Comportamentul public al presedintelui SUA Donald Trump, impreuna cu mesajele postate pe Twitter, continua sa socheze lumea civilizata. Ultima traznaie : ca la un cos de baschet, Trump arunca suluri de hartie igienica spre sinistratii din Puerto Rico, intr-un spectacol jenant. 

8 COMMENTS

 1. Nimic despre apucaturile lui Dragnea si Stefanescu care apar cu interlopi cunoscuti la tribunal? Cand Nutzi Udrea era cu degetul pe nas prin parlament erau zile in sir de dezbateri legate de apucaturile mafiote ale duduii. Nimic despre apucaturile de mafiot a le lui Dragnea?

   • Ce treaba are sula cu prefectura. Catuse ii s-au fluturat si lui Basescu si lui Udrea etc. Eu vorbesc de faptul ca lideri ai partidului aflat la guvernare se afiseaza nonsalant cu interlopi cunoscuti si violenti ca sa dea un mesaj (martorilor? jurnalistilor? protestatarilor?) Sti cu ce a semanat asta? Cu apucaturile lui Pablo Escobar. Cat l-au tocat (pe buna dreptate Antenele pe Basescu cand Bercea Mondialul sau nu mai stiu care interlop de etnie i-a pus Mariei la gat lantul de aur) si nu au zis nici pas referitor la faptul ca Stefanescu apare cu “camarazi eroi de la revolutie?” in condiitile in care interlopii cu pricina erau abia copii la revolutie.

   • daniel kovesi, de unde stii ca erau interlopi si ca erau ai lui Dragnea ?
    Daca a fost un teatru ieftin, adica ”interlopii” erau pe mână cu malin bot ? Si i-au tras una un bot, la mica intelegere, de a inceput bot sa planga ? Intreb si eu.
    Deci, de unde stii ca ăia erau ai lui Dragnea ?

    • Cu Dragnea nu stim daca erau, dar cu Stefanescu sigur erau, ca doar el cu gurita lui de mahalagiu i-a caracterizat drept (“camarazi de-ai lui, eroi de la Revolutie, care au venit sa-si arate sustinerea fata de Liviu Dragnea”). Deci lasa propaganda PSD-isto Rusofila.

     • Daca nu v-a iesit lucrarea de a agresa un demnitar al statului,caz penal din partea voastra,demnitar ce il arde pe intestine pe seful vostru ,gagautza cu Geaca Rosie,asta pentru ca v-au incurcat altii socotelile,automat aia sunt “interlopii”, pentru ca ati mai luat ,pe ici,pe colo,si niste “indicatii” de a pastra distantza.GHINION.

     • daniel kovesi, daca sunt interlopi, ce cauta in libertate ? De ce nu-i baga statul da drept la puscarie ? Si daca a stat Codrin cateva minute de vorba cu ei, gata, asta inseamna ca sunt ”gorilele” lui Dragnea, asa cum zice propaganda ? V-a orbit kovesi de tot. Acuzati in stanga si in dreapta, doar doar va iese ceva, in speranta ca mai puteti prosti lumea. Vai mama voastra.
      Sper ca ai vazut ce față de dezaxat are bot cand sta de vorba cu ”gorila”. Si cum pișă ochii ca un copilaș caruia i s-a luat jucaria.

 2. Trump este cunoscut pentru vulgaritatea lui, o vulgaritate care, din nefericire, prinde mult la americanul “mediu” a cărui cultură se face exclusiv prin intermediul televiziunii profilată pe “entertainment”, potențată, in unele comunități, de educația religioasă, foarte strictă, care interzice consumul de distracții ieftine oferite de televiziuni. Prin urmare, presedintele Trump nu face decat sa-si sporească popularitatea aruncând cu hârtie igienică in imigranții mexicani, this is funny, e caraghios (in sens pozitiv) vor zice “telespectatorii” obișnuiți cu glumele groase de tip sitcom sau cu “farsele”/practical jokes făcute de liceeni beți, sau drogati/high, sau amândouă, unora din profesorii care-i “chinuie” cu învățătura. Liderii europeni, desigur, sunt șocați de lipsa lui de educație, asa cum, pe vremuri, erau reduși la tăcere de grosolănia liderilor URSS capabili, precum Brejnev, de pildă, sa-si scoată pantofii la masa tratativelor si sa bata cu tocul in tablie ca sa se faca ascultați-anecdota infirmata, de altfel, dar plauzibilă in cazul unui “mujic” parvenit-dar Trump nu face sitcom cu omologii lui europeni. Cu riscul de-a adormi in scaun, același Trump aruncător de hârtie igienică, a stat cuminte-cumințel la 14 Iulie langa Macron, permițându-si doar, atunci cand plictiseala era prea intensa, câte o șușoteala la urechea omologului–la sfârșit era asa de ușurat ca nu mai trebuie sa se prefacă civilizat încât a uitat complet de protocol si s-a repezit afara din tribună (tăindu-l drumul președintelui francez into the bargain) ca apucat de pântecaraie! Deci, omul se stie ignorant si vulgar, dar nu-i pasă, banii, armata, puterea pe care o deține il scutesc de complexele unui parvenit ordinar. Si, daca tot se face comparația intre comportamentul lui Dragnea in fața provocărilor, de-o rară vulgaritate, ale asa-zisului jurnalist–înarmat nu cu Bloc-notes sau cu vreo camera foto, ci cu o pereche de cătușe- si acela al lui Trump fața de madam Hillary pe care o trimitea la pușcărie/o făcea infractoare in direct, oridecateori i se ivea prilejul, ei bine, Trump câștigă net cursa vulgarității.Mai mult, daca Trump n-ar fi atat de păzit de straturile succesive de matahale cu pistoale la subțiori, nu s-ar da niciodată înapoi sa sară la bătaie cu cei care-l înjură–comparația cu Ștefănescu, cred, e cea mai plauzibilă; amândoi sunt colerici, vulgari, ambitiosi si gata oricând sa fraternizeze cu gorile sau alte animale.Dragnea ar trebui sa lase aerele de “înțelept” si sa accepte SPP-ul ca pe un “lux” venit la pachet cu funcția de înalt demnitar–altfel purtarea lui la iesirea de la ICCJ a fost perfect adecvată.

Leave a Reply