Home Articole Ilie Sarbu despre Vadim : “Probabil nu avea dreptul moral sa fie...

Ilie Sarbu despre Vadim : “Probabil nu avea dreptul moral sa fie depus la Senat”

5986
18

Familia lui Corneliu Vadim Tudor a cerut conducerii Senatului Romaniei ca sicriul cu trupul fostului senator PRM (1992-2009) sa fie depus si in aceasta cladire. Senatorii au respins aceasta cerere. Senatorul Ilie Sarbu a declarat : “Stiti ca dl Vadim Tudor avea asa o atitudine mai speciala, ca sa nu spun altcumva. Despre morti numai de bine. Probabil colegii au considerat ca nu avea dreptul moral sa fie depus in cladirea Senatului”.

 

18 COMMENTS

 1. Majoritatea asa zisilor senatori, daca nu chiar toti, n-au ei insisi dreptul moral sa intre in Senat si nici sa reprezinte alegatorii, poporul roman. Iar Ilie Sirbu, ca preot de formatie, n-ar trebui sa vina cu expliactii, ci cu scuze…

  • Corect! majoritatea senatorilor nu ar avea dreptul sa intre acolo. Poate chiar toti si cei actuali si cei din trecut. Dar scuze, nici Vadim Tudor nu are dreptul sa fie depus acolo la cate jigniri a adus tuturor fara exceptie si fiind si el in categoria celor de care spui tu ca nu au dreptul moral sa intre acolo. Si nici nu reprezinta poporul roman. Dumnezeu sa il ierte desi are mult de lucru la asta. Ca popa zis si tata socru trebuia sa se abtina de la comentarii este altceva dar refuzul mi se pare absolut normal.

 2. Cu toata dragostea, dar astia sunt niste jegosi. Cu ce ii afecteaza depunerea trupului lui Vadim la Senat? A fost vreun tradator de tara sau ceva si nu stiu eu? Nu a fost nici Stalin sau Hitler, deci care e problema? Ca la nivel declarativ nu era omul asa de “politically correct”? Asta e motivul? Niste jegosi cei care s-au opus. Parerea mea.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/09/11/calaii-din-justitie-lovesc-din-nou-rarinca-recondamnata/

 3. Fac şi eu o cerere în care cer să fie acceptate deîndată următoarele:
  – regele ţiganilor: de la o zi pînă la fără număr doliu,
  – de la 3 zile de doliu pînă la o lună de zile pentru numiţii în funcţii,
  – de la 5 zile de doliu pînă la 3 luni de zile pentru demnitarii fără demnitate: doliu naţional,
  – cel puţin un an de zile şi doliu naţional chiar internaţional pentru preşedinte
  Pentru aceste categorii să fie obligatoriu ca cel puţin 3-5 zile să fie ţinuţi în parlament pînă la o lună de zile sau mai mult şi televiziunile să dea non-stop doar înmormîntări şi laude la adresa mortului indiferent care ar fi! Ca în China!
  – Şi pentru băsescu: doar doliu înternaţional şi parlamentul închis cu lacăt, nimeni să nu mai lucreze chiar să nu mănînce(cură de slăvi) sau dacă muncesc, să fie pomană de sufletul lui…c-a fost preşedintele ţării! Chiar un an zi de zi mitinguri pentru păreri de rău şi regrete eterne!
  :))) v-aţi tîmpit de mult timp dar acum v-aţi dat seama? :)))))
  Morţii cu morţii şi vii cu vii! Lăsaţi biserica să-şi facă treaba şi munca pentru care permanent le umpleţi conturile. Destul că popii încasează aproape 20 mii lei pe lună!

 4. Moralitatea e un termen prea pretentios pentru majoritatea politicienilor, de aceea multi nici nu il inteleg. Alti termeni le sunt insa la indemana: parandarat, pensii babane, imunitate si superimunitate, interes personal…

 5. Dar dl Sârbu I se pare moral în calitatea lui de urmărit penal pentru retrocedări ilegale de paduri sa fie numit la curtea de conturi? I se pare moral ca la curtea de conturi sa verifice el activitatea ginerelui? Multor cetățenii cinstiți nu li se pare moral, onest, firesc etc. Oare ce o înseamna moralitatea la Dl Sârbu? Prea mult s-a ajuns sa ni se para normal ca politica e fără morală pt ca e o prostie. Politica e pt oameni, iar oamenii așteaptă moralitate, integritate, meritrocratie. Actualii nu fac politica.

 6. IMACULATUL Popa – Socru si CIREADA de SENATORI cu moralitate impecabila !
  Cum pot face aprecieri de valoare acesti nedotati intelectual ?

  Zicea Vadim : „ Xulescu vrea sa ma dea in judecata . Cum sa ma dea in ce nu are ? ”

 7. Daca ne luam dupa americani, odata senator, senator pe viata (titlul ramane in vigoare dupa incheierea mandatului) adica beneficiar ale onorurilor aferente functiei. Deci, daca exista privilegiul de a expune decedatul in cladirea Senatului, nu vad unde intra “dreptul moral” invocat de Dl senator Sarbu in sprijinul refuzului colegilor de a acorda acest privilegiu raposatului Vadim Tudor. Poate ca in afara de revizuirea indemnizatiilor, parlamentarii ar putea sa se aplece si asupra conceptului de onoare si onoruri care intra in definitia demnitarului.

 8. Nu l-am apreciat pe Vadim insa, motivatia privind lipsa dreptului “moral” de a fi depus in holul Senatului Ropmaniei mi se pare hilara….El e mort acum dar, in acelasi Senat, activeaza altii zeci de “penalisti” care nu au acest drept “moral” de a bantui pe acolo….Si nu se mai scandalizeaza nimeni!!!!!!!!!

 9. MAJORITATEA CELOR DIN PARLAMENTUL RUSINII SUNT FOSTI CONDAMNATI PENAL, CLIENTI SAU CIRIPITORI AI MILITIEI SI SECURITATII.

 10. Acest Ilie Sarbu uita ca datorita lui Vadim guvernul PDSR 1992-1996 a rezistat in parlament la fel ca si guvernul Nastase prin luarile de pozitie ale lui Vadim si cuvantarile lui extraordinare..
  Nu-mi vine sa cred ca asa curetenie de om cum a fost Vadim sa sustina asa mizerii de oameni.El tinea la sabilitate si nu-i placeau confruntarile de strada era om cu mare viziune ,dar invidia altora la daramat.
  Nu cred ca se va mai naste asemenea valoare de om care se mandrea peste tot cu romanii si Romania, asta a fost visul lui , ca romanii sa scape de saraciie si Romania de izolare.REGRETE ETERNE SI CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE.

 11. Refuzul nu l-a mai suparat pe tribun,ci pe familie si pe cei ce se asteapta ca Parlamentul sa fie impartial.Fie ca acest semn al timpului ce-l traim sa trezeasca din letargie pe alesii aflati in nobila pozitie de diriguitori de neam si tara!

Leave a Reply