Dupa ce procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi a dat unda verde pentru anchetarea banilor negri care au finantat campania prezidentiala a lui Traian Basescu in 2009, gruparea anti-Kovesi, si anti-DNA da replica.

Gruparea este formata din persoane vizate de anchetele DNA de cand Kovesi este sef :

Traian Basescu

Sebastian Ghita

Gabriel Oprea

Elena Udrea

Dan Adamescu

Ioana Basescu

Desi exista unele indicii in acest sens, nu pot sa afirm foarte clar ca exista o actiune coordonata intre cei mentionati mai sus, dar toti sunt grav afectati de anchetele DNA.

Cei mai multi dintre ei s-au pronuntat dur si fara menajamente impotriva procurorului sef DNA Kovesi.

Denuntul depus de Sebastian Ghita este o noua etapa, exploziva, in lupta fratricida intre fostii aliati.

http://www.antena3.ro/actualitate/ghita-plagiat-kovesi-378686.html

Urmaresc de pe margine acest razboi, sa vad a cui coafura rezista.

PS 1 :

http://www.stiripesurse.ro/klaus-iohannis-vorbeste-despre-autodenuntul-lui-sebastian-ghita-care-va-fi-soarta-lui-kovesi_1154255.html

PS 2 : Victor Ponta, al carui nume l-am mentionat initial pe lista celor care critica DNA, mi-a precizat ca nu are nimic in comun cu cei de pe lista de mai sus. Voi prelua postarea sa in legatura cu disputa Ghita-Kovesi.

38 COMMENTS

 1. Din momentul aducerii doamnei Udrea la DNA aceste atacuri s-au declansat si s-au raspandit progresiv.Ca sa nu fie Kovesi singura i l-au lipit si pe Coldea pt ca informatiile procurorilor nu puteau sa vina decat de la cel care a pastrat la cutie secretele lui Basescu iar acesta trebuia decredibilizat,asa a fost inventat “binomul” noul malefic al Romaniei.Binomul in sus binomul in jos,Cristoiu si Ciuvica trageau la caruta asta pana cadeau lati 24/24 ! Ca multi s-au inspirat de aici nu mai trebuie sa reamintesc devenise refrenul preferat al ciomagarilor de la EvZ (cei ramasi si azi acolo) al RTV si al unor politicieni direct interesati Basescu,Udrea,Ponta,Ghita si a unor asazisi invitati permanenti din televiziuni intotdeauna la cam aceiasi moderatori.O mana de oameni au creat aceasta isterie nationala.Nu spun ca toate dosarele instrumentate se sprijina pe dovezi serioase dar lasati-le sa mearga pana in sala de judecata sau la o instanta spre a certifica acestea faptul ca sunt subtiri.In fine faptul ca s-a ajuns astazi pana aici arata ca lupta e acerba desi nu asa ar trebui sa fie.Daca ti-a placut sa-l vezi pe Voiculescu,Menci si ceilalti aruncati dupa gratii intr-un timp record doar pt ca ai pocnit tu din dejte acum suporta si tu la randul tau rigorile legii.Nu i-am vazut pe Ghita,Tariceanu,Ponta atunci sa se agite,sa dea in clocot pt ca acei oameni au fost practic aruncati in puscarie practic fara a fi judecati,ca asa a vrut Basescu.Nu,n-au vrut sa-l supere ca p[oate le strica jucaria,erau pe cai mari,produceau banet la greu,nu aveau probleme cu procurorii deci era bine.Prima grija a actualului sef din Senat a fost sa se combine cu seful PC ca sa-i ia oamenii,sediile si tot ce insemna acel partid.Atunci nu mai erau anioi 50 doar erau liberio si fericiti acum sunt anii 50 cand sunt trasi la socoteala.

  • Cei enumerati mai sus sunt marionetele romanesti. Dar in spatele lor sunt adevaratii jucatori; asa cum si in spatele Codrutei e cineva puternic, detinator de onguri altfel nu-si permitea ea sa emita mandate de arestare pe numele lui Beny…

  • Deci ne spui tu ca binomul nu exista? E doar o isterie nationala ? Deci Kovesi e singura si de capul ei face “justitie”. Ha, ha hai ca-i buna.

  • DNA nu trebuie sa devina centrul unor vendete politice. DNA trebuie sa inceteze a fi un intrument politic, trebuie sa fie DNA nealiniat intereselor politice si sa-si faca datoria cum ar trebui si pentru ce a fost infiintata. Din pacate aceasta institutie extrem de necesara s-a decredibilizat datorita unor personaje mai mult decat corupte, penale. Se cere o curatare a DNA de anumite personaje asupra carora planeaza suspiciuni, incepand cu d-na Codruta exponent al unor masinatiuni politice.

   • Adevarat; ,,DNA nu trebuie sa devina centrul unor vendete politice,, trebuie sa se desfiinteze. Ea a fost infiintata cu acest scop. Avem doua procuraturi una mai generala ca alta, de ce? Avem doua tari? Chiar se calca pe bataturi si competente, vezi recentul caz Oprea cu acuzatia de ucidere din culpa. Orice structura statala, sau nu, trebuie sa fie profitabila sau daca nu este profitabila sa dea faliment. Cati bani s-au cheltuit cu personalul DNA de cand a fost infiintat si cat s-a recuperat din fraude? In ce masura s-a ameliorat climatul social, politic, etc. in Romania dupa infiintarea DNA -ului? Pai nu s-a ameliorat deloc fraudele au fost foarte mari in continuare iar romanii, taberele pro si contra DNA sunt in stare sa se sfasie intre ei. Asta este rezultatul existentei DNA-ului. Profund nociv pentru tara noastra. Romania care nu este o tara bogata, se devalizeaza prin agentii si autoritati nationale paralele ministerelor (vezi numai in domeniul Ministerului Mediului: agentia de mediu, garda de nediu, autoritatea romana ptr silvicultura, administratiile bazinale, fosta Regia Apelor Romane etc.) si tot felul de directii si organisme paralele guvernului a caror activitati si responsabilitati se suprapun, care numai stiu ce atributiuni au dar incaseaza bani si slabesc intentionat sau nu guvernul. Aceste agentii, autoritati, directii, administratii cu structurii nationale si teritoriale capuseaza tara si fondurile nationale pe acelasi principiu pe care au capusate uzinele si fabricile dupa 1989.

 2. Așa este, Kovesi a plagiat ! Am urmărit ce a publicat Grupul de Investigații Polutice al. d-lui Ciuvică. Acolo erau citate din teza de doctorat a doamnei în paralel cu”sursele”de inspirație ( probabil lucra foarte bine pe surse și atunci ! )

  • Cum putea Ciuvica sa citeze ceva din ce n-a avut ? Spunea insistent ca nu i-a gasit ina nicaieri teza de doctorat !!! Ciuvica incearca sa le potriveasca pe genunchi e habarnistul perfect care vorbeste autocitandu-si de fiecare data lozincile deja cunoscute.

   • dupa ce a inceput povestea cu plagiatul lui Kovesi lucrarea a fost sigilata la Biblioteca Nationala. Nu mai veni cu mizerii basisto -johanniste. Mai sunt si jurnalisti si analisti care ii cred pe romani prosti. Unii zic ca apara dreptatea dar pupa bas de sas. Lehamite.

     • Cand nu aveti argumente jigniti.
      Senatorul Valer Marian cere sesizarea PICCJ pentru anchetarea acuzatiilor de plagiat la adresa sefei DNA: „Specialistilor care au studiat teza de doctorat le-a fost teama sa se pronunte public asupra acuzatiilor de plagiat avand in vedere functia detinuta de Kovesi, precum si functiile detinute de principalii sai sustinatori, printre care directorul SRI, George Maior, si generalul Florian Coldea, prezenti la Timisoara cu ocazia sustinerii acesteia”
      Iata interpelarea senatorului Valer Marian:

      „Adresata: Domnului ministru al Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Mircea Dumitru

      Doamnei ministru al Justitiei, Raluca Alexandra Pruna

      Senator: Valer Marian
      Circumscriptia electorala: nr. 32 Satu Mare
      Colegiul electoral: nr. 1
      Grup parlamentar: independent

      Obiect: Verificarea de catre CNATDCU si PICCJ a acuzatiilor de plagiat la adresa tezei de doctorat a procurorurului sef al DNA

      Sedinta Senatului din: 05.09.2016

      In temeiul art.112 alin.1 din Constitutia Romaniei si art. 162 din Regulamentul Senatului, va inaintez prezenta

      INTERPELARE:

      In calitate de senator, in cursul ultimelor trei ani, am fost printre primii si putinii politicieni care au luat atitudine, prin declaratii politice si interpelari parlamentare, fata de acuzatiile de plagiat aduse fostului prim-ministru Victor Ponta si fostului viceprim-ministru si ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. Dupa ce initial au fost absolviti de acuzatiile de plagiat, consider ca Consiliul National pentru Atestarea Titlurilor, Doctoratelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a restabilit adevarul si legalitatea prin recentele decizii care au confirmat ca lucrarile de doctorat ale celor doi fosti demnitari ai statului roman sunt plagiate. In ultimii ani am semnalat si am solicitat insa si verificarea acuzatiilor de plagiat aduse actualului procuror sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, anterior procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cu privire la teza sa de doctorat, intitulata ‘Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal’. Teza a fost sustinuta in decembrie 2011, in perioada in care doamna Laura Codruta Kovesi era procuror general al Romaniei, la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative a Universitatii de Vest din Timisoara si a fost notata cu calificativul magna cum laudae.

      Grupul de Investigatii Politice (GIP) si Militia Spirituala au publicat in data de 18 mai 2012 o analiza insotita de documente prin care se apreciaza ca teza de doctorat a doamnei Laura Coduta Kovesi este un plagiat, sens in care citez urmatoarele:

      >.

      Grupul de Investigatii Politice si Militia Spirituala au publicat un tabel in care sunt puse fata in fata pasaje plagiate (circa 50) de doamna Laura Codruta Kovesi si textele originale. Tabelul nu reproduce decat o mica parte din textele copiate de aceasta fara a folosi ghilimele si fara a cita sursa, potrivit autorilor.

      Grupul de Investigatii Politice a transmis documentele care demonstreaza plagiatul doamnei Laura Codruta Kovesi CNATDCU si Universitatii de Vest din Timisoara solicitand retragerea titlului de doctor si tragerea sa la raspundere penala. Sesizarea Grupului de Investigatii Politice a fost inregistrata la CNATDCU sub nr. 4363/22.05.2012, dar, cu o graba suspecta, aceasta institutie a transmis-o, prin adresa nr. 4470/24.05.2012, catre Consiliul National de Etica a Cercetarii stiintifice, Dezvoltarii Tehnologice si Inovarii (CNECSDTI), unde a fost intregistrata sub nr. 606/25.05.2012.

      Prin raportul final nr. 940 din 05.09.2012, CNECSDTI a apreciat ca fiind neintemeiate acuzatiile de plagiat referitor la teza de doctorat ‘Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal’, sustinuta de catre doamna Laura Codruta Kovesi in decembrie 2011, indicate in sesizare, constatand indeplinirea tuturor procedurilor legale in vigoare la data sustinerii tezei de doctorat si considerand ca titlul de doctor in stiinte Juridice a fost obtinut in concordanta cu legislatia in vigoare in anul 2011. Raportul susmentionat nu a fost semnat de presedintele CNECSDTI, ci de vicepresedintele Vergil Muraru, motiv pentru care se ridica problema validitatii juridice a acestuia.

      Ulterior, un profesor universitar care a studiat teza de doctorat a doamnei Laura Codruta Kovesi a afirmat ca aceasta are o slaba valoare stiintifica si contine elemente de plagiat, precum si ca lucrarea contine numeroase si flagrante greseli gramaticale de la dezacorduri la semne de punctuatie. Este evident ca specialistilor care au studiat teza de doctorat le-a fost teama sa se pronunte public asupra acuzatiilor de plagiat avand in vedere functia detinuta de doamna Laura Codruta Kovesi, precum si functiile detinute de principalii sai sustinatori politici si institutionali, dintre care unii, ca directorul SRI, George Maior, si primul sau adjunct, generalul Florian Coldea, care au fost prezenti la Timisoara cu ocazia sustinerii acesteia.

      Cel putin alte doua imprejurari intretin suspiciunile lansate la adresa tezei de doctorat a doamnei Laura Codruta Kovesi. Prima este aceea ca doamna Laura Codruta Kovesi s-a inscris la doctorat la o facultate de drept mai putin cunoscuta si mai putin consacrata sub aspect stiintific, respectiv la Facultatea de Drept a Universitatii de Vest din Timisoara, infiintata dupa anul 1990, desi ar fi fost firesc sa-si sustina doctoratul, raportat la importanta functiei sale, la una din facultatile prestigioase, respectiv la Facultatea de Drept a Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca, pe care a absolvit-o in anul 1996, sau la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, unde isi avea locul de munca si domiciliul din 2006.

      A doua este aceea ca l-a avut indrumator de doctorat pe un apropiat al familiei sale, respectiv pe profesorul universitar Viorel Pasca, un cadru didactic relativ necunoscut, fost procuror sef al Procuraturii Judetene Timis in timpul regimului comunist, care a fost coleg si era in relatii de prietenie cu tatal sau Ioan Lascu, fost procuror sef al Procuraturii Locale Medias in aceeasi perioada, amandoi fiind cunoscuti drept colaboratori ai Revistei Romane de Drept, denumita ulterior Dreptul. In aceasta revista au fost publicate mai multe articole semnate de catre doamna Laura Codruta Kovesi, impreuna cu tatal sau Ioan Lascu.

      Mentionez ca la Biblioteca Nationala a Romaniei se afla un singur exemplar din teza de doctorat a doamnei Laura Codruta Kovesi, dar aceasta este aproape ferecata intrucat trebuie formulata o cerere speciala catre conducerea bibliotecii pentru a fi consultata si nu se elibereaza copii de pe aceasta.

      In consecinta, raportat si la noile imprejurari invocate, consider ca se impune reanalizarea de catre CNATDCU a acuzatiilor de plagiat formulate la adresa lucrarii de doctorat a doamnei Laura Codruta Kovesi, ca si in cazul fostului prim-ministru Victor Ponta si a fostului viceprim-ministru Gabriel Oprea. O noua analiza este necesara atat pentru a se aplica egalitate de tratament, nu standarde diferite, cat si pentru a elimina orice dubiu asupra probitatii unei persoane care, prin functia detinuta, a devenit simbolul luptei anticoruptie din Romania si un model de corectitudine nu numai national, ci dupa unii si continental si planetar.

      Pentru considerentele expuse, va solicit, domnule ministru al Educatiei Nationale si Cercetarii stiintifice, sa solicitati CNATDCU sa reanalizeze acuzatiile de plagiat formulate la adresa lucrarii de doctorat a doamnei Luara Codruta Kovesi, intitulata ‘Combaterea crimei organizate prin dispozitii de drept penal’.

      Pentru aceleasi considerente, va solicit, doamna ministru al Justitiei, sa cereti procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa dispuna efectuarea de cercetari sub aspect penal cu privire la acuzatiile de plagiat aduse actualului procuror sef al DNA referitor la teza sa de doctorat.

      Totodata, solicit pe aceasta cale Senatului Romaniei, care este camera decizionala in materia proiectelor de legi si a propunerilor legislative privind organizarea si functionarea Consiliului Superior al Magistraturii, a instantelor judecatoresti si a Ministerului Public, conform prevederilor art. 75 din Constitutia Romaniei, sa adopte o hotarare prin care sa solicite CNATDCU si Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa verifice acuzatiile de plagiat aduse procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

      Solicit raspuns scris si verbal.

      Senator

      Valer Marian”

 3. Simplu sunt uimit ,sa aud aceasta stire Vinovati or cine ar fi daca au dat cu piatra in codruta fara Probe si dovezi nu trebuie sa fie mila de nimeni si nimic.

 4. 🙂 🙂 rezistă scăunarul principal şi unic susţinător a ideii: vinovat, nevinovat, dacă eşti anchetat demisionezi(azi a scos asta pe gâtlej)! Ce trăsnaie…de creor robotizat!

 5. Nu pot să nu observ diferențe de abordare între dvs . și Mihai Gâdea care ”fac diferența” și mie îmi dau de gândit. Deci:
  1. Afirmația dvs.: Gruparea anti-DNA -cu Traian Basescu, Sebastian Ghita, Victor Ponta, Gabriel Oprea Elena Udrea, Dan Adamescu, Ioana Basescu(cel puțin asta din urmă fiind un nimeni în acest război )
  Și….
  2. Afirmația lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei : Gruparea anti –koveshi cu Traian Basescu, Sebastian Ghita și Elena Udrea
  Concluzii(nu cred că nesimțite?) :
  a. este o mare diferență între anti-DNA și anti –koveshi , deci, aici cred că greșiți.
  b. Ponta introdus de dvs forțat în gruparea anti-DNA, repet anti-DNA (a unei instituții a statului) induce idea că el acționează și de azi, și de nu știu eu când, împotriva instituției, care este o altă eroare.
  c. Sigur dvs. puteți să-l puneți pe Ponta în orice conspirație anti statală, alături de oricine, dar , repet , în această situație, și până la noi”dezvăluiri”, cred că greșiți. Auzi…anti-DNA alături shoulder to shoulder și de nimeni alta decât …Ioana băsescu, mare sculă…! (nu vi se pare, deja, ciudat si dvs.?)
  Părerea mea.

   • Da, dar nu cu declarații ”ÎMPOTRIVA DNA”, așa cum spuneați dvs. și nici cu declarații care să le ”completeze” pe cele care vor veni (?!) PE ACEST SUBIECT (deschis de Ghiță) ale lui Adamescu, Oprea și Ioana băsescu împotriva DNA, inși care sunt băgați forțat de către dvs în această grupare care în înțelesul multora, care mai pricep câte ceva din limba română, înseamnă ceva organizat.

   • Ce faceti dvs se numeste manipulare. Ce vroiati sa spuna ca nu se duce? Si daca se duce si spune ca nu stie nimic? . Nu v-am auzit niciodata pe dvs sau pe altii de la A3 sa-l acuzati pe Antonescu, Gorghiu sau alti liberali din gasca Johannis sa ii acuzati de ceva. Se vede clar ca pe Ponta l-ati introdus in ecuatie voi cei de la A3. Asa trebuia? Nu v-am auzit vorbind e afacerile lui Gorghiu, de ale lui Atanasiu-Bisboaca si altii/. Ati chemat oamenii la “plimbare ” sa va apere pe voi. De ce nu i-ati chemat la “plimbare ” pe la CCR in 2012?
    PS> Sa nu uitati sa jigniti daca raspundeti. S-au obisnuit oamenii. De aceea au renuntat cei care va scriau inainte sa mai posteze aici.

 6. Domnule Radu Tudor , permite-mi să-ți confirm o veche previziune de-a ta pe care abia acum o împărtășesc și aș dori să avertizez partidele politice vechi și noi :
  Partidul lui Băsescu s-ar putea să facă 10-15% la alegeri
  Motive : Gabriela Firea e doar primarul capitalei iar alegătorii nu o iau în ecuație ca PSD , iar situația actuală PSD e dezastruoasă. PNL nici nu mai există.Orice-ar zice , orice-ar face sunt penibili.Nici n-au curajul să îl trimită acasă pe Blaga nu că noi orădenii am avea nevoie de el
  Noile partide au idei post revoluționare fără măsuri concrete logice .
  În situația asta , Băsescu duce o campanie anti-DNA , ceea ce impresionează populația mai ales cea nedreptățită de abuzurile DNA . Recunosc că și mie îmi surâde că Koveși e sub presiune chiar dacă acuzațiile sunt puțin probabile . De-aia o să aibă Băsescu 10-15% la alegeri iar asta mă sperie

   • Cu tot respectul pentru neamul românesc , ei sunt mai proști decât însuși Băsescu ! Pe motivele care le-am invocat , și din prostia românilor , Băsescu va ajunge confortabil în Parlament ! Mi-aș dori să nu fie așa , dar se pare că karma tot îl plasează pe Băsescu în frunte ! După mine , soluția ar fi să nu se prezinte românii la vot că oricum jocurile sunt făcute

  • Populatie “nedreptatita de abuzurile DNA ” ???? :))))))))))))) Hai ca asta e gluma saptamanii ….In afara de cloaca de politicieni pe care toata media i-a catalogat drept corupti(posibil corupti) care e aia “populatie nedreptatita”…Nu ma lua ca “si mie mi se poate intampa oricand un abuz ca asta daca asta i se intampla lui” ! Zaaau ?!? Nu,mie si altor milioane mi “se intampla” de 26 de ani sa fiu furat,chiar jupuit de clasa asta politica pe care voi ultrasii irecuperabili o admirati si-o aparati pe unde apucati.Uite cum arata tara asta,o mizerie parfumata,ascunsa sub un covor de panselute.

   • Măi, băsea
    …covor de ”bășinuțe” și nu panseluțe… vrei să spui, adică niște bălării din familia pălamidelor(este dintre cele mai rezistente buruieni) cărora, în latina ”veche” li se spune ”băseea nemernicus” care, de fapt, nu lasă Țara asta, pământul ăsta, să respire și de care trebuie să scăpăm în toamnă, să le dăm foc, naibii, ca omul gospodar. Să le dăm foc peste tot, la toate bălăriile semănate de bășină-vodă, dacă vrem să mai trăim un pic mai bine, cât de cât.

    • Care al nostru ? Vorbesti la perete ? Basina e la brat cu Ponta si Ghita chiar le da indicatii ce sa spuna,ce sa faca,nu teai prins inca ? :))))) Sau esti Codrin Stefanescu si atunci se explica,unde nu este…

 7. domnule Tudor trebuie sa va aliati si sa luptati ca aceasta grupare anti DNA sa nu mai ajunga niciodata la putere. Aceasta grupare mafiota ponta-basescu-ghita este clar ca reprezinta o plaga ce va distruge complet Romania! Copiii nostri trebuie sa aiba viitor in Romania! Luptati impotriva hotilor si borfasilor care au distrus si vor distruge Romania!

 8. Daca Ghita va avea o surpriza si Parchetul va aplica Art. 259 din Codul Penal in cazul lui dupa ce Ponta si Costoiu vor spune ca ei nu stiu nimic ?

 9. Salut Radu – avand in vedere ce ai scris mai sus pare cum te-ai simti daca eu te-as pune pe o lista alaturi de Dan Tapalaga, Ioana Ene Dogioiu, Sabin Orcan , Rares Bogdan si Grigore Cartianu?
  Probabil ca ai fi sincer indignat si ai astepta scuze de la mine pentru aceasta greseala si nedreptate – ceea ce ar fi intemeiat!
  Uite asta astept si eu !

  Multumesc- Victor Ponta ( cel alaturi de care ai facut zeci de emisiuni)!

  • Raspuns : Victor Ponta, al carui nume l-am mentionat initial pe lista celor care critica DNA, mi-a precizat ca nu are nimic in comun cu cei de pe lista de mai sus. Voi prelua postarea sa in legatura cu disputa Ghita-Kovesi. Am eliminat numele sau de pe lista celor care critica sau se opun actiunilor DNA. Asa este corect, potrivit dorintei si celor mentionate de fostul premier.

   • Daca luati toate relatarile mitomanului in raport cu DNA si Kovesi de cand este urmarit penal veti vedea ca trebuie pus inapoi pe axa ponta-basescu-ghita adica grupul mafiot ce lupta impotriva DNA.

  • 2Domnule Victor Ponta,
   .
   Vă mulțumesc d-le Ponta, că m-ați ajutat în demersul meu pe care puțini, văd, l-au sesizat și incriminat.

 10. o interpretare cel putin ciudata daca nu chiar suspect de fortata! adicatealea madam baschetbalista nu a plagiat, ciuvica, spanu sau cei de la cluj sunt niste nasoi care o barfesc cu probe pe coana mare, iar uneltele lor, aia mentionati de autor, sunt niste biete instrumente care lupta impotriva noii eroine nationale aceasta ana ipatescu din sibiu. sa te faci ca nu inetelegi ce declara ponta e chiar ciudat. ce putea sa raspunda ponta le intrebarea reporterului? daca ma cheama aia de la parchet nu ma duc sa raspund la intrebari? hai ca e tare si pentru un analist militar.iar chestia cu “Desi exista unele indicii in acest sens, nu pot sa afirm foarte clar ca exista o actiune coordonata intre cei mentionati mai sus, dar toti sunt grav afectati de anchetele DNA” imi aduce aminte de celebra motivare a iccj de la condamnarea lui nastase: nu exista indicii directe sau indirecte de implicare a lui nastase dar… umflati-l! ce indicii pot exista de exemplu de apropiere intre ponta si adamescu? dar intre ponta si familia basescu? dar intre ghita si baseala? poate ne spui si noua sa le aflam ca astea cu pe surse date de altii le dezmintiti, vezi raspunsul lui gade pentru “sursele” de la stiripesurse. eu sunt satul de “indicii” si “surse” parca sunt facute pe calopodulul celebru al arestarilor dna: exista suspiciuni rezonabile!!!???

Leave a Reply