Conflictul grav de la ROMATSA dureaza de peste 100 de zile.

Greva de azi e consecinta incompetentei conducatorilor Ministerului Transporturilor de a gasi o solutie.

Ce spune Cucul giurgiuvean ministru : “Voi trimite saptamana viitoare corpul de control sa vedem daca sunt nereguli la ROMATSA”.

Era mai bine de Craciun. Sau anul viitor… Ca la autostrazi, incet si prost.

In loc de solutii rapide si inteligente, multa incompetenta si delasare, cu afectarea majora a pasagerilor.

Eventual mai cumpara Cuc o drona, doua. Asa rezolva si conflictul de la ROMATSA…

4 COMMENTS

 1. Zi tu Zau ca greva s-a declansat azi, FIX inaintea vacantei pt ca Cucu (clar un incompetent dar asta e alta poveste), a premeditat-o de 100 de zile taman pt perioada asta.
  Alegerea zilei este din NESIMTIRE pt numarul mare de pasageri pe care ei ar trebui sa-i fereasca de ambuteiaje, acelasi numar MARE de pasageri care contribuie SUBSTANTIAL la salariul controlorilor de trafic, prin taxele aeroportuare platite (ADICA 80% DIN COSTUL UNUI BILET DE AVION, ca poate bu se stie si nu s-a inteles)!
  Din NESIMTIRE s-a ales ziua de azi. Nu contest ca exista un conflict si habarnistul ala de ministru sta in viata lui ilegal, dar DATA a fost aleasa in complet DISPRET fata de cei care le asigura salariile prin biletele cumparate.
  Inteleg ca or fi si solicitari de alta natura decat dele materiale, dar sa ceri o compensatie de 60 de salarii (!!!! In conditiile ACELOR salarii), si sa faci asta anuland toate planurile de transport ale celor in numele sigurantei lor, este NESIMTIRE, anuland in dispret orice solicitare venita din societate.
  Exemplul clar sunt controlorii de trafic din Spania care in fiecare an al minivacantei lor fac acelasi tip de greva. Si spaniolii au cel mai mare salariu de ctrl de trafic din EUROPA!
  Deci asta cu saracii, o fi adevarata in ceea ce priveste O PARTE din revendicari si TOTAL NEADEVARATA in faptul ca DATA grevei ar fi rezultatul ministrului.
  Au facut greva acum pt ca-i doare-n savarina de noi toti. Asta e!

Leave a Reply