Haosul de la varful PNL a atins cote nebanuite.

Abia ales presedinte al Senatului, presedintele PNL Florin Citu se cearta cu ministrul Muncii Raluca Turcan, vicepresedinte PNL, in vazul lumii, pe banii de pensii.

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan a declarat, marţi, la Parlament, despre afirmaţia sa că nu mai sunt bani pentru pensii şi alocaţii, că adevărul va ieşi la iveală la rectificarea bugetară. Turcan a mai spus că a spus zilnic despre aceste probleme, în Guvern şi că a dorit să rezolve problema cu MInistrul de Finanţe şi cu premierul. ”Am fost nevoită să luăm bani de la alocaţii, ca să alimentăm bugetul de pensii pentru luna noiembrie”, a dezvăluit Turcan, potrivit news.ro

”Realitatea este că pare că în dezbaterea publică să fie cuvântul meu contra cuvântul altora. Adevărul va ieşi la iveală cel mai probabil în prima şedinţă de Guvern, când se va face rectificarea bugetară, şi de la bugetul de stat va fi subvenţionat bugetul Ministerul Muncii şi bugetul asigurărilor sociale de stat cu suma necesară pentru acoperirea cheltuielilor pentru luna decembrie”. a declarat Turcan.

Ministrul interimar al Muncii a afirmat că  a vorbit despre aceste lucruri în şedinţa de guvern aproape zilnic, ca să nu spună că de mai multe ori pe zi.

”Am văzut ieri… Doamna Turcan a stat un an de zile în guvern şi nu prea înţelege cum stau lucrurile. Controlul a fost şi la Finanţe şi au fost amendaţi cei din Finanţe de cei din Finanţe. Au loc controale la toate ministerele, inclusiv la Ministerul de Finanţe. Se face acum pentru că acum a venit momentul”, a spus Florin Cîţu.

CITU RECUNOASTE CA EL A FOST PIEDICA IESIRII DIN CRIZA POLITICA

Despre rezultatul negocierilor, Cîţu a ţinut să precizeze că asta a fost decizia partidului. ”Am mers în partid cu ambele variante, de fiecare dată, dacă a fost nevoie să mă dau la o parte, chiar m-am dat la o parte, am predat şefia negocierilor domnului premier Nicolae Ciucă, pentru a debloca situaţia. Până la urmă a fost decizia partidului, negocierea a fost condusă de următorul premier”, a spus el.

Leave a Reply