Home Articole Imagini emotionante cu drapelul Romaniei la Sfantu Gheorghe

Imagini emotionante cu drapelul Romaniei la Sfantu Gheorghe

5081
12

Imagini emotionante difuzate de Ministerul Apararii Nationale de la ceremonia in onoarea veteranilor de razboi romani, cei care si-au pus viata in pericol pentru ca Transilvania sa revina la tara mama in 1944-1945.

Armata drapelDin pacate, Primaria Sfantu Gheorghe a batjocorit dorinta veteranilor de razboi de arborare a drapelului Romaniei pe turnul primariei.

draapelSper ca Antal Arpad sa primeasca ce merita pentru asta.

marsul

 

12 COMMENTS

 1. ce sanse ar fi sa-l dam in judecata pe primarul nesimtit ptr ca protejeaza simbolurile hortiste prin interzicerea arborarii Drapelului Eliberator?

 2. pentru ca am comentat deja aceasta problema si pentru ca autoritatile se dovedesc inca sub papucul ue in privinta minoritatilor si nu iau masuri extrem de dure pentru a arata tuturor ca aceasta e romania iar locuitorii ei indiferent de nationalitate traiesc pe acest pamant si trebuie sa se supuna fara discutie constitutiei si legilor nu mai am ce comenta. a aparut in schimb o noua problema cea a trustului insolvent si pupincurist basisto-penelisto-johannist realitatea. nu cred ca ideea lui ponta cu facebookul si scrisoarea catre cei 2 asa zisi copresedinti basisto-penelisti e buna. chiar daca toate demersurile facute de anaf la cei indriduiti sa faca ceva au esuat probabil ca o declaratie de presa era mai buna. problema e cum de inghit restul trusturilor de presa ca unii, realitatea, gandul, gasca lui sarbu in general, labeunu etc etc sa aiba mari probleme financiare, sa fie in insolventa dar sa dea salarii babane angajatilor, sa nu-si plateasca darile catre stat si sa nu faca nimic in chestia asta. va convine voua celor de la intact care va platiti totul la zi sa fiti in situatia de a va pierde sediile din cauza slugarniciei unor judecatori iar astilalti sa se lafaie pe micile ecrane fara probleme doar pentru ca pupa fundul prezidential si injura la greu pe ponta si pesede? va convine ca site-urile dcnews sau stiripesurse sa faca propaganda atacurilor cretine care sfiideaza logica ale lui gusa la adresa lui ponta care arata mizeria acestui trust insolvent care in mod normal trebuia sa intre in faliment dar cu ajutorul unor institutii ale statului, parchet, csm , judecator silnic continua sa sfideze pe cei buni platnici? adica dupa ce ca nu-si platesc darile,isi tripleaza pierderile gusa vine cu justificarea idioata ca atat a putut sa faca? orice firma pana acum era inchisa deja! se pare ca lui bogdan chireac securistul si iosif buble infiltratul li se pare normala situatia.cei 2 au publicat in permanenta orice trasnaie iesit din mintea bolnava a lui gusa si a narcisistului vanghelion pardon rares bogdan. o televiziune cu 0,1% audienta prin unul dintre proprietari sustine sus si tare ca este in stare de faliment pentru ca nu ii da statul bani???!!! cum se mai leaga oamenii de dreapta chireac si gusa in idei.

 3. ESTE TRIST CA,TOT RAUL SI UMILINTA NOASTRA A ROMANILOR DE DINCOACE DE CARPATI, NE VINE DE LA POLITICIENII REGATENI DE DINCOLO DE CARPATI!!! SIGUR CA zdreamta ardeleneasca,pampersul ELENEI UDREA,carpa BASESCULUI,BOKEMILUL nu a avut nici un ”cuvant” legat de batjocorirea NEAMULUI!!! ”GRIJANIA MA-TII” nulitate -CARPA ardeleneasca !!!!!(”urare” din filmul OSANDA) ACELEASI URARI opreagabrielului ,”carpa” de dincolo de CARPATI…

 4. Mai Radu, ai zis la Sinteza Zilei ca partidul Jobbik a fost partener de guvernare cu Viktor Orban( Fidesz) – de cand si pana cand ? Este minciuna pura – partidul Jobbik a intrat in Parlamentul Ungariei in 2010 si de atunci intotdeaune a fost in opozitie ( atat in perioada 2010-2014 cat si din 2014 incoace). Este trist ca astazi Jobbik este cel mai puternic partid din opozitie din Ungaria, dar nu au fost la guvernare nici un minut. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_members_of_the_National_Assembly_of_Hungary_(2010%E2%80%9314)
  Nu ma astetpt sa te corectezi dar sa vezi ca nu ai intotdeauna dreptate.
  Nu mai vorbesc de faptul ca a prezenta cazul operatoarei unei televiziuni N1 TV ( care nu face parte din partidul Jobbik + operatoarea a fost data afara la ora 19:32 – vezi https://www.facebook.com/nemzeti1tv/posts/525163490972456?hc_location=ufi -) cu cazul din Sfantu Gheorghe – este manipulare curata . Care este legatura intre cele 2 evenimente ?

 5. Din pacate, cum bine remarca dl Radu Tudor, primarul a spulberat cererea veteranilor cu argumentul lucrarilor de renovare neterminate care n-ar fi permis accesul pe “santier”-desigur din motive de siguranta persoanei purtatorului de steag si-a prezentei stindardului national pe frontonul intrarii principale. Paratraznetul de neinlocuit e doar tifla care incheie farsa-de altfel vicele, explicand toate astea, abia se tinea sa nu ranjasca in nasul solicitantului- insa legal nimeni n-are vreo vina. Deci, replica, daca aceasta va veni vreodata, ar trebui sa fie in acelasi registru. O farsa cu iz birocratic, o inspectie la cladire care sa examineze de ce nu s-a predat lucrarea, ce probleme de siguranta mai sunt de rezolvat, daca merge alarma de foc, daca paratraznetul e de ornament sau chiar foloseste la ceva, in fine, o iritare constanta care sa-i faca nervii ciucuri lui Mr Arpad. Daca se gasesc si ceva nereguli, cu-atat mai bine, pot sa vina si amenzi, multe si marunte, date firmelor care au lucrat la renovare, destul cat sa-i puna in cap patronatul. Iar daca nu e timp de atata sofisticarie, solutia cazona: un sut dat prefectului de la cine l-a numit acolo.

 6. Rămîn în istorie pentru amintiri şi păreri de rău. Omul veteran şi eroul, poate va mai avea puterea de a relata adevărul din spatele imaginilor, vîrsta şi inaniţia vieţii trăite îşi vor spune cuvintul prin apariţia multor aberanţi şi manipulatori care pentru bani vor povesti strîmb tot ceea ce văd ei în imagini, asta în funcţie de scuipatul limbii şi finanţare. Asta s-a întîmplat în tot ce a fost, este şi va fi istorie, scrieri şi orice antichitate.
  Scrisesem multe despre îstoria care se repetă la momentul de faţă:refugiaţi, emigranţi, deportaţi, prescurtarea etniei fiecărei naţiuni care era pe teritoriul acestei ţări prin 1938-1944:go-hu-n-ge-a-sla-bu-ung-pe-cu-ta-turc, nu-mi amintesc acum toată fraza cu nume prescurtate dar erau destule. Îmi amintesc destule din ceea ce mi-a povestit un părinte care a trăit acea perioadă mizerabilă şi tot din cauza românului politician, pupincurist, milog, mincinos, habotnic care are în sînge setea de a avea, de a urî şi de a ucide pentru a fi cel mai tare! Fac legătura între perioada istorică şi actuala din ultimii 25 de ani şi e incredibil de reală, totul se repetă incredibil de repede, doar omul din noi trebuie să se protejeze de tot ce este în jur, tot ce este abuz permanent şi ura care se propagă de parcă ar fi cel mai mult bine şi bun pentru OM! NUUUUU!!!

 7. Ce să înţelegem prin tot ce se scrie?
  1. http://www.thelocal.at/20150908/eu-quotas-only-way-to-solve-refugee-crisis
  2. aici nu vor sub nicio formă!http://www.thelocal.fr/20150908/refugees-minister-condemns-christian-only-french-mayors
  3. dacă refugiaţii nu vor în ţara în care sunt trimişi: http://www.thelocal.de/20150908/denmark-sends-hiking-refugees-back-to-germany
  Las’ că în România vor veni buluc-nevoie mare. ştiu ce vorbesc şi scriu. principiul: cui pe cui va urma cu precizie şi vine timpul altor acţiuni în forţă privind cuiele(a se citi atacuri: moarte pentru moarte la fel şi distrugerile habotnicilor care se cred tari) ROMÂNICA NU ARE NICIO LEGĂTURĂ CU EI!

 8. Unii vorbesc de normalitate. Aceasta este normalitatea ? Dureros.
  Steam asa si ma gandeam poate facem cateva tabere de refugiati prin zona aia, daca nu le plac romanii sa le dam azilanti.

Leave a Reply