Cândva un paradis pentru turiştii din întreaga lume, insulele Caraibe se transformă încet încet în gropi de gunoi. Multe dintre faioasele plaje din Republica Dominicană au fost pur şi simplu acoperite cu deşeuri din plastic. Iar autorităţile au fost nevoite să ia măsuri urgente, pentru că, în fiecare zi, valurile aduc tot mai multe gunoaie, scrie Observator.

4 COMMENTS

  1. Mi-au povestit mai multi ca asa e acolo. Mizerii care se strang de la vasele de croaziera, de la unele, care asa inteleg sa respecte mediul, de frumusetea caruia sunt cam principalii beneficiari. Dupa aia curentii oceanului si vremea isi fac treaba, le aduc la coasta si de aia in Republica Domnicana se vede asa mai tot timpul. Autoritati corupte, slabe… exact ca la noi.

  2. Acest inceput de secol este drama Terrei. Defrisari masive, emisii de gaze, implicit schimbarea parametrilor meteorologici, oceane de deseuri, dezvoltarea economico-sociala inegala, etc, etc .
    Sta in puterea cetatenilor Terrei, sa schimbe ceva in bine insa, lipsa acuta a educatiei, rapacitatea umana isi spun cuvantul.

  3. Astea sunt urmarile afacerilor in care se folosesc materiale plastice! Produsele IT sunt la fel sau poate mai nocive! Materialele plastice raman la suprafata dar produsele IT (calculatoare,laptopuri,telefoane,televizoare) raman la fundul apei!

  4. De ce va faceti ca nu stiti? Ce vedeti este un complot al celor de la externe. Nutzi costarica a aruncat stiçlute cu mesaje secrete catre corabia piratilor care au fost interceptate de servicii si stationeaza in rada porturilor dominicane. Sa vedeti la puerto rico ce.este, acolo se impreuneaza cu mesajele din panama.. Catastrofa eco , pe unde stationeaza nesimtirea politica si banditii din.romania dispar pana.si padurile de palmieri in locul lor apar binefacerile din consum:peturi pline de mesaje, pomelnice,acatiste conturi,coduri bancare…… numere de casute postale din jamaica pana in madagascar.

Leave a Reply