iMAGINI SOC : PRIMARUL GENERAL AL CAPITALEI, SORIN OPRESCU, SCOS DIN PROPRIA CASA IN CATUSE PENTRU A FI DUS LA DNA DUPA PERCHEZITIA DOMICILIARA.

SOpre

 

21 COMMENTS

  • Daca a furat, nu zice nimeni, nelutu a lu crinuta.
   De gasca basista ce zici ? Ca sunt protejati.

   • da ce are sula cu prefectura? nu a fost scoasa si plimbata Udrea de 7 ori la rand cu catuse? Au mai fost pedelisti arestati preventiv cu catuse si atunci nu au fost protejati. Cand este arestat un pesedist aratati spre pedelisti. Dupa ce ca v-au manipulat hotii astia de pesedisti cu ajutorul televiziunilor lor, dupa ce ca strigau pe stadioane ca ei sunt in stare sa-i bage pe toti pedelistii la inchisoare ca deh de justitie nu mai este nevoie ca doar de ponta mai avem nevoie in tara asta care sa-i inchida pe predecesori cum vrea el, uite ca contrariul a iesit la suprafata ca uleiul: uselistii au vrut sa puna mana pe justitie inainte ca justitia sa puna mana pe ei! Bravo justitie independent din Romania!

    • Au mai fost pdl-isti arestati, mai, ovitel, dar din esalonul 3. Aia de baza sunt neatinsi. Iar de capo di tuti capi, basau, ce sa mai vorbim. udrea a stat 3 luni ca sa inchida gura prostilor. Asa ca justitie independenta e doar in capul tau de basist.

 1. De ce soc? Sau pt cine? Dl. Oprescu vi se parea asa un inger care traieste din salariul de la primarie? Mult success in sustinerea lui!

 2. OPRESCU trebuie scos din cursa pentru primaria Bucuresti, si numai DNA poate face asa ceva. De acum DNA si serviciili conduc tara, stabilesc candidatii la alegrile ca vor veni,restul sunt niste mameluci. Probabil ca mai urmeaza si alti candidati incomozi sa fie gadilati la avere si activitatea lor.
  SA AUZIM NUMAI DE la….DNA.( NUMAI DE BINE )

 3. Auzi mai Nelu , scrie pe tine ca atit poti ! Cind te voi vedea adunind oamenii strazii in adposturi , ca sa-i hranesti si sa le oferi haine si un pat , atunci vei putea sa iei cuvintul despre domnul Oprescu . Cind te voi vedea predind studentilor , in calitate de profesor universitar sau dotind spitalele din Bucuresti cu conditii mai bune pentru pacienti si medici , poate si atunci ai putea sa iei cuvintul .Pe domnul profesor Oprescu l-au ales oamenii , pentru ceea ce reprezinta acest om pentru ei si pentru ca se saturasera de marinari si aprozaristi , hoti si obraznici .

 4. Oare sunt soc ? Soc va fi atunci cand Luluta sau Basescu vor fi scosi cu catuse la maini, atunci chiar va fi un soc total. Pana atunci totul este previzibil.
  Vreau imagini de la filajul lui Oprescu atunci cand ia banii in miez de noapte, cu adevarat imagini soc, daca ele exista.

 5. WAUUU! BĂSIŞTILOR! S-A ACOPERIT ANCHETELE CU MAFIOŢII DIN CLANUL B B ŞI B PLUS MULTE ALTE CARE TREBUIAU AFLATE DE POPOR INCLUSIV FURĂCIUNILE CARE DE CÎŢIVA ANI SUNT PE LA DNA TRIMISE DE CORPUL DE CONTROL AL GUVERNULUI!!! DAR CEI CARE AU FURAT PÎNĂ ÎN 2014 SÎNT OCOLIŢI ŞI EVITAŢI ???
  incredibil! cît de rapid pot întoarce armele în favoarea lor pentru cale liberă spre ciolan!

 6. Dar omul avea tot ce ii trebuia … Si bani, si pozitie …. Profesor … Avea sanse chiar sa ia si Primaria, inca o data … Daca a pus mana pe bani, atunci inseamna ca banul chiar e ochiul necuratului. Oricum.. Pacat de el … Daca tot e retinut si tavalin prin noroi, inseamna ca se deschide balul… Ia sa vezi cum sar toti limbricii portocalii sa-i ceara demisia … Sa le dea Dumnezeu minte bucurestenilor si sa nu voteze orice oligofren aruncat la inaintare de PMP sau de pseudo PNL… Nu de alta, dar astia vor baga Bucurestii in bezna totala :))

 7. Era pericol public, trebuiau administrate catusele! Zici dna si tragi apa! Rog ultimul tanar sa stinga lumina si sa inchida usa cand pleaca din romania!

 8. Totuşi, am o nelămurire:
  – cînd mergi la un supermarket şi vrei ceva, cumperi produsul cu voinţa ta prin A FACE şi REALIZA CEEA CE ŢI-AI PROPUS,
  – mergi la primărie pentru a cere ceva avînd în mînă o cerere scrisă prin voinţa ta, FACI CĂ VREI şi EŞTI CONŞTIENT DE CONSECINŢE,
  – mergi la tribunal şi ceri SĂ FACĂ CINEVA ceva pentru tine(aplicarea legii poate în defavoarea celui care nu are nicio vină), TOTUL CU ŞTIREA ŞI VOINŢA TA,
  – la biserică cînd mergi:CERI ŞI ŢI SE VA DA PRIN PLATĂ, tu-omul fiind conştient de ceea ce FACE prin asumarea legală sau nu,
  – imediat în 1989-1990 au început milogii care au avut totul la dispoziţie, să dea în primire la poliţie pe cei care le-au asigurat acelaşi loc de muncă 15-20 de ani, că li s-a impus să dea ceea ce puteau(bani, cafea, detergent, becuri, ciocolată, mileuri, şi orice), persoanele hărţuite de poliţie decedînd în final(cazuri concrete).
  Întreb:
  -Aceşti indivizi/individe care au dat ceea ce au dat, cum pot demonstra că au fost obligate/silite atîta timp cît nu au niciun semn fizic??? Cum adică am dar că…? Ai făcut că ai avut, ai vrut şi ai dorit ceva de la omul respectiv! Ai riscat primeşti pedeapsă!
  – NU TE-A OBLIGAT NIMENI! Tu- omul: AI FĂCUT, AI DAT!
  – TU EŞTI EXECUTANTUL, NICIDECUM CEL PE CARE L-AI FOLOSIT ÎN SCOPURI PERSONALE!
  – DE CE NU SÎNT PEDEPSIŢI EXECUTANŢII CARE CER ŞI DAU SAU OFERĂ PENTRU A IMPUNE CEVA CE NU TREBUIE???
  EXECUTANTUL/FOLOSITUL NICI NU TREBUIE ATINS CĂ NU E INIŢIATORUL FAPTELOR!!!
  PS. nu e vorba de Oprescu. e pentu orice caz în general.
  Şi apropo: de unde a avut individul/indivizii banii pe care îi dăduse lui Oprescu??? dacă este realitate.

Leave a Reply