Rar mi-a fost dat să văd o incompetenţă mai gravă, cu efecte imediate, decât recensământul populaţiei. In­sti­tutul Naţional de Statistică şi Ministerul Administraţiei şi Internelor s-au făcut de râs, dar asta nu e cea mai mare problemă. Extrem de periculos e faptul că instituţii de stat care prin denumirea lor au însemnat de-a lungul tim­pului seriozitate, stabilitate şi legalitate au devenit azi subiectul unor scandaluri care arată degradarea lor profesională fără precedent.
Modul în care a fost gestionată chestiunea Codului Nu­meric Personal, faptul că de la cel mai înalt nivel au fost date întâi nişte informaţii care apoi au fost contrazise, iar procesul de recensământ a fost dat peste cap, este expresia incompetenţei grave care guvernează azi România.
Recensământul populaţiei este o chestiune relativ sensibilă. Se culeg informaţii ce au caracter personal, chiar confidenţial. Încrederea este cel mai important element între cetăţeanul care deschide uşa casei sale şi recenzor, care este un reprezentant al statului. Acestuia trebuie să-i spui nivelul salariului, proprietăţile, datele din buletin, locul de muncă şi chiar elemente legate de starea de sănătate. Trebuie să recunoaşteţi, multe din aceste date sunt lucruri intime din viaţa unui om. Dacă şefii INS nu sunt în stare să-ţi confere încrederea mini­mă, ce reacţie să aibă cei chestionaţi?
Majoritatea instituţiilor statului au devenit în timpul re­gi­mului actual nişte locuri ale pierzaniei. Şefii şi o parte din angajaţi sunt clienţi de partid ai PDL, UNPR, UDMR. Ei nu respectă regula minimă a competenţei, se pre­tea­ză la abuzuri prin avansări ilegale, derulează afaceri cu statul, fac trafic de influenţă la greu, plesnesc de aroganţă şi n-au niciun Dumnezeu. Toată această pustiire profesională, efectul politizării până la distrugerea instituţiilor se vede şi în cazul acestui recensământ. O ches­tiune serioasă, în care statul trebuie să fie garant, a de­ve­nit obiectul unei contestări publice fără precedent în viaţa românească.
E absolut normal să te gândeşti că astfel de conducători politici ai României ar putea folosi datele personale cu­le­se prost de INS în scop electoral. Şi să încerce influen­ţarea incorectă a celor care votează. În special cei săraci şi plini de nevoi, care sunt foarte vulnerabili.
N-am crezut niciodată că statul român e capabil de performanţe la nivel european. Au fost mereu în ultimii 20 de ani sincope, reproşuri justificate şi o lentoare păcă­toasă care mănâncă nervii oricărui locuitor al acestei ţări. Consider însă că am ajuns astăzi la o limită insupor­tabilă a degradării, a distrugerii prestigiului atât de necesar al unor instituţii-reper pentru statul în care trăim.
Dacă în halul acesta s-a desfăşurat recensământul popu­l­aţiei, vă daţi seama ce catastrofă va urma pe ca­pul nostru prin desfiinţarea judeţelor, votul prin cores­pondenţă şi comasarea alegerilor? Aceste două dorinţe ilegale, abuzive şi nedemocratice ale regimului Bă­ses­cu-Boc vor arunca România în cel mai adânc haos, pe fondul revenirii puternice a crizei economice. De acolo, de jos, de pe fundul prăpastiei, nu vom mai putea face nimic. Asta vor şi ei. Să anihileze orice dorinţă şi putinţă a celor peste 80 la sută din cetăţenii care vor o schimbare şi spun că ţara merge într-o direcţie greşită. Opera de uriaşă manipulare şi intoxicare este abia la început, urmează un an electoral. Coşmarul lor este însă un om cu o ştampilă. Indiferent când vor ei din interes politic să plaseze alegerile, ce ştampilează omul singur în ca­bina de vot nu va putea fi masiv fraudat. Ei îşi vor putea doar îndulci un pic traiul penal care-i aşteaptă după schimbare.

 

28 COMMENTS

 1. Recensământul, pe lângă faptul că a fost doar una din bâlbele naţionale, a fost o manevră băsistă de a strânge nişte date cu carcater personal. Nici unul din cei care nu vor vota la anul nu vor scăpa – ei “vor vota” PDL. Deci, să nu ne mai facem iluzii. Singura noastră şansă de contracarare a acestor fraude este să iasă toată lumea la vot.
  O altă nebuneală de actualitate este cea cu Legea Pensiilor, trecută fraudulos prin Parlament şi încălcată grosolan acum de cei care au trecut fraudulos această lege. Şi ca nesimţirea să fie şi mai crasă, vine Sulfina Barbu să ne explice de măsa (săraca măsa, ce pensionar “amărât” pe plaiuri mioritice!), sau Boc de tasu şi de măsa.
  Nu pot să trec cu vederea nici demenţa asta cu cauciucurile de iarnă în care nici nu ştii clar în ce situaţie eşti pasibil de amendă, etc. ?
  Deci, toate idioţeniile astea “legale” sunt de fapt oglinda actualei guvernări. Tabloul mai poate fi completat desigur : cu Băsescu rânjind între popi, sau vorbind în biserică, cu Băsescu dându-se el ciumeg faţă de liderii europeni şi cu tot felul de ieşiri demente ale “jucătorului” ori de câte ori mai vrea să-şi dea cu stângu-n dreptu.
  Da, este foarte clar că haosul va fi un aliat al actualei puteri – sper să nu reuşească să treacă votul prin corespondenţă, regionalizarea şi alte tâmpenii special inventate ptr. fraudarea mai amplă a alegerilor … ptr. că oricum fraude ale PDL-ului vor fi multe. Dacă a câştigat USL-ul, sunt sigur că vom reveni la normalitate … Băsescu va fi suspendat (prin votul democratic al poporului care cred că va avea cea mai mare prezenţă la vot de la Revoluţie şi până în prezent la un eventual referendum naţional de suspendarea preşedintelui), după care va fi judecat, condamnat şi băgat în puşcărie. Şi el şi mulţi “limbrici” care-l slujesc acum cu obedienţă. Toată cheia constă în prezenţa masivă a electoratului la vot în 2012.

 2. Va inselati Domnule Radu Tudor,
  Bă­ses­cu-Boc-Stolojan-Udrea-Cocos-Casuneanu-Valeriu Stoica si Securitatea au aruncat deja România în cel mai adânc haos.
  ‘Now you just pick up the pieces’

  Iar in ceea ce priveste Patriarhul-Sluga Daniel si Basecu, oare nu stiati ca FFFF Multi Preoti au fost SECURISTI care dadeau in primire la partid enoriasii care se spovedeau??????

  Nu confundati Credinta in Dumnezeu, bine explicata de Dl Antonescu aseara, cu popii jepcari si securisti care se folosesc de mantia paraohila pt castiguri personale si de grup prin exploatarea celor mai vulnerabili in momentele acestora de maxima vulnerabilitate,
  Mafia Bisericii!

 3. da brambureala a fost prezenta insa eu cred ca reprezentantii usl nu trebuiau sa creeze isteria cu folosirea cnp in alte zone decat cele statistice ,deoarece il au deja , deci o vina o au si unii din usl care sunt incompetenti si invata lumea cum sa greseasca sau sa falsifice chestionarul .

  eu o sa votez cu usl numai datorita part. liberal

 4. Da, numai ca OMUL cu STAMPILA în mâna, trebuie sa stie pe
  ce sigla o pune! Si cum vor fi o gramada de partide si partidulete cu nume asemanatoare sa te tii ! Ce vor face tatele care pupa moaste, sau alea care alearga la supermarket dupa promotii, sau aia care se calca în picioare pentru un mic, ori te miri ce altceva de pomana ?! Mi-e groaza de pe acum la gândul ca din cauza unor prostovani, care se vând pe o franzela, vom urca în continuare drumul Golgotei pentru alti ani buni!

 5. Cat de naivi sunt astia sa se bazeze pe rezultatul recensamantului. La cate minciuni au fost ,,livrate,, eu nu mi-as pune mare incredere in listele completate. ,,Autoritatile,,Romane care cred ca dupa 20 ani de minciuna politica predata populatia e foarte sincera….cat de naivi pot fi. Indivizii astia nu inteleg nimic autoritati,politicieni sau biserica ati pierdut increderea poporului si cand se pierde aceasta incredere indiferent ce ati dori sa faceti chiar si bine se va lovi de un zid. Lumea face ceva pe chestii gen..sa fim solidari..sa fim sinceri..sa ne ajutam ,grohaite de politicieni. Singurul lucru pe care veti reusi sa il faceti in momentul desfiintarii judetelor va fi un haos general.

 6. “Consider însă că am ajuns astăzi la o limită insupor­tabilă a degradării”. eronat, inca nu s-a descoperit limita suportabilitatii a acestui popor MIORITIC ! Cat despre CNP acesta reprezinta, chipurile, cheia lor de control, de ce oare aceasta cheie nu ar fi fost “nume, adresa, data nasterii” ???!!! Nu mira pe nimeni ca printre intrebari s-au strecurat intrebari de genul functia si firma, in clar ?! Pentru statistica sunt relevante : salariat: a:la stat; b:privat ! Pentru aceiasi statistica era obligatorie intrebarea : nivelul venitului cu raspuns gen grila : sub 350 Ron, sub 600 Ron,sub 1000 Ron, sub 1800 Ron, peste 1800 Ron, samd ! Curat electoral !

 7. Domnule Radu Tudor, v-a asigur ca sunt institutii ale statului in care exista si oameni capabili.Din pacate acestia sunt calcati in picioare in fiecare zi,in permanenta sunt amenintati cu concedierea.Pentru ca nu fac parte din partidul aflat la guvernare,sunt tinuti intr-un stres continu.Nu ma refer la INS,ci la un minister in care cunosc foarte bine un astfel de om.Din cauza varstei,nu isi gaseste un alt loc de munca,desi salariul e mizerabil.Nu are de ales si isi vede de treaba.Nu a fost zburat pana acum,pentur ca nu il are nimeni cu nimic la mana si nu iese din litera legii.Motivul pentru care a fost angajat in cadrul acelui minister,este pentru ca e un profesionist si stie clar ce are de facut.In aceste institutii sunt 3 care freaca menta si unul care munceste.Este nevoie de acel om care munceste,pentru ca este si singurul care stie meserie.El este tinut jos,calcat in picioare si daca incearca sa se ridice impotriva lor ,isi pierde locul de munca,pentru ca se gasesc altii.
  La INS,la fel ca si in alte institutii sunt si oameni competenti,dar acestia NU SUNT PRINTRE SEFI.Cei care conduc,sunt numiti politic,iar functionarul cel mai de jos,are colegi care au venit pe pile nu pe baza unei examinari.Surpriza apare cand,acesti oamnei sesizeaza anumite nereguli,sa li se bage pumnul in gura,sa nu incerce cumva sa para mai destepti decat superiori lor.

 8. La INS,la fel ca si in alte institutii sunt si oameni competenti,dar acestia NU SUNT PRINTRE SEFI.Cei care conduc,sunt numiti politic,iar functionarul cel mai de jos,are colegi care au venit pe pile nu pe baza unei examinari.Surpriza apare cand,acesti oamnei sesizeaza anumite nereguli,sa li se bage pumnul in gura,sa nu incerce cumva sa para mai destepti decat superiori lor.

 9. Eu nu mai pot crede in vot. Cu oamenii care au cu totul alte obiective si interese, nu poti lupta prin vot. Am auzit la badea un proverb: cu samuraii lupti ca samuraii, cu talharii lupti ca talharii…te poti duce tu cu hotarare sa dai cu stampila, “masurile” administrative corecteaza. Eu nu cred ca va merge asa.Un regim nedemocratic nu se inlatura prin instrumente democratice, pentru ca regimul este responsabil de asigurarea cadrului in care sa se desfasoare alegerile in mod democratic. Si nu vor face asta. In anii trecuti am vazut pur si simplu cum s-au ars buletine de vot care contestau puterea. Acum sunt mult de ingeniosi. Tare imi e ca voi trai vremuri interesante…ca atunci cand eram prea mic pentru a lua parte la ele;)

 10. Nu neaparat .Cel mai mare aliat al pdl-ului este lipsa de claritate a lui Crin si Ponta.Vorbesc mult si spun putin despre problemele adevarate ale Romaniei si nu au prezentat nici UNA BUCATA SOLUTIE CONCRETA.Doar invarteli pe dupa colt si multa filosofie.Tara este intr-o anarhie totala la nivel de institutii si coruptie in metastaza.Fiecare isi face jocul in tara Romaneasca cum vrea de la assasinul Franks la mariile concerne.Romania este o prada de care trag toti sacalii.Externi si interni.CE SOLUTII AU CEI DOI.DE CE NU-I INTREBATI CAND VIN IN STUDIO.Masuri concrete.TAC PAC.Scurt si la obiect.

 11. Da… desfiintarea judetelor si regionalizarea… Constanta a ramas singurul judet in care se mai organizeaza referendum… si lumea continua sa faca politica, cate doua-trei ore pe seara, in fata televizorului.

 12. DOMNULE RADU TUDOR,
  SUNT DIN PETRILA,JUD.HUNEDOARA.
  CAND O SA DISCUTATI SI PROBLEMA PERSOANELOR CU HANDICAP GRAV CARORA NU LE SUNT PLATITI ASISTENTI PERSONALI CU LUNILE.
  VA ROG SA FACETI CEVA SI PENTRU ACESTE PERSOANE,MAI NOU LE SUNT TRIMISI ASISTENTII IN SOMAJ.
  VA ROG MEDIATIZATI SI ACEASTA PROBLEMA GRAVA.

 13. Sunteti optimist cand credeti ca nu-si vor baga adanc mana in urnele de vot.Cred ca ne asteapta o campanie electorala murdara cu multe milioane de euro( vizibile) numai in materiale publicitare.Cred ca nesanctionarea penala( sau nemediatizarea) a celor vinovati de fraude electorale vor incuraja pe viitor alte fraude.
  Mai au de realizat ceva: Haos in domeniul justitiei, doar se termina mandatele cu imunitate si au nevoie de un control politic.

 14. Ceea ce s-a intamplat la recensamant, confirma inca o data faptul ca cei de la putere sunt niste hotii,ce confirma inca o data incompetenta celor de la putere,eu asi zice ca e mai mult de atat si anume: multa prostie,cum poti sa zici ceva si apoi sa vi in fata oamenilor si sa spui ca nu e asa,asta pentru ca esti tu incompetent,si nu esti in stare sa gestionezi o situatie simpla,daca la recensamant a fost asa,oare ce o sa fie la alegerile de la anu?Ce sa fie?O sa fie ce a fost si pana acum,o mare hotie si daca nu o scapam de actuala clasa politica,de clica asta mafiota,o sa ne ducem de rapa de tot,e trist ce s-a intamplat la recensamantul din acest an,e penibil si ar fi bine ca de acum inainte sa nu se mai intample asa ceva,fiindca si asa suntem cum suntem,si asa suntem la fund de tot si nu cred ca vreti sa ajungem si mai rau de atat.Ar fi trebuit sa-si dea demisia imediat cei care s-au acopat de prostia asta de recensamant.Eu nu stiu de ce a fost mare circ cu codul asta numeric personal,daca chiar il vroiau mergeu la politie si-l luam,chiar asa de incompetenti sunt astia care s-au ocupat de circul asta care si asa nu o sa ne ajute la nimic niciodata,e jalnic ceea ce s-a intamplat,asa cum am spus,ar fi trebuit sa-si dea demisia imediat mai mari sefi ai puteri.

 15. ati ratat cateva intrebari astazi domnule Radu Tudor:

  cate filtre a avut jandarmeria le ploiesti? cum a trecut de filtre un drogat cu un obiect contondent?

  de ce fac maghiarii referendum in martie? (poate pe 15)

 16. Domnule Tudor, dvs urlati astazi la ofiterul JRO ca indivizii periculosi intra in atentia autoritatilor abia DUPA ce savarsesc infractiuni. Serios? Ati dori sa umble JRO cu precogs ca in “Minority Report”? Eu nu.

  Asa cum nu-mi doresc ca JRO/MIRA sa aibe fise despre cetateni (prezumati nevinovati) si cum nici dvs nu doriti defapt asta. Pentru ca ati urla dup-aia ca se ocupa de munca de Securitate.

  Da, prevenirea face tot si e importanta, asa cum e si strangerea de informatii. Dar freak accidents se intampla si sa pleci de la asa ceva si sa doresti fise de informatie duhneste a securism. Pentru ca asemenea actiuni nu pot fi prevazute.

  Nu v-am vazut plin de manie cand JRO nu a permis fanilor sa intre cu drapelele nationale (nici romanesti si nici poloneze) si care au ajuns in pubele. Nu v-am vazut nici acum nervos ca s-a intrat cu torte si n-a verificat nimeni pe nimeni.

  Your anger is grossly misplaced si sunteti de o ipocrizie maxima. Partea trista e ca suntem de aceasi parte

  v2@y.com

  • catre Radu – v2@y.com – ip 99.225.127.10

   dorintele dvs n-au legatura cu realitatea, ci cu inchipuiri nefericite si lipsite de elementara documentare. asa o fi in canada….. actiunile pot fi prevazute in cazul gruparilor cunoscute cu accente de violenta extrema, cum e cazul galeriilor de fotbal. este obligatie legala oriunde in europa sa monitorizezi astfel de grupari. daca stiti sa cititi, incercati sa accesati atributiile GIGN, cel mai important corp de jandarmerie din lume. cel francez. dar mi-e teama ca va insult prea mult inteligenta si-asa destul de firava. cit despre povestea drapelelor, sunt sigur ca in emisiunile in care am vorbit la fel de dur despre ce s-a intamplat la meciul romania-franta dvs urmareati OTV. si mie mi se pare trist cind spuneti ca suntem de aceeasi parte. ipocrizia explodeaza in mesajul dvs. daca sunteti avocatul unor huligani drogati care se preteaza oricind la niste lovituri ce pun in pericol viata, atunci accesati alt blog. aici oamenii care comenteaza gindesc inainte sa scrie ceva

 17. Salut Radu.
  Nu o sa fac o ditai teoria, ci concluzia mea e simpla (fiindca lucrez in marketing si pot sa decodez acest recensamant)

  Asadar:
  Recensamantul acum (inainte de alegeri) nu este decat UN MARE STUDIU DE MARKETING, UN MEGA Focus-Grup, de care PDL se va folosi pentru a-si CALIBRA CAMPANIA ELECTORALA! E logic. Si e data hijacking ce fac ei.
  Pe bani publici cheltuiti (banii mei), ei o sa deturneze si o sa primeasca mura in gura situatia nivelului de trai, pe zone clare, din Romania.

  Sper ca iti dai seama limpede ce inseamna asta: … o REALA MINA DE DATE DE AUR pentru ei.
  N-au nevoie de CNP. E prea complicat. Insa restul de date (locatie, venit, educatie) o sa le dea un avantaj strategic in campanie pe care Opozitia nu o sa-l aiba in veci.
  Niste nemernici portocalii.

  Desi suna bizar, nu poate decat sa ma bucure faptul ca a iesit un haos in final. Planul lor has backfired on them. Ca la un backfire al unei arme, sper ca sa le sara culisa fix in dinti.

  • Corect.Era de asteptat haosul la intrebarile prea personale puse.De exemplu, cine este capul familiei ? Poate fi si ala micu’ daca se voteaza in familie!

 18. va rog cititi mailul de pe antena3.ro si raspundeti da sau nu! va rog in seara asta, este vital!

 19. E timpul să plecați, cât nu e prea târziu,
  Pân’ n-o simți săracul că-i jupuit de viu.
  I-ați inșelat credința vânzându-vă pe-un leu,
  Nu vă forțați norocul… ferească Dumnezeu…

  Cu toată bunătatea din sufletu-i flămând,
  E și el ca și voi, tot muritor de rând…
  Și el are răbdare… și-același Dumnezeu,
  Dar nu-ntreceti măsura punându-i greu pe greu.

  E timpul să plecați, v-am suportat destul.
  De-atâtea vorbe goale poporul e sătul.
  Se-aude din morminte blestemul lui Brucan,
  A expirat sorocul… și-a expirat în van.

  Ați stat la cârma țării de douăzeci de ani,
  Ne-ați luat pământuri, case, ne-ați jecmănit de bani.
  De fiecare dată venind cu gura mare
  Că vreți o altă viată, că vă doriți schimbare…

  Schimbare v-ați dorit, schimbare vrem și noi,
  Schimbare nu înseamnă… tot voi, în loc de voi.
  Mai sunt în talpa tării voinici cu-nvătătură,
  Nu gângăviți ca voi… și plini de incultură.

  Uitați-vă în jur, vă place ce-ați făcut ?
  De la păduri la fabrici pe toate le-ați vândut,
  Să vă clădiți palate, cu iz de pușcărie,
  Sunteți mai râu ca chelul de-i trebuia tichie.

  Cu paznici pe la porți, de cine vă e teamă ?
  Cine mai credeți voi că vă mai ia în seamă ?
  Nu sunteți Dumnezei, nici zeii din Olimp,
  Dar nu întindeți coarda… plecați cât mai e timp.

  Ieșiți și voi puțin prin lumea aia bună,
  Ca să simțiți și voi cum euro se-adună.
  În lumea aia-a voastră, cea plină de rahat,
  La care ne-ați vândut și ne-ați îngenuncheat.

  În care obligați ne ducem sărăcia
  Ca voi să puneți ghiara ușor pe România.
  Ne mor copii acasă din dorul de părinți,
  Iar voi ne vindeți tara, ca Iuda-n, doi arginți.

  De-o jumătat’ de viată vă tot plătim simbrie,
  Cealaltă jumătate ne-ați dat-o-n datorie,
  Și-n timp ce noi plătim… voi huzuriți ca zbirii,
  Ați dus sărmana tară la limita pieirii.

  E timpul să plecați, lăsați-ne pe noi…
  Destinul prost să fie… dar nu făcut de voi.
  Voi știți să locuiți doar în afară legii,
  Să adunați prin furt averi și privilegii.

  V-am acceptat prea mult, ce ironi-a sorții,
  Pe voi, ce-ați luat… și revoluția și morții.
  Doar nu cumva vă vreți istoriei eroi,
  S-ar rușina, sunt sigur, istoria cu voi.

  Iar voi, clevetitorii, pe screen sau cu condeie,
  Ce-ați tot suflat în foc, când ei v-au dat scânteie,
  Treziți-vă, e timpul, cu toți, această tară
  S-o scoatem din rușine, din ură și ocară.

 20. Andrei Saguna, De La Sfant La Agent Electoral Portocaliu Sau De Ce Radea Basescu La Poza Cu Popii Romaniei

  1. Tocmai vazuse icoana de mai sus cu Sfantul Saguna imbracat in odajdii activist-propagandistice pedelisto-portocalii.
  2. Si-a adus aminte de cum a castigat al doilea mandat prin furt si jurand pe Biblie ca nu l-a lovit pe copil
  3. Si-a adus aminte de promisiunile facute la hoha in campaniile electorala si de teapa data romanilor dupa ce a fost reales
  4. Si-a adus aminte de cum i-a prostit pe romani cu Dosarul Flota, Mihaileanu, Spalare de bani si cel de fost colaborator al Securitatii.
  5. Si-a adus aminte de cum si-a dat demisia in cinci minute
  6. Si-a adus aminte cum i-a lucrat pe Petre Roman, Cosmin Gusa, Lavinia Sandru si in general pe toti care l-au ajutat in viata
  7. Si-a adus aminte de oile lui Flutur
  8. L-a sunat Elena Udrea si i-a spus ca la prima lor intalnire de alcov a fost fata mare
  9. L-a sunat Boc si i-a spus ca am iesit din criza
  10.L-a sunat fi-sa Ioana si i-a spus ca a reusit sa convinga media cu explicatiile privind vanzarile anterioare
  Intrucat motivele rasului sau isteric la poza de grup cu popii Romaniei pot fi foarte, dar foarte numeroase lista ramane deschisa pentru completarile facute de eventualii cititori.
  Cel mai aproape de adevar raspuns va fi premit cu o epigrama
  sa fiti iubiti
  marcus

 21. Draga Radu Tudor,
  E o mare minciuna cu “recensamantul gata”! Sotul meu a fost recenzor in sectorul 5 si nu vrei sa stii ce balamuc era ieri la centru,caci aveau zone intregi cu constructii noi,exact ce spunea cu mare dreptate Adi Ursu,care nici macar nu au fost trecute undeva ca si existente.Nu mai aveau formulare si le copiau ca sa mai dea unor recenzori dispusi,sa mai lucreze cat se mai poate pana in 12 noaptea.Inteleg ca la fel e in tot Bucurestiul si cred ca in toata tara.Bineanteles ca nu au reusit sa termine,caci logic dupa ora 21-21,30, de bun-simt nu te mai duci sa bati la usile oamenilor,iar acum odata anuntul facut ca s-a terminat recensamantul,te ia lumea la pietre daca le mai bati la usa.
  Deci ma intreb,ce au vrut de fapt guvernantii,ca recensamant pe bune,nu au vrut?! Pe Antiaeriana si la iesirea din Bucuresti spre Bragadiru s-a construit in draci…..nimeni n-a trecut p-acolo,spuneau oamenii.
  Voi va dati seama ca incultii si incompetentii astia ne conduc si fura de rup,saracind o tara intreaga,ducand la disperare un popor intreg ca sa traiasca ei, cativa nemernici, bine?

 22. Vorbiti cu o foarte mare siguranta de eliminarea mafiotilor aflati, DE 7 ANI, la conducerea tarii.Ce anume va face sa fiti atat de sigur? Imi este clar ca aveti mai multe informatii decat noi, dar nu cumva aceleasi lucruri,mai mult sau mai putin, se stiau si in 2009? De ce credeti ca romanii vor o schimbare? Eu sunt plecat din tara de aproape un an si am fost acasa de 2 ori. Ultima data (in urma cu o saptamana) nu am vazut nici o urma a dorintei de shimbare a crancenei tampenii care conduce Romania de mai bine de 20 de ani, absolut nici una. Traficul este o nebunie. De unde au romanii bani de benzina, cauciucuri de iarna si intretinerea masinilor daca este o asa mare criza? De ce s-ar vrea o schimbare? Eu nu voi da Romania pe o alta tara niciodata, doar pentru simplul fapt ca acolo sunt familia si prietenii plus multe alte lucruri care m-au format ca om, iar asa ceva nu se poate uita doar pocnind din degete(chiar daca sunt unii care uita limba romana dupa 3 luni-ipocritii).Deci, eu nu am nici cea mai mica speranta ca pdl va fi invins in 2012. Imi pare rau sa o spun, foarte rau.Am renuntat sa ma mai urmaresc subiectele care spun de cum este distrusa o tara, bucata cu bucata, de cum ne batem joc de ce este frumos si valoros. Am renuntat pentru ca imi plange inima si, vorba lui Mircea Badea, “o iei cu caputu”.Imi pare rau ca nu am fost prea coerent si am sarit de la un subiect la altul dar am simtit nevoia sa spun cat mai multe. Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale. Multumesc

 23. Cum gandim?
  Sa nu se confunde Religia cu Biserica!
  Ce a facut biserica pentru fiinta umana?Cand isi cere in mod public biserica iertare pentru atrocitatile ei de-a lungul istoriei fata de fiinta umana?Rusine!!!
  Gandirea in spirala, se transforma incet insa din pacate sigur intr-o gandire circulara care revine mereu la aceleasi teme duce in mod necesar la fenomenul de suprasaturatie, caz in care ideile isi pierd magia si devin simple concepte, sunt ucise de repetitivitate, inecate in balta minciunii.
  Dimensiunea interesanta a vietii este un principiu convenabil al minciunii? Nu aude nimeni agonia cuvintelor? Nu le vede nimeni sangerand insingurate?
  Asa sa ganditi romanilor!asa!!! sa fiti ascultatori!securistii,lingaii,jefuitorii au pensii nesimtite, si omul de rand:profesor,doctor,economist 800 – 1000 roni cat mai rabdati?Au trecut peste 20 de ani de cand comunistii,securistii au primit si functii si pensii din banii cui?pentru ei sunt bani?rusineeeeeeeeeeeee!!!
  Suspinam cronic dupa certitudini si ni se pare ca le gasim in niste stereotipii, ceea ce nu stim noi este ca soarta, cea care nu stie, nu poate sau nu vrea sa rada, se amuza copios pe seama neputintei intelectuale de care dam dovada.
  Cadem atat de artistic cand mai aruncam si un interesant pe drum, ne risipim cu atata gratie! In sens invers.
  Cu bine,
  “Cine se teme de suferinta…va suferi de teama”.

 24. Buna Radu.
  te felicit pentru intreaga munca depusa in folossul acestei natiuni!
  Astazi am intrat intr-un magazin si am ramas indignata fata de ceea ce discutau doua persoane, respectiv:
  unul ii zicea celuilalt ca este broker si ca de acum trebuie sa intreprinda ceva demersuri de privatizarea a 10 case de sanatate private (momentan zicea ca este deja o casa aprobata ) si ca in perioada martie 2011-sept 2011 va fi perioada de varf a privatizarii acestora.De fapt puneau ceva la cale cu contractele de medicamente prin magazine naturiste(eu asa am inteles),ca tot nu mai este o ordine in tara asta .
  Mie imi miroase a furtisag “cu manusi” si as fi tare curioasa sa stiu daca voi aveti ceva informatii, ca eu sincer am ramas pe ganduri>>>>>nu bune!!!!
  Dupa aproape 27 de ani de munca >>>acum am senzatia ca am platit statului “taxa de protectie” toate retinerile mele din salar, iar ca un foarte bun contribuabil cred ca prin acesta am finantat si “bogatia altora”.
  Va urmaresc mereu la tv si va admir pe toti de intregul efort depus !
  Numai bine si succes in continuare, eu imi fac incet bagajele ca sa plec o perioada(acum nu stiu unde) dar sper sa fie mai bine.

 25. felicitari pt toata echipa voastra , singurii care faceti ce puteti pentru noi. radu te rog vorbiti si de revolutionarii anchipuiti carora li se dau miliarde, pensii f mari hectare de pamant, neplata impozitelor, transport gratuit etc. an timp ce ei nici nu au calcat pe acolo!? si anca ceva: de ce nu vorbeste opozitia de anceputul amprumuturilor de la fmi fara k parlamentul sa fie antrebat? poate iau ampartit cu totii? mi se pare k daca opozitia face plangeri penale numai basescu e bun de plata si boc, cu averile lor nu noi . de ce nu se dezbate? am ancredere mare k o sa vedem si pe acestea. toate bune si domnul sa te tina sanatos.

Leave a Reply