Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anunţat că unul dintre efectele cazului Caracal va fi verificarea mai atentă a vehiculelor care practică transportul ilicit de persoane. 

“Am dispus o măsură imediată, care se referă la controlul traficului ilicit de persoane, transportului ilicit de persoane, pentru că acest copil, să recunoaştem, a recurs la ceea ce popular numim “ia-mă, nene”. Am dispus ofiţerilor din MAI să treacă urgent la  aplicarea de măsuri în această zonă pentru că ştim cu toţii, există aceşti transportatori pe care nimeni nu îi cunoaşte şi iată, se urcă lume nevinovată la ei în maşină şi se ajunge la tragedii.

Nu zic că toată lumea e vinovată sau suspectă, dar trebuie să luăm măsuri pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete. Vom avea măsuri concrete în câteva zile legat de ordinea şi siguranţa cetăţeanului”, a declarat Mihai Fifor la Antena 3.

Alexandra, tânăra de 15 ani despre care se crede că ar fi fost ucisă la Caracal, a fost răpită de Gheorghe Dincă după ce a făcut autostopul, scrie dcnews.ro

3 COMMENTS

  1. Dl fifor sa nu uite ca acum este Min la MAI si nu la ANAF sau Transporturi. De prestarea de servicii fara autorizatie se ocupa primaria , M transporturi si pentru venituri si evaziuni gasca lui teodorovici. Daca afla cine ii organizeaza si tolereaza pe acesti transportatori ilegali si ce alte indeletniciri mai au(racolarea de persoane) atunci poate primeste o bila alba. Au tecut doua zile si interlopii nu au emotii. poate doar politistii cu functii si cei care muncesc.Conform traditiei vor fi pedepsti tot cei care muncesc. Primaria doamna cu ursuletii de la mediu ,plimba oaia prin ambrozie…ce zic de ce au oamenii astia prin curti intr-un municipiu ?.

  2. Asta nici macar nu era un “ia-ma nene”, pt ca se presupune ca la asa ceva autostopistul iese la drumul mare si face semn primei masini care trece. Nu neica, astia stateau organizat in locuri clare, langa statiile de microbuze. Adica ar fi trebuit stiu de orice tablagiu sau administrarie care vrea sa le ceara impozite. Pe toti i-a durut in cur

Leave a Reply