O veste trista : o hoata basista, dovedita si nepedepsita, a fost realeasa in Parlamentul Romaniei.

 

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor din perioada Guvernului Boc Roberta Anastase a obţinut, în urma redistribuirii, al patrulea mandat de deputat, după ce a candidat pe locul al treilea pe lista de candidaţi a PNL Prahova. Este pentru a doua oară când Anastase obţine mandatul de parlamentar la redistribuie, o situaţie similară fiind şi în urmă cu patru ani.

Roberta Anastase, preşedinte al Camerei Deputaţilor între anii 2008 şi 2012, a obţinut în urma redistribuirii al patrulea mandat de parlamentar, după ce a candidat pe al treilea loc pe lista PNL Prahova pentru Camera Deputaţilor.

Este pentru a doua oară când Anastase obţine mandatul de parlamentar la redistribuire. La alegerile parlamentare din 2012, când a candidat sub sigla ARD, Anastase a fost învinsă de către candidatul USL de la acea vreme, care a obţinut peste 50% din voturi.

Roberta Anastase a fost deputat între 2004 şi 2006, europarlamentar din 2007 până în 2008, apoi preşedinte al Camerei Deputaţilort din 2008 până în 2012 şi ulterior deputat.

Numele lui Anastase este legat de scandalul privind votul pentru Legea Pensiilor, când a fost acuzată că, pentru ca legea să treacă, ar fi numărat mai multe voturi decât numărul deputaţilor prezenţi. În ultimii ani, după ce a devenit mamă, Roberta Anastase nu a mai fost atât de vizibilă în viaţa politică, scrie news.ro.

 

15 COMMENTS

 1. Cine verifica daca s-a facut corect redistribuirea mandatelor?
  PS. Sotia lui Doru Hrisca face parte din cumetria din MAE

  • Daca se mai freaca mult marele strateg Dragnea o s-o vedem si in guvern sau pe vechea ei pozitie la Camera Deputatilor…

 2. Am scris planul ”plopul şi escrocii” pentru preluarea puterii în totalitate! Să se şteargă bine la boturi că a venit…inspecţia alegătorilor cu lovitura de graţie! Observaţi că nu-şi revin din şocul convingerii absurde şi bolnave privind preluarea puterii în totalitate? Încă se zbat pentru a mişca ceva! Şi nu se vor calma sau convinge nici după 3 luni! Sunt terminaţi, posibil să le fie necesar şedinţe la psiholog urgent dar nici după nu-şi vor reveni!

 3. Mi-ar fi plăcut să fiu o muscă pe umerii tehno să înregistrez planurile făcute între ei şi acum după palma alegătorului votant să dau pe micile ecrane! Nu ştiu cum dar simt că deja e un plan oribil făcut şi numai bun de pus în practică de PNL-PDL-PMP-USR+alţii, dar nu şi PSD-iştii cu ALDE! Văd asta din manifestările celor rămaşi şocaţi în urma acestui episod de ”care pe care”, ”doar ei sunt vinovaţi…să-i urâm”, ”ura şi hula doar faţă de ei”, ”violenţa verbală şi invectivele doar spre ei” şi nu numai, din care nu-şi pot reveni ! Investigaţi şi căutaţi în amănunt să vedeţi că găsiţi cel puţin o ghilotină dosită dar pregătită pentru acest popor pentru următorii 4 ani de guvernare de dreapta!
  🙂 🙂 spunea cineva: ”doar cu dreapta poţi face cruce şi…bate palma cu escrocii”!

 4. Of …dar la votari de legi in parlament cand s-a gresit mult mai gretos de catre pesedisti nu v-ati sesizat atat de promt….ce sa faci infractorii pesesisti sunt cei mai dulci din intregul univers Chiar citeam azi blogul lui Tolontan pe cine a pus director angelica Firea…Dar de ce sa va legati de oamenii din partidul dumneavoastra…sunt asa de inofensivi in comparatie cu anastase vai vai

 5. daca nu ma insel stimabila e membru de seama al “marelui” partid penelist mult promovat alaturi de ceilalti stimabili useristi si chiar sustinuti de moderatorii unei anumite televiziuni de stiri nu spun care. asa ca nu inteleg de unde atata pornire contra celorlalti a lui r.t. inteleg atitudinea constaanta a lui r.t. fata de basista asta de anastase dar parca e vice sefa prin partidul basisto-penelist, partid pe care public a spus, a;aturi de multi dintre colegii sai, ca-l simpatizeaza.acum daca simpatizezi si votezi un partid ai accepti si bunele si relele. intrebarea este care e binele in acest partid basisto-penelist. daca ne gandim cine este la conducerea acestei clone de partid, daca ne gandim cine a condus alegerile locale si parlamentare, daca ne gandim cine bantuie prin studiourile tv si care sunt cei mai vocali si nesimtiti, daca ne gandim pe cine apreciaza unii dintre colegii lui r.t. dintre politicienii prezenti prin studiouri, e clar ca aceasta cone e sigur, repet sigur, un partid basist, un partid pe care baselu il va prelua in curand ca mare sef ce este.

 6. Jenant in primul rand pentru PNL dar ce puteau sa faca liberalii vechi daca asa a vrut Blaga…Asta inseamna conducere bicefala.Te prind alegerile cu unul disparut si una incompetenta normal ca PSD ia tot potul.An dezastruos pt PNL,oameni de valoare ramasi pe langa si ca sa fie dezastrul total intra exact Roberta Anastase fmm de treaba.

 7. liberalii liberali, onesti, citi or mai daca or mai fi (probabil 10-15 bucati) hai, vira la ALDE. Pnl va fi pdl inainte sa fie devorat de Basescu sau preluat de Joshannis (mai probabila a doua).
  Cred ca va iluzionati ca luati puterea interna la congres in martie… iluzii, securistii si globalistii nu-si pot permite sa ramina doar cu gloaba Usr.

Leave a Reply