Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, joi, că discuţiile cu colegii de la UNPR şi colegi de la PSD nu sunt pentru susţinerea programului de guvernare al PNL ci pentru a sprijini o majoritate parlamentară, Cătălin Predoiu şi Teodor Atanasiu urmând să aibă discuţii în acest sens.

”Au fost discuţii şi unii din colegii de la UNPR au spus că vor susţine o eventuală moţiune de cenzură”, a spus Alina Gorghiu într-o conferinţă de presă, precizând că este ”impropriu” să dea nume, din moment ce ”domnul Oprea i-a băgat în şedinţă şi le-a cerut declaraţii publice că nu vor colabora cu duşmanul din Opoziţie”.

Alina Gorghiu a precizat că “toate discuţiile avute cu colegii de la UNPR şi colegi de la PSD nu au fost deloc în sensul în care le-a propus să vină la PNL, pentru a vota programul de guvernare”.

”Toate discuţiile au fost pentru a sprijini o majoritate parlamentară şi au fost şi vor fi inclusiv discuţii care se vor purta, şi pe care Catalin Predoiu şi Teodor Atanasiu le vor purta, astăzi, mâine, nu ştiu când ”, a mai spus Gorghiu.

11 COMMENTS

  1. Alina Burghiu trebuie sa intre la puscarie, acolo unde ii e locul! Pentru vagabondaj si golanie politica! Cam atat, despre aceasta f mare cucoana politician roman in viata!

  2. Mulţi urlători mai sunt după scaune, ciolan şi funcţii! Voi cei care vreţi la ciolan, amintiţi-vă cîte măgării aţi făcut în cei 10 ani de guvernare la umbra pdl-ului în combinaţii cu PSD-ul, pe care-i daţi în gît acum! Să nu credeţi că poporul vă va vota, vă amintiţi, cît s-a chinuit udrea să ajungă preşedinte, da? Voi nici atît nu o să luaţi ca număr de voturi! Apropo de negocieri: acceptaţi că gura nu are oase şi îi lăsaţi baltă, că aşa merită acei clămpăi care urlă după ciolan propriu!

  3. Cica peneleaua discuta in frunte cu pradoiu si anaftaxiu.Pai ce au basistii astia de oferit pentru “sustinere”?Poate niste locuri sub pulpana ocrotitoare a lui iohannis,pentru “afaceri” din trecut, sau “afaceri” pentru viitor, caci altceva ce?

  4. Vor vota motiunea de cenzura pentru constituirea unei noi majoritati parlamentare, dar nu si programul de guvernare al PNL ???!!! Astia sunt sanatosi ?! Ne cred pe toti tampiti ? Vor doar ciolanul pentru a purcede si ei la furat. Halal clasa politica !

  5. Lăsați-i să intre la guvernare, că-s leșinați de poftă de ciolan! Peste vreo 25 de ani o să-i caute DNA-ul să-i înfunde. Nu știu dac-o să-i mai găsească chiar pe toți, dar cred că suspiciunea rezonabilă se moștenește, nu? 😀

  6. Atentie la absolventa de Dimitrie Cantemir. Si Horica Georgescu tot acolo si-a facut studiile. Aici a putut audia cursurile renumitului lector Elena Udrea. Vorba fratelui lui Georgescu: eu nu-mi aduc aminte ca Horia sa fi urmat vreo facultate! Deci la Cantemir diplomele se luau pe bani. Alinuta-Vrabiuta o fi fost colega cu Horica? S-a specializat, adica si-a facut masteratul, la Hyperion. Ati auzit bine. Un fel de Harvard de prund de garla al invatamantului universitar romanesc. Apoi si-a facut studii economice pe la Pitesti, alt centru universitar recunoscut in tara si strainatate. Lumea stie de Pitesti pentru ca acolo a trait si a jucat Dobrin. Vedeti ce studii serioase au cei care vor sa preia guvernarea Romaniei? Vai si amar de tara asta si de tinerii care inca nu au plecat. Sa stai aici sa te slugareasca panaramele astea!

  7. “Colegi” stimabilo; care colegi gionel? Daca-i adevarat ce spune hrebenciuciu viitor “coleg”cu penalii vostri! Ati batjocorit MARELE PNL SI ISTORIA LUI DE LUPTA, tu care aveai “majoritate covarsitoare” (vei fi covarsita) pentru “partidul meu”, mai stati putin si mergeti unde este locul p.d.l.-ului, transfer “la groapa istoriei” cum s-au transferat si vechii vostri aliati, taranistii…

  8. Tzatza asta cu grohait de mangalitza nu stie politica nici cat lele Veta ; un guvern cu o majoritate de o zi este ca si mort; Actuala opozitie alearga schiopatand dupa ciolan, nu vede ca este ros si jumulit.

Leave a Reply