Premierul Sorin Grindeanu raspunde si el campaniei de critici dure din partea liderilor PSD si a ministrilor :

19 COMMENTS

 1. Nu mai pot cu #(hashtag-ul) asta. Nu mai bine renuntam la toate chestiile astea de socializare care numai bine nu ne fac.

   • Pentru specimene basiste ,d’astea precum Cracmencita, trebuie sa se intareasca SMURDUL si lungimea manecilor.

  • Pune mâna pe o carte de drept ca ati analfabetă rau rau in domeniul dreptului..pari troll #rezistent plătit..
   Habar nu ai pariu fac, sa clasifici legile habar nici sa definesti norma juridică dar cica voi apărați legea ce penibil sunteți voi stalinisti micuți apărători ai idiotocratiei corporatiste. .

 2. Glumite a la Ponta,chiar ma gandeam ce bine e in spatiul public fara ele dar iata-l acum pe cai mari au aparut si glumitele lui tampe….Nu ca Dragnea ar excela la acest capitol dar el nu prea glumeste si asta e un lucru pozitiv pt o functie inalta in Stat.

  • Chirica este si el un mic basinel care se baga in seama.Se cam vede treaba ca acum este la moda ca cine da in Dragnea,scapa de dosare…chiar si preventiv.

 3. Hai amintiţi-vă trecutul ‘glorios’ al PSD-ului încă din 2009, apoi la referendum şi nu în ultimul rând când au fost plasaţi aterizaţii tehnocraţi! Voi credeţi că s-au schimbat mai ales la modul de gândire ‘limitat şi în scop propriu’? Ce fac de 4-5 luni de zile? Tocmai repetă misiunea bine învăţată şi plătită cu sărăcirea propriilor conaţionali! Niciunii din politică nu fac decât să-şi asigure buzunarele scoţând la înaintare scandalurile! L-am auzit pe ”scuipăciosul chelios” de la PSD cum spunea ‘la mişto’: Grindeanu nu a fost ales, poporul a ales PSD-ul cu voturi…, poporul este nemulţumit şi…nu mai ştiu ce scoate pe gură omul! Ce treabă are poporul votant cu nemerniciile, scandalurile şi bălăcăreala voastră? Voi vă agăţaţi de alegători doar când aveţi interese în rest…toţi suntem ”proştii proştilor care conduc”!? Cine naiba vă mai crede şi cine mai are încredere în politicieni şi în numiţii politic care au unica strategie ”ce e al nostru e doar al nostru şi ce e al vostru e al nostru”? Vezi caz concret la momentul de faţă:”reforma PSD-ului în cei 27 ani ”nu pupi cururi…pleci cu lutu-n popou”! Asta s-a întâmplat în orice domeniu la nivelul ţării!
  PS. adevărul doare dar e realitatea în care trăim! Scuze pentru vocabular!
  Bă, nea ‘scuipăciosule’, nu cumva aceeaşi metodă o folosiţi şi cu casele oamenilor, ceva de genul ”e casa statului, stai ilegal, …marş…pleacă oriunde”?!

 4. Dragnea este o infundatura pentru PSD, dar cand am vazut cine se pregateste pentru guvernul Grindeanu 2(Dancu, Rusu, Zgonea, Geoana, Moisa s.a.), parca imi miroase a Maior. Ni se pregateste un guvern securistic 100%. Scapam de dracu’, dam de tat’su.

  • Tocmai am spus si eu exact acelasi lucru intr-un alt loc. Culmea e ca multi, de fericire ca PSD-ul o incaseaza uita ca, in felul asta, Romania se duce dracu’! Mama prostilor e mereu gravida!

 5. eu din cate stiu lumea a votat pentru un program de guvernare. ma intreb parlamentarii votati pentru acest program la ce se gandesc ? Daca vor sa-l dea jos pe Dragnea nu au decat dar nu sa saboteze guvernarea doar pentru propriile lor interese. Grindeanu sa demisioneze si apoi sa faca ce vor. Dar pana atunci normal e sa avem un guvern care sa functioneze. Cat despre opozitie acum e cea mai clara dovada ca nu le pasa decat de propriile lor interese. Opozitia daca vrea sa arate ceva sa o arate prin fapte concrete nu prin declaratii fara urmari materiale pentru TARA (drumuri,industrie agricultura,turism)

Leave a Reply