O greaţă fără margini m-a cuprins la anunţul Parchetului General în cazul Roberta Anastase. Nu ştiu de ce, inconştienţa mea personală şi profesională mă îndemna să cred că nu vor face totuşi o mârşăvie atât de mare. Ca bruma de respect pe care ţi-o dă calitatea de procuror, adică de avocat al statului, nu-ţi poate permite să urinezi pe lege, într-un loc prin care trece un puhoi de oameni. După ce am prezentat la „Punctul de întâlnire” înregistrarea oficială din Camera Deputaţilor prin care se dovedeşte fără nici o reţinere furtul, falsul, uzul de fals şi abuzul în serviciu pentru Roberta Anastase şi cei 80 de parlamentari ai puterii au trecut nouă luni. Adică peste 270 de zile în care procurorul de caz n-avea altceva de făcut decât să vizioneze înregistrarea, să audieze persoanele învinuite, să ceară dovezi suplimentare dacă erau necesare.

Nimic din toate astea. În locul unei cuvenite începeri a urmăririi penale pentru fapte pe care le-au văzut milioane de oameni, Parchetul General a dat un comunicat absolut jenant, cu explicaţii şi motivaţii pur politice, fără nici o referire la Codul Penal. În cei 20 de ani de presă, mi-au fost date să văd multe porcării făcute de reprezentanţi ai puterii, indiferent de culoarea şi numele ei. Ceea ce văd însă azi în cazul Roberta Anastase e mizeria supremă, e decăderea fără precedent a imaginii de procuror, e tot ce putea să facă mai scarbos acest regim complice cu infracţiunea. Îl acuz în mod public în primul rând pe preşedintele Traian Băsescu, cel căruia de altfel nu-i scapă nici un amănunt, cât de nesemnificativ ar fi el.

Ştie în culcare şi-n sculare ce face Opoziţia, ce contracte are Ponta, la ce ora se trezeşte Antonescu, ştie ca Blejnar e nevinovat, cine e bun mi­nistru şi cine nu. N-am nici o îndoială că domnia sa controlează totul, până la ultimul detaliu. Bazându-mă pe o firimitură de bun-simţ în care nu încetez să mai cred că-l are, preşedintele României nu poate băga sub preşul pe care stă cu picioarele mi­zeria făcută de Anastase. Această infracţiune şi tolerarea ei, mai mult – spălarea ei – o să-i urmărească ani buni de acum încolo pe toţi acei care sunt azi la putere. În primul rând pe Traian Băsescu.

El, cavalerul anticorupţiei, al moralităţii şi al justiţiei eterne, cel care clamează în fiecare zi de şapte ani că respectă adevărul şi-l pune la fundamentul actelor sale politice şi administrative, va ieşi de acum în public având pe frunte ştampila: Roberta, hoaţa nevinovată. Pot să înţeleg slăbiciunile sale de bărbat şi de om politic. A crescut-o pe Anastase de când era Miss România. În ciuda pregătirii sale extrem de precare, a promovat-o în poziţia celui de-al treilea om în stat. O pălărie uriaşă pentru un cap atât de mic. Poate a prins drag de ea. Dar s-o protejezi personal pentru cel mai mi­zerabil, ilegal şi nedemocratic act politic al ultimului deceniu, e prea mult. Schimbarea ei din funcţie şi păstrarea privilegiului de parlamentar ar fi fost probabil de ajuns pentru mulţi români.

Poate sunt eu prea exigent, dat fiind faptul că am prezentat dovezile într-o emisiune la Antena 3. Cred însă cu tărie (şi mult timp de acum va fi aşa) că procurorul de caz ar trebui exclus din magistratură, iar doamnele Anastase şi Kovesi să-şi prezinte demisia. Cât despre pre­şedintele Băsescu şi premierul Boc, orice argument legal şi raţional este exclus. Nu rămâne decât să le bat obrazul şi să le spun: „Sunteţi de toată jena!”. Nu mai pot crede nici o secundă în alegeri corecte şi demo­cratice în 2012, atâta vreme cât un furt evident la un vot atât de important nu are consecinţele fireşti, penale. După cum au jurat cei care conduc azi, cu mâna pe sfânta Biblie, la numirea lor în funcţie, tot aşa spun şi eu: aşa să-i ajute Dumnezeu!

PS: Imediat după raportul pe jus­tiţie al Comisiei Europene, preşedintele Băsescu afirmă că presa „minte la nesfârşit” şi „se penibilizează” când vorbeşte de comenzi politice către procurori. Vi se pare, dle preşedinte, că în mandatul dumneavoastră, o decizie precum cea dată Robertei Anastase e legală? Sau că poate fi scoasă din contextul mai mult decât evident al protecţiei politice de la cel mai înalt nivel pentru infracţiuni grosolane? Să vă asumaţi, domnule Băsescu, faptul că nevinovăţia prefabricată de procurorii dumneavoastră preşedintelui Camerei Deputaţilor o să apese constant, de acum încolo, asupra legitimităţii acestui regim. Nu se poate să nu vedeţi bârna din ochii dumneavoastră de paiul din ochii unor posturi de televiziune ce nu depăşesc 10-15 la sută din cota de piaţă şi critică uneori DNA. Restul de 85-90 la sută nu vă deranjează nici cu rubrica meteo… Vă laudă pe faţă, ne înjură pe noi şi sunt gata să aplaude frenetic şi o hârtie goală cu antet de la DNA. Nici procentul ăsta minoritar de critică nu-l puteţi to­lera?

45 COMMENTS

 1. Cum Se Spune Porc Pe Ungureste

  Ieri, in cursul unei emisiuni la Antena 3, la care printre altii a fost invitat si consilierul prezidential Peter Eckstein Kovacs, am invatat de la acesta cum se zice porc in limba maghiara. De peste cinci ani, aproape zilnic, postez despre Basescu si pedele, in speranta ca ai mei compatrioti, care citesc cele scrise de mine, vor fi de acord cu faptul ca chiombu este extraordinar de nociv pentru neamul romanesc, otravind totul in jurul sau, aducand numai dezbinare si rau acestui popor si ca trebuie “eradicat” precum au fost ciuma sau holera.
  Ieri m-am convins, inca o data, de faptul ca nocivitatea sa este mai contagioasa decat orice alta maladie cu transmitere directa, prin aerul inspirat in aceeasi incapere cu uratu’, atunci cand l-am auzit pe distinsul consilier prezidential Eckstein, cam cum vede el problema cu japca practicata de curvetu’ Anastase, in Parlamentul Romaniei. Sincer sa fiu, desi nu-i inghit pe “politicienii” maghiari din Romania cu un vagon de lamai, de-a lungul timpului au reusit sa ma convinga, ca fata de mamelucii romani (cu cateva mici exceptii) care se vor considerati la randul lor politicieni, au o alta statura si tinuta parlamentara, chit ca aceasta seriozitate si consecventa dovedite de ei sunt indreptate in principal spre dezmembrarea teritoriala a Romaniei.
  Ei bine, ieri m-am convins, ca este suficient ca ei sa stea in preajma basescului pentru a se alege praful si pulberea de aceasta imagine si a-si arata adevarata fata, aceea de a se considera deasupra legii, doar pe motivul ca la botez s-au cacat in scaldatoare, fapt care la maturitate i-a ajutat, prostind electoratul din tara noastra in sensul de a le acorda votul pentru a accede in Parlament.
  Odata catarati in fotoliile parlamentare, acesti neica nimeni trag deodata egal intre ei si Dumnezeire, fapt care le confera o aura de “mai presus de lege”, motiv pentru care se sterg exact la cur cu legile tarii incepand cu Constitutia si fac ce “vrea” muschii lor in tarlaua care eufemistic inca mai poarta numele de Romania.
  Exact ca tatucul lor, chiomb si urat ca sapte magari, traiesc cu impresia ca legile sunt facute pentru amarastenii care au ajuns, pentru a nu muri de foame, sa fure obuze in loc de fier vechi, ei traind intr-o sfera in care, lasand la o parte legile pamantene, dar pana si porunca “nu fura” trebuie inteleasa in sensul ca “fura, bai, cat poti, ca nu-i bai, Decalogul îi pentru pulime, tu esti ales!”.
  Altfel nu-mi explic de ce, intrebat fiind de Mircea Badea cum considera el furtul ordinar practicat de curvetu’ Anastase in Parlament, ditai consilierul prezidential a raspuns, ca ala n-a fost furt, ci o “abatere” de la Regulament si ca pana la urma, ce ne mai batem capu’ ca: “asta este!”
  Pai, mai Peter baci, mai, asta este si a fost si cand Basescu de sase ani de zile calca cu nesimtire in picioare toate legile si institutiile statului de drept, asta este si a fost si atunci cand UDMR-ul face tot posibilul sa destrame statul national unitar Romania, in ciuda tuturor tratatelor de pace incheiate, a existentei unei Europe unite si fara granite, asta este si a fost si cand “politicienii” ajunsi la Putere au crezut ca unicul scop al acestui deziderat al lor consta in a devaliza fara pic de rusine sau teama banul public si a se imbogati ei nesimtit de mult, asta este si a fost si cand sistemul valoric din Romania a fost rabatat la 180 de grade, mai precis cu curu-n sus, asta este si a fost si cand ati distrus invatamantul si sistemul medical din Romania, asta a fost este si va fi, mai ales, cand veti reusi sa dati, prin ministru’ vostru din guvernul Basescu, Laszlo baci, si inestimabilele rezerve de aur ale tarii de la Rosia Montana, unor venetici, la moment de profunda criza economica in care cotatia aurului bate toate recordurile de pana acum, asta este si va fi….
  Nu cred ca acum mai este posibila inlocuirea actualei Puteri printr-o uriasa revolta populara, cred insa ca daca noua Putere rezultata in urma votului de anul viitor la parlamentare nu va lua ca prima masura pedepsirea exemplara a acestor nenorociti, conform legilor tarii si functie de gravitatea faptelor lor, pe langa care sistemul comunist, cu toate relele sale, pare doar o joaca de copii, apai atunci musai de iesit in strada si de maturat intreaga asa-zisa clasa politica ce-si face cu nerusinare mendrele intr-un stat secatuit si ajuns la sapa de lemn din toate punctele de vedere.
  Ah, sa nu uit, porc in ungureste se spune Eckstein!

 2. Imbecilii astia vor unanimitate.
  IN strafundurile lor sunt niste mici ceausei.
  Si mult mai slabi si lipsiti de minte …

 3. Va ramine D-le Radu Tudor,consecventa,si rugamintea mea de a nu abandona subiectul Eu cred sincer ca totul se plateste,ei se comporta de paraca nu vor plati nimic niciodata.Reforma inseamna si promisiunea celor care acum se afla in opozitie ca vor judeca aceste fapte,nu revansard,ci in litera si spirtul legii, si respectarea ideii ca guvernarea inseamna in primul rand “responsabilitate”

 4. Acest regim basescian compus din farisei, procurori corupti, ipocriti, consilieri analfabeti, tradatori, ciocoi, prostituate, pitifelnici, excroci, nemernici, impostori, talhari, sacali, hiene, dereglati, rinoceri, cretini, isi bat joc pe fata de natiunea romana indobitocita la refuz prin manipularea odioasa a mintilor slabe. Aidoma predecesorilor sai, acestia fura cu o nesimtire fara precedent, pe fata, in vazul lumii, nu se mai feresc.
  Si ca sa-l parafrazez pe Einstein: Atitudinea slaba se transforma intr-un caracter slab. Purul adevar!!! suntem calcati in picioare, murdariti, marginalizati si nu facem absolut nimic!! Toate nemerniciile si mizerile ne sunt aruncate in fata de catre “stapanii nostrii absoluti”.
  Constat cu stupoare ca sunt tineri cu pregatire indoielnica experti in diplomatie care primesc functii publice datorita parintilor portocalii. De asemenea, televiziunile pupincuriste promoveaza incultura, prostia infinita, minciuna, pitipoance, zavorance, irinei, columbence, tampiti, absolventi la apelul bocancului,etc Asta-i Romania in care traim, corupta si aruncata in intuneric de catre regimul basescian pseudodemocrat.
  Basescu mai spune ca nu trimite raportul la CE (pt moment) privind licitatiile (trucate) pt decontarea facturilor. Pai da! asta ar insemna sfarsitul carierei sale politice, s-ar prinde aia de marsaviile comise, dar din pacate pt romani rezulta noi taieri care sa astupe gaurile la bugetul de stat. Vrea sa castige timp, sa mai inventeze vreo smecherie, sa vb cu entitati obscure, sa vb cu pestii, sa zboare cu porcu, sa inventeze gaura la macaroana, sa inventeze mersul pe jos, sa puna coada la cireasa, sa puna copite la cai, sa rezolve nerezolvabilul,etc. Intrebare: Ce NU-I debiteaza creierul portocaliu???

 5. Hotia este o virtute atat a actualului regim cat si a celorlalte incepand dupa 89.Toti sant la fel.Daca cineva crede ca odata picat PDL-ul acestia vor plati pt greselile lor si hotiile lor ,este un IDIOT.Nu vor plati pt ca cei care vor veni sant la fel ca ei.Iar corb la corb nu-si scoate ochi.

 6. dacă nu ştiaţi, juninca aia de-i preşedinte la camera derutaţilor este mai curată şi mai neprihanită decât Albă ca Zăpada. numai porcii ăştia din presă şi de pe bloguri sunt vinovaţi, ea n-are nici o vină, săraca, mânca-o-ar Jilava s-o mănânce! pe ea şi pe toate jigodiile care îşi bat joc de ţara asta şi de noi! Amin!

 7. DNA, Servicii, Wake Up ,Men!

  Uneori stau ca berbecul lovit de caldura in cap, sau mai pe sleau zis, ca prostu’ satului, stau deci si ma intreb cum este posibil ca atatia profesionisti scoliti, fie in slujba Justitiei, fie in apararea securitatii si integritatii statului roman si a cetatenilor sai, unii dintre ei aflati sub juramant in acest sens, s-o dea dracului de deontologie sau crez profesional si s-o puna de dictatura, mana-n mana cu seful statului roman, care se viseaza stapan absolut pe actuala tarla personala, viitoarea parloaga Romania.
  Si aici fac referire la oameni grei din sistem, adica pentru a nu fi confuzi, la procurori si ofiteri ai Serviciilor Secrete, care in niciun caz nu sunt retribuiti din averea personala a chiombului, ci strict si numai din banul public, motiv pentru care ar cam trebui sa lucreze spre bine public si nu spre binele si confortul personal al unui individ certat cu toate legile tarii si care pur si simlu sfideaza prin comportamentul si activitatea sa, ca sef de stat, un popor intreg, mai putin gasca sa de derbedei inregimentati sub culoarea portocalie si aflati si ei la dispozitia sa totala.
  Ce poate sa-i determine pe oamenii acestia sa renunte la onoarea lor atat profesionala dar si civica, deoarece mai devreme sau mai tarziu, vor da socoteala pentru marsavia faptelor lor care au dus la cvasidisolutia statului de drept si la subminarea democratiei pana la limita desfiintarii sale si, sa se puna cu o obedienta de-a dreptul slugarnica si rusinoasa la cheremul poftelor unui singur om care se crede stapan de drept al unei tari si al unui popor, indiferent de costurile unui asemenea act samavolnic?
  Si-au facut, cumva singuri dosarele si le-au pus la dispozitia dictatorului, ii plateste cumva ăsta regeste si nu stim noi, au depus vreun juramant secret de credinta numai fata de el sau pur si simplu, pe de-o parte, sunt lasi si nu vor sa fie dati afara din serviciu, iar pe de alta parte ii domina spiritul de sluga obedienta care le-a indoit pana la anihilare sira spinarii si i-a facut total dependenti de jupanul caruia ii mananca din palma?
  Pe intreg mapamondul este acreditata ideea ca presedintele SUA, prin pozitia si mai ales datorita mijloacelor politice, financiare si militare de care dispune, sa fie considerat drept cel mai puternic om din lume. Acest lucru nu l-a scutit insa pe Nixon de la o demisie scadaloasa, atunci cand un Director al FBI William Felt SR., cunoscut la momentul respectiv sub nick-ul Deep Throat, fidel valorilor democratiei pe care jurase sa o apere, si vazand ca aceasta este amenintata de comportamentul abuziv al lui Nixon si al acolitilor sai, a hotarat, este drept, la adapostul anonimatului, sa contribuie cu ajutorul presei la demascarea manevrelor prezidentiale.
  In tara noastra, in plin regim de dictatura comunista, atat de hulita si temuta Securitate, cand a vazut ca nebunia ciuruitului targovistean si a consoartei sale risca sa duca tara de rapa, l-au dat dracului de dictator si au trecut cu ame si bagaje de partea poporului pe care juraseră sa il apere şi nu sa-l omoare.
  Ei bine, in timpul regimului chiombului, asistam siderati si neputinciosi cum acesta se serveste fara pic de rusine atat de procurori, ca politie politica, cat si de Servicii, ca furnizoare de informatii, in cea mai mare parte ilegal obtinute, sau si mai tragic, de-a dreptul fabricate, pe care le foloseste impotriva adversarilor lui politici.
  Dupa ce ne-a servit, ori de cate ori i-a fost lui folositor, “Justitie” televizata cu mascati, zgomot de catuse si stenograme “scapate” catre presa de la procurori, mascarada avand ca tinta reducerea la tacere a adversarilor si/sau abaterea atentiei populatiei de la cancerul in faza terminala care roade din tara noastra, chiombul, cu o nesimtire care va face cariera in Istorie, ne-a tras si ultima palma cu piciorul procuraturii, care a hotarat ca borfetu’ de Anastase nu a furat, atunci cand a falsificat grosolan si in fata unei natiuni intregi rezultatul unui vot dat pentru o lege organica in Parlamentul unei tari asa-zisa democratica si europeana.
  Oare ce alta dovada mai clara a decesului statului de drept ne mai trebuie pentru a arbora Tricolorul in berna, iar noi sa ne punem panglica de doliu pe brat, in memoria democratiei care fuse si se duse in Romania, lasand loc celei mai scarboase dictaturi si anume a institutionalizarii statului mafiot, avand ca presedinte pe Il capo di tutti capi, Nasul Basescu Traian?
  Domnilor procurori si ofiteri ai Serviciilor din Romania, treziti-va domnilor, amititi-va pe cine ati jurat sa aparati si din banii cui va primiti dvs. salariile si lasati-l dracului pe chiomb in pace, sa se descurce cum o sti in rahatul in care a reusit sa transforme aceasta tara.
  Aveti o reputatie si o statura profesionala de aparat, nu va lasati atrasi in jocurile murdare ale acestui individ, care atunci cand va da socoteala in fata legii, pentru toate marsaviile comise, mai mult ca sigur ca va va trage dupa el.
  Veniti langa popor si ajutati-l se revina la valorile democratiei autentice nu la negura dictaturilor trecute, care cum au venit, crunt s-au terminat.
  Asa Sa Ne Ajute Dumnezeu!

 8. Că tot veni vorba despre hoţi, hoţie…

  Ce-nseamnă să ai pile, dom-le!

  Înainte de 1989, se zicea că o pilă în comunism face cât o moşie-n capitalism. Nu ştiam noi că şi în capitalism o pilă face, uneori, mai mult decât o moşie, pentru că moşia înseamnă venit DIN MUNCĂ…
  Uite că am reuşit să avem pile şi la Bruxelles! Nu ca să absorbim mai uşor sau mai multe fonduri europene! Nu ca să ne vadă şi pe noi lumea ca pe nişte oameni sau ceva… Nu ca să ne crească exporturile în UE! Nu ca să aibă parte şi căpşunarii noştri şi alţi muncitori, în căutare de trai mai omenesc (în primul rând: TRAI…), parte de tratamente corecte: salarizări, cazări etc.! Nu ca să ne vină niscaiva investitori – am eu o vorbă şi despre investitorii/jumulitorii ăştia… – în economia românească! Nu ca să ne fie facilitat accesul la justiţia europeană! Nuuu, nimic din toate astea! La noi, pilele româneşti trebuiau să ajungă la Comisia europeană pentru justiţie, ca să îi mângâie pe creştet pe actualii guvernanţi! Să fie lăudate uneltele băsiste de la DNA, ANI şi alte organisme care, în mod normal, ar trebui să aplice legea în România! Şi nu care cumva să vadă „bruxelezii” că poţi fi arestat doar c-aşa a visat urât unu’ care poate să-ţi facă asta, sau că poţi fi uitat ca să mucegăieşti în arest chiar şi un an şi patru luni, deşi legea românească INTERZICE CU ORICE PREŢ depăşirea arestului preventiv mai mult de 6 luni… Aiurea! Procurorii multlăudaţi de Bruxelles n-au greţuri cu chestia asta: ei au găsit şi pretextele, şi judecătorii ăia slabi de înger care să le permită încălcarea legii cu peste 250% din timpul maxim legal! Aici avea dreptate Băsescu, că judecătorii-s slabi: dacă pe poate prosti orice „parchetăraş” ca să încalci legea timp de 10 luni, înseamnă că n-ai ce mai căuta să împarţi dreptatea în România, întrucât nu eşti în stare să vezi dreptatea nici dacă ar fi cât un dulap normand şi ţi-ar cădea peste bătături!
  Deci, la cum merge justiţia în ţara asta, presupunând că autorii raportului nu-s tâmpiţii cretinilor lumii, există o singură explicaţie (elegantă…) pentru care laudă taman instituţiile care îl slujesc cel mai bine pe Băsescu şi care sunt la un pas de a tăbărî oamenii cu roşii şi ouă pe ele: puterea actuală are pile! Deja nu mai cred că Bruxelles-ul e naiv, am ajuns la concluzia că e complice… A nu se uita cine conduce parlamentul european şi cine face regulile la UE: PPE! Cine sunt afiliaţii români la PPE? PDL şi UDMR! Adică e exact ca-n vechea vorbă românească: vai de iepurele care ridică jalbă contra vulpii şi-i face lupul judecată! Dacă e solidaritate mare de gaşcă în PDL, de ce n-ar avea aceeaşi solidaritate cu ei şi PPE-ul? Doar pentru că-s europeni? AIUREA! Când se pune problema interesului, nu se mai pune problema logicii, bunului-simţ, adevărului…, indiferent că te-ai născut în Constanţa, Ferentari sau Place Pigalle… Politica înseamnă doar INTERESE şi FĂŢĂRNICIE! De ce n-ar fi şi PPE-ul adeptul zicalelor: „Interesu’ poartă fesu’”, „Cuvintele au fost create ca să ascundă gândurile”, „Bogatu’ nu crede săracului şi sătulu’ – flămândului”, şi multor alte asemenea vorbe din bătrâni?
  Parcă mâncându-l fişa postului, în loc să se scarpine, Băsescu s-a luat iar de „tonomatele cu ieuro”, că devin penibili dacă mai atacă DNA şi ANI. Cu alte cuvinte, dacă el le ţine partea, o fi şi el tot un „tonomat pe ieuro”? Ori se mulţumeşte doar cu avantajele serviciilor lor? „Instituțiile funcționează autonom și toată încercarea dvs, a politicienilor și altora, de discreditare a instituțiilor, spunând că ar lucra la comandă politică nu fac decât să vă penibilizeze pe dumneavoastră și pe politicienii care susțin acest lucru și ei sunt din toate partidele”.
  Asta îy, maistre: mai bine huligan, decât dictator, mai bine penibil decât imbecil…
  Pe undeva, „Marele Om Prietenos” (mă rog: cam aşa se autodefinea el în poezia aia a sa, când îi ducea o floare mormântului mă-sii deşi maică-sa era încă vie!) are dreptate: instituțiile despre care a vorbit: ANI, DNA, parchete, nu mai sunt cele din 2004, acum sunt slugarnice cel puţin 90%! Aşa că merită reevaluate, apreciate, lăudate… Parcă sună cunoscut: cu „generalul izmenelor” n-a făcut la fel – l-a „reevaluat”?

  Însă chiar dacă ar fi deţinătorul supremului adevăr, cine îi dă dreptul lui Băsescu să se bage în tranzacţiile comerciale? Că să nu se mai plătească medicamentele care au fost livrate farmaciilor şi spitalelor! Hop şi-aşa, de Mălineanu! Ce-ar fi dacă şi românul de rând ar zice băncii la care are ratele: „Nu vă mai plătesc, bă, c-aşa a zis preşedintele meu!”? Şi încă un lucru FOAAARTE interesant: la ALRO-ul luat de ruşi i-a zis altfel, lui Codruţ Sereş: „Bă, dă-le, bă, banii, ruşilor!!!”… Şi p-ăştia îi reevaluase?
  Şi alte aspecte care m-a contrariat: de când îşi permite comisia europeană pentru justiţie să critice exponentul numărul unu al democraţiei – parlamentul? De când îşi permite Băsescu să bage pumnu-n gura presei, să eticheteze ziare şi televiziuni, sau să interzică să se discute nişte subiecte – are aşa ceva în fişa postului: fixarea de tabu-uri?
  Ce-a mai găvărit atotştiitorul şi atotputernicul preşedinte? „A continua ca tot la 6 luni să constatăm că avem arierate”… Păi, prietene, tu eşti doar un agent constatator sau eşti la putere? Ia mai văicăreşte-te un pic, mai stoarce-o lacrimă şi apoi înfierează cu mâine proletară cum nu vă lasă să vă faceţi treaba opoziţia, presa, mogulii (pardon, mogulu’, că bietu’ Voiculescu a rămas singur, după ce au „dezertat” Patriciu şi Vântu…), minerii, comuniştii… PENIBILILOR! Aveţi TOATĂ PUTEREA POSIBILĂ în mână şi vă văicăriţi mai rău ca nişte babe de 241 de ani! Dar voi nu sunteţi doar incompetenţi, voi suteţi rău-intenţionaţi! Vouă vă convine să nu vă faceţi treaba pentru care sunteţi plătiţi cu bani buni, din buzunarele noastre, căci, dacă aţi face treabă pentru naţiune, nu vă mai rămân bani ca să vă faceţi treburile VOASTRE (Ia-njuraţi-i voi p-ăia care, la alegerile generale, aveau sloganul: „Ei cu ei şi noi cu voi!”…): e mai simplu să faci terenuri de fotbal în pantă decât autostrăzi, e mai simplu să transformi ministerul ăla, cică al muncii, în agenţie de emigrare, decât să creezi locuri de muncă! E mai comod ca să închizi spitale decât să construieşti altele! E mai la mintea cocoşului (chiar şi-al lu’ madam Udrea, că s-a văzut că s-a băgat în chestii medicale şi el, c-o fi vreun doctor, cumva…) să tai salarii şi să alungi cadrele medicale decât să îţi stresezi neuronul (şi-aşa-i pe cale de deces…) ca să aduci bani în sistem, să salarizezi personalul medical, să dotezi cu aparatură şi celelalte necesare spitalele…
  Se laudă acum şi Boc că a primit iarăşi „Investment grade”, şi se poate investi iarăşi în România. Încep să înţeleg că Boc iar n-a priceput nimic din macroeconomie! Adică, de prea mult binele făcut de guvernul său sunt investiţiile străine cu 25% mai puţine decât anul trecut, când tot el era la putere, sau parcă nu tăiase destul… Boc se bucură ca un papuaş ce a văzut un submarin nuclear şi care e pe cale de a primi câteva mărgeluţe de sticlă şi-o litră de apă-de-foc de la Marele Frate Alb! În loc să dezvolte economia românească, în loc să dea putere industriaşilor şi capitaliştilor ROMÂNI, biata victimă a unui creier evadat schelălăind şi în trei picioare se bucură că devenim mai adânc colonia economică a altora! Oare dacă i-ar spune cineva că e imbecil, s-ar supăra? Că parcă din ce în ce mai multă lume o văd că este îngrijorată de efectele oului de paşti asupra conţinutului (atât cât e…) ţestei premierului.
  Domnilor de la putere, sunteţi plătiţi de români, aţi depus şi jurămintele de rigoare, ar trebui să vă apucaţi de muncă măcar acum, în al doisprezecelea ceas, pentru că la anul va veni vremea cadenţei: vom trage linie şi promitem să nu mai ne intereseze nici minerii, njici mogulii, nici comuniştii sau alte bazaconii, ci DECONTUL pentru salariile pe care le-aţi halit timp de patru ani!
  Rămân la părerea că ĂŞTIA au reuşit ori să prostească şi pe cei de la Bruxelles (doar pe cine trebuie…), ori au o „cârtiţă” infiltrată, ori e mâna PPE, ori s-a pornit tăvălugul New Age-ului, ori Bilderberg şi-a dat mâna cu alte oculte şi au trecut la treabă… Sincer, încep să cred ULTIMA variantă: când e vorba de chestii d-astea, cea mai realistă variantă se dovedeşte a fi taman cea care părea mai fantezistă…

 9. ,,Bazându-mă pe o firimitură de bun-simţ în care nu încetez să mai cred că-l are, preşedintele României nu poate băga sub preşul pe care stă cu picioarele mi­zeria făcută de Anastase.,, Nu te mai baza pres-ul Romaniei nu mai are nici o farama de bun-simt si a dovedit asta in mai multe randuri singurul lui interes este sa stea la conducere indiferent de hotiile,marsaviile si incalcarile de lege ale gastii pdl. Oricum ei stiu bine ca Romania isi petrece ultimele ore de viata suntem pe marginea prapastiei economic si social asa ca ii doare-n freza urineaza pdl-istii pe tot si pe toate. Treaba cu urinatul au invatat-o de la Placinta junior care urina cu sarg pe o troita. La momentul cand pdl-istii vor fi inlaturati sa vezi atunci cu adevarat ,,gunoiul de sub pres,,devenit cadavrele in putrefactie de sub pres,veti ramane masca fata de ceea ce se cunoaste.

 10. Ati cam ajuns la capatul rabdarii, se pare.La fel ca majoritatea romanilor.Aveti dreptate sa le doriti sa-i ajute Dumnezeu asa cum au jurat.Eu zic cam la fel:Sa-i ajute Dumnezeu dupa sufletul fiecaruia, dupa faptele lor, nici mai mult nici mai putin, asa cum stie doar El.Dumneavoastra sunteti un om pasionat de dreptate;cel putin asa cred.Nu uitati ca mai ieri aveati 19 ani cand va gandeati la jurnalistica, mai ieri a fost Revolutia, asa ca timpul zboara si nu trebuie sa uitati ca si dumneavostra trebuie sa va bucurati de viata alaturi de cei dragi.Deci nu le mai”puneti la inima”prea mult.De inima trebuie sa avem grija cand am trecut de25 de ani.:)Ne bucuram sa citim ce scrieti, sa va vedem emisiunile, asa ca trebuie sa va avem pana pe la 100 de ani cel putin:)Cele bune

 11. “Ca bruma de respect pe care ţi-o dă calitatea de procuror, adică de avocat al statului, nu-ţi poate permite să urinezi pe lege, într-un loc prin care trece un puhoi de oameni”…

  Imi amintesc ceea ce un profesor ne-a spus la un seminar: If you keep beating the system, there will be NO system…
  Pacat de tara nostra draga…

 12. Cind mi-au oprit primii 50 ron , am simtit ca turbez . Asta ptr. ca stiu ca acei bani NUUUU se duc la sanatate . DACA , DACA as stii ca acei bani se duc la spitale as fi deacord . Acelasi sentiment l-am avut cind am platit si acea asigurare obligatorie . Asigurarea ptr. casa parinteasca este data degeaba ptr. ca este intr-un loc care nu ,, beneficiaza ” de catastrofe naturale si tocmai, azi, am aflat ca ptr. furtuna nu se asigura

 13. ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU!(dar se pare ca Dumnezeu nu prea are ochi pentru ei)prospera,intr-o tara din ce in ce mai saraca!dar,cine stie,poate intr-o zi lucrurile se vor schimba in bine,dar vom mai apuca noi sa ne bucuram de “bunastare”,dreptate si stat de drept?

 14. Nu bunul Dumnezeu e de vină că nişte nebuni de clasă de elită îşi fac de cap după bunul lor plac şi pofte,ci însuşi diavolul care e sursa lor de inspiraţie,dar fiţi tari,le va veni şi lor timpul,cînd nu va mai fi pardon,nu va mai fi ocazie pentru corupţie,şpagă,batjocură,pentru că înaintea Marelui Scaun de Judecată toate capetele se vor apleca ruşinaţi fără drept de replică!Raiul nu e sub acelaşi sistem de Guvernare ca planeta Terra,aşa că România care încă se află pe Pămînt,îşi permite să rabde sub jugul mai Marilor Nebuni,Preşedintele,şi Anturajul Lui!Pentru că pînă acum,ca Popor,exact asta am făcut,am răbdat şi am tăcut,ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat!Dar s-a intîmplat Domnilor şi Doamnelor!Trăim sub al doilea Ceauşism,şi nu facem nimic împotriva ăstuia!Dar pînă cînd mai răbdaţi,mă rog?Pînă în ultimul ceas?Bunăstarea nu vine de la sine,trebuie revendicat,ca pe un un drept,care revine în mod just şi drept Poporului!Şi dacă Conducătorii nu-şi fac treaba bine,jos cu EI!Altul mai bun!Nu ne putem permite ca toată Europa să rîdă în continuare de noi,de România!Că asta fac la ora actuală!Băsescu e categorizat drept Clovnul Europei moderne,pe bună dreptate!Deci a venit vremea să punem accentul pe Alegerile Anticipate,că aşa ca acum nu mai merge!Ţara asta arată ca un Maserati rablagit!Ruine,nu alta!Dar asta se poate schimba,dacă este Guvernare cu adevărat înţeleaptă!Deci,hai să scriem Noi istorie,cu fapte,şi nu numai cu vorbe!Că vorbe goale am digerat destul,şi suntem sătui de ele!Faptele Vorbesc!Noi avem şansa dată să apucăm Taurii de coarne,şi să nu lăsăm să mai facă şi mai multe daune Ţării!Sus,Românie!

 15. Hotia are mai multe fete.Si facand reclama la un proiect poti fi ,,partas ,,la o hotie.Rosia Montana e o MARE HOTIE .Romanii o sa ramana cu aia-n brate .Toti sant la fel canta dupa cum iese lozul.Ce mai conteaza Romanii si Romania ,demnitatea si apararea valoriilor si demnitatii,bogatiei acestui pamant.

 16. “O SA-I USTURE SI ACOLO UNDE NU I-A MANCAT”
  Superb!,cum ar spune colegul tau Badea.
  Din pacate, faptul ca va ascult a ramas singura parte buna a existentei cotidiene in ceea ce ma priveste.
  Dupa spusele tale de aseara, sa ma tem oare ca nimenii astia care au ajuns cineva mi-o vor lua si pe asta?

 17. Domnule Tudor va admir tenacitatea si hotararea pe acest subiect… iar insistenta dvs deranjeaza mai mult opozitia decat puterea (la o evaluare reala).
  Pe de alta parte nu pot sa nu observ cat de usor manipulabil sunteti.
  Un ziarist de exceptie, un profesionist real … ghidonat subtil pe panta propagandei negre. Pacat !

 18. Mengele De Basarabi

  Romania-i transformata in lagar de concentrare
  Udrea vrea sa investeasca in constructia de cuptoare.
  Panglici noi ea vrea sa taie cand vor dudui furnale
  Arzand lesuri, la gramada, ca-n solutiile finale.

  Inspirat fiind de Mengel’, chiombu face experienţe,
  Si lasa bolnavi de cancer fara de medicamente,
  Vrand sa vada cat rezista, suferinzi de diabet,
  Le-a taiat chiar insulina ce o luau ca tratament.

  Mor pe capete romanii, mai ceva ca la Dachau
  De cand chiombu a dat ordin, Boc s-o faca pe bau-bau,
  Si sa sperie bolnavii inchizandu-le spitale,
  Iar mai nou sa nu dea banii pe servicii medicale.

  Douazeci de ani in urma, intr-o zi, chiar de Craciun,
  L-am executat pe Ceasca sustinand c-a fost nebun.
  Si prin genocid ucis-a zeci de mii de buni romani
  Cu-ale sale fapte rele deranjandu-i pe strabuni.

  Verdictu’ de-atunci se pare a fost stramb si fara cap
  Ce ne facem ins-acuma, cu ast soi de handicap?
  Chit ca de va fi vreodata chiombu judecat la greu
  Pan-atunci, romani puhoaie, vor pleca la Dumnezeu.

 19. Minciunele Gogonate, De la Chiombu Adunate!

  La cat ne minte chimobila, la pachet cu alde Boc,
  Bocna este Marea Neagra, n-o dezgheti decat cu foc.
  Turistii atrasi de frunza au venit cu saniuta
  Si fac sporturi hibernale, sa se bucure Lenuta.

  Din Constanta la Odesa, din Batumi pan’ la Varna,
  Pod de gheata este marea, cum sunt raurile iarna.
  Si desi afara-i soare si caldura ca-n cuptor
  La nivelul Marii Negre, avem iarna in decor.

  Fenomenul e rarissim, in lume chiar unicat
  Bulucindu-se turistii, plajele le-au invadat
  Ca sa vada asa minune au venit din toata lumea
  Banii scosi de coana Leana, gatat-au cu recesiunea.

  Chiombu insa, si cu Bocu, sluga sa, valet de casa,
  Sunt cam abatuti saracii si un gand ii tot apasa.
  Nu stiu cum si cat sa minta ca sa-nghete si Oceanu,
  Si c-o “flota” de reni trasa sa le ia la fraieri banu’.

 20. Radule, eu am o intrebare…dupa tot ce au facut jegosii astia, sunt curios daca dupa momentul cand n or sa mai fie la putere, ca nu vor mai fi intr un final .. daca vreunul din astia or sa pateasca ceva .. nu stiu ce, puscarie pentru unii, sanatoriu ptr. altii sau USL astia se vor multumii si astia cu faptul ca au ajuns unde si au dorit, daca vor ajunge, si vor uita instant TOT ?? .. raspunsul il pot banuii foarte usor, doar am intrebat si … !!! DIPLOMA FUNERARIU !!!

 21. Cum poti sa pierzi locul la facultate? Vino la Lehliu-Gara si incearca sa iei diploma de bacalaureat de la Grupul Scolar “Alexandru-Odobescu”. Doamnele secretare nu le pot elibera pentru ca sunt simple angajate si nu pot face fata. Nu elibereaza toate diplomele cum s-au eliberat la alte licee. Asteapta recompense pentru a da ceea ce le apartine de drept elevilor. Datorita “eficientei” acestora, diplomele de bacalaureat nu au fost eliberate in timp util pentru a le servi elevilor la confirmarea locurilor la buget, acestia riscand astfel sa-si piarda locul si sa pice la taxa.

 22. Scriu la tine ce i-am scris lu’ Mircea Badea, ca el ma confunda sigur cu vreun basist.Nu stiu ce l-a indreptat spre aceasta constatare:

  “Relationarea voastra cu societatea e simpla, corecta, reala, fireasca si adevarata: Nu faceti altceva decat sa constatati toate furturile, jafurile, obedientele, imbecilitatile si cretinitatile ce-au dus tara in aceasta stare deplorabila in care ne aflam social si economic.De aceea nu exista relationarea de dictator-sluga intre voi si Voiculescu.Tot ce expuneti voi pe post cu personalitate si convingere e rezultatul doar a consatarii directe a catastrofei in care ne aflam si a modului in care autoritatile au instaurat noua dictatura in Romania.Toti va derulati munca pe baze contractuale, toti aveti convingeri, parghii de echillibru valorice, si personalitati solide, astfel incat sa nu va dirijeze nimeni si nimic in munca de jurnalisti respevtati si demni in aceasta tara.FAceti parte din acei oameni nu putini la numar ce-s impotriva acestui imputit de regim, iar daca dintre voi toti unul este patron si aduna langa el valori si inteligente notabile ce simt acelasi lucru oribil despre modul in care e condusa tara, ce vina sociala este asta??? DNA-ul da, corect e manipulat de Basescu, e instrumentul sau de represiune si asta se vede si-n amarata noastra de viata.Asta e – d-le CTP–realitatea existentei acestei laturi opozitionale pentru Basescu si putere, nu relatia stapan-sluga.Daca eu gandesc tot ca acesti baieti inseamna ca cineva ma manipuleaza? Ma dirijeaza si indreapta ca pe-o papusa de circ impotriva sistemului?? NU D-LE CTP !!! Am certitudinile mele si personalitatea mea astfel incat sa-mi dau seama ca ce se intampla cu tara asta e foarte rau, si ca acel rau vine de la BASESCU!!!! Baieti, Mircea, aratati in continuare ca raul in Romania vine de sus, de la cel mai inalt scaun al tarii, deschizand mintile adormite ale romanilor.”

  Stiu ca tu postezi mai toate comenturile din respect pentru opinie si libera exprimare.Mirciulica e mai suspicios.Na! A fost muscat mai rau de caini.
  Cu respect! IULIAN MERTICARU

 23. Consecvenţa ta este mai mult decât lăudabilă, Radule! Din păcate, cred că Antenei 3 i se pregăteşte ceva. ,,Meteorologul” Valeriu Tabără tocmai a spus că vor veni ,,vijelii” asupra singurului post de televiziune care se opune actualului regim din România. Ştiu că personajul e un limbut şi un fudul, dar mărturisesc că îmi este teamă…

 24. Tot despre o hoție și fraudă este vorba și în cazul Roșia Montană. Tocmai de aceea mă întreb, de ce nu dezbateți și problema proiectului criminal de la Roșia Montană (Alburnus Maior după denumirea latină)?!
  Presa străină vuiește, iar aici în țară, toți tăceți complici la furtul și ticăloșia care se anunță prin reclame manipul.atoare și perverse, inclusiv la antena 1 și 3!
  La Roșia Montană este o parte din istoria noastră milenară (vezi galeriile romane unice în Europa! și nu numai)! Nu o lăsați să piară pentru un pumn de arginți și praful de pe tobă cu care ne vom alege! Și…cu cianuri care vor distruge totul!!!
  Radule, ești și tu român și încă unul curajos! Ai dovedit-o de atîtea ori. Am convingerea că ești același și în acest caz!

 25. Măi ne’a Radu..! Sunt convis că articolele postate, sunt redactate de către tine, dar nu ştiu cine le pune in pagină !Nu pot să cred că foloseşti ţ..ă..â…ş… în textul articolului, şi în titlu faci ……offffffff ! Să nu mă înţelegi greşit, dar tu eşti în vizorul lor şi abia apucă să te prindă cu ceva cât de mic ! Te

 26. Buna si de bine pt toti acei care va faceti vise, aici.. (inclusiv eu, dar deh, fac o incercare).
  Cred, cu toata taria ca avem, cu totii, o MARE PROBLEMA: locul nostru NU este aici – AICI este locul lui RADU TUDOR – JURNALIST, pe blogul lui. Multumesc, RADU TUDOR!
  Ceea ce facem noi aici, este doar (ca sa NU spun “decat” 🙂 sic!) minima limita de ‘libertate’ pe care ne-o exercitam cu maaare sarguinta pe un blog sau altul, cam cum faceam inainte de “gloriosul ’89” – adica tot pe la colturi, largite azi- wide web, nu? – vbm intre noi, shuetam, (ne)injuram (pe) unu’ pe altu’, ne ratoim la unu’ si la altu’ care nu scrie in nota noastra si ce?… SI CE?
  Rostul lui RADU este sa ne SPUNA – pt ca asta este meseria lui – INFORMAREA – ca jurnalist; si NOI, CE FACEM??? (app, ce mai faceti/facem si altceva, dragilor?)
  Sunt F convinsa ca, daca in ’89 aveam blogguri (cu cine, cu ne-cine a ‘regizat’ ceea ce s-a ‘produs’ pana la final) n-ar mai fi fost toata tara in strada, ci doar pe blogguri… Cum va pica asta, la ‘stomacul’ mintii de pe urma? (daca e gol, nu conteaza, nu?!)
  Sunt atat de RAU-suparata de TOT ce se intampla sub ochii nostri, impotriva vointei noastre, cu de-a sila si noi ce? Hai sa ne bloggarim, hai sa ne aratam “muschii” mintii intr-ale slovelor contorsionate savant si aforistic, “hai sa haidem” la.. NIMIC! Am obosit, sincer am obosit. Parcurg, zilnic, aceeasi ‘partitura’, pe diferite voci si instrumente si-ATAT! Si totusi, doar A T A T?!
  Unde sunt barbatii acestei tari? Au ramas doar umbrele lor prafuite in pagini de istorie glorioasa spre mandria urmasilor? CARE URMASI? Udrea? Boc? Ca N-O sa-mi spuna cineva, in tara asta, ca singurii-unicii-‘mari-barbati’ ai acestei tari sunt un pitic nevolnic si-un betivan de pe vapor, haida-de!
  Sa revin, ca m-am luat cu vba – ca femeia – LOCUL NOSTRU NU ESTE AICI – LOCUL NOSTRU ESTE LA COTROCENI, LA PARLAMENT, LA GUVERN, PE TOATE STRAZILE DIN TOATA TARA! NU PUTEM LASA O HOATA LA CAMERA DEPUTATILOR, NU PUTEM LASA CA HOTIEI SA-I CREASCA TENTACULE DE CARACATITA, NU PUTEM LASA CA VOINTA UNUI IRESPONSABIL SA NE AFUNDE IN PRAPASTIE, NU PUTEM! PRICEPE CINEVA?
  Him, pricepe cineva?
  W-end frumos, la buna vedere,
  Violeta

 27. D-le Tudor, mi-a fost dat sa citesc ceva ce nu credeam ca voi vedea vreodata: “INCA NU E MOMENTUL sa intervenim in reorganizarea teritoriala din Romania”. Declaratia ii apartine premierului ungar, Viktor Orban.
  Si m-am intrebat si eu ca orice om zdravan la cap, cum adica, sa inteleg ca va veni un moment pt. ca Ungaria sa intervina in reorganizarea teritoriala din Romania? Si din capul locului, omul asta n-are nicio tresarire cand pomeneste de ceva care incalca suveranitatea tarii…asta dincolo de orice urma de nesimtire sau aroganta.
  Pana la urma poate ca bine zicea cineva din mediul “blogger-ilor”, ca Romania va ajunge sa fie “impartita” de Rusia si Ungaria.

 28. Numai miră pe nimeni că fură, ce fură sau cât fură actualul regim ! Ar mira probabil, că nu fură. Nuştiu ce şanse de “vindecare” mai avem, de vreme ce sunt încă milioane de proşti din ţara asta care încă mai cred în PDL, în Băsescu, Boc sau Udrea ? Am mai spus-o, o repet : dacă USL-ul când vine la guvernare, nu-i baga în puşcărie pe Băsescu, Boc şi toţi trădătorii ăştia de ţară pedelaci, atunci degeaba mai vin – să stea naibii acasă şi să ne lase barem să ne mănânce pedeliştii ăştia de vii, PTR. CĂ DOMNULE TUDOR – MERITĂM CU VARF ŞI ÎNDESAT – STĂM ACASĂ CĂ STĂM BINE. Deci, în fond nemerniciile băsiste au fost făcute cu “ajutorul” nostru, al milioanelor de oameni care vedem clar ce ni se întâmplă şi aşteptăm … ce dracului om mai aştepta, nuştiu ? Probabil, să modifice Băsescu Constituţia şi să-i de dreptul lui şi camarilei sale să ne omoare dacă nu-i votăm. Alegeri libere şi corecte fac pariu că NU VOM AVEA.
  Domnule Tudor, nu-l cunosc pe “anonim” care mai sus, în comentariul postat de dânsul vă semnalează o problemă gravă la un liceu din Lehliu Gară. Dar dacă este posibil, face-ţi ceva să opriţi nemernicia de acolo care sunt convins că-i adevărată. Doar o vorbă rostită “LA ORDINEA ZILEI”, va rezolva un caz.
  Aaaaaaa, şi încă ceva : din trenuri pe Regionala CFR Constanţa se fură ca în codru de prin … 1998. Ştiţi ce-i mai grav ? Poliţia TF ştie asta tot de atunci şi … nu s-a rezolvat încă. De aceea vă rog, lângă vorba cu liceul din Lehliu Gară, să mai spuneţi una şi cu furturile ca-n codru din trenurile de marfă (containere, cişterne şi vag. cu cereale sau îngrăşăminte) dar şi părţi din instalaţiile feroviare de siguranţa circulaţiei de pe Regionala CFR Constanţa. Canalul Dunăre-Marea Neagă fiind aproape, nu-i exclus ca într-o zi să ne trezim cu trenurile şi călătorii prin … canal. Dacă nu, măcar să doteze trenurile care merg spre Litoral cu … colace de salvare. Îmi cer scuze că am “deraiat” puţin de la subiectul dvs. postat, dar mai demult vroiam să vă semnalez asta. Şi vă mulţumesc anticipat ptr. că mai ne prezentaţi şi nouă la tv. o parte din gravele probleme cu care se confruntă ţara asta “condusă excelent de portocale”.

 29. Am citit într-un ziar (Ziua de Constanţa) că astăzi 24. 07. 2011, este ziua dvs. de naştere, şi că împliniţi 41 de ani ? Dacă este adevărată informaţia, cu această ocazie, vă doresc multă sănătate, fericire şi bucurii alături de familie şi cei dragi, putere de muncă şi cât mai multe realizări profesionale şi personale ! LA MULŢI ANI !

 30. Ar merita sa veniti la primaria din Salard jud Bihor,aici sa vezi hotie,la primar si viceprimar UDMR.lacuri de pescuit,case,tractoare,combine​, masini,terenuri agricole,bani girla, tot ce vrei si toate astea din salariu (sau poate din spaga din investitiile incepute ? )

 31. Va rog frumos, pentru ca stiu ca D-voastra presa sunteti o mare putere, daca se poate sa faceti un reportaj pe care sa il dati pe post despre contrabanda cu tigari din Bucuresti patronata de primarii PDL.Oameni acestia care conduc Romania astazi fac orice pentru a se mentine la putere, chiar si contrabanda, fara a se gandi putin la efectele catastrofale pentru bugetul de stat si implicit pentru oamenii acestei tari.Eu locuiesc in Sectorul 6 unde primar este o persoana numita Poteras (scuzati-ma dar nu ii pot spune nici Domn si cu atat mai mult om).Acest individ a dat autorizatie pentru niste persoane dubioase de alta etnie care au pus stapanire pe zona de la iesirea din statia de metrou Crangasi, chipurile care vand diverse produse in conditiile in care peste drum, este piata Crangasi, care a costat o gramada de bani, si care are un grad de ocupare foarte mic.Problema este ca in fiecare dimineata in spatele unei rulote vin dubiosii cu masini luxoase si fac aprovizionarea cu tigari.Sunt atat de revoltat cand vad concetateni de-ai nostri care achizitioneaza tigari de la acesti indivizi dar mai revoltat sunt de faptul ca li se permite cu voia autoritatilor (apropo, politia se afla tot peste drum)sa faca acest lucru.Credeti-ma, plec dimineata la servici si vin seara si efectiv imi este greata cand ies din metrou si vad ce se intampla zi de zi.Pana sa-l voteze lumea in al 2-lea mandat pe individul pomenit mai sus, iesirea din statia de metrou Crangasi era un loc linistit si curat, nu existau decat chioscuri de ziare, astazi din pacate este un loc din ce in ce mai insalubru.Am sperat ca, contrabanda cu tigari va lua sfarsit prin arestarea masiva a vemesilor si ca in sfarsit zona metrou Cringasi va deveni libera.M-am inselat, contrabanda s-a incheiat dar nu pentru oamenii celor de la putere, care in continuare aprovizioneaza piata masiv.Oare cand se va termina odata cu contrabanda de tigari din Romania?Oare pana cand acesti indivizi vor mai conduce aceasta tara?Oare cei care vor veni la putere vor stopa oare acest fenomen cumplit pentru cei care isi castiga cinstit painea in aceasta tara?Am ajuns sa numar zilele, ca in armata, si sa-mi doresc sa treaca mai repede anul acesta si sa sper intr-o ROMANIE MAI CURATA dupa 2012.Si imi mai doresc ca STATIA DE METROU CRANGASI SA DEVINA LIBERA SI CURATA.Va multumesc frumos Domnule Radu Tudor ca m-ati permis sa scriu pe blogul D-voastra.

Leave a Reply