu văd foarte firească şi foarte normală intervenţia unui preşedinte de stat care spune ceea ce spune şi ambasadorul SUA, ceea ce spun şi cei din societatea civilă…**
  Serios ”fă” blondo ? nu cumva administratorul ţării a gâlgâit ântâi şi după persoana non grata ca papagalul ? Societatea civilă are altă opţiune faţă de ”societatea deţinută” în sărăcie şi mizerie care încă mai judecă cu creierul chiar toate acţiunile date pe micile ecrane şi culmea: nu se lasă manipulată de gurile voastre lacome permanent alergătoare după funcţii şi scaune prin ură şi violenţă verbală !
  Ştii ceva ”fă” blondo guralivă ?
  **Şi noi ne-am fi dorit un preşedinte care să nu aibă probleme cu fals în acte publice**
  http://www.cotidianul.ro/si-noi-ne-am-fi-dorit-un-presedinte-care-sa-nu-aiba-probleme-cu-fals-in-acte-publice-290223/
  🙂 🙂 Mai dăte-n pana prostului, guralivo şi nu mai horcăi ca prostu-n fundu’ gropii ! Ia d’aici dovada reală: http://www.cotidianul.ro/upload/tiny/images/ministerul_public_27_octombrie.jpg

 6. Operatiunea ”pupat la domnu”, daca este o nevoie, desigur cu placere!Numai aveti grija, sa fiti cu anlizele la zi!Asta e nivelul…

 7. “Eu văd foarte firească şi foarte normală intervenţia unui preşedinte de stat care spune ceea ce spune şi ambasadorul SUA”
  Draga Alinuta daca Romania in opinia ta e condusa de Klemm te rugam oficial sa faci repede 2 plecaciuni cu maxima obedienta si sa-l….. kiss in the A_s, caci esti penibila rau!
  Uite eu nu recunosc autoritatea straina de a interveni in alegeri in tara mea, deoarece nu are mandat de la nimeni pentru asta! si plus nu sunt sluga nimanui.
  Dar stim ca voua politicienilor va place sa slugariti cu pasiune si devotament infantil – sa fiti slugi inepte si creiere spalate de licurici, deoarece : nu aveti caracter, nu aveti morala, nu aveti personalitate, aveti doar interese personale si multeeee lasitati. Patetici!
  Uite Alinuto m-ai convins sa votez cu PSD orice ar fi! si daca ei propun o MAIMUTA Prim Ministru! si un Elefant si un Extraterestru!, pentru discursul asta al tau de 2 lei, deoarece ai depasit orice limita si bunul simt, de aia!
  Fara THE ambasador si president sunteti neica NIMENI, patetici si jalnici cum va agatati de altii ca inecatii. Asta arata PNL-ul real, asa cum e, sub nivelul marii. Vai de capul vostru! Cate proptele si pile va trebuie?

 8. Cotidianul – Ion Spanu : Şi noi ne-am fi dorit un preşedinte care să nu aibă probleme cu fals în acte publice
  Bravo Spanu! Un articol de nota 10.
  “Chiar şi Dacian Cioloş, la momentul în care a fost numit prim-ministru se afla în cercetare pentru comiterea infracţiunii de „abuz în serviciu” în Dosarul „Telepatia”, cînd, fiind ministrul Agriculturii, a stabilit ilegal un prejudiciu de 60 milioane de euro! Plîngerea împotriva lui Dacian Cioloş a fost depusă în luna martie 2014, iar „neînceperea urmăririi penale” s-a hotărît abia în 17 martie 2016, adică după doi ani, cînd Dacian Cioloş era deja Prim-ministru!

  Aşadar, atît Iohannis, cît şi Cioloş au fost achitaţi în unele dintre dosarele lor fiind în funcţiile de preşedinte al României, respectiv prim-ministru al Guvernului! Dacă ar fi vrut să se angajeze ca paznici, aşa cum spune acum preşedintele în declaraţia de mai sus, amîndoi ar fi fost trimişi acasă pentru a-şi rezolva mai întîi dosarele penale! Dar, după cum se vede, ceea ce este valabil pentru alţii, Iohannis nu aplică în propria sa situaţie sau a celor preferaţi. ”

  Ce sa mai zica Alinuta?
  “De altfel, Hans Klemm ar trebui să ştie că dumnealui însuşi a fost audiat în „Comisia pentru Relaţii Externe a Senatului SUA” de către Ron Johnson care era acuzat că şi-a finanţat ilegal campania electorală cu 10 milioane de dolari! Ron Johnson era la acea dată un „penal”? ”
  Nu stie Alinuta sa raspunda la aceasta intrebare. E prea limitata…saracuta, efortul rational ar fi prea mare-scurtcircuit!

 9. Corect , PNL presul lui Iohanis . Mor toti de grija PSD si a viitorului premier , pot sa stea linistiti ca ambasadorul SUA, societatea civila, Soros nu au venit cu propunerea.Multa ura si dusmanie ,lideri politici scosi parca din repetenti vremurilor trecute .

Leave a Reply