Dupa 10 ani de protectie din partea institutiilor judiciare, liderii regimului Basescu vin unul cate unul la DNA. A trebuit sa plece din functie personajul profund daunator statului de drept pentru ca onor procurorii sa inceapa niste anchete asupra camarilei fostului presedinte. DNA incearca astfel sa-si spele imaginea profund afectata de lipsa de reactie fata de coruptia din PDL timp de 10 ani. Acum, totul se rasfrange asupra noului PNL. Asta e.

Preşedintele PNL Bucureşti, Adriean Videanu, a venit, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, fiind citat pentru a fi audiat, în contextul în care numele lui ar fi fost menţionat de fostul ministru Gabriel Sandu în declaraţiile date de acesta în dosarul Microsoft.

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a intrat în sediul DNA în momentul în care din clădire a ieşit preşedintele PMP, deputatul Elena Udrea, care a fost adusă cu mandat pentru a fi audiată în dosarul Microsoft.

Potrivit unor documente ale procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, obţinute de MEDIAFAX, Elena Udrea a fost pusă sub acuzare pentru spălare de bani şi fals în declaraţii de avere, întrucât nu a menţionat împrumuturi acordate de fostul său sot, Dorin Cocos, firmei acestuia SC Euro Hotels International Co SRL, în condiţiile în care Udrea declara încasarea de dividende de la această societate.

Pentru gravele acuzatii privind folosirea unor fonduri negre imense in campania lui Basescu din 2009 si pentru alegerile parlamentare, e posibil ca la DNA sa fie chemat si fostul presedintele PDL Emil Boc.

13 COMMENTS

 1. Parcă Nicolăescu îl anunţase pe băse, ori era o invitaţie pentru cafea(a se citi cătuşe disponibile)adresată lui băse! Să-i priască cu mult succes şi să-i îndeplinească sfîntul dorinţa arzătoare lui Nicolăescu de la pnl.

 2. Borza l-a avansat, in martie 2013 in timp ce disponibiliza sute de oameni pregatiti in universitati de prestigiu(atata cat or avea ele UPB, ASE), pe un nepot al lui Videanu sef de serviciu in cadrul directiei economice de la executivul Hidroelectrica unde Videanu il angajase in toamna 2009 la foarte scurt timp acest nepot fiind trimis la un curs de perfectionare la Paris.

 3. Domnule Tudor, multa lume a fost uluita de faptul ca basescu a refuzat niste resedinte minunate oferite de guvern, ca fiind necorespunzatoare. S-au invocat o nesimtire uriasa, o “pasiune” pentru kilometrii patrati sau chiar motive patologice. Ce-ati zice de varianta ca basescu planuieste SA CUMPERE locuinta care i se va atribui?
  Poate ca deja exista o chichita legislativa care sa-l ajute. Si daca nu exista inca, ce mare lucru sa se corecteze legea cu 2 rindulete mici si nesemnificative: “Fostii sefi ai statului au dreptul de a cumpara locuinta pe care au primit-o in folosinta, la pretul de inventar (sau o formulare similara)” Pe modelul cumpararii casei din Mihaileanu, cu “gluma” de 19,000 coco.
  Intr-o asemenea ipoteza, pare de-a dreptul firesc sa nu se multumeasca cu o casa de 5-600.000, si sa doreasca una de 4 milioane.

 4. Pe Videanu mi-l amintesc in moemntul de glorie dupa alegerile din 2009, iesind afumat din sediul MAI cu ai sai colegi de infractiuni electorale grave Blaga – Berceanu. Trist este ca daca va fi condamnat cumva pe pretexte a la Nastase vom fi tentati sa acceptam situatia pe principiul “scopul scuza mijloacele”

 5. …..ce “surprize frumoase are “Cutia Pandorei”……specimenu’abject cu numele : “piticu’boc-zis shi porno” fuge de “opinia publicã”…….cautã “sprijin la “buda-pesta”…..poate i se face milã ,de el, vreunui khazar de pe acolo…..celãlalt specimen abject :gãozaru’bãsescu, cu totzi membrii familiei lui (shi la propriu, shi la figurat) îshi fac “socotelile” : câte cãtushe are nevoie DNA-ul pentru ei…….”aritmeticã” grea , nu glumã…….da’ ce “functzii” aveau shmerarii pânã mai ieri……..shi chiar credeau cã-s veshnici , credeau în veshnicia lor……….da’ ce-au furat excrocii depãsheshte incredibil de multe ori ceea ce tot ei au tãiat din salariile shi pensiile ROMÂNILOR……..deocamdatã justitzia doar se face cã “face” ceva , de frica ROMÂNILOR………vine vremea la toate……….

 6. Deşi nu-l înghit deloc pe fanfaronul Rareş Bogdan, mi-a plăcut reacţia sa la afirmaţia invitatului său, pelticul Predoiu, cum că nu există nici o listă cu numele viitorilor guvernanţi aşa-zişi “din umbră”. Rareş Bogdan: Adriean Videanu, ar fi făcut parte din guvernul noului penele?! Predoiu: nu există şi nu a existat vreo listă cu eventualii membri ai guvernului (citez aproximativ). Rareş Bogdan: dar Anca Boagiu, care are, şi ea, o imagine proastă?! Pelticul: … e, totuşi, vicepreşedinte PPE. Rareş Bogdan:
  Să stea acolo! Adică un fel de “să fie la ei, acolo!” Cătălin Predoiu a înghiţit broasca lui Oltean, făcându-se că plouă. Întrebare: măi derbedeilor escroci, dacă nici la ora asta n-aveţi guvern, ce vreţi să faceţi dacă, prin absurd, veţi “da jos” guvernul Ponta?! Mai bine mai aşteptaţi, să vedeţi câţi mai rămâneţi, vorba lu’ Geoană: nici noi nu mai ştim câţi mai suntem. Chiar nu vă daţi seama că n-aveţi cum să preluaţi guvernarea, cu toate scremerile Alinuţei şi a protectorului său, preşedintele Iohannis. Dragă Alina Gorghiu, vezi că a mai fost o protejată prezidenţială, mare jurist, ha,ha,ha!

Leave a Reply