Nici în acest moment nimeni nu știe clar când vor fi organizate alegerile parlamentare din acest an. Sunt cel puțin 3 propuneri de date la care să fie organizate aceste alegeri, relateaza Antena 3 si stiripesurse.ro

PSD a propus data de 27 noiembrie

PNL a propus data de 4 decembrie

Guvernul Cioloș a propus data de 11 decembrie.

11 COMMENTS

 1. M-ar mira ca boy-ii ăștia să pună alegerile pe 27 noiembrie.
  Știu ei, nemernicii, că asta înseamnă, în cazul în care vremea va fi potrivnică, inclusiv imposibilitatea de a ieși din casă, îngrădirea dreptului de a vota unor mari mase de cetățeni, în special bătrâni, femei, bolnavi care sunt puși de ăștia în situații, poate, limită, să ia în piept frigul, poate gerul, nămeții, poate chiar viscolul astfel încât cetățenii de mâna a doua, așa cum sunt considerați de elitele acestei nații(sau…eliftele, nu mai știu exact termenul), să fie împiedicați să-și exercite dreptul de vot? Desigur că știu dar ei sunt apărați de presedinte și de instituțiile represive ale statului subordonate lor.
  Ei pot realiza faptul că este posibil să nu se poată ieși din casa în zonele înalte, de deal și de munte, chiar și pe 27 noiembrie? Desigur, dar puțin le pasă și ăsta le e interesul. Și-aici e vorba, poate, de milioane de oameni.
  Nu, se vrea să vină la vot numai iohano-băseala orașelor, spilcuiții oraselor care-s ”mai” superiori, nu-i așa, țăranilor care nu prea știu ei cu cine-i bine să voteze în Țara asta. Asta e socoteala ăstora, a găștii băsist-pnleo-joshanniste care va decide prin eminențele lor cenușii, GDS-ul, așa cum au tot decis ce-i bine și ce nu-i bine în Țara asta. Sunt sigur că decizia, și aici, aparține GDS-ului care, ăsta, conduce România. Gestul ICR , a elitei gds-iste, care a pus laba de la începuturi pe joshannis este edificator acum cu, ”Pas cu pas” in China. Acea Chină mult hulită către care ne îndrepta, zice-se, Ponta. Ce DNA, ce servicii, ăștia conduc Romănia. M-am uitat, atât cât se poate găsi pe internet, la Apelurile, la zecile de apeluri ale acestora care, toate, au pus pe butuci România , care n-au lăsat să se pună piatră pe piatră. Aceleași nume de 27 de ani, aceeasi abonați ai tuturor regimurilor, aceeasi stipendiați, aceleași funcții grase la stat.
  Nelipsiții Raluca Alexandrescu, Sorin Alexandrescu, Dragos Paul Aligica, Ioana Alimanesteanu, Liviu Antonesei, Catalin Avramescu, Adriana Babeti, Hannelore Baier, Victor Barsan, Radu Bercea, Mihnea Berindei, Rodica Binder, Corin Braga, Maria Bucur, Ioan Buduca, Radu Carp, Al. Calinescu, Matei Calinescu, Mircea Cartarescu, Ruxandra Cesereanu, Livius Ciocarlie, Eugen Ciurtin, Andrei Codrescu, Andrei Cornea, Paul Cornea, Aurelian Craiutu, Anca Crivat, S. Damian, Dennis Deletant, Peter Demeny, Simona Dimitriu, Vasile Docea, Eugenia Duta, Constantin Eretescu, Radu Filipescu, Florin Gabrea, Tom Gallagher, Radu Pavel Gheo, Sanda Golopentia, Armand Gosu, Stere Gulea, Petre Iancu, Anca Domnica Ilea, Daniel Ilea, Marian Ilea, Gelu Ionescu, Rudy Gheorghe Kleckner, Simone Kleckner-Vrabiescu, Cristian Lascu, Alexandru Lazescu, Gabriel Liiceanu, Monica Lovinescu, Siliviu Lupascu, Angela Marinescu, Adrian Mihalache, Alexandra Mihalcea, Florian Mihalcea, Mircea Mihaies, Mihaela Miroiu, Mihail Neamtu, Eugen Negrici, Virgil Nemoianu, Ioana Nicolaie, Adrian Niculescu, Alexandru Niculescu, Andrei Oisteanu, Anca Oroveanu, Rodica Palade, Serban Papacostea, Dana Papadima, Andrei Partos, Horia-Roman Patapievici, Ioana Parvulescu, Ovidiu Pecican, Horatiu Pepine, Dan Perjovschi, Lia Perjovschi, Andrei Plesu, Catrinel Popa, Dumitru Radu Popa, Radu Preda, Tania Radu, Nestor Rates, Serban Radulescu-Zoner, Liviu Rotman, Vlad Russo, Lavinia Stan, Mariuca Stanciu, Ioan Stanomir, Elena Supiur, Anca Sincai, Mihai Sora, Dan Tapalaga, Vladimir Tismaneanu, Traian Ungureanu, Andrei Ursu, Cristian Vasile, Vasile Astarastoae, Anca Vasiliu, Ion Vianu, Sorin Vieru, Daniel Vighi, Smaranda Vultur, Felicia Waldman, Christina Zarifopol-Illias, Vlad Zografi, Alexandru Zub
  Si mai sunt și Pora , și Turcescu, și Mircea Marean, și Cartianu, și Culcer, și Sever Voinescu, și Monica Macovei, și Cristian Preda, și Stelian Tanase, și Andrei Oisteanu, și Patapievici , și Tismaneanu, și Al. Lăzescu, și Mihai Șora, și Anca Oroveanu, și Brandusa Armanca, și Cristina Guseth, și Dan C. Mihăilescul și Ioan Stanomir, și alte și alte nume, după mine, rău-famate.

 2. Pai asa are grija Ciolos de diaspora: sa-i puna cat mai in iarna pe drumuri! Si pe noi la fel ca poate ne razgandim si stam acasa. Eu zic ca de data viitoare sa puna alegerile de Craciun, ca sa stim o treaba. Ce guvern de handicapati. Daca tot erau asa aduzi pe valul Colectiv si se infoaie pe seama lor, trebuia sa puna alegerile pe data tragediei, macar asa se mai legitimau un pic!
  In fine, e clar ca toti cei care vor apegeri mai inspre cand e mai sigur ca da zapada vor ca sa fie o prezenta minima la vot. Nu tre sa fii doctor ca sa te prinzi.

 3. nu e haos e doar interes. probabil ca nimeni nu-si pune problema ca totusi e o lege care ne spune clar cand pot fi programate alegerile! succesuri si sa asteptam cu incredere sa votam alaturi de mos craciun.

 4. Cu sau fara “generalul Iarna”, absenteismul va fi trăsătura dominanta a procesului electoral din acesta toamna (2016). Probabil, tinta organizatorilor, daca exista așa ceva in haosul vesel condus de Ciolos, ținta, deci, este sa se aștepte rezultatele alegerilor din SUA, ca sa se stie cine are, pe plan local, sprijinul ambasadei si, implicit, al serviciilor americane. Partida europeană (PPE-UL) dându-se peste cap odata cu Brexit-ul si afacerile proaste cu Turcia, n-are vlaga sa se mai ocupe de afacerea “Johannis si ai lui, salvatorii neamului” drept pentru care “tehnocrații” nu știu nici ei unde sa mai lustruiască ceva clanțe ca sa deschidă fara probleme usa “viitorului.” Votantul de rând, pe de alta parte, s-a saturat pana peste cap de o politica participativa la care nu participă decat de forma; o sa taie porcul si-o sa-si cheltuie dolarii,(euro, ma rog) căpătați de pe la rudele plecate–sa nu ne mințim, “diaspora” nu trimite milioane acasa–pe marfa proasta made in China cu care se umplu bazarurile de Crăciun. Nicidecum n-o sa stea la coada la Secțiile de votare sa puna ștampila pe niste liste pline cu necunoscuți care-l mai si porcăie pe la televizor de câte ori au ocazia. Dar si absenteismul e bun la ceva fiindcă procentele slabe nu asigura majoritate, deci se poate face mult doritul guvern de “uniune naționala” cu Ciolos in frunte (sau Dancu, tot un drac) si toate ciurucurile dispuse sa facă sluj la marele scut de apărare, etc. fara sa mai fie nevoie sa se fraudeze votul popular. După asta, Johannis va ieși, cu popi si generali in coada, sa ne ureze Crăciun fericit! si totul va reintra in normal. Ein Vot, ein Mort, cum ar fi zis Tanase, fara sa se refere la morții din morminte care au votat la scrutinurile precedente, ci la cei vii care bântuie prin Cotroceni si primprejur in anul de gratie 2016. Dar Tanase s-a dus demult…

 5. … il pune Presedinte pe Johann si acum vremea probabila le va da Guvernul.Domnilor, asa nu putem face agricultura!

  • Eu astept cu nerabdare ziua cand se va vota pe facebook. Dai like si gata, ce atata iarna vara, batranet?!?! Ce atatea drepturi?! Si asa Ciolos si tot guvernul au ditamai aparatul de dialog, transparenta si purtatori de cuvant ca vad ca tot pe facebook comunica cu noi, vulgul. Aveti de grija ca daca vine Ponta iar, se va vota pe Whatsapp!!!

Leave a Reply