”În momentul acesta, PNL se concentrează pe alegeri. Avem o listă validată ieri pe care m-aș concentra mai mult decât pe orice alt subiect, pentru că este punctul nostru forte. Lista PNL are 60% din oameni noi în politică, noi în Parlament, lucru care ar trebui să fie semnalul către electoratul din România că PNL a priceput că societatea e dinamică și că are niște nevoi pe care doar cu o clasă politică reformată și nouă le poate satiface. Domnul Cioloș, în momentul acesta, nu este membru al PNL și, cel puțin, angajamentul său public este că nu va face politică până la sfârșitul mandatului tehnocrat. Dacă va considera oportun să intre în PNL, va face foarte bine. Nu aș putea să răspund în locul domniei sale. Într-un viitor mai îndepărtat sau mai apropiat va răspunde și la această provocare pe care ați lansat-o astăzi”, a spus presedintele PNL Alina Gorghiu, la DCNews LIVE.

Președinta PNL a adăugat, în context, că dacă PNL va pierde alegerile parlamentare din 11 decembrie, își va da demisia, așa cum este normal pe scena politică.

http://www.dcnews.ro/dacian-ciolo-viitor-pre-edinte-al-pnl-alina-gorghiu-spune-cand-se-va-intampla_520192.html

 

11 COMMENTS

 1. Romanii au votat oameni cu dosare facute la DNA si chiar oameni in puscarie si Gorghiu ne spune ca societatea vrea alti oamenii…Care societate? Societatea lui Soros??? Romanii nu vor oameni noi, vor oameni care au facut si fac ceva pentru ei. Daca vii cu unul nou noutz de unde stim ce a facut si ce va face? singura lui insusire e ca lumea nu l-a mai vazut, nu ca e bun. Schimbarea se face prin vot. Oamenii vad si voteaza ce e bun. Fortarea asta imbecila ca iata noi avem numai oameni noi e o prostie cat casa. Dovada: ca PNLul n-are nici un primar in Bucuresti. Asa ca PNL ul va pierde lejer alegerile cu niste oameni de n-a auzit nimeni. Asta daca nu intervin securistoizii ca la Iohanis.

 2. Problema e ca astia tineri care au aparut in partide sunt mai tantalai si mai pupincuristi decat comunistii aia batrani. Femeia aia de la PNL care ne spunea ieri ca Roberta Anastase indeplineste criteriile de integritate era infioratoare. Niste frankensteini politici.

 3. la schimb cu favoarea sa faca guvern cu si pentru pnl i se va da si sefia partidului dupa ce guvernul e investit, dupa sarbatori, adica in jur de 10-12 ianuarie.
  Ce penibila e femeia asta, e bagata in fata la nevoie, e retrasa la nevoie… nu pe gratis, desigur; pe pariu ca barbasu, Isar, va fi un ministru, ceva? Sau, mai profitabil, sa ia locul lui Isarescu, ca sa existe o continuitate … de nume.

 4. uite, spui tu ca am eu ceva dar iata stire pe Antena3.ro de acum cateva minute:
  “Donald Trump face afirmații șocante: Va provoca al Treilea Război Mondial din cauza Siriei”
  daca citesti titlul asa fara ghilimele, crezi ca el a facut afirmatiile astea si antena 3 doar relateaza. Daca citesti si articolul, vezi defapt ca a facut aceste afirmatii despre Hilarry si ar fi trebuit atunci ca titlul sa contina ghilimele, pt ca este vb despre Trump care afirma ceva despre alta persoana, corect?
  desigur, tu o sa-mi spui ca e o greseala minora a colegilor. Dar asa sa fie, in cazul in care se tot repeta si doar pt Trump?
  intreb si eu…

  • si da, sunt din ce in ce mai deceptionat de faptul ca redactorii de la antena3.ro incep sa puna titluri de tabloide in loc sa dea stiri cum dadeau odata. Eu inteleg asta ca trebuie sa castigati din publicitate si atunci trebuie sa atrageti public din toate categoriile care va citeste, ca sa puteti da reclama pt mai multe segmente, dar pe bune, nu e pacat?

Leave a Reply