Informaţii incendiare în dosarul fostei şefe a DIICOT, Alina Bica. Stelian Gheorghe recunoaşte că i-ar fi dat lui Dorin Cocoş o mită de 10 milioane de euro.

Este vorba de un dosar cu un prejudiciu de peste 60 de milioane de euro, în care au fost implicate mai multe afaceri cu terenuri retrocedate.

elena-udrea-dorin-cocos_2f86018775

Stelian Gheorghe, cercetat în dosarul fostei şefe DIICOT Alina Bica, le-ar fi declarat procurorilor DNA în urmă cu ceva timp că în 2010 a cumpărat nişte drepturi litigioase pentru un teren de la o persoană, în zona Plumbuita.

Apoi, a spus Stelian Gheorghe, a discutat cu Dorin Cocoş despre posibilitatea obţinerii de la ANRP a unei despăgubiri constând în acţiuni la Fondul Proprietatea.

De asemenea, tot Stelian a spus că fiul lui Dorin Cocoş ar fi intermediat acţiunea.

Stelian Gheorghe susţine că Dorin Cocoş a garantat că toul va fi bine şi, astfel dosarul a fost trimis şi validat de ANRP.

În acest moment, Cocoş este arestat într-un alt dosar, Microsoft, iar acum, el, cel mai probabil, va fi audiat de procurori şi în acest dosar provind retrocedările.

Având în vedere declaraţia lui Stelian Gheorghe, cum că i-ar fi dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocoş, şi acesta chiar i-ar fi cerut după ce a intervenit pe lângă nişte factori decizionali de la ANRP, cel mai probabil va fi şi el audiat.

Gheorghe a mai spus că fiul lui Cocoş, Alin, i-ar fi cerut şi i-ar fi propus să gestioneze 25% din drepturi către alte trei persoane pentru suma de 10 milioane de euro, deci, practic, Alin Cocoş a fost intermediarul între Dorin Cocoş şi Stelian Gheorghe privind suma menţionată.(www.antena3.ro)

 

13 COMMENTS

 1. ale dracului curve masculine..,scumpe rau de tot,…acu inteleg de ce blonda @ nebunu si-o trageau pe birou!

 2. Toţi sunt complice, toţi perindaţii de 25 de ani de zile la funcţii şi scaune ocupate, la venituri şi bonusuri nemuncite, dar bine plătite. Dacă s-ar căuta acte, facturi sau înscrisuri între ,,hîrburile politice”, nu cred că se găseşte cotorul facturilor sau chitanţelor, această practică cu arderea dovezilor a fost începută din anul 2000-2001 şi a funcţionat cu succes, nu m-ar mira ca şi în calculatoare să fie ceva de genul: Atenţionare, Interzis sau modificări actualizate pe date vechi, ca să nu se găsească ilegalităţile, că deh, românu-i bun la tot şi toate, este inventivul nr.1 pe plan mondial la excrocherii. Nu mă miră să se descopere mult mai multe mizerii făcute în complicitate cu ,,nemernicii anteriori care au posedat guvernulşi bugetul ţării”, acum sunt expuşi curaţi ca lacrima. Nu m-ar mira şi chiar ar fi mult mai bine, să iasă Bica şi să spună absolut totul despre ,,minunile” politicienilor care au susţinut-o, apoi au profitat de funcţia ei, nu contează despre care politicieni, ea, personal, nu mai are nimic de pierdut!!! Trebuie să vorbeascăăă!!! Trebuie!!! Şi justiţia să confişte totul, asta în afară de pedeapsa meritată în pandaimos!!! S-a spus mereu că, Voiculescu este exemplu de succes al justiţiei(nu cred), trebuie să meargă doar pe succese, spre performanţă această justiţie, de mulţi lăudată, eu nu şi niciodată nu o să laud justiţia, nu a făcut dreptate unde era necesar şi trebuia!!!

 3. PROIECTUL BOMBĂ care oficializeză LIMBA MAGHIARĂ în justiție, adoptat tacit la Cameră, stă de un an la Senat

  Dan Tanasa, 3 December 2014
  http://www.expresmagazin.ro/proiectul-bomba-care-oficializeza-limba-maghiara-in-justitie-adoptat-tacit-la-camera-sta-de-un-an-la-senat/

  Propunerea legislativă prin care se dorește impunerea limbii maghiare ca limbă oficială de stat în justiția din România stă de un an la Senat, în condițiile în care PSD are o majoritate confortabilă.

  Propunerea legislativă, inițiată de parlamentari UDMR, a fost adoptată tacit de Camera Deputaților la sfârșitul lunii octombrie 2013 iar Senatul este camera decizională.

  Potrivit formei adoptate de către Camera Deputaților, judecătorii și procurorii care au susținut un examen decunoaștere a unei limbi minoritare pot solicita cu precădere numirea la judecătoriile în raza cărora minoritatea respectivă are o pondere semnificativă. De asemenea, candidații declarați admiși la examenul de cunoaștere a unei limbi minoritare au prioritate în alegerea posturilor de la judecătoriile în a căror rază minoritatea națională respectivă are o pondere semnificativă. Potrivit art. 5 din legea adoptată de Camera Deputaților, tribunalele și curțile de apel vor fi obligate prin lege să angajeze și cunoscători ai limbii minoritare dacă se află într-o zonă în care o minoritate are o pondere mai mare de 20% din totalul populației.

  De asemenea, legea adoptată prevede foarte clar faptul că pentru posturile vacante care necesităcunoașterea limbii unei minorități naționale pot participa doar candidații care au susținut un examen de cunoaștere a limbii minorității. Mai mult, vor putea fi adresate cereri și alte înscrisuri și în limba minorității naționale, costurile ocazionate căzând în sarcina statului, instanțele fiind obligate să angajeze magistrați și personal auxiliar ”într-un număr suficient” pentru a garanta funcționarea instanțelor.

 4. Cereti, in aceasta seara(in timpul emisiunii de la ora 19) PM sa-l demita pe adormitul de Cazanciuc, pentru impotenta de care da dovada, in ce priveste lipsa de reactie a DNA in legatura cu metresa lui basescu legata de retrocedarile supraevaluate si a traficului de influenta practicat de casa de avocatura a sotului lui madam Traila.

 5. Cel mai important lucru (“un lucru bine facut” !) pe care l-ar face DNA ar fi sa se puna URGENT sechestru pe averea ACESTOR MARI HOTI ai Romaniei(Dorin Cocoş, Udrea, Stelian Gheorghe etc) !
  Sau numai pentru cazul Dan Voiculescu si prof. Mencicopschi s-a putut si carora li s-au blocat conturile bancare, li s-au confiscat casele etc!?!
  DE CE LA ACESTI CORUPTI SI MAFIOTI NU LI SE COFNISCA AVEREA CAT MAI REPEDE ??

 6. Să analizăm obiectiv, dar obiectiv, la rece, baza de susţinere şi menţinere, respectiv, performanţă a corupţiei şi înşelătoriei, din ceea ce se vede pe micul ecran de 25 de ani de zile, da?
  1. Politicienii şi-au făcut legi împotriva răspunderii personale privind cheltuielile personale din bugetul autoretribuit lor personal, de ei.
  2. Cheltuiesc alocările financiare fără să aducă sau să dovedească legal prin chitanţe şi facturi, dacă au cheltuit şi unde i-au cheltuit, legal sau nu,
  3. Mereu cer alocări nejustificate poporului prin acte, măcar celor care i-au votat , doar nu au fost aleşi pentru beneficii şi afaceri personale, culmea, şi-au votat legea în defavoarea legii,,pro corupţie şi înşelătoriei”, dacă nu e aşa, să schimbe legea.
  4. Aşa zisele sponsorizări de la oamenii de afaceri, se ştie cine şi cum sponsorizează(declară firma în faliment şi funcţionează cu brio după metoda:30% politic restul patronul, sau, banii primiţi de angajator pt. fiecare angajat de la stat: beneficiu pe din două se pare), şi in aceste cazuri, cred că au la bază corupţia şi înşelătoria, legal sau nu. Cum să stîrpeşti corupţia, dacă politicienii sunt AS la învîrtirea şi rotirea legii??? Cum să se reuşească anihilarea corupţiei şi a înşelătoriei, dacă politicienii sunt primii care demonstrează corupţia şi înşelătoria prin alocări financiare pentru orice fără returnarea dovezilor privind cheltuirea sau nu a sumelor, mai mult, se deplasează oriunde pe calea aerului, deşi au maşini la dispoziţie dotate cu absolut tot ce trebuie, cer decontarea transportului aerian, mofturi…, transportul pe calea ferată nu le prieşte, că-i spală poporul cu scuipat din cauze reale,… nu mai spun că provincia e plină de maşini la vînzare, enorm de multe maşini la vînzare(posibil foste ale politicienilor, că omul de rînd nu are bani să le facă aproape noui cu numere roşii). Acum 10-12 ani, psd-ul şi pdl-ul circulau cu aceeaşi maşină chiar dacă erau duşmani, actual, fiecare are cel puţin o maşină cu care se plimbă, halal democraţie prost implementată, şi, se mai plîng de corpţie, corupţi şi înşelătorie!!!
  …cumva decorează ,,ajutoarele la urgenţă personale băse”? decoraţii de azi…

 7. Aici avem 60 milioane euro prejudiciu real, nu in dosarul telepatia unde asa-zisul prejudiciu e doar pe hartie.

 8. stelian gheorghe asta are cam multe milioane de euro daca da spaga 10 milioane odata lui cocos…..cred ca ii scoate la imprimanta.

 9. Ce se ascunde în spatele zicerilor şi ţipăturilor lui băse în legătură cu acordul FMI şi Banca Mondială ? nu cumva, iniţial, a fost o uriaşă mînă pe mînă, un secret (distrugător pentru poporul şi România)doar cu un anumit scop strict de partea unei părţi(cea străină)? După atîtea impuneri, cam aşa se vede: scăderea nivelului de trai, lipsa locurilor de muncă, banii din investiţii(şosele, autostrăzi,…)s-au topit de ani de zile sume uriaşe şi nimeni nu a fost tras la răspundere, totul începea de la suma de 23 de milioane de euro, amintiţi-vă, sănătatea: cobaii experimentelor sau, afaceri de buzunare grase, educaţia şi învăţămîntul anihilate aproape total, profesioniştii au fost alungaţi din ţară şi muncesc ca sclavii, robii, consideraţi cîrpele societăţii unde lucrează, şi nu numai…Ar fi mult mai bine dacă ne-am lua frîiele ţării din toate punctele de vedere în mîinile noastre, mulţi au venit, au promis asigurîndu-se de cumpărare a ce vor în viitor, mulţi ne-au pus căluşul în gură, s-au vîndut pînă şi identitatea ţării(drapelul naţional al ţării, concesiune, dar bani pentru răscumpărare sau judecată nu există), şi,…se mai urlă în gura mare că…România este stat naţional suveran! bă, prea mare şi densă vă este activitatea în minciuni de 25 de ani de zile ca să mai fiţi crezuţi!!! Petsonal, dacă aş fi prin CCR, DNA, nu v-aş da decît 1500 lei pe lună pensie, dacă nu vă convine, este ultima şansă reală: niciun ban pensie pentru munca voastră: 200 de ore pe an,muncă depusă în folosul poporului şi a ţării! Aveţi afaceri destule, aşa că, aveţi de unde şi din ce trăi!!! …este realitate…

 10. Abia acum mă dumirii de ce s-au împrumutat ăștia atâtea miliarde de la fmi! Ca sa aibă cu ce răscumpăra retrocedările! Jaf, nu glumă!

Leave a Reply