Premierul Victor Ponta a declarat ca initiativa deputatului PSD Sebastian Ghita, membru al comisiei parlamentare de control al SRI, pentru cumpararea cartelelor prepay doar cu actul de identitate, este “urmare a unei decizii CSAT din luna august, cind era domnul Antonescu presedinte interimar si eu eram acolo ca premier”. Ponta a mai declarat ca propunerea a venit de la SRI in urma discutiei in CSAT pe subiectul atentatului terorist de la Burgas. “Acolo, teroristii au folosit cartele prepay. Nu va pot spune mai multe lucruri”, a declarat premierul.

Potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale, sedinta in care s-a discutat atentatul de la Burgas a avut loc la 19 Iulie, nu in luna August. Comunicatul oficial nu mentioneaza vreo ingrijorare suplimentara a SRI, cu atit mai putin solicitarea unor masuri speciale in domeniul interceptarilor. 

csat crin

Iata comunicatul de presa :

Comunicat de presa
19.07.2012
REF: Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării

Joi, 19 iulie a.c., a avut loc, la Palatul Cotroceni, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de Preşedintele interimar al României, Crin Antonescu. În cadrul şedinţei, la care au participat toți membrii CSAT, s-a discutat tematica referitoare la implicaţiile asupra situaţiei pe profil antiterorist din România a atentatului terorist de la BURGAS, Bulgaria. Directorul Serviciului Român de Informaţii a informat membrii Consiliului că, până în prezent, nu există niciun fel de indicii referitoare la pregătirea unor atentate similare în România şi că Serviciul nu deţine informaţii care să releve existenţa unor conexiuni sau legături între atentatul din Bulgaria şi persoane sau entităţi, situaţii sau intenţii cu privire la România. Serviciul Român de Informaţii şi celelalte instituţii din cadrul Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului au adoptat măsuri specifice de prevenire, adaptate situaţiei operative, şi au dinamizat cooperarea internă şi, respectiv, cea internaţională. Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a decis menţinerea actualului nivel de alertă teroristă (albastru precaut) şi continuarea măsurilor operative, care vor fi adaptate permanent la evoluţia situaţiei operative şi, numai în cazul unor evoluţii care vor viza ţara noastră explicit, se poate propune modificarea nivelului e alertă. (…)
Departamentul de Comunicare Publică
19 Iulie 2012

Dupa importantele precizari facute de Victor Ponta, potrivit caruia initiativa deputatului PSD Sebastian Ghita este de fapt o dorinta mai veche a SRI, iata si punctul de vedere al directorului SRI George Cristian Maior exprimat intr-o emisiune televizata in Noiembrie 2010 :

Din punctul nostru de vedere, România are o problemă pe care am semnalat-o mai demult, dar care, datorită unui context indus privind interceptările de telefoane, nu a fost adoptată la nivel de Guvern – context indus privind alte aspecte care sunt fireşti în activitatea serviciilor de informaţii, folosirea interceptărilor pentru prevenirea unor asemenea evenimente – şi mă refer la cartelele telefonice preplătite, care la noi sunt anonimizate, în alte state europene, în toate, de fapt, există obligativitatea înregistrării lor, ca să se cunoască foarte clar numele persoanei ce posedă o asemenea cartelă preplătită, astfel încât din punctul acesta de vedere noi avem o vulnerabilitate“, a afirmat Maior. El a spus că această problemă a fost ridicată şi în CSAT şi la nivel de Guvern și Parlament, însă nu a fost rezolvată. ” Dar trag un semnal de alarmă în perspectivă în legătură cu acest lucru“.

PS 1 : “Statul român şi-a dezvoltat capacităţi de culegere de informaţii care fac puţin probabilă comiterea de infracţiuni importante fără ca acestea să nu ajungă în faţa justiţiei” – Traian Basescu la aniversarea SRI, Martie 2012.

143 COMMENTS

  • ROMANIA FALSA, IN SPUME!

   Mă rog doar ca ultima mea speranță ca ultima speranță a țării noastre este ca să reușească să spele din imaginea pătată pe nedrept a ROMÂNIEI și să exclame că din moment ce a trebuit să ajungi la o coabitare instituțională,nu este un lucru de mândrie pentru guvern sau neam mai ales că neamul a hotărât că e DEMIS

  • Si uite asa incet incet Romania devine latifundia celor 100.000 de lucratori ai serviciilor secrete in frunte cu sefii lor deoarece acesta masa de caprari vor avea posibilitatea sa urmareasca convorbirile telefonice si traficul pe net a 19.000.000 de cetateni din tara (nepunandu-i bineinteles la socoeala pe cei foarte foarte mici care nu pot vorbi la telefon si naviga pe net) si din prelucrarea acestor convorbiri inregistrate se pot afla optiunile politice, felul in care cetatenii au votat, cat de mult urasc sau iubesc un anumit politician sau partid politic ceeace da posibilitatea celor 7 servicii secrete din aceasta tara sa poata configura rezultatul alegerilor viitoare astfel incat sa ajunga mereu la putere numai acele partide si politicieni care sunt controlate de servicii. Ca sa nu mai punem la socoteala cum ca-n functie de optiunile politice, cetatenii care se gasesc in opozitie cu interesele politice ale SRI sa fie dati afara din servici sau sa dea faliment daca sunt posesori de firme cu ajutorul ANAF sau concurentei neloaiale a firmelor controlate de servicii. Cu alte cuvinte cei 100.000 de caprari vor afla totul despre viata privata-economica si politica a restului celor 19.000.000 minus cetatenii pana la varsta de 7-8 ani. Ei caprarii devenind bosii iar restul sclavii lor care culmea le vor plati salariile din impozitele varsate la bugetul de stat. Ei palmasii nemaiavand astfel nici o posibilitatea a mai putea sa-i controleze pe cei 100.000 care devin astfel un fel de zei.

   • Sper sa se adopte propunerea asta, s-ar reduce cu mult bascaliile la 112. Cum sunt destui fara simt civic care tin ocupata linia de 112 pe motiv de sa vina pompieri, arde vecina, mi se pare o propunere rezonabila. Dc nu umblii cu fofarlica, nu ai de ce te teme sa iti dai buletinu la achizitia de cartela. P.S. Oricum protectia datelor personale nu exista in Romnia.

  • parca recitesc istoria,cand boiernasii de doi lei mergeau sa pupe papucii sultanului si sa-i promita biruri in schimbul intronarii.sarmana tara,nici o alternativa politica nu ai care sa te scape de saracie si umilinta!

   • Corect , dar imi aduc aminte si de 1907 cand au pus taranii mana pe furci, topoare si diverse alte scule :))

 1. RUSINE, Ponta! De-aia am avut noi atentate, din cauza cartelelor prepay. SLUGOI ORDINARI CE SUNTETI!
  Din ce in ce mai multe INGRADIRI, din ce in ce mai putina libertate.

  • Nu va mai stresati sa explicati situatia ec. dezastruoasa in care ne-au adus trio-ul base-boc-ponta. Se vede chiar din avion pentru cine vrea sa vada dar sunt multi pupinpontisti (pupinbasisti care l-au reevaluat pe ponta dupa coabitarea cu forma de viata base).
   Numai bine va doresc!

 2. indiferent de balacareala cu data sedintei, care ar fi problema daca te identifici cand cumperi o asemenea cartela?? Sper sa se adopte propunerea asta, s-ar reduce cu mult bascaliile la 112. Cum sunt destui fara simt civic care tin ocupata linia de 112 pe motiv de sa vina pompieri, arde vecina, mi se pare o propunere rezonabila. Dc nu umblii cu fofarlica, nu ai de ce te teme sa iti dai buletinu la achizitia de cartela. P.S. Oricum protectia datelor personale nu exista in Romnia. PS2. Daca serviciile vor sa puna ochii pe tine, o fac cu sau fara buletinu dat la achizitia de cartele pre pay

  • Daca nu ai nimic de ascuns, esti cetatean model si ,,nu umbli cu fofarlica” ai accepta sa ti se puna de ex 2-3 camere in casa, asa…preventiv? Daca tot ,,nu umbli cu fofarlica” ce ai zici daca e-mail-urile, convorbirele de pe internet si telefonul, absolut tot, sa-ti fie ascultate? Eventual, daca ,,nu umbli cu fofarlica” sa stie si unde esti, cu un implant de cip; doar tu ,,nu umbli cu fofarlica”, nu? Totul preventiv. Ai dreptul la intimitate si libertate, dar daca ,,nu umbli cu fofarlica” e bine totusi preventiv sa te avem in zgarda; PRE-VEN-TIV!

   • Am citit cât am putut din replicile de aici…

    NIMENI nu pune problema consecințelor unei supravegheri totale a poștei electronice și a computerelor conectate la Internet (Da! Stați liniștiți, ”structurile” americane introduc un back-door în sistemele de operare și în varii soft-uri pentru ca ”securiștii” să poată trage o raită când doresc prin calculatorul tău).

    Consecințe:
    – lucrezi la o tehnologie nouă și ești pe cale să inventezi ceva de natură a schimba modul de producere al energiei sau de natură a schimba propulsia în aviație – EI vor breveta înaintea ta – tot ce trebuie să facă e să aștepte să termini. Investiție zero – profit maxim.
    – ești bio-fizician și descoperi o modalitate de a vindeca o boală gravă considerată incurabilă – EI vor breveta înaintea ta și tu nu vei putea aplica descoperirea
    – ești om de afaceri și lucrezi la un studiul de fezabilitate pentru o afacere – EI vor aplica primii concluziile studiului tău, eventual îl și vor publica înaintea ta
    – ești finanțist și ai o teorie economică revoluționară – Ei o vor sti înaite ca tu să o publici – altcineva va lua premiul Nobel sau te vei trezi desființat în presă înainte de a o pubilca (dacă teoria deranjează pe UNII)
    – vrei să aplici pentru un job important care poate leza interesele ”prietenilor” LOR – CV-ul tău va ajunge prea târziu
    – în general, ai o idee bună pe care dorești să o comunici DOAR celor în care ai încredere sau colegilor tăi – O SUGI – Ei o vor lua și tu te vei sinucide…

    – etc.

    Miza e spionajul în masă.
    Doar inovația a scos omenirea din criză. Războiul a fost o supra-motivare pentru ”nou” și pentru tehnologii revoluționare. În lipsa războiului este mult mai probabil ca ideile bune să vină de la cei ce au probleme și nu de la cei sătui. De la țări mai sărăcuțe și nu de la țări supra-dezvoltate.
    Zilele astea tot felul de oameni au tot felul de idei pe care doresc să le fructifice. Asta nu se poate! EI trebuie să mănânce și tu trebuie să cerșești de la ei ceea ce ți se cuvine.

    Doar dacă ești un nimeni nu ai nimic de ascuns. În acest caz oricum nu ești în pericol pentru că nu contezi.

    SOLUȚIA? Una din două – ori nu îi lași să facă asta legal (”EI” o vor face oricum), ori îți MAI iei un computer pe care nu îl conectezi niciodată la Internet. Nu mai trimiți mail-uri decât despre cartofi (”decât cartofi”) iar comunicarea importantă ți-o rezolvi altfel… Ori amândouă – pentru orice eventualitate.

    Bun venit în ”1984”, de George… Orwell

    PS Chestia cu cartelele pre-pay e doar un moft.

   • Ei si ? E treaba lor !!!

    Asta este ultima magarie securista a
    lui Ghita si implicit a lui Ponta !
    Si nerusinatul de Ponta arunca acum
    pisica in carca lui CRIN ??? Ce securist imputit !
    CRIN nu are nici o legatura cu asta , sunt sigur !
    Pe zi ce trece Ponta isi arata tot mai mult
    adevarata lui fata ! … De procuror securist !…
    De cand tot zic ca visatorul CRIN o va fura ,
    fix din interiorul USL ului ~ acest compromis
    dovedit acum (dupa un an) … inutil !
    De fapt … nu chiar inutil , ci sa compromita
    atat PNL ul cat si pe CRIN SI JOHANNIS !!!!!!!!!!!!!!

    • Trebuie sa luptam in fiecare zi contra acestor abuzuri. uneori mai primit si satisfactie din partea justitiei. pentru nepotii dvs trebuie sa fiti un exemplu de lupta

     • Domnule Tudor,asta e un reply dat de dvs cuiva la o alta postare.
      Cretinelul asta chiar nu are un IP…chiar nu poate fi blocat?

      Incepe sa devina obositoare citirea acestui blog,tocmai din cauza unor imbecili ca asta.

    • “CRIN nu are nici o legatura cu asta , sunt sigur !”

     Dupa 23 de ani de TEPE,zau daca mai inteleg de unde vine “siguranta” asta in legatura cu orice “politician” roman.

     • singurul care cam fenteaza acum este cel ce coabiteaza adica Ponta prin dragul lui prieten Ghita care cica vrea sa dea liber SRI-ului la ascultat telefoane…

     • urs289 ,
      salut ,

      vis-a-vis de CRIN , ma refeream strict
      la magaria lui Ghita cu monitorizarea
      noastra de catre servicii … atat !
      in rest , in general … ma abtin !

   • Oare când va veni ziua când nu ne vom mai teme în ROMÂNIA?Nepoții mei va apuca o astfel de zi?Sau strănepoții?

  • “dacă citesc presa”..presa?care presa?ca si aia basistsa si a3 fac urat din motive diferite fireste.dar daca s-ar zice adevarul ca romania a murit de mult asa cum zice basau c3 are?…nasol..ponta si usl este o deceptie anticipata in proportie de 30% ce sa va mint atat dadeam sansa ca si astia sa se kke pa ei dat fiind distrugerea romaniei afterbasau.
   acum daca e adevarat ce zise ponta,ijnseamna ca si rashinostratosfericii astia sunt niste macaci cretini,eu il bag pe ponta la categoria dejectii basite si asta e grav pt. el si usl.face scenariul de sfarsit boul

 3. Ponta a recunoscut la tv ca s-a discutat inca de anul trecut in CSAT despre asta si ca el sustine proiectul. traiasca coabitarea si perpetuarea sistemului securist!!!
  suntem hopeless!!

   • Este foarte ușor să dai afară un om bun cu datorii și să-i iei casa,dar e foarte greu să returnezi guvernului banii confiscați de către garda financiară și alte instituții abilitate să lupte cu evaziunea fiscală.este foarte ușor să închizi școli spunând că nu au aviz sanitar dar ministrul educației n-are bani ca să reabiliteze aceste școli.
    Să vă fie RUȘINE,premier de nimic!

  • felicitari Crin! felicitari Niels! singurul care cam fenteaza acum este cel ce coabiteaza adica Ponta prin dragul lui prieten Ghita care cica vrea sa dea liber SRI-ului la ascultat telefoane… ma gandesc ca pana la urma scapam de dracul (Basescu)si dam de ta-su (Ponta)

 4. pai hai sa fim seriosi,era clar de la inceput ca ideea provine din laboratoarele oculte ale SRI,acest cuib securist de antiromanism.sa ne uitam la cei mai apropiati de Ponta-George Maior,Sebastian Ghita si Ioan Rus,toti au tentaculele bine infipte in tenebrele securitatii contemporane.unde erau acesti macabrii SRI-sti cand Romania a fost devalizata ?unde au fost cand suveranitatea Romaniei a fost ciuntita?de ce nici un mare interlop de teapa lui Basescu,Ilie Sarbu,Videanu,Berceanu etc nu a fost stopat sa fure?cum de a putut disparea Codrut Marta fara ajutorul securitatii contemporane ?dar Omar Hayssam?care a fost implicarea lor in pierderea mostenirii Gojdu in fata Ungariei?din timp in timp pt. a-si justifica ticalosiile si actele antiromanesti mai apare cate o lichea securista si ne abureste cu riscul crescut de terorism la care ar fi supusa Romania ,luand ochii la fraieri si cu propuneri de genul acesteia in incercarea de a legaliza infractiunile pe care deja le comit fara jena.

  • Mie imi vine greu sa cred ca vine cineva, oricine, in Romania sa ajute Romania. “Investiti aici ca va dau eu (FMI sau orice alta institutie financiara) un mesaj de stabilitate. Sunt lucrurile bune aici. Numai veniti si inviestiti-va banii.”

   Nu ajuta Romania decat daca, normal, le iese si lor ceva. Si ce le iese lor nu vom sti niciodata. Pentru ca ce le iese lor pierdem noi.

 5. Ponta și Băsescu vând și ultimul strop de industrie din ROMÂNIA,PREVENTIV,FMI-ului!FMI mai vrea privatizăpri doar ca să ne dea niște bani ce nu vor fi folosiți

  • O întrebare pentru Ilie Șerbănescu și dumneavoastră:
   Băsescu a promulgat legea prin care încearcă(deoarece nu va reuși niciodată) să repare ce a tăiat(din păcate a ucis și militari care ce să mai facă ei cu pensia aia,ei fiind în mormânt?)

 6. Nu vreau sa imi imaginez ce reactii virulente ar fi declansat o astfel de masura daca era luata de fosta guvernare! Ce mai freamat, ce mai zbucium…

  • Este posibil ca pensiile militarilor să fie reîntregite folosid banii noului aord cu FMI?(Altfel nu văd nici sursa de finanțare pentru pensionarii militari din moment ce guvernul și alte instituții competente și respoinsabile,nu injectează guvernului banii confiscați din evaziunea fiscală și oamenii nu primesc pedepse triple,dar nici rostul unui nou acord cu fMI)

  • mai incetati fratilor cu exemple d’astea …
   Turcia , Spania , etc …. E TREABA LOR !!!

   ESTE NOAPTEA MINTII (INTR-O DEMOCRATIE) SA
   CUMPERI O CARTELA PRE-PLATITA , CU BULETINUL !!!
   NU VEDETI CA INCET , INCET , NU MAI POTI
   MERGE NICI LA “buda” FARA C.N.P. ??????????

  • Probabil ca cei care sunt surprinsi(cei cu peste 2 neuroni,ca de la basisti si de la cei sub 2 neuroni nu avem nicio pretentie) de atacul lui PONTA la adresa presei, nu au vazut ca de la PACTUL DE KOABITARE,dnul Ponta face TOTUL pe INVERS ,fata de cum a promis in campania electorala(probabil ca a promis si dansul in campania electorala, ca va proteja presa,cum de altfel a promis si koabitantul sau in 2004).

 7. Avea dreptate Norica Nicolai prezenta intr-o emisiune la Antena 3. Prevenirea atacurilor teroriste dezvolta la responsabilii din serviciile secrete dar si din guvernele lumii ( deci nu numai in Romania) o obsesie a controlului total periculoasa pentru orice stat care vrea sa promoveze principiile democratice in functionarea sa. Cel mai recent exemplu este spionarea de catre S.U.A. a tarilor Vest-Europene aliate (?!). Avea dreptate presedintele Frantei. Astea sunt mentalitati specifice razboiului rece. Nu cred ca problema terorismului va fi rezolvata in acest mod.

  • cred ca demult trebuia Antonescu sa se miste, poate chiar de la prima confruntare cu Basescu. eu nu-i pot ura decat succes fiindca va fi o batalie lunga si anevoioasa si nu lipsita de greutati!

 8. Treaba stă cam așa, împărțită-n două:

  1) e o prostie ce propune papagalul ăla, pentru că, pe de-o parte, dacă vrei, poți vorbi de oriunde, folosind un cod decent și inteligent, iar pe de altă parte, se va încuraja clonarea de numere, furtul de telefoane și mafia cartelelor! Când se dau mari jafuri, nu se fură mașini, uniforme, arme…? Ce e așa greu ca să furi telefoane??? E cam idioată propunerea și pute de la trei poște a sereism! Cine își permite să facă șmecherii economice în România le face pe față! În plus: pentru a asculta ORICE telefon/număr există legislația specifică și la ora actuală, nu trebuie să aibă SRI mână liberă ORICÂND, doar c-așa vrea Ghiță-fără-căciuliță, prietenii știu de ce!

  2) De la 9.11, de când au căzut Gemenii (și din ce în ce mai mulți sunt de părere că asta a făcut parte din conspirație!), s-a pornit o campanie furibundă de îngrădire și control a libertăților cetățenești: cipuri peste cipuri, ascultări la grămadă, localizări prin GPS… Am o propunere: să difuzați la Antena 3, măcar o dată pe săptămână (hai, pe lună…), 1984 și Ferma animalelor, să vadă tot românul cum e cu Big Brother și celelalte chestii ce ni se tot aplică…

  • timpurile se schimba mereu,deokamdata nu sa nascut societatea perfecta,depinde de noi insine sa ne fie bine pe viitor.turismul si agrikultura ar dezvolta cit de cit economia romanilor.speram sa se mai faca filme cu istoria lumii si a romanilor sa stie si generatiile urmatoare.sper sa cititi..va salut..

 9. domnule tudor,

  poate ar fi bine sa remarcam citeva amanunte … precum constitutia, evident daca asta nu ne incurca prea tare….
  si daca nu ne incurca, poate ne aducem aminte ca domnul ghita ( in calitate de parlamentar), domnul ponta ( in calitate de prim ministru) precum si cei PESTE 300 000 ( TREI SUTE DE MII DE ANGAJATI AI STRUCTURILOR DE INFORMATII ) ale statului roman, TOTI, ABSOLUT TOTI au jurat sa o apere.
  insa putem observa ca cei enumerati mai sus mor de grija noastra, a proxenetilor si a curvelor…. ei, cei enumerati mai sus, opun literii constitutiei diverse stari si trairi interioare, cum e grija lor pentru securitatea noastra, motiv pentru care legifereaza voios calcarea in picoare a constitutiei si a dreptului nostru la viata privata.
  poate ar fi mai indicat ca ei sa apere constitutia, ca noi ne aparma singuri.

  • HAI CU EGALAREA!!!!! HAI CU CISTIGAREA!!!! DACA NU ATACA ACU’, MAI TIRZIU VA FI PREA TIRZIU. exista o explicatie pentru acest prim atac la adresa presei; poate ca si lui ii place gustul puternic si amarui. Ca vorba aia, e cel ma bun.

 10. oare de ce apar aceleasi probleme ca dinainte de primul si al doilea razboi mondoial???? (scriu doar cu litere mici fiindca astfel as fi partasa ezastrelor facute de “umanitatea neumana”)

  germanii si-au vazut visul cu ochii si au o europa unita sub acelasi steag care din ce in ce incepe sa faca loc zvasticii. america deja a luat-o razna si in debusolarea ei trage dupa sine tot ce poate, daca i-a mai ramas ceva din 1940. china si asia, in general asteapta ospatul de dupa, caderea celor doua imperii (america si europa). in curand vom manca orez cu paiul ca sa nu ne ingrasam.

  hai sa fim seriosi. romanii nu fac altceva decat sa fie “la moda” si deja se preconizeaza noiii imbogatiti fiindca nu-i asa, in timp de razboi oportunistii si descurcaretii devin cei mai bogati. si nu-i asa, domnului ghita deja ii miroase a banii de dupa!!!!!!

  • Antonescu este la fel de vinovat ca Ponta, sa fie clar. Din momentul in care a vazut CA COabitarea incepe sa miroasa urat, trebuia sa se rupa de PSD! Vrajeala asta cu “cetatenii au votat un proiect pe termen lung, nu se poate rupe USL” nu tine, ca nu suntem fraieri. Cetatenii au votat “jos Basescu”, Ponta a batut palma cu el si Antonescu a protejat aceasta odioasa intelegere, e adevarat, prin lipsa de reactie. A pierdut mai multe ramanand langa PSD, decat in cazul ruperii de Ponta.

 11. In esenta propunerea este una de bun simt. Aceasta afirmatie este cat se poate de relevanta: “Statul român şi-a dezvoltat capacităţi de culegere de informaţii …”. In realitate, ca toate masurile de acest gen luate, pot “degenera”.
  Cred ca la ora actuala cea mai mare “vulnerabilitate” este saracia si lipsa de perspectiva a romanilor.

  • Este, probabil, cel mai mare castig pentru Basescu. Pe langa faptul ca si-a intarit pozitia si l-a facut pe Dottore, l-a discreditat si pe Antonescu, cel care ramasese pilonul anti-basist. Acum e anti-basist doar cu vorba si nimeni nu-l mai crede. Toti o apa si-un pamant!

 12. Chestia cu acceptara supravegheri ca n-ai nimic de ascuns inseamna renuntarea la prezumtia de nevinovatie si transformarea tuturor in vinovati impliciti si doar dupa ce sunt supravegheati pot decid autoritatile ca sunt nevinovati.
  Deci ca sa inteleaga toata lumea de ce nu e buna supravegherea fara mandat eliberat de un judecator, pentru ca inseamna renuntarea la prezumtia de nevinovatie care sta la baza oricarei justitii corecte si transformarea intr-un stat nedemocratic in care toti sunt considerati vinovati (asa ca ii putem supraveghea oricand si oriunde fara mandat) pana se decide nevinovatia lor.

  • basau a zis la gard ca romania e ca el.nu eu nu tu nu ponta sau alt urecheat nu a3 nu “media”basita. basau pa gura lui a ragait romania e un dezastru.aici ponta a gresit.basaul nu a pus-o p-aia pe birou sa ia banii pt tara pe care tot el a terminat-o nici nu s-a pus el pe birou legat cu centura de siguranta si frankestsain ii controla jetu de gaze la bas..nu ..basaul a zis ca romania e de kkt si-l doare-n pla ce o sa fie USL o sa moara Nu El..iar ponta n-are ce face si zice ca media a zis,media insemnand a3 ca restul e chiar kkt.asa zic eu ca a gresit deamboulea ponta,fara sa fie oblije de baroni fara nica,de la el simtire a fost.

 13. Un securist ordinar Ghita asta, sa il asculte pe el si pe toata familia lui, noi nu vrem mai multa monitorizare.

  Ne-am saturat de securitate

  • EXACT !!! Un securist ordinar si el si Ponta !
   Cred ca 80% din clasa politica sunt securisti ,
   apartin sistemului , iar restul hoti ordinari
   ce si-au cumparat mandatul ! …

  • pai sa desecretizeze acordul de la viena din 2009… sa vedem si noi cum a fost tras unul dintre cele mai mari tunuri de catre fmi si mafia bancara… cum au reusit 9 banci comerciale occidentale sub protectia fmi sa plaseze statului roman imprumuturi garantate in euro la dobinzi de 15% anual… (RMO rezerve minime obligatorii din BNR inlocuite cu banii fmi de la 3,3% dobinda la 5,5% si apoi plasate direct la guvern pt campana electorala a javrei securiste basescu la dobinzi de 15% printr-o jonglerie in lei fiind garantat in schimb cursul valutar in acel acord asa cum a recunoscut chiar javra securista basescu intr-un inteviu labe1 tv cu jegosul turcescu astfel incit imprumuturile sa fie in EURO dar la dobinzi peste dublu fata de cit erau atunci pe international)…

 14. javra securista ponta o sa implementeze legal in scurt timp programul american de spionaj si control PRISM-ACTA cu deplina colaborare a securitatii…

  nu e decit o perdea de fum problema cartelelor …

  • Atentie mare pentru Crin Antonescu !
   Are un contracandidat din ce in ce mai vocal. Prim-vicepreşedintele P. D. L, Catalin Predoiu, spune că vinovaţi de starea dezastruasa(!?) de lucruri din tara sunt, în egală măsură, atât premierul Victor Ponta, cât şi liderul liberal Crin Antonescu, în calitate de co-preşe­dinte al Uniunii Social Liberale si de viitor candidat la presedintie.
   Oare, asa sa fie ?

 15. Totusi, inca e bine ca la noi lumea isi pune intrebari, se mai indigneaza, se sesizeaza. In Franta, daca-ti exprimi mirarea ca, la achizitionarea unei cartele de telefon, iti cer aia si arborele genealogic, lumea se uita la tine cu ochi bovini, plini de stupoare, ca si cand ai fi TU nebun: pai cum, e ca sa fii aparat in caz ca-ti fura cineva cartelaaa!!! A, deci trebuie sa spun si ce lapte am supt de la mama ca nu cumva sa-mi fure cineva 10 euro de pe cartela…? Mais bien sûr!

  Fratilor, serios, toti anii de comunism si securism ne-au facut si mult bine… Aia sunt victime sigure, cu creierasele lor delicate, albe si netede.

  • In articolul precedent este laudat implicit antonescu, in articolul asta este criticat ponta, in toate celelalte e injurat basescu. Exista vreo legatura intre asta si faptul ca patronul antenelor este apropiat de liberali in primul rand sau e doar o noua coincidenta?!?

 16. Pentru toti cretinii si tampitii care considera masura asta ca fiind una buna.

  Prostanilor, teroristii din Burgas au calatorit cu trenul pana la Burgas, unde au consumat niste vodka si au mancat niste shaorma.Nu ar fi “bine” sa se cumpere bilete de tren, vodka si saorma cu buletinul?

  Teroristii aveau si pantaloni, tricou si pantofi.AAr fi “bine”, idiotilor, sa se cumpere pantaloni, tricouri si pantofi cu buletinul?

  Dupa mintea vostra, si daca guvernul (nu conteaza care) ar vrea sa cumparati apa cu buletinul, voi ati fi bucurosi, idiotilor.

  Daca de exemplu cineva, sau un grup de persoane, ar vrea intru-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, sa inceapa o revolutie sau sa dea o lovitura de stat, pentru ca guvernul/presedintele ar deveni dictatori?

  Ei, cei de mai sus, pana ca presedintele/guvernul sa o ia razna si sa devina dictatori, nu ar avea nimic de ascuns, fiind cetateni model.Dar cumparand cartel , bilete de tren, vodka, saorma, pantaloni, tricouri si pantofi cu buletinul, nu ar mai outea pune la cale nici macar sa treca strada impreuna, fara ca servicille sa afle.

  Idiotilor.

   • pai, omul trebuie sa dea bine in fata institutiilor internationale, nu in fata natiei. de ei depinde cariera lui, nu de popor (a carui voce se presupune ca este presa). omul s-a orientat…

    astept cu interes ziua in care ne vom aminti de basescu cu o unda de nostalgie romantica… sigur, astept oricum ziua cand ne vom aminti de el.

   • Oare cine mai citeste presa romana cand ziare nu se cumpara, sponsorii impun o anumita linie in articole? Chiar ziaristii spun ca trebuiesc 500000 de abonati ca un ziar sa-si scoata investitiile si sa scrie pe bune. Ca si ei sunt oameni si au nevoie de salarii ca doar n-or scrie moca. Presa se citeste printe randuri cum a spus Bacanu.

  • bine ma. si unde ar trebui sa faca vizita? la adis abeba? la valparaiso? avem scut? deci vorbesti intai cu america. santem la granita cu rusia? vorbest cu ei.

 17. D-le Radu Tudor,aceasta lege nu are nimic de a face cu Ghita sau Ponta sau Bashescu,este comandata de la nive mondial de nenorocitii de americani.Se contureaza The new world order si vom fi doar niste platitori de taxe care nu vom mai avea nimic de spus ci doar sa executam.
  Fiecare tara va implementa aceasta lege,de exemplu unde locuiesc eu au venit cu vrajeala ca toate cartelele pre pay trebuiesc ascultate si inregistrate datorita cyber-bullyng.
  http://www.independent.ie/irish-news/cyberbullying-report-says-internet-is-affecting-irish-childrens-mental-health-29429502.html
  Fiecare tara va invoca motivele ei in functie de impactul social cu care vor putea promulga legea.
  Eu unul ma pis pe legea lor si pe smart-tehnologia cu care incearca sa ne agate.

  • Poate ca dnul Antonescu a inceput sa priceapa ca orice lipsa de atitudine/tacere suspecta( in problema koabitarii,gazelor sist,tarii procurorilor…) inseamna in fapt o ATITUDINE NEGATIVA.Imi amintesc anul 2009 cand a spus “dupa mine,romani” si cand reactiona prompt la orice abatere a regimului basesc/boc. Daca atunci nu ar fi fost total loial lui GEONICA ar fi putut ajunge in finala cu basescu, pe care dealtfel l-a desfiintat, pur si simplu, in confruntarea directa din primul tur al alegerilor.Eu tot astept din ianuarie 2013 ca Antonescu sa vina cu ” ROMANI,ASA NU SE MAI POATE si …daca vreti DREPTATE SI ADEVAR …urmati-ma(adica sa devina Antonescu pe care-l stiam).Mai am putintica…rabdare,caz contrar pe mine nu ma duce nimeni la VOT nici cu …arcanul.

 18. O informatie de ultima ora si obtinuta de la o sursa ultra-sigura: Liviu N. Dragnea va fi audiat si cercetat penal in urmatoarele doua saptamani, pentru tentativa de fraudare a asa-zisului referendum din iuie 2012, oferire de mita electorala si alte bunuri pentru “motivarea” electoratului uslamist sa vina la vot (pensionari, someri, bugetari, asistati social, studenti saraci, romi etc.).

  Ar fi al doilea borfas bagat direct la bulau,din “Guvernul de cinstiti”. Intr-adevar, Revolutia bunului-simt continua. Antonescu Presedinte!

  • suntem orbi prosti si trebuia sa avem aprobari de la licurici ,fmi,ue pentru toate cele .Halal egalitate atat in ue cat si in nato noi le 0ferim gratis toate resursele tarii ei ne “dau” bani pe care nu-i vedem si pe care-i inapoiem cu dobanda,basca accesul gratuit la bogatiile acestei tari,ei ne vorbesc de democratie si nu respecta votul unei majoritati zdrobitoareei ne obliga la o economie concurentiala in care n-avem nici o sansa. ei ne vor cumpara pe nimic si pamantul unde ne-am ingropat stramosii de a caror fapte nu avem voie sa vorbim si pe care copii nostri nu-i vor mai cunoaste, ei ne pun sa muncimin folosul lor si ne saracesc zi de zi.ne fac sa ne uitam traditiile si cultura ne baga pe gat eu-rile,colorantii indulcitorii ,modificarile genetice la produsele agricole etc,etc pai trebuie sa fiu prost sa iau drept bune toate astea .!! NU SUNT PROST!!!!!!!!

 19. Eu nu inteleg care este problema? Daca iti faci abonament, la aceleasi firme de telefonie mobila, trebuie sa-ti dai datele de identificare. La fel si la telefonia fixa, internet, cablu TV, hoteluri, etc. Cateodata trebuie sa-ti lasi datele de identificare si atunci cand intri intr-un bloc de birouri sau intr-o firma.
  De ce sa nu-ti dai coordoantele atunci cand iti cumperi o cartela pre-platita. In multe alte tari se cere asa ceva si nimeni nu face scandal.
  Mie mi se pare un subiect fals de presa, mai ales ca grupului Intact ii convine de minune: are inca un subiect sa-si balacareasca concurenta si patronul ei.
  @Ciprian Carbureanu:
  sa inteleg ca este de rau ca Ghita este un securist ordinar dar ar fi de bine daca ar fi un securist extraordinar (el sau altii)?

  • Este, probabil, cel mai mare castig pentru Basescu. Pe langa faptul ca si-a intarit pozitia si l-a facut pe Dottore, l-a discreditat si pe Antonescu, cel care ramasese pilonul anti-basist. Acum e anti-basist doar cu vorba si nimeni nu-l mai crede. Toti o apa si-un pamant!

 20. Intrebare intrebatoare: de ce nu se procedeaza ca in Italia, si anume cartele sa se vanda numai pe baza actului de identitate si a codului fiscal(deci posiibilitatea sa cumperi cu un act de identitate fals este cu mult mai redusa)si persoana care cumpara este direct raspunzatoare de aceasta cartela(pierderea ei trebuie anuntata imediat)???. Deci nu se pune problema ASCULTARILOR, si in acelasi timp exista un control al acestor cartele.

  • …..””Deci nu se pune problema ASCULTARILOR, si in acelasi timp exista un control al acestor cartele.””

   Ha ???? Tu te vezi ce scrii ? Oh , Doamne !!!

   • esti indolent bre, Presedintele Romaniei are si atributiuni de Executiv. Intr-o republica semiprezidentiala, Executivul e bicefal, cu puterea impartita intre premier si presedinte. Exact cum e in Franta si Rusia (teoretic). Pentru situatiile cand unul provine de la un partid, iar celalalt de la opozitie, intervine ceea ce se cheama, tehnic, coabitare.

    • pe cine faci tu indolent , bai puta !
     esti atat de confuz , incoerent si idiot ,
     incat este prima si ultima oara cand iti raspund !

  • Remarca lui Ponta mascheaza o acuzatie grava si veninoasa: presa romaneasca lucreaza impotriva intereselor tarii prin articolele si achetele jurnalistice care expun putregaiul societatii romanesti. Deci, putem sa deducem ca filtrarea stirilor prin prisma intereselor guvernului ar fi o solutie patriotica.

   Concluzie: presa tradeaza interesele tarii/guvernantilor, ergo, presa tradeaza Romania.

   Eu asa citesc remarca lui Ponta si in esenta este o varianta mai subtila a opiniei despre presa a lui Basescu. Concluzia este “inferred” si din cauza asta este periculoasa.

 21. ce a patit Crin??? a primit un upercut peste ocean sau se lauda la Obama ce tare e Romania in materie de ascultari??? E varza nu-l mai anima nici colegul vostru Niels!!!

  • Nu i-ati interzis, dar v-ati ridicat poalele-n cap a indignare! La cate tampenii si minciuni spune presa si la cat de corupti sunt (prea) multi jurnalisti (si asta este o generalizare) nu v-ar strica mai multa modestie si mai mult profesionalism.
   Ponta are dreptate, dupa cum avea si Boc, atunci cand va critica.

 22. terorismul e un pretext.
  Nicio masura nu e suficienta pentru a combate terorismul.
  Dupa ce se vor asculta si cartelele (ele se asculta si acum doar ca nu au proprietar) se va constata ca nu e suficient. Vor incepe supravegherea totala. Aproape ca e si acum doar ca nu e legal. Va fi legala curand.

  Camere pe strazi, internetul supravegheat, telefoanele ascultate, pasapoarte si buletine cu chip si altele. Totul pentru siguranta noastra.

  • Ma bucur pentru faptul ca, inca o data, v-ati putut exprima intr-o tara oprimata… Ma bucur pentru ca, inca o data, fara sa fiu partas cu unii sau cu altii, vad cum sunt manipulati indivizii de pe ultima treapta a societatii… Oamenii de rand… Credeam, candva, ca sunt si pot ramane, manipulator destoinic… … Din pacate, realizez acum, tarziu, ca n-am fost, nu sunt si nu voi fi nicicand asa… Ma depasesc renumitii moderatori ai Antenei 3… Postului TV Antena3 ii doresc viata multa si realizari…

 23. Nu-i o problema ca iei cu buletinul cartela preplatita da sa vedeti ca daca vrem sa le aruncam trebuie sa declaram sau daca-s furate.

  Trebuia demult sa se dea cu buletinul da or fi avut interese parlamentarii si smecherii sa nu fie ascultati. Ca astia daca fac ceva nu fac decat in intereseul lor. Cred ca-i impus din UE treaba asta.

  • corect ar fi ca statul macacilor sa primeasca impozit o..din partea noastra pt. ca eu nu mai inteleg ‘statul’ asta roman ca o forma de organizare sociala ci niste paraziti ce traiesc pe munca altora.ejectarea gastii ce-si zice stat ar insemna anarhie somalizare si sa ne intoarcem la epoca de piatra dpdv organizatoric dar eu unul imi asum riscul.decat sa-i mai vad si hranesc peastia

    • A devenit deja obositor pe blogul
     asta sa mai comunici coerent cu
     cineva , sa schimbi pareri , etc….
     multi scriu haotic , jignesc , apoi
     schimba nick-name ul repetat , de
     nu mai intelegi cui raspunzi ~ cine este !
     Oare dl. Radu Tudor mai suporta asta ?

 24. Chestia asta cu prevenirea atentatelor ai a traficului de carne vie e doar praf in ochii prostilor. Si asa suntem destul de urmarirti prin bonurile de casa, prin biletele de tren sau avion si, in general, prin orice tranzactie comerciala efectuata cu cardul.Oamenii cinstiti sunt usor de monitorizat si controlat pentru ca ei insisi declara ce fac ATUNCI CAND CONSIDERA CA E O PROBLEMA CE AR PUTEA INTERESA SATATUL, pentru ca singura lor aparare este statul.Un infractor nu va putea fi niciodata controlat pentru ca va gasi mereu o cale de a se ascunde si de a-si disimula actiunile. Chiar daca nu ai nimic de ascuns, fiecare trebuie sa aiba posibilitatea sa decida ce si cui sa spuna lucruri intime. As sugera celor care sustin ideea sa traiasca la fel ca in tabara scolara: dormitoare comune, baie la comun, wc la comun, masa la comun, tot timpl sa aiba companie, chiar si cand gandesc.Poate sunt unii care sufera ca nu sunt bagati in seama suficient si care cred ca au ceva de transmis omenirii. Sa scrie o carte sau sa-si publice memoriile. Sau sa posteze pe Facebook mesaje de tipul:M-am trezit. Acum beau o cafeluta. Iata o poza cu cafeluta.” Nu le-ajunge?
  S-ar putea ca initiativa lui Ghita de la portita sa fie “o preambula ” pentru noi dosare pe care le coace basescu si care se vor baza pe interceptarea unor cartele pre-pay.

  • Iata ca si in zilele noastre “… cel ungurean (Ponta)/ Si cu cel vrancean (Constantin)/ Mari, se vorbira / Si se sfatuira / Pe l-apus de soare / Ca sa mi-l omoare / Pe cel moldovean (Antonescu) / Ca-i mai ortoman (cu priza reala la electoratul caruia i-a ramas fidel) / Si-are oi mai multe, / Mandre si cormute (elita liberala si electoratul ei de elita intelectuala si morala) / Si cai invatati (ministrii liberali) / Si cani mai barbati (senatorii Ghise si Rosca-Stanescu)”.

 25. Oameni buni, chestia cu cartela este aruncata pe “piata”, doar pentru a-l compromite pe Antonescu. Atentie, ce spune Ponta: “cind era domnul Antonescu presedinte interimar si eu eram acolo ca premier”. Aha, deci ideea era, ca sa inteleaga tot poporeanul, ca de va ajunge domnul Crin Antonescu la Cotroceni, atunci acesta va lua masuri radicale de monitorizare sistemica si sistematica a cetateanului roman. Deci, aveti grija pe cine ce votati, s-ar traduce, printre randuri, mesajul premierului.
  Oricum, Antonescu va culege ceea ce a ales. Pentru ca a ales uniunea cu Poanta, va culege roadele Presedentiei tocmai atunci cand se va sarbatori Pastele Cailor, la nivel national.
  Daca va fi sanatos pana in 2014, Isarescu va fi noul presedinte al Romaniei. Maior, MRU, Oprescu sau Predoiu vor fi doar concurenti mult si bine contestati.Restul, ceata si fum…

  • In Spania nu-ti da cartela daca cu ai un act. Si daca o pierzi declari. Asa ca terminati cu interpretarile cu compromisuri cu Antonescu si alte bazaconii. Mie nu mi se parea aiurea treaba asta.

   • Chiar daca nu ai nimic de ascuns, fiecare trebuie sa aiba posibilitatea sa decida ce si cui sa spuna lucruri intime. As sugera celor care sustin ideea sa traiasca la fel ca in tabara scolara: dormitoare comune, baie la comun, wc la comun, masa la comun, tot timpl sa aiba companie, chiar si cand gandesc.Poate sunt unii care sufera ca nu sunt bagati in seama suficient si care cred ca au ceva de transmis omenirii. Sa scrie o carte sau sa-si publice memoriile.

  • Primele două întrebări ale tale sunt nu doar haioase, ci şi pline de conţinut şi logice! Dar merita să-i vedem faţa lui Pop, nu? Că prea vorbea el din cărţi: dacă nu ştie, să tacă din gură, nu să apere cu orice preţ onoarea guvernului Ponta!

   În rest, subiectul e complex şi dureros…

 26. Nu cred ca este un subiect de presa fals. Probabil ca numitul Ghita este un “securist” fara caracter. Securist este o denumire specifica perioadei comuniste.
  Indiferent ce esti, trebuie sa ai caracter, om de bun simt, intotdeauna e bine sa-ti aduci aminte de unde ai plecat. Prea multe lichele in tara asta, credeti ?

  • Ce sa-i faci ,copiii acestia nu prea dau bine pe ecran pentru ca nu au audienta(oare?). Mai trebuie sa se stie ca acesti copii dau examenele de bacalaureat in cadrul liceelor civile din fiecare localitate. BRAVO LOR, NE MANDRIM CU EI CHIAR DACA NU-I BAGA NIMENI IN SEAMA(noroc cu Dusa ca-si mai aduce aminte.

 27. Domnule Radu Tudor ,

  Am inghitit greu si cu noduri actiunile C.C.R si
  ale hienelor de lideri europeni vara trecuta ….
  Am inghitit greu si cu scarba instalarea de catre
  P.Gordon(USA) a ilegitimului (DEMIS) la butoane …
  Am inghitit cu greu ulterior reactiile securistului
  Ponta fata de UDMR , din seara lui 09 DEC. … si
  mai apoi koabitarea cu ilegitimul …
  Am inghitit si mai greu lipsa de reactie atat a
  Parlamentului cat si a poporului fata de adevarul
  evidentiat de sen. GHISE atata timp ……..

  Dar ca sa vedem acum ca tradatorul de neam basescu
  ne mai zvarle inca odata in gura lupului F.M.I si
  ca Ponta il saboteaza regulat pe CRIN sau ca preia
  idei securistoide de la jepatul de Ghita , deja este
  prea mult ! Faza cu folosirea unei C.Id.(CNP) pentru
  achizitia unei cartele pre-paid , este mult peste
  limita suportabilitatii pentru acest popor umilit ….
  Mai avem sa ne marcheze pe brat cu “cod de bara” si
  terminam povestea ! ….. nu e departe momentul ….

  Intrebare : LA CE NE MAI PUTEM ASTEPTA ACUM ?????

  urmeaza : 1. arestarea lui Liviu Dragnea , apoi 2.
  compromiterea totala al lui CRIN , 3.
  arestarea lui Dan Voiculescu , 4. hartuirea
  sau santajul putinilor jurnalisti verticali
  ramasi si in final , 5. reformarea din PSD
  si PDL a formatiunii F.S.N. cu fata noua ,
  “europeana” , in care fiii si urmasii poli-
  trucilor PCR si ai Securitatii sa ramana la
  butoane …. pana la paralizia finala ! ….
  PENTRU CE S-A MURIT LA “revolutie” ?????????
  PENTRU CE AU TRECUT 23 de ANI ?????????
  HALAL TARA , HALAL POPOR !!! Mi-e scarba !!!

  CHIAR NU PUTEM ORGANIZA O MARE MANIFESTATIE POPULARA IN
  BUCURESTI IMPOTRIVA HOTILOR SI SECURISTILOR DE basescu ,
  ponta , ghita , etc ?????? daca chiar nu mai iese nimeni
  in strada , nu ne ramane decat sa emigram a doua oara !!!

  • La propriu, mesajele transmise – preponderent politico-sociale, se pliaza “beton” pe frustrarile unui public dezamagit de incapacitatea economico-sociala a guvernelor de a aduce putina…, doar putina liniste in tara… Asa ca, speculand situatia – un public format din: a. partial, pensionari comunisto-socialisti, b. partial, un public activ, oboist.

  • Nu putem, nu avem cu cine.

   Manelisti? Pensionari? Curve? Dezinteresati?

   Cam la atsa se reduce Romania, multumita IN SPECIAL lui Ponta si Antonescu.

   • Eu unul daca mai ies in strada, ies pentru desfiintarea partidelor politice si dictatura fascist-nationalista.

    Pentru altceva nu se merita.

 28. da, sunt de acord. pai daca am abonament sa ma intercepteze, daca am cartela, nu?? e clar ca toti borfasii isi vor cumpara cartele, daca nu li se cere niciun act de identitate. daca si alte tari au adoptat masura, sa o adopte si la noi. deci, au dreptate…oricum suntem naivi sa credem ca nu sunt monitorizate comunicatiile.
  PS: sper sa nu fie un pretext aceasta isterie inutila pe care vad ca o promovati si voi la greu ca sa il discreditati pe Crin. sper. prea s-a grabit ponta sa repete ”in mandatul lui Crin Antonescu”

  • Aici este putin mai complicat si in consecinta merge mai incet pentru ca ati preluat ”pacientul” din coma profunda si pas cu pas reinvata ca trebuie sa fie demn,sa-si iubeasca tara si simbolurile,sa fie solidar cu cel de langa el,ca este democratic sa protesteze atunci cand ii sunt incalcate drepturile.
   Este bine sa invatam sa reactionam si sa ne revina apetitul de a iesii in strada ori de cate ori ne sunt incalcate drepturile.Noi suntem adevarata ”putere in stat”.

  • “daca si alte tari au adoptat masura, sa o adopte si la noi.”

   Sa rad sau sa plang?
   Pai in USA e legal sa te ia de pe strada si sa te retina pe timp nelimitat,FARA a fi acuzat de nimic…doar pe motivul “suspectat de terorism”…e lege adoptata de cea mai mare “democratie” a lumii.Eu zic sa o bagam si la noi…daca altii au bagat-o…nu?
   Si daca ai sa cauti putin,ai sa gasesti multe alte legi “bune” pe care alte state le-au adoptat.
   Care mai e rostul acestui parlament de 580 de LIPITORI,daca noi dam doar COPY/PASTE de la alte tari???

   • La propriu, mesajele transmise – preponderent politico-sociale, se pliaza “beton” pe frustrarile unui public dezamagit de incapacitatea economico-sociala a guvernelor de a aduce putina…, doar putina liniste in tara… Asa ca, speculand situatia – un public format din: a. partial, pensionari comunisto-socialisti, b. partial, un public activ, oboist.

 29. Doresc sa ii felicit cu aceasta ocazie pe parintii care v-au crescut si educat. Educatia , bunul simt se vede in fiecare emisiune pe care o realizati sau la care luati parte . Desi de multe ori sunteti nemultumit de multe lucruri nedrepte pe care le dezbateti nu v-am auzit niciodata sa jigniti pe cineva. Va exprimati nemultumirea intr-un mod cat se poate de civilizat. Inca o data felicitari parintilor si sunt convinsa ca sunt mandri de fiul lor. Succes pe mai departe. acum ca guvernarea Basescu a fost varful lichelismului,ticalosiei,incompetentei si a nemerniciei a devenit deja axioma.insa beneficiile guvernarii USL sunt atat de subtile ,la fel ca slujul in fata americanilor si vestului europei ca numai initiati ca Mugur Ciuvica si inca vreo doi ca el le pot vedea si intelege.vaaaai , cumva aceasta doamna a indraznit in fata sa spuna demisului ca sumele repartizate pentru sanatate trebuiesc cheltuite pentru sanatate si nu pt altceva?!?!?!?! ADICA, EA A VRUT SA INSINUEZE CEVA, in fata acestui domn care este neprihanit si nepatat, nevinovat ca o floricea sau ca pasarea cerului?!?!?!?!?!!?!? cum si-o fi permis. bag seama ca d-na nu stie sa joace perinitaaaaaaa!!!!!!!!

  • Doresc sa ii felicit cu aceasta ocazie pe parintii care v-au crescut si educat. Educatia , bunul simt se vede in fiecare emisiune pe care o realizati sau la care luati parte . Desi de multe ori sunteti nemultumit de multe lucruri nedrepte pe care le dezbateti nu v-am auzit niciodata sa jigniti pe cineva. Va exprimati nemultumirea intr-un mod cat se poate de civilizat. Inca o data felicitari parintilor si sunt convinsa ca sunt mandri de fiul lor. Succes pe mai departe. acum ca guvernarea Basescu a fost varful lichelismului,ticalosiei,incompetentei si a nemerniciei a devenit deja axioma.insa beneficiile guvernarii USL sunt atat de subtile ,la fel ca slujul in fata americanilor si vestului europei ca numai initiati ca Mugur Ciuvica si inca vreo doi ca el le pot vedea si intelege.vaaaai , cumva aceasta doamna a indraznit in fata sa spuna demisului ca sumele repartizate pentru sanatate trebuiesc cheltuite pentru sanatate si nu pt altceva?

 30. Se vede ca-i Crinuta in America. Au aparut deja propagandistii la Antene si sustin gazele de sist la Al. Stoicescu in emisiune. Cum naiba in iarna nu erau bune si acum sunt bune si agita ecologistii aiurea. Am si eu o intrebare pentru propaganda: ce tehnica miraculoasa a aparut intre timp de e sigura exploatatea? Vreau documentat tehnica si data la care a aparut adica din iarna pana in vara.

  • Antonescu este la fel de vinovat ca Ponta, sa fie clar. Din momentul in care a vazut CA COabitarea incepe sa miroasa urat, trebuia sa se rupa de PSD! Vrajeala asta cu “cetatenii au votat un proiect pe termen lung, nu se poate rupe USL” nu tine, ca nu suntem fraieri. Cetatenii au votat “jos Basescu”, Ponta a batut palma cu el si Antonescu a protejat aceasta odioasa intelegere, e adevarat, prin lipsa de reactie. A pierdut mai multe ramanand langa PSD, decat in cazul ruperii de Ponta.

   • Bravos!

    Ca liberal, il acuz mai tare pe Antonescu decat pe Ponta.De la Tonta oricum nu asteptam mai nimic.Antonescu INCA MAI POATE RUPE kktul asta de USL-PDL

 31. Poate atunci se vor dizolva multe intrebari cu privire la contracte secrete. Uite ce-au patit americanii:

  http://thehackernews.com/2013/07/Anonymous-hacker-FEMA-database.html

  Cind toata lumea de peste ocean urla despre abuzul cauzat de Prism si sint deja 18 procese intentate statului american si NSA, guvernul Romaniei vrea sa instaleze Prism?

  Evident ca americanii au sugerat, hmmm, impus probabil. Comportamentul americanilor este similar cu cel al paianjenului “black widow.”

  In Argentina au fost dati afara tocmai din cauza stilului de “capusa” in care operau de ani de zile. Uitati-va la reformele Argentinei si la boost-ul economic realizat in acea tara – sint impozitate importurile si importurile sint aprobate numai pentru produsele care nu se produc in tara, exporturile sint sustinute prin taxe mai mici, salariile si pensiile sint up-dated la 6 luni ca sa balanseze inflatia, industria autohtona si proiectele argentiniene sint compensate. Ba, si mai mult, dollarul american nu poate fi scos din tara. Rezultatul: clasa mijlocie a re-inviat si economia s-a redresat.

  Romania are o pozitie strategica IEFTINA pentru americani. Ei platesc milioane ca sa li se permita sa plaseze baze in zona Euro- Asia Mica. Romania este ieftina. Citi bani se iau pentru bazele folosite de americani la Marea Neagra in momentul de fata? Sint foarte multi bani care intra in tara care nu sint declarati de guvern.

  Prism in Romania inseamna urmatorul lucru: americanii pot spiona nu numai pe romani dar si pe vecini si aici e cheia. Si, fara repercusiuni, pentru ca in mod oficial nu sint ei in dosul serverelor, ci Romania. Din punct de vedere legal, sint acoperiti.

  http://www.youtube.com/watch?v=NIb0a6CUFMA

  • HAI CU EGALAREA!!!!! HAI CU CISTIGAREA!!!! DACA NU ATACA ACU’, MAI TIRZIU VA FI PREA TIRZIU. exista o explicatie pentru acest prim atac la adresa presei; poate ca si lui ii place gustul puternic si amarui. Ca vorba aia, e cel ma bun.

 32. Cit va costa instalarea Prism-ului? Sint servere si programe speciale, etc..

  Americanii vor vinde la un pret mare programul si hardware, apoi, vor primi bani si pentru maintenance. Cind fac maintenance, isi vor scoate pe sest informatia, ori reseta colectia de date. Cit va costa programul? Ironia este ca Romania va plati sa fie spionata.

  • La propriu, mesajele transmise – preponderent politico-sociale, se pliaza “beton” pe frustrarile unui public dezamagit de incapacitatea economico-sociala a guvernelor de a aduce putina…, doar putina liniste in tara… Asa ca, speculand situatia – un public format din: a. partial, pensionari comunisto-socialisti, b. partial, un public activ, oboist.

 33. A trecut un an si jumatate de cand USL a preluat puterea si nu s-a schimbat nimic bun in aceasta tara.Hotii si borfasii din PDL au fost inlocuiti de hotii si borfasii din USL.Asta-i singura schimbare care s-a produs.
  Prin studiourile antenei 3 se perinda zilnic foarte multi papagali din USL care au acelasi mesaj pe care-l aveau si atunci cand se aflau in opozitie.Cum vine asta sa critici in continuare statul cand de un an si jumatate tu esti statul?
  Dar vin si oameni seriosi care pun problem cat se poate de serioase cum ar fi de exemplu demarararea in forta a procesului de reindustrializare a Romaniei.Cum poti demara ceva serios cu o clasa politica total neserioasa?
  Nu stiu cum se face dar tot ce are mai putred si gaunos aceasta societate,si-a gasit refugiul in politica?
  Daca-i luam,spre exemplu, in parte pe cei 600 de parlamentari si-i analizam o sa ne crucim cu totii.
  Nu cred ca o sa descoperim la 10 parlamentari macar 1 care sa fi facut ceva in viata inainte de a se lansa in politica.
  Numai interlopi cu cravat.
  Exista totusi si o parte plina a paharului:Romania s-a transformat intr-un butoi cu pulbere care are nevoie de o singura scanteie.
  Nemultumirea si frustrarile nu sunt de ieri sau alaltaieri ci s-au acumulat in cei 22 de ani scursi de la revolutie.
  Din punct de vedere politic s-au epuizat toate solutiile posibile.
  GATA CU VRAJEALA! USL este cred,ultima teapa pe care si-au luat-o romanii.Pe fondul crizei economice care se adanceste o revolta mai mult sau mai putin pasnica impotriva actualei clase politice este inevitabila.

 34. Este o Lege aberanda …pot cumpara cartele cu buletinul alcuiva ..uite asa mai manica o piine ceii in nevoi pe foama asta ce nu face romanu .este o Lege fara cap impotriva Dreptului Omului

 35. Celor care afirma ” CE daca ne intercepteaza si cartelele pre-paid doar, si in alte tari vezi Spania, Italia e la fel” vreau sa le aduc a minte ca acele tari se afla pe lista ” colaborationistilor” ce au permis agentiei americane de siguranta nationala accesul la informatii de orice fel (Internet, Cell-phone, card) vezi scandalul Snowden si protestele ce au urmat la toate nivelele.

  Terorismul si prevenirea si combaterea lui, a devenit doar un PRETEXT pentru a reduce substantial si progresiv drepturile si libertatile omului, pretext pentru incalcarea inviolabilitateii sferei private.

  Se urmareste un control social capilar (pina la vasele capilare) Terorismul este un dusman invisibil puternic, bine organizat, dar ramane invizibil- cine este dusmanul? cume il identifici?
  Interceptare si controlul total a telefoniei fixe, mobile, internet sint solutii destul de aproximative,
  In cazul nostru in speta, este pretexual, o lege cum se vrea in acest sens inseamna sa dai legitimitate unei noi “arme” in dotarea servicilor (SRI)
  Stim ca serviciile sint de mult bine dotate, puternice, nu au nevoie si de aceasta mana intinsa in ajutor.

  Pe cine ajuti de multe ori nu te mai lasa sa traiesti.

  Romania de azi este o tara vulnerabila, traim din pacate intr-o fatalitate geografica, nu exista la noi o traditie consolidata si matura in aparerea drepturilor si libertatilor omului.

  Societatea Romana nu are anticorpii democratici necesari pentru a rezista si a repara injustitii grosolane; opinia publica a ajuns sau s-a oprit la firul ierbii, apoi indiferenta si individualismul fac restul.

  Sa nu ne surprindem daca vor aparea si alte semnale de autoritarism dictatorial !

 36. Progresul tehnologic ar trebui sa conduca la intarirea democratiei. Atentatele impotriva democratiilor ar trebui sa conduca la intarirea democratiei. La intarirea drepturilor si libertatilor cetatenesti. La intarirea pietei libere si a liberei concurente si intiative. Sa vii si sa spui ca intentionezi sa lupti impotriva terorismului prin ingradirea drepturilor si libertatilor democratice inseamna, de fapt, sa te aliezi cu teroristii impotriva democratiei pe care afirmi ca incerci s-o aperi. Adica o imensa ipocrizie. Am luat contact, cu totii, cu progresele tehnologice uriase in domeniile IT si al comunicatiilor. Sunt progrese ale caror efecte trebuie sa ni le asumam si la care trebuie sa ne gandim nu doar ca la mijloace menite sa ne usureze viata, ci si la imensa usurinta cu care putem fi manipulati cu ajutorul lor. Cred ca identificarea detinatorilor de cartele preplatite este o falsa problema. Ca si stocarea informatiilor colectate in ultima mie de ani. Problema esentiala este reglementarea modului in care aceste elemente pot fi folosite de catre putere (indiferent care-o fi ea) impotriva cetatenilor. Folosirea acestor informatii in justitie ar trebui decisa doar de judecator, iar divulgarea acestor informatii in spatiul public ar trebui prohibita. Ganditi-va cat de rapid au devenit aceste tehnologii facile si la indemana tuturor. Cred ca e mai sanatos pentru noi toti sa revenim la obiceiul de-a ne impartasi parerile prin viu grai, fata in fata, membrilor familiilor noastre, prietenilor nostri, celor apropiati. Cel mai mare pericol al acestui boom tehnologic e insingurarea si instrainarea pe care ni le provoaca. Preferam sa le trimitem parintilor semeseuri de sarbatori, ni loc sa mergem sa-i vedem la fata. Desigur, e mult mai comod sa-ti gasesti o partenera pe net, decat sa faci asta pe strada sau intr-un magazin sau, Doamne fereste, in vreo biblioteca. Spuneti lucrurile cu adevarat importante direct celor in care aveti incredere. Eventual la ureche si cu mana la gura, pentru c-am invatat in ultimii 20 de ani ca, indiferent de cadrul legislativ, nimic nu te poate feri de abuzuri si de manipulari.

 37. Cate milioane de telefoane mobile sunt in romania(toti operatorii) ?
  Cate milioane de telefoane fixe sunt in Romania(toti operatorii) ?
  De cata aparatura este nevoie pentru a asculta un abonat din retelele fixe sau mobile ?
  Care este procentul, din total, de abonati care “trebuie” ascultat ?
  Care este numarul de persoane necesar pentru o asemenea “operatie” ?
  Care este numarul de persoane care va analiza convorbirile inregistrate ?
  Si mai am intrebari !
  Cred ca “au inebunit salcamii” !

 38. bravo domnul Tudor,perfect de acord cu pozitia exprimata de dvstra in legatura cu aceasta mizerie securista propusa de securistul Ghita si aprobata de comunistul Tonta!!nu sunt un fan al teoriei conspiratiei,dar nu pot sa nu remarc cu stupoare ca aceste derapaje au fost anuntate inca din anii 80-90 de de adeptii conspirationismului.chiar nu am nimic de ascuns ,dar nu concep ca intimitatea mea si a familiei sa fie incalcata de niste securisti nenorociti care intra cu bocancii plini de noroiul securitatii ceausiste in viata privata!

 39. Comunicarea la distanta a presupus intermediari inca de pe vremea cuneiformelor asternute pe tablite de lut. Indiferent de legislatii, secretul comunicarilor la distanta s-a aflat la cheremul intermediarului, fie el gonac, postas, porumbel voiajor, operator de telefonie sau internet. Ma gandesc ca mediul de afaceri foloseste pe scara larga internetul si telefonia. Sunt afacerile contemporane ferite de acesti ascultaci? Daca ascultacului ii vine chef sa-ti fure pontul, sau afacerea, sau nevasta, cum te-ai putea apara? Daca ascultacul vinde lista furnizorior tai cu tot cu listele lor de preturi concurentei tale?
  De asta cum te poti apara? O vrea ascultacul sa ia el toate ponturile, afacerile si nevestele din Romania? Pai sa propuna o lege in sensu-asta si-o sa votez pentru cu o conditie: sa ia el si toate soacrele!

 40. Ghita e pe capatuiala. Il doare in basca de noi si de securitatea noastra. Cauta sa isi genereze o “oportunitate de afacere” sau o “piata”.

  Un nesimtit basist.

  • PS. Daca un boschetar cumpara 1000 cartele cu buletinul lui si le vinde mai departe la negru, fara sa puna intrebari, cum mai merge planul lui Ghita? Oamenii isi vand ORGANELE proprii … cartelele ar fi un fleac.

 41. Ponta, ne-Ponta, baietii au reusit sa-l lege pe Antonescu de chestiunea urmaririi convorbirilor. Iar fix la ora asta Gadea si Ciuvica tocmai ii strang funia mai strans de gat. Astia stiu ce fac?!…

  PS Tocmai te-a prezentat mister Gadea si pe tine. Seara buna!

 42. Sunt un om mai mult decat simplu dar am avut sansa la inceputul anilor 90 sa lucrez in Germania, un fost coleg, neamt, a ajuns sa fie inspector sef in KRIPO si mi-a explicat cum e cu ascultarile in Germania.

  In primul rand, sistemele de ascultare sunt montate de catre serviciile secrete la cererea KRIPO sau de catre servicii daca sunt elemente ce ating siguranta statului.

  Kripo si numai kripo efectueaza TOATE inregistrarile, contorizate la miime de secunda, fara agentii sistemului de siguranta nationala care nu au dreptul sa efectueze acte de urmarire penala.

  Kripo are dreptul sa refuze procurorii sa execute mandatul daca sistemele de ascultare au fost instalate inainte de de a se face dovada ca au avut in organizatia criminala un agent sub acoperire sau un martor membru al organizatiei, ce a acceptat sa fie pus sub protectie imediata sau intrun viitor nu mai mare de 30 zile.

  Daca politia sau procuratura obtine un mandat de ascultare, sa zicem pe siguranta nationala, orice judecator refuza sa dea curs unui dosar bazat pe inregistrari fie ele si ambientale daca inregistrarile nu au nimic in comun cu siguranta nationala. Adica daca din inregistrari reiese ca eu vreau maine sa tepuiesc statul german cu 10 milioane de euro, judecatorul respinge cererea procuraturii sau a politiei de arest sau de incepere a cercetarii penale pe motiv ca mandatul a fost emis pentru alt capat de acuzare.

  Miciodata un judecator nu va considera inregistrarile de orice fel, probe. Inregistrarile vor fi considerate probe indirecte si pot fi admise numai alaturi de probe FIZICE SI MATERIALE (NU SI/ORI MATERIALE)

  Dupa ce serviciile de siguranta monteaza sistemele de supraveghere, transmite catre procuratura si catre politie un borderou din care rezulta care au fost cheltuielile de instalare. Acestea vor constitui cheltuieli de judecata.

  Daca martorul acuzarii solicita punerea sub protectie, din momentul respectiv, pana la prezentarea acestuia in tribunal in calitate de martor, nimeni dar nimeni, nici macar procurorul sau judecatorul sau orcine altcineva care a fost parte a cercetarii penale nu are dreptul sa-l contacteze, motiv pentru care acum exista un serviciu special al ministerului de justitie care se ocupa de protectie, ajung pana acolo incat un martor protejat poate fi mutat si in alt stat european fara ca altcineva sa stie, sunt maxim doua persoane, dar numai agentul de protectie stie cu adevarat unde e martorul.

  DESPRE MANDATUL DE ADUCERE.

  Politia are dreptul prin juristul sectiei sa refuze punerea in aplicare a mandatului de aducere daca procuratura nu face dovada ca au existat citari prealabile, exceptand cazul in care procuratura cu politia vor sa efectueze un flagrant, nu se considera flagrant o I N R E G I S T R A R E.

  Prietenul meu a zis ca cele mai multe procese se castiga in germania prin tacere, adica daca avocatul stie ca procuratura nu are probe fizice si materiale concrete, acuzatul este sfatuit sa nu raspunda sau in cel mai rau caz daca ajunge in instanta sa spuna ca nu stie sau nu-si aduce aminte, nu el trebuie sa-si dovedesca nevinovatia ci procuratura trebuie sa dovedeasca vinovatia cu probe fizice si materiale.

  De asemeni orice cauza e respinsa de catre orice judecator daca fapta a existat in forma continua si dupa mai mult de 15 zile procuratura nu a prezentat probe pentru solicitarea mandatului, acel procuror este considerat a fi favorizat infractorul, si i se deschide imediat procedura de urmarire penala de catre MINISTRUL JUSTITIEI.

  Acum vreau sa va spun si despre dreptul de port arma.

  Oricine daca nu a avut cazier judiciar sau nu sufera de afectiuni psihiatrice, poate avea dreptul de a DETINE arma. ATENTIE dreptul de a detine nu este acelasi cu dreptul de a purta.

  Adica eu am dreptul sa cumpar arme cate vreau, de orice calibru si cata munitie vreau pentru; APARAREA PROPIETATII, LOCUINTEI ORI PENTRU VANATOARE SAU PENTRU COMBATEREA DAUNATORILOR ( iepuri, sobolani e.t.c.)

  Pentru aprarea propietatii pot face uz de arma si inpotriva reprezentantilor statului, de exemplu, politia nu poate intra pe propietatea mea, decat daca eu am apelat la 112 sau daca ei imi cer permisiunea si eu o acord.

  De asemeni pot face uz de arma impotriva oricui este pe propietatea mea. de aceea nu vedeti garduri cat casa in vest, e simplu stie toata lumea ca daca nu am ce cauta pe o propietate, oricine ma poate impusca.

  Daca am mai multe propietati si ma deplasez maine catre una dintre ele, nu trebuie decat, ca azi sa las un bilet in cutia postala a politiei locale in care spun ca maine ma deplasez cu masina cu nr de inmatriculatre xxx catre propietatea din localitatea xxx, regulamentul uzului de arma spune ca nu pot decat sa trag cu arma in interiorul sau pe teritoriul propietatii, doar nu o sa fiu nebun sa trag cu arma in interiorul masinii pe durata transportului.

  DREPTUL DE PORT ARMA.

  Nu este acelasi cu dreptul de a detine arme, pentru a avea dreptul de a purta arma ascunsa sau la vedere trebuie sa itrunesc niste conditii speciale stabilite de lege dar asta nu inseamna ca nu pot obtine acest drept ca civil.

  Uzul de arma la politisti.

  Pai daca politistul a spus a stai si ti s-a miscat un fir de par iar el considera ca e prea aproape de tine ca sa mai traga foc de somatie, politistul are dreptul sa traga orinde si nu il pune numeni sa dea cu subdematul un an de zile cu privire la asta.

  Arme pt. copii.

  Copii au dreptul de a manui arme dar numai cele cu aer comprimat si din cele cu glont maxim cal 22 (GECO) numai in prezenta unui adult, dupa varsta de 18 ani poate solicita permis de detinere.

  Constat cu tristete ca am facut greseala vietii mele cand m-am intors in tara oricum pt. mine e clar ca Ponta si Basescu si-au inodat cozile pentru propiile interese, oare Basescu nu incerca o dictatura si un stat politienesc atunci can i-a facut colonei pe toti smecherii si neavenitii tarii?

  La cat mai multe emisiuni

  • Complet irelevanta postarea ta. In tot occidentul lucrurile se impart in doua epoci, un fel de “inaintea erei noastre” si “in era noastra” de la istorie. Iar granita este septembrie 2001. Asa ca povestirea ta este de dinainte de era noastra. Dupa 2001, drepturile cetatenesti au suferit, inclusiv oficial, oarecare restrangeri, pentru cresterea securitatii, individuale si colective.

 43. treaba asta cu buletinul nu poate folosi la ceva decit DACA se inregistreaza TOATE convorbirile si se stocheaza pe termen macar mediu… adica TOATE! fara mandat, fara nimic… asa, preventiv…
  altfel, nu foloseste la nimic sa stii ca X l-a sunat pe Y si au vorbit Z minute daca nu stii si CE au vorbit…. si, ca sa fie treaba oabla, misto e sa-i asculti pe toti …
  a, pardon, uitasem ca asta deja se intimpla 🙂

  pentru ca, in fond, oricine poate fi oricind un terorist, nu? dupa cum poate fi si hot, violator, evazionist… viitorul apartine prezumtiei de vinovatie.

 44. Uite cum vad eu treaba cred ca acest baietas pe nume ghita(nume de porc) are niste interese sa scoata niste banuti dupa sistemul de interceptari , iar Mr Ponta este normal sa il sustina fiindca sunt prietenii la catarama acuma 1 luna si ceva a venit acasa aici la Barcanesti la Ghita la un gratar impreuna si cine stie cum am mai puso si el de o spaga . A vazut ca nu ai merge cu firma lui de internet 4g :))) idilis si acuma nu mai stie ce sa faca sa isi scoata niste banuti fiindca toti banii ia bagat in licenta 4g pentru idilis (bani luati dupa ce a vandut emag.ro) . Din pacate a cam a luato in mina si incearca sa isi scoata parleala cu ceva nou si de asta a copto pe asta cu interceptarile .

 45. E o tendinta la nivel mondial de a controla oamenii, de a-i transforma in roboti platitori de taxe si impozite (doar a disparut sclavagismul) care sa nu ridice capul sa-l intrebe se boier (Statul) ce face cu banii lui ca imediat este catalogat terrorist sau anarhist! Din pacate sunt multi cretini semianalfabeti care nu sesizeaza nici un pericol pentru ei sau copiiilor!

 46. nu vreau sa mi se ia libertatea..cei ce zic”n-am nimic de ascus,nu ma deranjeaza ” sunt idioti..ia sa fie filmati si inregistrati cand se fut,sa vedem,le convine?doar n-au nimic de acuns,nu?ghita e pregatit de post inalt in sri,doar maior e potential prezidentiabil..pe langa asta sa nu uitam interesul lui material in achizitionare si intretinere a echipamentului…precum si accesul la aceste informatii..practic va putea santaja orice firma vanzand concurentei contactele sau intentiile firmei respective

 47. si sa te tii apoi buget pt servicii..poate la asta s-a referit pontache zicand ca va creea 100.000 locuri de munca

 48. Dle RADU TUDOR ,a inceput sa fie invadat blogul dvs de basisti/portocali/fesenei adica de noul val fesenisto-securisto-neocomunist adica de cei cu nasul in suflet.Acestia n-au niciun interes in redresarea Romaniei si iubesc ca apele sa ramana tulburi in ROMANIA pentru ca ei “pescuiesc nestingheriti de nimeni in aceste ape rau mirositoare ” ba chiar sunt ajutati de unele institutii ale statului(de unde atata colaborare intre un om de afaceri dubios si servicii?in ce scop?spre binele romanilor sau in detrimentul lor? de ce PONTA agreeaza acest lucru?oare koabitarea a dus la NEGAREA promisiunilor electorale?….) carora ar trebui sa le fie interzise prin CONSTITUTIE “afacerile” pentru a se putea ocupa nestingheriti NUMAI SI NUMAI de SIGURANTA NATIONALA.Poate ar trebui sa nu-i mai primiti asa USOR in casa dvs(blogul dvs) pe acesti mercenari politici.

 49. Poate ca observati ca tipul @ romeo are niste comentarii pertinente cand “plagiaza ” alte comentarii fara nicio rusine(sa plagiezi pe altii este totusi rusinos) iar cand “ii canta” ode lui basescu,devine chiar… dezagreabil.

 50. Normal. Bine ca stim care sint intentiile domnului Antonescu. E bine, zic… Tot ce a facut USL de cand a castigat alegerile arata ca politica acestei aliante este aceea de a continua “reformele” PDL-ace si UDMR-ace, impotriva carora au votat peste 50% din cei prezenti la vot. Modificarea Constitutiei dupa modelul UDMR si introducerea cardurilor de sanatate obligatorii, prin asocierea lor directa cu cartea de identitate, iar acum acest proiect de lege, arata ca USL continua implementarea dictaturii organizatiilor obscure care au pus mana pe Uniuniuea Europeana si pe care au transformat-o intr-un imperiu care pune cizma sovietica pe capul omului de rand. Nu voi vota Constitutia UDMR-ista, iar Antonescu nu va avea votul meu, pentru ca este un PDL-ac cu acte… Ce declara, este doar, cum si dansul spune “campanie electorala”…

Leave a Reply